Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Szirom, nagyon-nagyon örülök, hogy rendben van a kispasi :lol: Most már nyugiban élvezheted tovább a terhességet.

Tontica, nagyon várom már hogy feltedd a Thomasos kézimunkád. Rékának most minden vonat Thomas és James :lol: Jók ezek a minták is amiket feltettél. Az uh-n meg minden rendben lesz, én 1/2 1-re megyek.

Én most ki vagyok akadva, a tesómmal már egy hete lefixáltuk, hogy ma megyek dokihoz és viszem a Rékát hozzájuk addig. Hát most egy órája felhív, hogy ők elmennek Pestre, sorry. Vigyem be az anyósához a papírboltba. Ez magában nem is gond, mert imádja a nőcit a Réka, de a 1/2 1 már igen közel van az alvásidejéhez és nem akarom, hogy a boltban kínlódjon szegény gyerek. Úgyhogy marad a dédi, ott elrandalírozhat a kutyával meg a macsekkal.

Moni, Athiz lecsapott a meghívóra, de te is most már biztos megkapod. Szülésnek még semmi előjele nálad?

Anyapoc, a gyerkőcök nagyon fogják élvezni Lopart, nekem Rab város tetszett nagyon, jó a kikötője, meg olyan kis utcái vannak mint Velencének. Szerintem hangulatos.

Kép
Kép
robcsi03

Sziasztok!

Móni

Kitartás :):)!Tudod,bent nem marad :wink:!Ide fogunk menni,már le is foglaltuk,most várom a visszajelzést :).Ezeket a képeket küldték még az apartmanról :).

Robcsi

Elhiszem,hogy kiakadtál,de dédinél bizti jobb lesz,mint egy meleg boltban fődögélni.... :?
Gondolom,Tesód most egy kicsit késezn van és nem sok kedve van babázni...vagy nem uaz a tesód? :oops:
Akkor megyünk Rab-ra is,ha szt ilyen jó :).Nem csak a strandon akarunk dögleni :D!
Thomas: Villő már kívülről fújja,melyik meglevő mozdonyainknak mi a neve :?....kicsit elkapta a gépszíj őt is :D!

Tontica

Örülök,hogy a rémhülyeségeiden kívül minden OK :D!
Kíváncsi vagyok én is Thomasra :).Azért nehogy azt hidd,hogy ezek knnyű képek lesznek :wink:.Így ránézésre elég sok öltés van benne,de majd meglátod,ha megjön :wink:!

Lányok!

Akkor most versenyben Athiz,Bildi és Móni...szt kössünk fogadásokat,hogy hol bújik ki hamarabb a baba :D!

Lehet tippelni a sorrendre :wink:!

anyapoc

Anyapoc
Jók a fotók!Kicsit irigykedem a nyaralás miatt,de majd mi is megyünk strandolni. :lol: Az is jó lesz!
Sztem Bildi,Athiz,Moni a sorrend. :D

Robcsi
jó lesz agyerkőcnek dédinél is,bár tudom milyen bosszantó,ha ugrik az előre lefixált dolog. :wink:
UH-ra drukk.+++++++++++++++++++++++Én 2-re megyek

Tontica
Hogy te milyen ügyes vagy! :) Lesz mit csinálgass a következő napokban is,ahogy a képeket nézem.
Drukk az UH-ra++++++++++++++++++++++++++++++++.Biztosan minden rendben,és mne nézz aTV-ben beteg gyerekeket.ilyenkor azt nem szabad!

Moni
Mindjárt megszületik a legkisebb tesó!Gyerkőceid várják már?

Rólam annyit,hogy megint magas a légnyomás az tuti.Reggel óta fulladok,és fájdogál a pocim.Adával is olyan türelmetlen voltam induláskor,mert alig kaptam levegőt.Elmúlhatna már,mert most meg mardos a lelekiismeretem,hogy miért veszekedtem macikával?! :oops: :roll:

KépKép

KépKép
okr

Hahó!

Kösz lányok! Közben megjött papíron is az eredmény :wink:

Anyapoc! Jó a hely, tecc! Rab városba tényleg menjetek be, klassz. Parkolással vigyázzatok, muszáj bemenni a fizetősbe, mert pár éve nagyon komolyan veszik, nekünk egyszer elvitték a kocsit :lol: Az uram ugye régi Rab-fun, közölte, hogy simán megállhatunk a megállni tilos tábla alatt is (fizetőbe ő nem áll be), ezek itt nem olyanok... én akkor először voltam, de nem volt jó a megérzésem. Megyünk vissza vacsi után, kocsi sehol. Aztán már láttuk a lopóautót, sofőr vigyorogva mutogat a rendőrség felé :lol: A rendőrök nem kértek sokat, viszont nagyon drága volt kiváltani abból az udvarból az autót, szóval a szállítók kasználnak :roll: :lol:

Ja, és nagyon számoljátok ki, hogy mikorra értek le a komphoz, lehetőleg még hajnalban. Ha már tűz a nap, akkor végig napon áll a sor... Miksával akkor szívtuk meg, amikor 1,5 éves volt :roll: (Az autópályán álltunk 3 órát baleset miatt ). Akkor nem is szombaton jötünk vissza, hanem kijöttünk a szigetről pénteken a tömeg miatt inkább.

Okr! Tudod mérni a légnyomást? Érdekelne :wink: Én meg eszméletlen hisztis vagyok ma, türelmetlena kölyökkel, mondjuk ő se könnyíti meg a dolgomat, sőt :roll:

MÓni! Jól írtad be a címet? :wink: Nekem bejön az oldal, de te rosszul írtad a nevet :D

Tonti! Felteszed a Thomast? :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Hat en nem fogadnek. :wink: Annyira kiszamithatatlanok ezek a babucik :?

Anyapoc:
Cuki kepek! :lol:

Tonti:
Nagyon ugyes vagy!

Megyek deallok a tus ala, annyira melegem van. :?

baratodildi

beállok :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

baratodildi

Ildi

Ezek nem csak képek,hanem mozik :wink:!Katt rá a kékpekre :)!

anyapoc

Megjöttem doki bácsitól, kisasszony már befordult szerencsére, a másik kisasszonytól meg én fordultam be. Úgy látszik ma mindenki hisztis. :lol: Nem tudok semmi konkrét adatot mondani zsebibabáról, mert csak megnézte, ja de 8 cm a fejátmérője, és jó a köldökzsinórban az áramlás. Kép nincs, videókazettát itthonfelejtettem a kapkodásban, úgyhogy semmi sincs megörökítve :cry: Majd lehet beugrok egy uh-ra nyaralás után.

Anyapoc, tesóm egyáltalán nem érezteti, hogy rosszul esne neki a Rékával való találkozás. Tegnap is voltunk náluk, Réka nagyon szereti őket, csak sz@rul jött ki, hogy hirtelen hova is tegyem a gyereket, de nagyon jól elvolt a dédinél.
Ha jól emlékszem a szigeten szombaton van turnusváltás, de mi nem akkor mentünk és ha jól emlékszem mindjárt az első kompra fel is fértünk ami jött, de tényleg érdemes odaérni a hajnali órákban.
Szerintem: Athiz, Bildi, Moni (szegény Mónit mindenki utolsónak tippeli, aztán lehet, hogy ő nyitja a sort :) )

Kriszti, már neked is megvolt az uh, majd írjad meg mi volt.

Kép
Kép
robcsi03

Itt vagyok!
UH-n minden rendben találtatott. :D :D
BPD ismét kevesebb mint a nagy átlag,de a doki szt ez a fejforma miatt van.Kicsit hoszúkásabb lesz a feje (pár mm-rel),nem pont kerek.Mondjuk tiszta anyja lesz a hoszú fejével :wink:
Ja ,és a doki tippje lány.Bár eltakarta megint a kis hamis,de nem lógott ki semmi,gondolom innen a tipp. :D Na különben nem is bánnám,mert egy kis kukitól félek nagyon. :oops: Nem tudnám mit is csináljak vele. :oops:

Robcsi
Grat a jó eredményhez!!!!!!

Szirom
Sajnos nem tudom mérni,de biztosan az zavar minket! :?

Anyapoc
Mindjárt megnézem a videot!

Közben lecsot főzök,a gyerek meg már enné,úgyhogy nagy vita van közöttünk.Kicsit türelmetlen ha kaja szagot érez. :wink:

KépKép

KépKép
okr

Krisztám,
Gratulálok! :D :D

Nagyobb fütyihez vagy szokva, mi? :mrgreen:
angel37

Angyalkám
Na igen! Kép
Olyat jót nevettem,még Ada is megkérdezte,mit kacagok! :D

KépKép

KépKép
okr

Kriszti! Gratula a kiscsajhoz :lol: Nevetek van már?

Mekkora a BPD? Nekünk is most mérték, asszem 4,9 volt.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

Angyal ezen en is jot nevettem! :lol: :lol: :lol:

Kriszti gratula a jo eredmenyekhez es en is lanyra tippeltem az alapjan hogy ha eddig nem latszott az a rem nagy kuki akkor mar nem is fog! En a nunival nem tudok majd mit kezdeni! :roll: :lol: HU, lecso, imadom! Ugy ennek en is!!! Ja, 8 kilot hiztam mar es a dokineni szerint lassitani kell egy kicsit :oops: (egesz nap ragcsalok mint a kishorcsog :lol: ).

Robcsi: szupi hogy Te is jo hirekkel jottel!!!!

Anyapoc en isemerem ezt az oldalt szoktam nezegetni hogy hol tartok most (a tul sok info mar megorhit! sokkal jobb lenne tudatlanul de nyugisan :roll: ) Remhulyesegeim?!! :roll: :lol: Hat igen, de tehetek en rola hogy remhulyesegeket almodok allandoan?! :lol: Nekem nem az a baj hogy sok oltes van benne hanem az hogy Thomasnal pl. belekeveredtem a sok nagyon kozeli konturba, majd meglatod a sineknek nem tudtam hogy mi micsoda, ez a mackonal meg a babanal egyertelmu, itt egy kez, itt egy lab stb. :lol:

Csajok, bemutatom Alexet:
Kép
Nem latszik valami jol sajna mert nagyon picike meg, videot nem is csinalt a dokineni de megnyugodtam mert minden rendben van ugy nez ki.
Alex: 508 g. feje lent jobb oldalon, labai font az egben
Anna: 445 g. feje jobb oldalon kozepen es keresztbe fekszik (mar tudom ki rugdos allandoan a ball oldalamon. :lol: Sajna Annarol nem tudott jo kepet kesziteni a doki mert befele forditotta a kis arcat de mondta hogy ha gondolom menjek vissza par ora mulva hatha helyzetet valtoztat igy remenykedem hogy estere Rola is lesz kep.
100 % a nemuk!!!
Adatok ha erdekel:
Alex:
BPD:5,23
HC:18,80
AC:17,31
FL:4,01
Anna:
BPD:4,72
HC:17,73
AC:16,86
FL:3,75
Kb. 1 het kulonbseg van koztuk meretbe de a lanyok mindig kissebbek, NO PARA! :lol:

KépKép
KépKép
tontica

Dorottya.Ezt álmodtam neki karácsonykor.

BPD 43 mm.(vagy 4.3 cm)
Egyébként érdekes,mert Debrecenben 2 mm-el nagyobbat mértek mint itt egy nappal előtte. :wink:
A táblázat szt 47 +/- 2 mm lenne a megfelelő a 20. héthez.

KépKép

KépKép
okr

Okr! Hát az tök jó akkor, mert a tiétek 45, a miénk 49 és mindketten benne vagyunk a normál tartományban :lol:

Tonti! nagyon jó képek ezek így is! :wink: És milyen nagyok már, fél kilósak, nem semmi :lol:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Elfelejtettem mondtani, hogy szép a Dorottya :wink: Ismerek is Dorottyát, meg Kaposvárra jártam suliba :wink:

Húzok vissza a konyhába :roll: Nálunk volt nagy zivatar, jobban is vagyok, csak a kölyök parázott be a dörgéstől. Idén találta ki, hogy fél tőle, eddig nem volt baja sem az esővel, sem a dörgéssel-villámlással, ki érti ezt :?:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Tontica
Ez szuper!!!!!Nagy-nagy gratula!!!!
Nekünk az FL 32 mm (vagyis a combcsont).Összevetve sztem az arányokat az enyém is jóó! :lol:
Én meg kislányt álmodtam,és az álmaim ugye nem csalnak! :D

Szirom
Hát igazából most ez 43. :lol:
De nem izgatom rajta magam.Ha gond lenne már mondták volna.Jövő héten kedden meg úgyis menni kell Debrecenbe,szintén UH.majd meglátjuk ott mennyi lesz.

KépKép

KépKép
okr

BIldi és Móni, kitartást nektek is!

Szirom, Robcsi, Tonti, Okr, mindegyikőtöknek örülök, és gratulálok!

Tonti, nagyon szép a kis pofija, és jól látható a babuci.

Okrisz, de jó, biztosan nagyon szép lesz Dorottya baba.

Anyapoc, miben fogadtok? Mert ha jó a tét, én is fogadok, hátha megkönyörül a sors, és nyerek is. :lol:

Szép álmokat, jó éjt!
Vendég

Athiz

Hát mit szeretnél nyerni? Mondjuk....egy....bébit? :lol: :lol:
Óóó,az amúgy csak amolyan bébicsalogató :D!

Na megyek alukálni,most fejeztem be a szóbeli érettségi beosztást... :?

anyapoc

Sziasztok!

Gratula mindenkinek a jó uh-s eredményekhez. Látjátok megmondtam, hogy mindenkivel minden ok. lesz :wink:

Gyermekem 1/2 6-kor felébredt, na mondom akkor ma elmegyünk Győrbe vonattal (bocsánat Thomassal :lol: ). Apája elvitte a kocsit, úgyhogy gondoltam felülünk egy koraira és még a kánikula előtt ott leszünk. Hát visszaaludt, úgyhogy most már nem biztos, hogy lesz vonatozás. Persze az én alvásomnak lőttek :cry:

Kriszti én ugyanilyen szempontok miatt tartottam a fiútól, mint te :) Remélem a jövő héten megerősítést nyer, hogy Dorottya tényleg Dorottya :lol:
Egyébként én is lecsót főztem tegnap, meg tegnapelőtt is mert valahonnan jött az illata és nekem azonnal lecsót kellett ennem. Jó kaja, mert hamar megvan és mindenki szereti.

Szirom, nálunk már kb. 2 hete nem esett semmi. Pedig olyan jó lenne ha már felfrissülne egy kicsit a levegő. Miksánál meg ez az égdörgéstől való félelem biztos valami életkori sajátosság, mert most még arra se lehet fogni, hogy az oviban mondta neki valaki, mert most nem jár.

Tontica, nagyon szép baba Alex. A hízással meg annyira ne foglalkozz, ha tudod a rágcsát fogjad vissza de kell annak a 2 gyerkőcnek az energia.

Kép
Kép
robcsi03

Vegre elkeszult Thomas vonat most reggel:
Kép
Jo, tudom hogy nem egy mestermunka de ez az elso muvem.

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!

Na szóval mégsem jött még meg három napja barnázok, sőt négy. Egyebet semmit az ég világon nem érzek. Puha cicik és minden olyan mint mindig. Értitek.
Szóval megemelték a gyógyszer adagomat és szigorúan feküdnöm kell. Szombat reggel teszt és aztán majd látjuk (Angyal, rosszul mondtam a pénteket...)
Hááát én nem igen gondolom hogy ebből lesz valami/valaki, de ezen ne múljon fekszem. Hogy a vizsgáimmal hogy állok az durva de majd lesz valahogy. Legyen vége ennek az egésznek. De tuti meg fog jönni. De az is jobb, mint ez a helyzet.

Athiz!
Tudjuk, hogy szorítasz és köszönjük. :)

Kokusz!
Ha megjön, nyaralunk és lezárjuk azokat az ügyeket amelyek nyomasztanak minket. Így nyugodtan vághatunk majd bele ősszel a lombikba újra. Tudom hogy reménytelennek látod, sokszor én is. De ez az egész már olyan szervesen beépül az életembe megtanultam élni vele. Gyermektelen házaspár. Grrr. de ez van.

Kriszti!
Sztem is szép név a Dorottya! :) És már 20. hét, olyan klassz.
Egyébként egy topik taliba majd én is benne lennék, csak elképzelésem nincs, hogy hoznánk össze...

Szirom!
Még nem 100 %, mondjuk 90%.
Gratulálok a jó eredményhez. :)

Bildi!
Szegény, gondolom milyen nehéz lehet. Csak a barátnőm jut eszembe ő túl is hordta a babát. Nagyon kivolt. kitartás!

Tonti!
Szuperek a képek. Nekem még mindig olyan hihetetlen, hogy ikreket vársz. És hogy a kislány is sikerült, és a fiadanak is lesz kishaverja; hihetetlen szerencsés vagy.
És esküvő mikor is lesz?
Én is előszedtem egy keresztszemes sablont. Csak nem tom hogy kell elkezdeni...

Moni!
Háát már nagyon várom a végét. Bár tudom mi lesz az.

Anyapoc!
Én BILDIRE szavazok.

TILDI!
Mi újság veled???? Már nálad is lassan alakulnia kéne valaminek, nem?

Robcsi!
Nálunk szinte midnen délután esik picit. Ennek köszönhetően a páratartalom kb 90 %-os. Semmi felfrissülés. Ha legalább átballaghatnék a strandra...:(

Angyal!
Már csak egy munkanap? :)

Ja Zsazsóka jól van. Naponta kb. 10 percet kelhet fel szegény.

Na ennyi voltam.
Vendég

Junko
Hát nem tudom mi lehet nálad ez a barnázás. :( Mondjuk nekem is volt terhesen. :wink:
Én nagyon drukkolok,hogy sikerüljön++++++++++++++++++
Zsókát puszilom,és sajnálom,amiért ilyen keveset járkálhat.
:(
A vizsgák miatt ne aggódj,majd ősszel megcsinálod! :) A topiktalin már én is gondolkodtam,mikor ,és hol lehetne,de nem sokra jutottam.Ötletek jöhetnek!

Tonitca
Nagyon ügyes vagy.Szép lett Thomas! :)
Tegnap egyébként milyen vérvételed volt?Cukorterhelés,vagy sima vérkép?

Robcsi
Gondolom Réka imádja avonatot!ada is.Ma reggel is azzal kelt,mikor megyünk már apához vonattal?!
Lecso :D

Szirom
Mostanában Ada is fél,ha dörög-villámlik.Kérdezi mi az ,és miért??
Alig győzöm nyugtatgatni. :wink:

Anyapoc
Te rengeteget dolgozol!Tessék néha pihizni is!

Tildi,Bali,Takido???????????????????????????????

Tegnap jöttem rá,hogy mindjárt itt van 21-e.Bepánikoltam rendesen,mert még nem tanultam rá!Ráadásul 2 szóbeli lesz! :x Megyek rácuppanok az anatómiára. Kép

KépKép

KépKép
okr

Junko: en meg vereztem az elejen, nem tudom emlekszel-e ra, teljesen lemondtam akkor a babakrol es nagyon pesszimista voltam hogy ugysem maradnak meg, nincs nekem ilyen szerencsem, 4 napig tartott aztan elallt a verzes es azota (kopp-kopp) minden ok tehat a barnazastol meg nyugodtan lehetsz babas!!! Hogy jon az optimista vagyok aliras ahhoz a szoveghez hogy: "ugyis meg fog jonni"? :lol: :roll:
Gyermektelen hazaspar??? :shock: Hany evesek is vagytok? Mert ha az 50 fele kozelednel akkor megertenem na de igy!!! Van idod, nyugi!!! En sem hiszem el hogy ilyen szerencsem van (felek ilyet kijelenteni mert meg mindig erhetnek meglepetesek sajna) de latod CSODAK MARPEDIG VANNAK! Mindig azt hisszuk hogy a csodak minket pont elkerulnek aztan BUMM becsap! :D Kivanom Neked is!!!

Szegeny Zsazso, nagyon nem irigylem!!! Borzalmas lehet! Innen kuldok KITARTAST NEKI!!!!

Kriszti: hat, 21-e az tenyleg mindjart itt van, ezek az utso vizsgaid, nem? Akkor hajra es aztan pihi!!! Amugy a kovetkezo evet is vegigcsinalod vagy halasztasz egyet? Szerintem sima vervetel volt mert nem itattak velem semmilyen lottyot elotte. Te mikor mesz 4D-re?

En Monira tippelek!!! :lol:

Athiz hogy vagy?

Anyapoc PIHI, PIHI, PIHI!!! :D

Robcsi: koszi a gratut, Thomas mania! :lol: Mikor lesz mar ennek vege? :lol:

KépKép
KépKép
tontica

Elfelejtettem irni hogy tegnap du. meg visszamentem a dokihoz de nem sikerult Annarol kepet csinalni mert olyan kis szegyenlos hogy teljesen befele fordult sot meg a kezet is az arca ele tette! :lol: De azert a 4D-n sikerult latni oldalnezetbol hogy ugyanolyan kis szep, turcsi orru mint a tesoi. :D

KépKép
KépKép
tontica

Tontica
Utolsó 2 vizsga,de a két legnehezebb talán.Anatómia,és mikrobiológia. :wink: Azért látod inkább itt ülök,mint a könyv előtt :oops:
4D-re majd sztem a 25. hét környékén megyünk,akkor már nagyon babás arca lesz .most még olyan UFO-s nekem kicsit. :oops:

Kislányok még jó,hogy szégyenlősek!A tiéd legalább a punust megmutatta Kép

KépKép

KépKép
okr

Az én tippem:
1. Athiz
2. Bildi
3. én

Nincs olyan szerencsém, hogy előbb jönne. :lol: Viki is csak 4 nappal jött a kiírás előtt. Meg hiába tudom, hogy előbb fogant mint középidő, és hiába hozta mindig az UH szülési dátumnak a jún 20-t, szerintem a ciklus szerinti idő előtt pár nappal fog jönni.

Anyapoc!
SZép helyre mentek! Mi az idén több ok miatt is kihagyjuk a nyaralást.

Tonti!
Nagyon helyesek a babók! Nekem a 2 kis arcocskás kép tetszik!

Okr! Szirom! Robcsi!
Örülök, hogy minden rendben!

Junko!
Tudod a remény hal meg utoljára! Nagyon szorítok, de ha mégsem pozitívan végződne, akkor jó ötlet a nyári pihenés, kikapcsolás!

moni

Sziasztok!

Elköszönni jöttem Tőletek egy kis időre, őrült sok dolgom van/volt/lesz ma! De visszajövök ám, és lassan majd értem is lehet izgulni egy picikét! :D

A legeslegjobbakat mindenkinek! :) Mire hazajövök, addigra kibújnak topicos babák is, a várakozóknak drukkok tömkelege, különös tekintettel szánitársaimra :lol: , és nagy puszi minden kismamának, és még bentlévő babának! :)

Junko,
akkor szombaton szorítok egy kicsit jobban, mint a többi napon! :wink: Működne az a teszt már pénteken is! :)
angel37

Angel!
Most mentek nyaralni? Kellemes pihenést!

Tonti!
A művedet meg el is felejtettem megdícsérni! nekem a goblein jobban bejönn mint akereszt, de kinek a pap, kinek a papné. Nekem a goblein egyszerűbbnek tűnik. :lol:
Hol rendelted amúgy a beszúrt két kismackót?

moni

Ja, az egyik nem is mackó... :oops:

moni

Sziasztok!

Angel, akkor minden jót és szépet neked, vigyázz magadra, és nagyon várunk vissza, remélhetőleg csupa jó hírrel és pozitív hozzáállással!

Tonti, nagyon édi lett Thomas sihuhu, Szili is nagyon szereti ezt a mesét, meg amit még nagyon komál, az a Sam, a tűzoltó, éppen most is ezt csodálja a tévében. :D

Én is vettem jó pár hónapja keresztszemeznivalót az itteni topictársak hatására, de képtelen voltam hozzákezdeni. Van egy szép zebrám, meg azthiszem egy kutyus talán. Nagyon cukik, kár, hogy ilyen lusta vagyok hozzá. Meg nem gondoltam, hogy ilyen bonyi és drága. Szívesen átadnám hozzáértőbbnek, csak nem tudom, hogy tudnám elküldeni. :)

Junko, akkor szombatra őrült drukkjaim neked! :wink:
Tudod az a fura, hogy ennél a terhességemnél olyannyira nem dagadt meg a cickóm, hogy néha azon agyalok, vajon lesz-e egyátalán tejcsi a picúrnak. Szilinél hihetetlen változáson mentem át, nekem azelőtt inkább befelédudorodó cickóim voltak :lol: , aztán amikor terhes lettem, onnantól már kezdtek olyanok lenni, mint Merlin Monroe-nak (remélem jól írtam le). :shock:
Most meg csak lógnak, mint a leeresztett gumilabda. :twisted:
Na, ezt csak azért taglaltam, hogy lásd, nem bizti, hogy bármi tünetnek kell lennie. :)

Az én tippem, hogy ki szül meg hamarabb: bárki, csak én nem. :roll:

Jelen pillanatban úgy néz ki a dolog, hogy ez a gyerek további 9 hónapig szeretne bennem csücsülni. :lol:

Móni, BIldi, drukkolok, hogy nektek legalább mihamarabb kibújjanak a bébijeitek!

Mindenki másnak cuppantóst küldök. Ma megyek a szülésznőhöz a kórházba a 3. NST-re. Aztán ugye holnaptól ő már nem lesz keddig, mert elutazik. Mindegy, egyenlőre se híre, se hamva a babus kibújásának, így nem is nagyon aggódom.

Puszkány mindenkinek
Vendég

s AN
Aziasztok!ő

Ma már nem dolgozok,de ha a törpék lefekszenek,akkor tanulok :D!De ígérem ünnepélyesen,hogy amint vége ennek a parádénak,pihenek :D!Ráadásul majdnem feleslegesen dolgoztam,mert írthattam át délelőtt az egész beosztsát,meg még a gyerekek is voltak érettségi előtti konzultáción...nem unatkoztam :?...

Junko

Ezer és millió drukk,nagyon-nagyon sokat gondolok Rád szombaton,de tudod,a remény hal meg utoljára :D!És ha most nem,akkor jön a következő :).

Tontica

A babákat nem is dícsértem meg,sebaj,ha szégyenlős Anna,majd nézegetheted eleget :wink:!
Thomas nagyon jó lett :).Keretezd be és ki vele a falra :).Aztán siess a többivel,úgysem lesz sokáig már időd :D!

Angel

Jó utat és pihenj,készülj rá a pocakra :wink:!

Kriszti

Drukk a vizsgákhoz,nekem az EU és jog,amiből egyszerre mentem,5-ös lett,szl azért megéri :wink:!A többi persze még ki tudja :?....
UH-nak örülök :).

Robcsi

Értem :).Akkor ez csak így jött ki :).A lényeg,hogy Réka elvolt és jól volt :).

Móni

Kitartás,4 nappal is jobb előbb szülni,mint annyival később :D!
Gondolom,hogy nem a nyaralás lesz az első :wink:!
Belaktátok már a lakást? :)

Athiz

Fognak majd még azok a cicik bedurranni :).Csak győzz szoptatni belőlük :D!

Szirom

Köszi a sok jó tippet !!!!!,figyelni fogunk :wink:!Ugye mert más bőrén tanulni azért jobb...még ha Ti szívtatok is :?...Szegények...
Mi elvileg délután indulunk,akkor meg kéne nézni,hogy jár-e egyáltalán a komp???Vagy az mindig jár?Amúgy van légkondi a kocsiban,bár nem szeretnék órákat állni így sem a napon :?....

anyapoc

Hahó!

Anyapoc! Nem jár a komp éjjel!!!!! Vagyis van néhány óra szünet, de megtaláltam neked a menetrendet (kezd megjönni az eszük, betettek nagyon korai járatokat is látom):

http://www.rapska-plovidba.hr/plovni_en.html

Ha délután indultok, akkor nem biztos, hogy jókor értek oda! Elég gyors ám, végig van autópálya már.

Tonti! Szép lett a Thomas!

Többieknek pussz, mennem kell, mert Miksa nem hagy élni, pedig akartam még írni :lol: :roll:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Athiz
Jön az a gyerek,mint derült égből a villámcsapás!Nem kell feltétlenül előjelnek lennie :D
Nálam 2. vagy tipp szt,úgyhogy Bildit várd be! :D (sak,hogy igazam legyen)

Anyapoc
Hú,Te nagyon ügyi vagy!Csodállak is veszettül. :oops:
Belekezdtem az anatómiába:Hááát még összeszedni sem egyszerű a tételeket,nemhogy megtanulni.Nekem egyszerűbb,mikor nincs tétel,csak egy könyv.Úgy jobban tudok tanulni. :wink:

Angyalka
Jó pihenést,és gyűjtöm a drukkokat!!!!!!!!
Kicsi betűvel nem ér írni,mert nem látom!

Junko
Szombatra giga-mega drukk+++++++++++++++++++++++++++++
Kép Előleg gólyával!

szirom
Hát engem sem hagy nagyon kibontakozni ma Ada.Már visít! :evil:

Hát csajok,én nem tudom,de én szertném ha majd 1-2 nappal később jönne a ki a babóca,mint ki vagyok írva :oops: Szívesen ráhúznék többet,is de itt be kell feküdni a kiírás napján,és hát potyára kórházban feküdni nem akarok :oops: Mondjuk a parázás a szülétől nagyban közrejátszik ebben. :wink:

KépKép

KépKép
okr

Szirooooooom!

Mondtam már,hogy imádlak!!!!! :oops: 8) Na akkor asszem variálunk,de még megkukkolom,hogy lenne jobb.Az a baj,hogy apa így ér haza és így foglaltunk szállást,de majd meglátjuk,hogy mit tudunk tenni....
Szegény esti érkezőkre nem gondolnak... :(

Kriszti

Köszi :oops:.... egyenlőre jól néz ki a virtuális indexem,de majd most jön a feketeleves...Egyébként meg a hülye én vagyok,mert maximalista vagyok mindenben.... :( ezért is vagyok már ilyen kutya fáradt...de már csak kicsi van vissza :).
Anatómiából vannak jó netes anyagaim,átküldjem? :roll:
Szülés...én téged is megértelek :)!

anyapoc

Athiz:
Nekem az lenne a jo, ha egyszerre szulnenk kb es talalkoznank a korhazban :)
:wink:
Jo ez a tippelosdi. Nekem mindegy ki szul eloszor, csak nekem ne kelljen mar sokat varni :wink:

Mar egyre jobban nyomodik a pocim uleskor. :? Nem is nagyon tudok reagalni :oops:

Anyapoc:
En nem tudok a kepekre kattintani :oops: Bena vagyok hozza ? :oops:
A linkre igen, azt ismertem is regebbrol, de a kepecskeidre nem :(

Vizsgakhoz gratula es meg drukk is mindenkinek!

baratodildi

Meg azt elfelejtettem:

Junko:
Szombatig semmi nincs veszve, addig hiszek benne helyetted is erosen, hogy sikerult! Hajra, hajra sejtecskek! Ragacs kuldve fenypostaval!

baratodildi

Sziasztok!

Tegnapi vonatozás elmaradt, mert Réka úgy elaludt, hogy a baromi kánikulában már nem indultunk el, meg apa is kocsival ment dolgozni és a kicsi kocsit nem rakta ki belőle.
Ma meg szép lassan el kellene kezdenem összepakolni a nyaralásra a cuccokat, meg a lakást is mert úgy, de úgy néz ki... :oops:

Junkó, holnapra mennek a drukkok, nem mindenkinek vannak tünetei az első időben, úgyhogy csak optimistán!

Angel, jó pihizést!

Kriszti sok sikert még ehhez a 2 vizsgához!

Athiz, Bildi felőlem szülhettek egyszerre, de ne a jövő héten, mert akkor lemaradok :lol: :roll:

Anyapoc, neked is kitartás! Szerintem is elég elindulnotok este 10 körül, hogy kényelmesen odaérjetek.

Tontica, teccik Thomas, szerintem elsőre nagyon jól sikerült.

Jaj, még vasalnom is kell :(

Kép
Kép
robcsi03

Sziasztok!

Okr köszi, hát akkor neked is azt kívánom, hogy legyen úgy, ahogyan szeretnéd a szülésednél, de még addigis élvezd ki a pocakos korszak legszebb pillanatait! :wink:

Anyapoc, hát remélem is, hogy lesz sok tejcsi a babunak, mert szándékomban áll őt is sokáig szoptatni, mint anno Szilimet. :)

Szirom, te is mindjárt a 20. hétben vagy, pedig nemrég még... Nagyon rohan az idő, persze néha meg mint a csigabiga :lol: .

BIldi, totál egyetértek, és abban is, hogy akár együtt is vajúdhatunk. Lefoglaljuk az Ikeás szobát? :lol:

Robcsi, bizony nem ártana, ha kezdenél szedelőzködni a nyaralásra, nehogy otthon maradjanak a fontos dolgok. :wink: Még mindig csudára irigyellek, már bocsi. Ugye majd csinálsz szép képeket, amiket itt megcsodálhatunk?
Sajna lehet, hogy lemaradsz a "születés hetéről" :lol: , de majd úgyis teszünk fel képet a babóról, meg mesélünk, ha lesz rá csöpp időnk is.

Tegnap voltam NST-n, volt 1 db kemény fájásom, aztán annyi. Baba jól van, kis ficánkám sokat mozgott, volt több keményedésem is, amit ugye a gép nem jelzett. Most meg veszettül fáj a hasam olyan megjövősen. Hááát... Meglátjuk, mindenesetre szülésznőm elutazik ma, de volt olyan kedves, és megbeszélte egy másik szülésznővel, hogy ha netán hétvégén jön rám a szülés vagy hétfőn, akkor neki szólunk, és jön. :) Így némileg megnyugodtam. És férjecském is úgy fest, itthon lesz szombat-vasárnap.

Puszikálok mindenkit, drukkolok továbbra is, akinek kell, akár babához, akár szüléshez, vagy bármi máshoz, osszátok be! :lol:
Vendég

Sziasztok!

Nem vártam szombatig, mert gondoltam ha pozitív fel tudjam hívni az orvost hogy ezzel a vérzéssel tudjunk csinálni valamit.
Tökkre negatív és asszem így a 13. napon ez már perdöntő. Főleg hogy egyre jobban vérzek.

Na majd legközelebb Angyallal karöltve, belehúzok.

Kriszta!
ha tudnád mennyi vizsgám maradt!!! Ráaádsul tök feleslegesen és itthon voltam majd 3 hetet tök feleslegesen, Ha legalább jól éreztem volna magam. Már semmi nem sikerül.
De most kaptam 2 hónap esélyt, hogy belehúzzak és akkor hátha nyugodtabban csinálom majd végig az egészet. A sejtecskék helyében én sem maradtam volna...
Anatómiához kitartást, én azon már hál Isten túl vagyok, meg a mikrobin is.
Na szóval hajrá a maradék vizsgákhoz. :)

Tonti!
A baráti körben most már tényleg mi vagyunk az utolsó gyermektelen házaspár. És már az én barátnőim is kezdenek leelőznmi. NYem jó érzés. A férjem 33 én 28 leszek. Persze fiatalok vagyunk, de nem így képzeltem...

Athiz!
Dehogy fog az a gyerök még 9 hónapig ott csücsülni. Majd egy másik. :wink:

Anyapoc!
Bárcsak én is olyan maximalista lennék mint te.

Robcsi!
Azért abban megingathatatlan vagyok, hogy valamilyen tünetnek lennie kell, olyan nincs hogy semmi. És nálam semmi nincs. Na de egyszer majd bebizonyítom nektek.
Jó nyaralást nektek is.

Bildi!
Már veszve van, de nem baj. Majd legközelebb.

Ja és azért Zsazsóka is benne van a versenyben és azt hiszem neki császár lesz. Ha pontosat tudok megírom.

Pusszantás csajok, megyek vasalok, takarítok elmegyek iszom egy kávét és és és és mennyi dolgom van..... :shock:

És köszönöm a drukkokat mindenkinek!!!
Vendég

Junko: :cry: :cry: :cry: akkor majd tenyleg legkozelebb!!! Addig pihi es nyugi es sok-sok szerelem Apaval!

Athiz: Nekem tok mindegy ki szul elobb csak ne tunjetek el mert ha megfigyelted minden babas elpartol ebbol a topikbol. :( En a 36.-37. heten szeretnek majd szulni, tovabb nem szivesen kinoznam magam, elobb meg semmi esetre sem!!! :lol:

Kriszti: marha kemeny vizsgakhoz marha nagy drukk!!! :D

Robcsi: mennyi idore is mentek nyaralni? Hu, de irigy, en is akarok! :D Nalunk is bomba robbant a lakasban ne aggodj! :lol: (de kit erdekel!) :roll:

Anyapoc: latszik hogy maximalista vagy, helyettem is lehetnel egy kicsit, en trehany vagyok. :shock: :lol:
Mikor mentek nyaralni? Mindenki elmegy?! :shock: (vagy szulni vagy nyaralni) Most kezdem Jamest, es vettem betumintas konyvet, az egesz csaladnak vegighimzem a nevet! :lol:
(nekem nem ugy tunik hogy rohan az ido hanem hogy csigalassusaggal mennek a napok, nagyon varom mar a 28. hetet hogy kicsit nyugodtabb lehessek) Kepzeld meg mindig nem mertem venni semmit a babaknak, abszolut semmit, tiszta zizi vagyok! :roll:

Moni: innen rendeltem meg a mintakat: http://www.keresztszem.hu/index.php
Nagyon edes dolgok vannak!

KépKép
KépKép
tontica

Junko:
:cry: :cry:

baratodildi

Tontica
Én maradok! Kép

Junko
El sem tudom mondani mennyire sajnálom!!!!! Kép A fene tudja mi kell ezeknek a kis sejgombócoknak,hogy maradjanak! :evil:
Na,de majd Angyallal együtt!Úgyis több zebra szokott jönni egyszerre.
Zsókának mikor lesz a császár???

Athiz
Hú-ha !Megjövősen fáj??Még a végén hétvégén kibújik a kis hamis! :D

Anyapoc
Én az anatómiát elhetelem,úgy döntöttem.Roppant nehéz.Az idegrenszer szőröstül-bőröstül + még a fél könyv szeletekben.Nem megyek potyára vizsgázni.Én nem vagyok maximalista sajna,vagyik mindig az utolsó pillanatban lennék az,hogy még ezt-azt is megnézem....olyankor meg már nincs időm! :oops:
Netes anyag jöhet!Köszönöm! :lol:

Robcsi
Kellemes pocakos nyaralást!Bár mi is mennénk!

Ildi
Egy kórházba jártok Athizzal,vagy ez csak olyan "szófordulat" volt,hogy együtt??!!

Voltam a védőnőnél.Adtam le pisit,néztünk szívhangot,és össz-vissz 2 kg híztam eddig.Utolsó mérés óta 0,5 -t. :D

KépKép

KépKép
okr

Okr:
Igen, ugyanott fogunk szulni. Nem hiztal eddig szinte semmit. Ugyes vagy! :)

baratodildi

Ildi
Csak a hasam nagy.Mármint a heteimhez képest. :wink: Na de Adával is így volt.Aztán az utolsó 2 hónapban felszedtem 8 kg. :shock:

Ti hogy álltok a kilokkal?Pocakmérettel?

KépKép

KépKép
okr

Junko: Kép
Pedig nagyon drukkoltam/drukkoltunk! Most mondjam, hogy legközelebb tutira sikerül? Úgyis tudod, igaz? :wink:

Tonti, megpróbálok nem eltűnni, de ha nem tudok is jönni, akkor más topicba sem, szóval akkor el leszek nagyon foglalva a 2 rosszcsont krapekkal. Na de te majd hogy jössz, ha megszületik a 2 kismanód? :lol: Hú, jó sok melód lesz akkor, az fix.
Igen, én nagyjából 36-37. hétre terveztem a szülést, de ezt már süthetem...

Okr, klassz, hogy keveset szedtél fel, mondjuk én sem sokat hála az égnek, bezzeg Szilivel... :roll:

Jaj, képzeljétek, ugye írtam, hogy a szülésznőm ma elutazott, de tegnap mondta, hogy beszéljek a dokimmal, miszerint jó lett-e a kenetem eredménye, mert ha rámjön hétvégén a szülés, azt kérdezik egyből. Erre ma felhívtam a dokimat, hátha meg tudja mondani, de közölte, hogy külföldön van, inkább tegyem le a telcsit, mert sokba fog nekem kerülni, de ne aggódjak, mert a kórházban azt tudni fogják, mi az eredményem. :evil:
Hát köszi, se szülésznő, se doki, én meg ki tudja, mikor szülök?? Na mindegy, tojok rá, az lenne a legjobb, ha itthon szülnék, én legalább mindig itthon vagyok. :twisted: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Junko

Kép
Akkor várunk.... :roll: Vasalunk,kávézunk...meg egy csomó fontos dolgunk van :wink:!OK? :):):)

Bildi

Akkor most egy lapról beszélünk?Amin a babákról vannak videok mindenféle heteken,meg dolgokkal?Mert nekem műáködik úgy is,hogy rákattintok a képre és elindul a video,meg úgy is,hogy a "play movie" feliratra.Van vmi lejátszód a gépen? Quick time player vagy flash player?
látom,már Te is várod a végét :wink:!Drukk :)!

Robcsi

Az a baj az esti indulással,hogy elvileg aznap 1-től már mienk a kéró.Így vesztünk vele egy napot tk,meg hát az éjszakai utazással a következő napunk is elég gáz lesz....De szt ha 2 körül indulunk,akkor olyan 8 körül vagyunk a kompnál és akkor még megy,mert néztem,hogy még éjfélkor is megy :).Légkondi van,szl melegünk meg nem lesz :D!Remélem...meg seő se...meg hó se :?....
Vonatozás :(...de legalább jót aludt a maca :D!Remélem,Te is!

Kriszti

Akkor küldöm az anyagokat,amiket mi kaptunk :).
Igazad van,én sem tudok blindre elmenni.van,hogy nem tudok felkészülni teljesen(ugye a maximalizmus :oops:),de úgy elmenni,hogy szinte hozzá sem szagolok...pedig mennyien vannak így :(.
Grat az ügyes hízáshoz :)!
Kilók pocak: én stagnálok és a pocakom még nem látszik :lol: :lol: :lol: 8) ...

Athiz

Na neked aztán jól meg lett kutyulva ez a szülés dolog :roll:De ha így indul,csak jó vége lehet :D!Szl addigra lez doki,szülésznő,mindenki :).Szt ha a keneted rossz lett volna,kaptál volna értesítést.Nálunk legalább is így megy,ilyenkor szól a védőnő,mert ő azonnal megkapja az infot és azonnal adnak antibiotikumot :).Nálatok is így lenne célszerű,de nem tudom,mi a prtokoll :):
Tejcsi meg lesz,tutira, a fiúk úgyis cicimánok :D!

Tontica

Hajrá James :):Meg nevek,meg keresztszemes :).
Szt jól teszed,hogy még nem vásárolsz semmit :).Lecsúszni nem fogsz semmiről,ez tuti,így meg nem gyötröd magad hülyeségekkel :).Elhiszem,hogy már inkább a másik oldalról néznéd a dolgokat,bár megnyugodni csak akkor lehet szt,ha épségben kint vannak :roll:.
Mi júli 8-án megyünk nyaralni,kb 2 hét,de a végét itthon töltjük,szl azért majd én is leszek ám :).Addig meg keresztszemezz szorgalmasan :D!

Jaj,lányok,ne akarjatok maximalisták lenni :D!Bár tudnék én is laza lenni a tanulásban,fele ennyi gondom nem lenne :?....
Mondjuk a régi önmagamhoz képest így is sokat lazultam :D!És elárulom,hogy azért én sem mindenben vagyok maximalista :D:D:D:D!

Na puszi,megyek tanulni :lol: !

anyapoc

Athiz, ez jó, otthon szülsz, mert mindig otthon vagy :lol: Dokibád mikor szándékozik hazatérni? Remélem szülésre itthon lesz.

Junkó sajnálom, de majd Angellel egyszerre lesztek babásak. Tudom, hogy ilyenkor az embert bármivel is próbálják vígasztalni úgysem ér semmit. Fel a fejjel!

Kriszti, nagyon ügyi vagy 2 kg hízással! Én most tartok 8-nál és dokibácsim azt mondta, hogy ez nagyon jó :lol: (érdekes, mert az augusztusi babásoknál egy csajnak meg 8 kg-os hízásra azt mondta a dokija szó szerint, ha még 1 dekát hízni mer nem fogja elvállalni a szülését :cry: )
Te most pontosan mi leszel ha nagy leszel?

Tényleg a 2100-as méhszáj még zártnak számít?

Kép
Kép
robcsi03

Robcsi

A méhszáj normálisan 3 cm hosszú,neked 2 cm,azaz picit rövidült.De ez viszonylag gyakori,van,aki félidőtől így hordja végig a babát és a 42. héten indítani kell :D!Ha esetleg görcsölnél,vagy több lenne az összehúzódás,akkor irány a doki,de egyébként semmi baj :).

Itt egy hasonló eset:

A 2100-as méhszáj lelet a külső méhszáj nyitottságát jelenti.A nyakcsatorna és a belső méhszáj zárt!

anyapoc

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?