Új privát üzeneted érkezett!

Szia Ági!!!!

Jól van, akkor látom nagy készülődési lázban vagytok! :) Meg is értem, és megy is a pozitív enerdzsi hétfőre és keddre! :)
Várjuk a teraszról a képeket! :P

Hegykőre készülők!
Tegnap voltam kint úszni :P , és szomorúan nyugtáztam :( , hogy a pancsoló még nincs kész :evil: ... Olyannyira, hogy még csak le sincs csempézve :evil: ... Még a földkupacok is ott vannak a gödör mellett, szal max homokozni mehetnének a gyerkőcök... A határidő először június 1. volt, aztán 15. Az meg ugye ma van :? . Szóval kicsit még várnunk kell, addig meg marad a felfújható medence...

KépKép
viol81

Jó reggelt!

Sajnos a hasmenés még tart :( ,de nem olyan vészes,szerencse,hogy alapból is sokat iszik a Bence.

Anikó,tényleg,mit is néznek ezzel a vérvétellel?

Katus,Isti azt mondja szuper lett az uszoda,van tök jó játszótér is! :wink:

Kép

Kép
hajnus

Hajnus,
a soproni uszoda?

"Bárányok hallgatnak??????????????" :D

Kép
Kép
Kép
amica

[quote]& írta:quot;Bárányok hallgatnak??????????????"

Andi, ezt kinek írtad? Had röhögjek én is! :D

KépKép
viol81

Sziasztok!
Megjöttünka tanévzáróról.Sajnos lett két hármasa Rékámnak Német nemzetiségi nyelvből,és matek :evil: Az irodalom ,és nyelvtan viszont kiváló lett!! :D
Hajnus??Neketek jobb lesz ugye?
Melyik uszi jó?Ez a Lővér?Mi is készülünk jövő héten ,de csak a Rékával,mert Petrát nem merem bevállalni ott .Na meg szeretnék egy kicsit pihizni!Baj ez szerintetek?

Katus,Ankó(és még ki????)
kedd akkor jó???
Vendég

Erika,
nofene, becsúsztak azok a hármasok... Annyi baj legyen. No de ott díszelegnek az ötösök is, nemdebár?? :wink: :D Ügyes volt Réka! :)
A német nemzetiségi nyelv, az a német? Csak így hívják? Mi ez az új módi?? :shock:
A pihi sztem nem baj, miért lenne baj.
És miért nem mered bevállani Petrát? Nem jó a víz? Vagy? Nem értem... :oops: :P

KépKép
viol81

Szia Viol!
Első kérdésedre a válasz:A német nemzetiségi abban más,hogy a népszokásokat,és magáról a német nyelvterületekről tanulnak.Valójában itt minden a német körül forog. Van olyan osztály ahol a matekot,ill. a környezetet is németül tanulják.Szóval az egész lényegek,hogy magas szinten foglalkoznak a nyelvvel.Megmondom őszintén nekünk nem jött be:(
A német ami másik sulikban van,az meg sima német oktatás. :wink:
A másik kérdésedre a válszom az,hogy szeretnék napozni,uszni.Petrával be se tudok menni,mert viziszonya van,vagy mifene,mert nem mer belemenni,meg sir tőle. :cry: A Rékával meg tudnánk kicsit bohóckodni.Meg valahol a Rékának igénye van arra hogy ketten legyünk,mint régen.Ezt néha mondja is. :shock:
A Petrával asszem végig a játszin kéne lennem,én meg nem azért megyek oda.Hülye vagyok??? :roll:
Vendég

JA még hozzáteszem mindennap volt itt német,a másik suliban meg heti 2 lesz.
Vendég

Most mindjárt megkapom tőletek,hogy ez csak RÉkát.... :?:
DEHOGY!!!!!FÉLRE NE ÉRTSETEK!!!IMÁDOM MINDKETTŐT!!!DE MINDKETTŐNEK MÁSOK AZ IGÉNYEI!!!Petrámmal játszizok ezerrel majdnem egész nap.Rékának meg más kell már!!!
Vendég

Rik,először is gratula Rékának a kiválókhoz!A többi meg...szerintem a matek Istinek is 3as lesz,le van fütyülve...

Rik,Amica,igen a Lővért írtam.Olvastam is róla,hogy szolárral(?)melegítik a vizet meg hogy új fajátszótér épült.Szerintem mi is kinézünk majd,mert a két gyerekkel ide a legegyszerűbb eljutni.
Rik,én értem airől írsz,Isti is igényelné,de nem nagyon megy.Bár a múltkor voltunk szalonnát sütni az osztállyal,oda csak én mentem vele.

Kép

Kép
hajnus

VIOL,NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT!!!!!

Kép

Kép
hajnus

Erika,
hát, a leírtakból nekem sem jön be az a német. Sztem a legfontosabb, hogy a gyerek társalgási szintre jusson el, persze nyelvtani ismeretek mellett. Na de ennyire komolyan venni... Kint meg azt sem tudja neked magyarul mondani az osztrák, hogy: "Jó napot"
Még mindig nem vagy hülye. :) Csak rossz, hogy így nem tudsz elmenni Petrával is, ha neki víziszonya van, vagy fél tőle. És egy nyaralás? Ott sem megy bele? Úszógumival sem akar? Öledben sem? Nézd, neki a játszi az igénye, azt megoldjátok játszin, nagylányodnak meg a strand és egyéb, azt meg megoldod strandon. Ha együtt nem megy, megy külön-külön. De ha belegondolsz, törődsz te mindegyikkel! Előbb utóbb Petrának is nagy kedve lesz belemenni veletek, olyan gyerkőc nincs, aki nem szeret pancsolni. Az más, ha valaki felnőtt korában nem tud úszni, de attól még vízben szeret. Szóval biztosan tudtok majd együtt is menni. :)

Hajnus,
köszönöm! :) :)
Melyik vizet melegítik vajon? A kicsit? Vagy a nagyot? :shock: A kicsit jobb lenne, nem? A nagyba úgyis mindenki hűsölni jár, az lehet hideg. A pici meg legyen langyi. :)

KépKép
viol81

KépKép
viol81

Halihó!
Köszi cajok nagyon arik vagytok,hogy áttetétek a jövő hétre így talán Ági is el tud majd jönni!
Jól hallottam,hogy a Lővér usziba 1000pénz a belépő? :shock: :shock: :shock:
Én ma elintéztem a Bankot+földhivatal tehát elvileg jövő pénteken vagy köv.hét. kedd-szerdán meglesz az utalás.Még pont beleférünk a határidőbe! :? :? :? Nem kapkodták el!És megint egy csomó lóvét kellett fizetnünk már tele a tököm! :evil: :evil: :evil:
De két hét mulva lesz egy házunk!!!JUHÉJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ!!!!!!!!

Hajnus!Jobbulást Bencének!

Viol!Nagyon boldog névnapot!Én benne vagyok a buli előtt egy pizzázásba!!! :D :D :D

rik!Gratula Rékádnak azok meg majd jövőre lesznek kiválóak okos csajszi!
Vendég

Ez a link tök jó nem is láttam eddig milyen volt nagyon régen az uszi!
Vendég

Na most olvastam,hogy 800pénz a felnőtt belépő!Nem occsó!
Vendég

Viol,köszi az infót,most már tudunk mindent :D Egyébként a szuperinfóban volt hírdetés,ott olvastam a fűtött medencét.

Kép

Kép
hajnus

Nitta!Egyre gyönyörűbb ez a lányka!!!!!!
És az új kislány a papagály?Neki mi a neve?
Vendég

Sziasztok!

Gabo!

Valahogy azt hiszem lemaradtam arrol, hogy hazat vettetek. :shock: Tök jo! Tudsz feltenni rola kepet? Ott a hegyen ahol laktok? Mekorra?

Rik!

Szerintem ne gondold, hogy hülye vagy, mert ha a kiscsajszi nem megy bele a vizbe akkor tenyleg Rekaval nem tudsz ugy hülyülni. Es gondolom a nap nagy reszeben biztos Petraval vagy. Ugyhogy szerintem minden ok. Gratula a bizihez, az a ket harmas meg nem a vilag vege.
Lara imad fürdeni, nalunk meg az a gond, hogy nem akar kijönni. Sokszor egy oraig hülyül a vizbe es mikor kihozom meg vacok es csak ugy huzza magara a törülközöt es vigyorog. Igazi kis vizipocok! :)

Viol, Gabo!

A multkori kepen a hiszti targya igazabol nem tudom mi volt, otthagytam a lepcsön es rövid idön belül abba is hagyta.

Mutatnek egy kepet Rola, ami a mult heten keszült egy esküvön.

Kriszta!

Mar itthon vagytok? Ha igen, milyen volt a nyaralas?
Kép
Mindenkinek szep napot!

Kép
Kép
reni76

Reni!Kis tündérkirálylány!Az ember el sem hinné,hogy még nincs másfél éves!
A külvárosba vettünk házat egy csendes kis utcában mindenhez közel!A Balázs megy ki osztrákba melózni és mondtam nem vállalom innen a bölit meg a melót egyedül kocsi nélkül meg pláne,mert azzal fog kijárni!Szal ezt megnéztünk március vége fele és egyből bele is szerettünk.Nekem ami nem tetszik,hogy nagyon kicsi a kert.Pesze lehetne nagyobb csak rajat van még két melléképület amit szerintem nem fogunk lebontani az egyik műhely a másik pedig egy szoba+konyhás épület ja és kocsibeállót is csinálnunk kell majd!De ez a legkevesebb!Jó áron is kaptuk meg szinte telekár kár lett volna kihagyni!Furi lesz a hegy után hiszen 5-éve költöztünk ki ide,de ez praktikusabb és kényelmesebb gyerekkel!Képet nem tudok feltenni még nincs majd augusztus végén költözünk addig rendbe kell hozni kicsit majd akkor lefotózom most elég dzsunga így meg nem akarom!
Nem olyan álomház mint a tiétek(Számomra a tiétek az amilyen nekem soha nem lesz ha csak nem nyerek a lottón),de azért szép lesz ha kész lesz csak idő kérdése!
Akkor Lara is olyan mint Levus ha nem foglalkozom vele egyből abba is hagyja a hisztit a kis büdös!
Vendég

Szóval az ember el sem hinné,hogy Lara másfél éves,mert többnek néz ki.Bocsi az előbb elszámoltam! :D :D :D
Vendég

Ja és még valami!Nem megy valaki a Nackermantól üdülni?Kaptunk tegnap a Banktól egy 10.000ft-os ajándék csekket!
Vendég

Anikó!Épp most láttalak a sopron iwiwen,hogy garázs eladó!
Legalább láttam az uradat is! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Gabó,
köszi neked is! :)
Na, azért szépen, lassan haladnak a dolgok. A mai világban meg minden pénzbe kerül, a költözés meg pláne!! :( :evil: :roll:
Ide Hegykőre is 900 a felnőtt belépő. Na jó, nekem nem... :oops: :roll:
És azzal a különálló szobakonyhás épülettek mit terveztek? Nyári hűsölő?

Hajnus,
azért nincs minden rajt ezen az oldalon, csak kicsit kutakodtam, hátha találok valamit. De nem olyan rengeteget. :)

Reni,
nagyon csini Lara!! :) Nem ő volt véletlenül a menyasszony?? :wink:
Nálunk is nehezen lehet kivenni Dorkát a vízből. Vagyis persze ki lehet venni, de az esetek nagy részében nagyon mérges. És tök mindegy, hogy ez esti fürdés vagy kinti pancsi. Mostanában ha este kiveszem a vízből, egyszerűen nem lehet leültetni, megfeszíti magát, és úgy csapja magát hátra, tartanom kell. Aztán van pár perces hiszti, küzdés a törölközővel, aztán szépen megnyugszik, tudomásul veszi a sorsát... :)

KépKép
viol81

Hali!

Mi keszul jo jovo hetre amire en is el tudok menni? :lol:

Mar nagyon varom, hogy otthon legyunk, itt olyan kozepesen jo az ido, az Anyuek meg a Balcsin vannak minden hetvegen, es olyan jo a viz, hogy meg az Anyu is bemegy allitolag! Nade nemsokara en is megyek! :D

Akkor dobok par kepet a legujabb projectunkrol. Kozosen terveztuk, Daddy epitette, en pacoltam. Az apacaracsok tegnap kerultek ra, ugyhogy ma meg azt le akarom kenni. Egyebkent ket es fel het alatt el is keszult.
Kép
Kép

Kép
Kép
agi

Ági,
te jó ég, ez tök jól néz ki!!! :) És végre nincs nálatok hóóó!! :lol: :oops: :lol: Párodnak mi a fogllakozása, hogy ő csinálta?? :shock: :P Tetején mi lesz? Valami futónövény? :)

Itt magyar honban billiád és/vagy tekepartit tervezünk jövő szombaton. Esetleg (fakultatív :)) előtte valami kaja, ami pizzában, hambiban vagy egyébben (sali:)) merül ki. :)

KépKép
viol81

Viol,
Boldog névnapot!!!!!!!!
(A bárányokat Hajnustól kérdeztem Bence pöttye miatt :P ...)
Ma levittem a gyerekeket, holnap is kimegyek ágnessel, de tudom programotok lesz, nem kereslek.
Megnéztem az uszit, hát bennem még a piros-fehér kupola élt.... de a hyegykőire is úgy emlékszem, hogy vasárnap este leengedték a nafgymedence vizét és hétfőn feltöltötték, keddtől lehetett vasárnapig fürödni benne :lol: :lol:
Reggel 7-kor kezdődött az úszótanfolyam és körbefuttattak bennünket a nagymedence körül, jó hideg volt, és a dühöngőben tanultunk úszni. volt még a pancsoló ahol mindig felsértette a medence alja az ember bőrét és a meleg amibe titokba lehetett csak egy ici-picit belopakodni :lol: :lol: :lol:
Megnéztem a honlapjukat ez az élmény most nekem gyerekekkel 3000ft beugróval kezdődne :evil: :lol: :oops: :roll: :twisted: :lol:

Rik, ez az uszis dolog teljesen érthető és egyértelmű. Még a kicsi gyerekeknek is más az igénye nem kettő különbözőnek, és mindegyikre figyelni kell. Ha mi strandra mennénk nekem nem jutna egy csepp fürdési lehetőség sem és egész nap vizslatni kéne melyik gyerekem hol kavar...

Majd még próbálok benézni, de Ágnes nem bír elaludni, szunyált a buszon most meg fáradt, de nem alszik el :( :o

Kép
Kép
Kép
amica

Sziasztok!
Ági
hát ez csuda jóóóó lett!!!Még szebb mint volt a házatok!!! :D
Jó lenne ha Te is jönnél szombaton!Legalább megismerkednénk személyesen is.NA meg SOPRON!!!!!!

Amica
megértem ezt a fürdőbelépő gondot.Nem is nagycsaládosoknak találták ki. :?
Merre buszoztál??

Viol
nem is a pancsitól fél Petra,hanem a nagy viztől.Horvátba is egyszer tudtam térdig bevinni,akkor is csak egy kutya után...
Balatonon meg...addig se :(

Szal köszi,hogy megértetek!!Mindkettőnek más az érdeklődési köre.Muszáj másfele is mennem,mert nem csak a Petra van! :roll:
Tavaly biztos nem is akartam volna hallani erről,de most máshogy látom a dolgokat.Petra is nagylány,meg legalább mamázik egyet!!! :wink:

Mindenkinek köszi a gartuláciot Réka nevében is.Ő el van kenődve.Igazábol ő az aki engem helyretesz sokszor.MA is pl. mondta nekem akikor elbizonytalanodtam(már megint) a sulit illetően(menjen,maradjon)hogy:Anya meglásd jó lesz ott nekem.
Még el is pittyentettem magam olyan jól esett hogy ő ápolja az én lelkem. :oops:
Vendég

Amica
jajajajajajja,hülye vagyok.Persze buszoztál,fürdőből haza!!! :oops: :D
Vendég

Rik,
nem a fürdőben voltunk, hanem anyukámnál.
Ha egyedül viszem őket akkor buszozni szoktunk.
A belépőket csak most néztem meg a neten, még nincs kész a pancsoló :lol: :lol: :lol: :lol:

Szép álmokat mindenkinek!

Reni,
Larát lassan férjhez is adhatjátok :D , szép volt a lagziban és helyes nagylány!

Kép
Kép
Kép
amica

Jó reggelt!!
Viol!!Boldog névnapot!!!

Gabóóó!!!
Boldog szülinapot Kívánunk!!!

GAbó
szuper lesz a házatok meglásd!!Olyan palotát varázsoltok belőle,hogy csuda!!! :wink:
Miért csak aug. végén költöztök??
Várod a melót??

Amica
ja,jól van.Bocsesz!!!Már lehet nem javulok meg...
Akkor anyudnál....
Birsz a buszon a gyerekekkel??
Milyen az új lakás?Belaktátok már?Szomszédokkal kijöttök?
Vendég

Sziasztok!

Igen, már itthon vagyunk, szerda hajnali 1-kor jöttünk. Akartam már jelentkezni de komolyan még mindig elvagyok havazva. Tanulok is, nemsokára vizsgázok, maileimben sem érem utol magam, képeket is rendeztem.

Ja, fent vannak a honlapunkon a nyaralásos képek www.gaszi.hu

Nagyon jól éreztük magunkat, repülőút is jól sikerült, nem volt gond a gyerekekkel. Idő pont jó volt, nem volt kánikula, max.30 fok volt. A szállásunk nagyon szuper volt, a személyzet kedves, kaja nagyon jó és változatos. Egész nap ehettünk-ihattunk.
Kicsit még mindig taknyosak, Mira ott még köhögött, most már Ő szinte teljesen egészséges. Noel még mindig taknyos és ma reggelre köhögött is, úgyhogy eddig húztam de inkább beadom Neki a gyógyszert.

KépKép
KépKép
mirama

rik!köszi szépen!Bítom benne,hogy szép lesz bár a Balázs olyan ezermester típus és szép amit csinál szal jók és szépek leszünk ahogy mondtad! :lol: :lol:
Bő én már láttam Andiék új lakását és elmondhatom,hogy gyönyörű szép tágas! :D :D
Azért csak augusztusban,mert a Balázs ha kimegy csak a hétvégéje lesz,hogy csinálja kérót!

Viol!Valami nyári lak lesz majd át kell vezetni a vízet.Jó,hogy van,mert ha jön hozzánk valaki nem kell szobát kivennie hanem jöhetnek hozzánk a lakba! :) :) :)
Szóval ha 1* valakinek kedve tápad ezt a Kanizsán megnézni szívesen látjuk!
Vendég

KépKép
KépKép
mirama

Kriszti!Nagyon jók a képek szépek vagytok és látszik mennyire jól éreztétek magatokat ti is meg a gyerkőcök is!Látom lábas kép megint készült!! :D :D :D :D
Gyönyörű helyen voltatok! :) :) :D :D
Mentek még az idén valahová?
Mennyi ideig volt fent Mira hennája?
Vendég

Az utolsó kép nagyon megható a repülőn Nollel! :) :o
Vendég

Noellel!Helyesbítve!
Vendég

GABÓ,BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!!

Kriszti,eszméletlen jók a képek,el vagyok ájulva!

Andi,nekem se esett le ez a bárányos dolog :oops: ,de a bárányok hallgatnak!!!Szerencsére...

Reni,Lara egyszerűen csodaszép! :D Tényleg idősebbnek látszik,talán a ruha teszi.

Nekünk is megvolt az évzáró,most szept. 2ig vakáció!A bizi jó lett,csak olyan nehéz kiigazodni,hogy most pontosan hányas is a jól megfelelt vagy a megfelelt.Az ofőnök is így mondja,hogy kb. 4es,5ös...A hittan kiváló :lol: :lol:

Kép

Kép
hajnus

Kriszti
üdv. itthon!Bár gondolom a szived egy része ott maradt! :D
Nagyon jó képeket csináltatok.Mindenki boldog,minden szuper!!!Nagyon szuper lehetett!!
Tevegeltetek a sivatagba is?Volt benti medence,mega starnd is közel volt?
A szálloda is szép és rendezett volt a képeken ahogy lejön,és látom európai kaja is volt!
Mennyire kellett vigyáznia vizel?
Repülőut szuper volt???
Amin a férjed vanképen, több fekete ember társaságában ott mit csinálnak??? :shock:
Juj,annyit birnék kérdezni,annyira jó lehetett!!!!
NA jó,kicsit irigy vagyok! :oops: :oops:
Szombaton(jövő) összejövünk este.VAn kedved csatlakozni??

GAbó
ja igy már értem!!!
Nem irtad hogy várod-e a melót!!

Irni akartam már de mindig elfelejtem mire ideérek,hogy multkor elkiabáltam.Petra mégis bepisil éjjel.Én annak tudom be,hogy rengeteget iszik nappal,és nem ébred fel minden egyes pisire!
Szal,sorry a félrevezetésért! :oops:
Vendég

HAjnus
Gratula Istinek!Ügyike volt!!És a hittan!!!le a kalappal!!
Jó nyarat,vakáciot kivánok neki!!!

CSilla
nagyon régen jelentkeztél!!
Mi ujság veletek?
Intézitek a lakásvételt??? :roll:
Vendég

Olvastátok a mai Blikben,hogy KAszás Attila özvegye babát vár ???
Jesszusom!Szegény nem tudhatta meg,nem láthatja,nevelheti.Milyen a sors!! :cry: :cry:
Vendég

Gabó! Igen, készült lábas kép de most nem jött úgy össze mint tavaly. Noel nem akart közreműködni. :-)
Mira elcseszte a hennáját. Mikor megcsinálták a strandon, másfél óráig nem mehetett volna vízbe. Hát gondolhatod, Mira 5 perc után már bent fürdött. Majdnem hülyét kaptam, nem volt olcsó. Így csak halványan a nyoma maradt meg.

Rik!
Sivatagba nem mentünk, hanem egy kis safari parkban tevegeltünk. Gyerekekeket nem akartuk még hosszú sivatagi útra cipelni. A szálloda közvetlen tengerparton volt, csak a medence választotta el. Tehát ha kijöttél a szállóból elöször a medencék voltak majd a tenger.
Volt egy mini medence, a gombás, egy kisgyekek medence csúszdával és egy nagymedence, itt is volt kisrész, napozórész stb.
Kaja tök jó volt, hasmenés nem volt, vizet nem ittunk. Viszont jégkockát kaptunk az üditőbe, koktélba, mégsem lett bajunk. Gyümit is ettünk, gondolom ezt is vízzel mosták.
Repülőút jó volt, visszafele Mira aludt, Noel volt kicsit nyűgös de hát már este fél 11 volt és nem tudott aludni. Mondjuk megértem, elég szűk volt a hely és az ölünkben volt.
A férjem feketékkel kép egy afrikai zenekar, nagyon jó zenét csináltak!

KépKép
KépKép
mirama

Sziasztok!

Kriszta!

Örülök, hogy jol ereztetek magatokat. A kepek szuperek.

Agi!

Neked meg mindent jot az utazashoz es erezzetek jol magatok! Meddig maradtok?

Bocsi, de nincs idöm irni.
Jo hetveget Mindenkinek!!

Kép
Kép
reni76

Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk, mert egész nap pörgünk: takarítás, főzés, séta, játszótér... :lol: :lol: :lol:

Kincső ínye iszonyú dagadt, lilás egy ponton és egy vékony fehér csíkocska van benne! Szorítsatok, nem akarom vérvételre vinni!!!!! Legyen fogacska hétfőre!!!!!!!

Gabó-boldog szülinapot!!!!

Kriszti-üdv itthon, örülök, hogy jól sikerült a nyaralás!

Anikó

Kép[/url]
quito

Sziasztok!Gabó boldog szülinapot!Viol!Boldog névnapot!
Kriszti!Nagyon jók a képek!Látszik,hogy jól éreztétek magatokat :P
Nitta!Zoé nagyon sokat nőtt :shock: Biztos szabadnapos voltam mikor voltál bent :wink:
Rik!Petra biztos hamar leszokik majd teljessen a pelusról :wink:
Gabó!Én voltam Nagykanizsán már és nekem tetszik :P Szívessen mennék :wink:
Anikó!sógórnőm kislánya elmúlt egy éves mikor jött az első foga.Szerintem Kincső nincs lemaradva :P

KépKép
kola2

Hajnus!Gratula Isti jegyeihez!! :D :D :D :D
Mentek nyaralni?

rik!Jujj ez borzasztó lehet neki és egyben jó is!
Igen nagyon várom már,hogy mehessek melózni,de nem tudom hogyan fog összejönni pedig vészesen fogy az időm!

Anikó!Ó ebből lesz fogacska ne izgulj!Majd hívom a fogmanót,hogy segítsen kibújnia hétfőig! :D :D :D

Kriszti!Elhiszem,hogy ideg lettél,de hát gyerek!!És ha víz a közelben..............!! :lol: :lol: :D :D :D
Szuperek a képek!

Mi majd holnap megyünk usziba ma vettem a tökösnek úszógumit meg karuszót,de már megint bandázik mióta haza jöttünk lehetetlenség megpróbálni neki őket! :x :x :? :?

Én mindjárt ünneplek kinyitom a borocskámat vettem magamnak finomat és iszogatok!

Esztivel beszéltem jövő héten sajna nem tud jönni,mert anyukájával megy színházba! :( :( :( :( :( :( :(
Vendég

Kola!Majd ha kész leszünk jöhettek!! :D :D :D
Vendég

Sziasztok!

Kibújt az alsó fogacska :lol: :lol: :lol: :lol: Hétfőn hívom a doktornőt, hátha így nem kell mennünk, remélem, nem kell!!!!

Nitta-Zoé gyönyörű kékszemű baba, hogy megnőtt! Evéssel hogy álltok? Az uszival az volt a gond, hol Kincső betegeskedett, aztán én, nem mertem náthásan gyerekek közé menni, így el is veszett egy alkalom a bérletből :evil: :evil: :evil:

Ági-nagyon szép a terasz, csodás az a fa! És tényleg: fura volt hó nélkül látni, hol laktok :lol: :lol: , meddig tart majd ez a napos idő?

Rik-biztos a sok folyadék, szerintem ne keseredj el! Nappal nincs gond? Kincsőről mázsás pelusokat szedek le, sok vizet iszik ő is.

Gabó-finom borocska :lol: :lol: , egészségedre. Mi most sörözünk :wink: (az unicum után :oops: :oops: ).

Anikó

Kép[/url]
quito

sziasztok,
csak egy gyors bekukk, gabónak! :wink:

Gabó, nagyon boldog szülinapot kívánok!! :) :)

KépKép
viol81

Anikó
látod megvan az a fogacska!! :wink: Ment is a drukk ezerrel!!!
Remélem nem kell menned,hisz felesleges már!!! :shock:

Gabó
és nem akar odajönni Eszti szinház után???Biztos ott leszünk akkor még :!: :!: :!: :lol: :lol:
Jó lesz nektek fürdőzni egyet!Szuper idő lesz holnap is!!

Amica
Láttalak benneteket "csapatostul" :D este háromnegyed 7-kor az utcátokban!!!Tekintgettél vissza,csak nem rám :cry:

Kriszti
akkor jössz Te is???
Nem is gond akkor egy szállodában a viz??? :shock:

Zsani
jössz Te is jövő héten???
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?