Új privát üzeneted érkezett!

Heni,
akkor nem vagyok még teljesen szőke, még nem tudjuk, hogy mi van a lába között a picikének... :D
sirkici

Heni: Ja, nem, félreérted, jól teszed, hogy oda mégy, ahol a legjobbat kapod, csak első hallásra olyan bonyolultnak tűnt, hová mikor kell menni.

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Csajok!
Én lassan lelépek.... Legyen nagyon szép napotok!!!! :wink:

babszika

Babszi, vagy még?
Vendég

Most látom, hogy gyulai vagy...akkor nagyon nagyon közel vagyunk! :lol:
(14 km)
Vendég

Mindenki eltűnt?
sirkici

Én itt vagyok, csak sok a meló, mert helyettesítek.

Van egy autó itt az ablak mellet, és 5 percenként megszólal a riasztója reggel 7 óta. Már nagyon tele van a hócipőm vele.
Nagyon idegesítő :evil:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Gondolom, hogy idegesit, itt meg van lent az udvarban úgymond egy kutya, az ugat általában délelőtt nagyon magas, ideegesitő hangon. Éppen most is azt csinálja, ahogy irom.
De te ne idegeskedj, kismama vagy...
sirkici

Én is itt vagyok, fülem- farkam lóg, olyan meleg van. Mi lesz itt még déltájban? :shock: :shock:

Küldjetek egy géppisztolyos macskát a főnököknek, akik nem engedik a légkondit beszerelni. :evil: :evil:

Olik mama: Hol vagy?

jaimee

Jó reggelt!

Madiani, Biborlány üdv közöttünk!Mielőbbi babásodást !

Ne kövezzetek meg,ha most nem olvasok vissza.

Ami szembetűnő volt: Babszika csodaszépek a gyűrűk,gratulálok.
vedresandi

Sirkici: hi-hi, nekünk anyósom szomszédjában van egy kutyus, az ugat folyton magas hangon, az agyamra megy. :D

jaimee

Sziasztok Lányok!

Íme a mai görbém: (Szerintem tegnap Ferty kamuzott! :wink: )

Kép

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Sirkici,

Dobj le neki valami fincsi kaját, amig eszik addig sem ugat. Sajna én nem tudok mit csinálni ezzel a hülye autóval. :evil:

Andi,

Valami nem stimmel a vonalzóddal. 21 nap a zebrás tesztig??? Tegnap 7 nap volt,

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy:köszi,hogy szóltál,én észre se vettem.Minnyá megnézem :lol:
vedresandi

Jaimee!
Én már voltam terheléses cukor vizygálaton. Úgy működik, hogy először leveszik éhgyomorra, majd adnak kb fél liter cukoroldatot(vízben porcukor). Azt meg kell inni, fél óra múlva vizelet, vérvétel, majd fél óra mulva ismétlés. De akkor már nem kell inni.

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Andi,

Csak egy kicsit megijedtem, hogy mi történhetett, mert hát 6 nap múlva már a te zebrás tesztedben szeretnénk gyönyörködni. :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Jaimee,
ugye milyen idegesitőek az ilyen kutyák?

Judy,
nem is rossz ötlet, de ha rászokik, mit csinálok vele... :D hihi

Chris,
szerintem is kamuzott a ferty, most kellene, hogy legyen peteérésed, és holnapra fel kellene, hogy menjen a hőd (amennyire én értek hozzá).

Andi,
tényleg, mi van a vonalzóddal? Teszt, hőjelentés, esetleg mensi :? ?
sirkici

Andi,
ja látom már, dolgozol az ügyön, de attól ég állnak a kérdéseim.
sirkici

Sirkici,

Andi nem fog menstruálni ebbe a hónapban...... :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Csajok,meghaladja a képességeimet a vonalzóm frissítése.Az oldalon jó,de itt nam.Szerintem az itteni dárum és óra nem jó!!!
vedresandi

Sirkici!
Igen, szerintem is holnap fel kell mennie a hőmnek. És akkor kb. 3-4 nap múlva lesz meg a pém. A múlt havi görbémből kiindulva.

Lányok!
Már csak 1-et kell aludni! :? :? :?

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

És az elkövetkező 9 hónapban sem. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Sirkicinek:hőjelentés
Kép
vedresandi

Andi!
Nagyon szép a görbéd.... :lol: Egyet értek Judyval. :lol:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Andi,

Szerintem ez egy nagyon szép pé volt, és csak ismételni tudom magam, hogy ebből zebra lesz a hó végén. :o :o

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Jó reggelt Mindenkinek, kicsit túlaludtam:) Viszont van mit olvasni... Esküvő az nekünk is lesz a jövő hónapban, de templomi csak jövőre, az idei kisebb lesz, a következőt tervezzük nagyobbra,mondják is, milyen klassz, hogy minden évben házasodni fogunk:) Szerintem a templomi az igazi, én hiszek, de nem elvetemült módon, inkább a magam módján, legbelül, tisztán, papság meg közös imák nélkül, szerintem ez a kérdés legbensőbb magánügy kategória.

Szépek a gyűrűk nagyon! Olyan izgalmas ez az időszak! Párom azóta is hetente megkéri a kezem a nagy sikerre való tekintettel, s azóta is mindig IGEN-nem válaszolok.

Most meg nézek vmi vonalzót:)
Kitartást a kánikulához! Éljen a nyár, végül is most legyen meleg,most van itt az ideje!
Vendég

Én is csatlakozom Chris hozzászólásához Andival kapcsolatban.

Chris,
holnap államvizsgázol? Ugye, arra irtad, hogy már csak egyet kell aludni?

Csajok,
most, mivel 10 óra van, elmegyek kávézni, úgyhogy kb. fél 11-kor jövök ismét, remélem még lesz itt valaki!
Addig is üdv. mindenkinek!!!!!!!!!!!
sirkici

Dzsémi:írtam neked privit.Segítesz???

Judy:most inkább két új lába szeretnék,annyira fájnak a lábacskáim.Nagyon fárasztó ez a rohangálás.tegnap 11-este fél 10 ig folyamatosan talpon voltam.
vedresandi

Még csak annyit, hogy én meg megfagyok itt az irodában, hosszúujjúban nincs melegem, van klima, itt vannak a gépek, muszály hűteni, 22 fok van bent, kint meg fene tudja mennyivel több...
sirkici

Andi,

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Sirkici!
Igen. Holnap államvizsgázom. :?

Lányok!
Drukkoljatok nekem! Reggel 9-kor kezdődik... :? Nem tudom mikor kerülök sorra... :?

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

nyugi Christell, mindne oké lesz, veled vagyunk!!!
drukkdrukkdrukk
Vendég

Chris,

Ott leszünk veled. :P :P :P :P :P :P

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Nóri!
Köszi! :wink: Nagyon be vagyok tojva... :?

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Chris,
nyugi, gondolunk rád, drukkolok ezerrel, tudsz mindent, ötösre vizsgázol, tudod, ezt kell mondanod, ahogy tanitották.
sirkici

Kiváncsi vagyok, megy e?
Vendég

Biborlány,
látod, hogy megy, sikerült vonalzót csinálnod, nem olyan nagy ördöngősség ez. Igy már legalább nyomon tudjuk követni a ciklusodat, tudjuk, mikor kell szurkolni!
sirkici

Bíborlány,

Jó a vonalzód.... :lol: :lol: :lol:
Pár nap és te is zebrásat fogsz tesztelni. Milyen hosszú szokott lenni a luteális szakaszod????

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Sirkici!
Köszi! :wink:

Mindent tudok! Holnap 5-ösre államvizsgázok!

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Ez az Chris, tudod te a leckét! Csak igy tovább, hajtogasd magadban holnap is, mig várakozol!!!

Judy,
nem a luteális szakasznak kell fix hosszúnak lennie (14 nap)? Bocsi, nem tudom pontosan, hogy melyik az a szakasz, amire mondják, hogy mindenféleképpen 14 nap hosszú kell, hogy legyen... :oops:
sirkici

Sziasztok!

Bíborlány! Üdv közöttünk!

Jaimee!
Kismamiknak a terheléses cukor 70%-os cukoroldat szokott lenni, 2dl vízbe oldják fel a tömény cukorport, előtte megnézik a cukrod, megiszod a lötyit és 2 óra múlva nézik újra!
Érdemes bele citromot vinni (ezt a dokim mondta) úgy megihatóbb!
Legelőször én is az evőset csináltam, de a dokim nem fogadta el, az nem jó!

Babszi! Nagyon szépek a gyűrűk! A mi gyűrűnket a férjem készítette, mert ékszerész! :lol:
Mi nagyon sokat járunk Gyulára nyaralni, nagyon szép kis város! A strandját meg imádjuk! Osztálykiránduláson is voltunk ott 7-.ban , akkor a Hőforrásban szálltunk meg.
Most meg a Part utcában szoktunk, mert ott van anyum munkaheléynek kapcsolata, egy koliban, ahol apartmanok vannak és ingyé van a szállás! Sajna idén nem tudunk menni, mert anyáék akkor mennek, amikor mi Horvátországba leszünk!
Ja és szerintem senki nem ítél el a templomi esküvő miatt, mindenkinek saját dolga hol és hogyan isz: Nekünk volt templomi esküvő és a szabadban volt a szertartás, mert nálunk van egy erdei oltár felszentelve és ott volt.

Ani! NAgyon jó a hőd! Holnapra nagyon nagy drukk és ++++++++++++++++++++++++++++++teszt!

Most várom a fodrászt, hogy megnyírjon minket!

Puszi
Vendég

Chris! Ne idegeskedj! Én tudom, hogy LEALÁZOD ŐKET HOLNAP!
Ahogy Judy mondta: Ott leszünk veled!

Bíbor! Nagyon jó lett a vonalzód! Nekedd is megy a ++enerdzsi! Mikor akarsz tesztelni???
Vendég

Krisz: Ha a zsömlés nem lesz jó, akkor csinálnak terhelésest.

jaimee

Sziasztok!!
Nem tűntem el, csak nehezen bírom a meleget, Zolcsival meg menni kell :? A lakásban jó, most jöttünk , le kell feküdnöm, mert émelygek állandóan, zavaró :?
A jövő héten jön Anyuci, majd jó lesz...

Chris:Kéz és láb törést holnapra! Veled leszünk!!! Ügyi légy!

Kép
Kép
Kép
olik22

Christell:én is be voltam, ez a jó.Figyelj, aki odáig eljutott, azzal nincs baj.Én is úgy éreztem, hogy semmi nem maradt meg a fejembe, aztán bekerültem délután (!!) utolsó előtti körben és minden ment, mint a karikacsapás.Pedig nem akárki, az akkori pénzügyminiszter vizsgáztatott...Ja és sosem voltam kitűnő eminens tanuló./3-4 átlagban./
Szóval szorítok.Vigyél sok vizet meg szőlőcukrot.És aludjál valamennyit!
Vendég

Babszika: Nagyon szépek a gyűrűk!!!Gratulálok!!! Bocsika, hogy tegnap este az msn-en nem mondtam, nem voltam képben, ünnepeltünk, tudod :oops:

Kép
Kép
Kép
olik22

Jaimee! Nem! Az a tipusú nálunk nem jó, mert nem elég nagy koncentrátuban van benne a a cukor!
Nálunk csak a cukros víz jó! De szerintem a legtöbb helyen ezt a cukros szirupot alkalmazzák!
Neked a dokid kifejezetten ezt a zsömiset mondta?
Vendég

Chris:biztos sikerül!!!!Veled leszünk :wink:

Krisz:majd a jövő hét végére is tartogass a drukkokból :wink: :lol:
vedresandi

Köszi Lányok!
Nagy szükségem van a drukkolásotokra! :?

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Andi! Neked is drukk, de csak a jövőhétre!!! :lol:
Holnap fogtok ünnepelni a szülinapocskádon? Vagy holnap is melózol?
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?