Új privát üzeneted érkezett!

Hali!

Jaimee: én biztosan nem fürdőznék sehol...Eleve parázom a fertőzésektől (tudod, folyás para)...Talán egyetlen helyen csak: a kristály tiszta tenger vízben..De Mo-n, nem... A napozás szintén tiltó listán van... A dokim 4 hetente nézi, hogy milyen a méhszáj állapota, valamint hallgatjuk a kicsi szivét, és feltehetem az őrületes kérdéseime :lol: :lol: A védőnőhöz szintén 4-5 hetente kell mennem...uh-ra meg 6 hetente...Kb így állok..

Babszi: gyönyörűek ezek a gyűrűk!!!! :D :D

Madiani, Bíborlány: Üdv közöttünk :D Mielőbbi babásodást Nektek!!!! Drukkolok a tesztekhez!! Nem semmi, nagyon egy húron pendültök! Remélem szép ++++++++++++eredményt kaptok 3 nap múlva :D

Krisztinka: így már teljesen értem! :) Jól teszed, hogy mész...

Heni

Kép
Kép
csheni26

Lányok!! Holnapra nagyon sokk drukkot kérnék Tőletek, mert a 18 hetes uh lesz...Rettentően parázom!! Egyébként még nincs meg az AFP eredményem... :?

Heni

Kép
Kép
csheni26

Babszi: jól tettétek :lol: 8)

Heni

Kép
Kép
csheni26

Babszika, és a többiek
nyugodtan rövidíthettek Aninak, amúgy Anita a keresztnevem

Babszika, nagyon szépek a gyűrűk!

Heni, megy a drukk holnapra és köszi jókívánságaid vasárnapra
Bevallom nem bizti bírom addig.

madiani

Heni!
Semmi gond nem lesz, ez tuti!!!! De persze, ezerrel drukkolok nektek! :wink:

Egyébként én a hajfestésről azt olvastam, h valójában nem árt, de az első trimeszterben nem is fogja be az ember haját annyira, ahogy kellene.... de ugye én ezt nem tudhatom. :wink: egyenlőre :lol:

babszika

Ani, Babszi: köszi :)

Ani: és mi lenne, ha estleg szép csöndben tesztelnél egyet? :wink: Nekem a pocakomban levő babát, már mensi előtt 3 nappal kimutatta a teszt...

A hajfestést úgy tudom, ahogy Jaimee írta...De az a legbiztosabb, ha az ember elkerüli..Bár az egyik barátnőm nemcsak festette, de állandóan melíroztatta, szőkítette, stb... szóval szadizta rendesen...Semmi baj nem lett..

Heni

Kép
Kép
csheni26

Heni, ari vagy, nem merek tesztelni még, de szerintem szombat reggel fogok :) (ha addig nem jön meg) Nem várom meg a vasárnapot mert akkor reggel egyedül leszek és szeretném ha Kedvesem itthon lenne. Hátha vígasztalnia kell, kicsit pesszimista vagyok

madiani

Heni!
Nagyon drukkolok neked holnap! Nyugi! Nem lesz semmi baj! :wink:

Babszika!
Nagyon szépek a gyűrűk! Sok boldogságot! :wink:

Ani!
Kettesban teszteltek? Vagy csak te egyedül?

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Ani!
Én sem mernék egyedül tesztelni. Anno megbeszéltük az Andival, h ha oda kerüla sor, h tesztelnem kell, de a Bálint dolgozni fog, akkor ő fog átjönni :lol: :wink:

babszika

Köszi Chris!

Remélem, h így lesz.... kettőnkön múlik! :wink:
Egyébként fura, de én már most úgy érzem magam, mintha a felesége lennék :lol: És nagoyn örülök.... tudom, minden nő örül, de :roll:

babszika

Babszika!
Mikor lesz a lagzi? Esküvő? Tudom, már beszéltünk róla,de kiment a fejemből. Most csak az államvizsgára tudok koncentrálni. :oops: :?

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Chris!
Megértelek... én a házzal vagyok elfoglalva, szóval semmi gond :wink:

Májusban lesz esküvő.
HA marad pénz, akkor lagzi is lesz, ha nem marad, akkor csak szűk családi körben egy vacsi.
Ja és persze Gyulán lesz...

babszika

Babszika!
Miért Gyulán? Nagyon szép hónap a május. A mi lagzink aug.-ban volt. Pont a szüleim házassági évfordulóján. Dupla ünnep lett! :lol:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Azért Gyulán, mert én gyulai vagyok :lol: :lol:
nemes egyszerűséggel ennyi az indokom :lol: az anyósom pampog érte, de olyan gyönyörű házasságkötő terem van és otthon nem szalagon futnak az esküvők.... és egyszerűen szerelmes vagyok a szülővárosomba :lol:

A májust Bálint találta ki. Azt mondta, h legkésőbb május. Szóval, elvileg még hamarabb is lehetne :wink: :shock:

Nektek tök jó lehetett! Ilyet sem hallottam még, de nagoyn jó!!!!

babszika

Babszika!
Upsz! Nem tudtam. :oops: Voltam Gyulán nyaralni. Igaz már elég régen volt, de nagyon szép város. Nagyon tetszett. Jó kis hangulata van. Voltunk a várszínházban is, az is nagyon szép.

Templomi esküvőtök is lesz?

Tényleg nagyon jó volt a lagzi. 2 menyasszonyi torta volt. :lol: És a szüleim tortáján az esküvői képük volt. Az volt a mi meglepetésünk! :lol:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Ha szeretnétek újra eljönni Gyulára, akkro csak szólj. Szívesen látlak nálunk. A szüleim egy nagy családi házban laknak...

Templomi? AZ nem lesz.... (most lehet, h sokan megorrolnak rám)
De nem vagyunk hívők... meg sem vagyunk keresztelve...
És én amiatt, h templomi esküvőm lehessen, nem fogok megkeresztelkedni. Nem szeretnék álszent lenni. Azt vallom, h aki nem hisz, az ne is menjen a templomba. BOCSÁNAT, ha vkit megsértek ezzel!

babszika

Babszika!
Köszi! :wink:
Szerintem teljesen igazad van a templomi esküvőt illetően. Nekünk volt, de mi hiszünk is. :wink: Szerintem nem sértettél meg vele senkit.

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Chris!
Nem is akartam. Anno én is jártam templomba (még ministráltam is keresztség nélkül :!: :!: ), de .... kihalt a hitem, ha szabad így mondanom. Persze, aki hisz, azt soha nem próbáltam meg lebeszélni.

babszika

Na,én most értem haza.Reggel visszaolvasok!

Pandus írt,volt UH-n,minden rendben velük,12 mm baba,jól vannak.Hétvégén már jön,

Szép estét Nektek!!!
vedresandi

Andi!
Köszi az infót. Örülünk a hírnek!
Neked is szép estét!

Azt hiszem én is búcsúzom.
Jó éjt mindenkinek!

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Én is lelépek!
Jó éjt!

De Pandus (majd visszaolvasod)!
Nagyon örülök, h minden ok!!!!!!!!!!

babszika

Jó reggelt!

Tudom, hogy még korán van, de van itt valaki?
sirkici

Madiani, Biborlány,
üdv. közöttünk!!!!!!!!!!!!!!

Babszika,
ez nagyon romantikus, de jó neked. Szépek a gyűrűk.
A hittel kapcsolatban szerintem is igazad van, a vallás, a hit, ezek olyan dolgok, amit mindenkinek magának kell (kellene) eldönteni. Ezzel a kellenével arra gondoltam, hogy ha a szülők megkeresztelnek, meg járatnak hittanra, templomba, akkor nem sok választása van az embernek...
sirkici

Jó reggelt! Jelen :lol:

babszika

Szia Babszika!
sirkici

Gyermekkoromban az anyukám mindig azt mondta, h inkább keresztelkedjek meg, mert ki tudja.... bármi történhet az életben....
Ekkor kezdtem hétfőnként suli után hittanra járni. Nagyon tetszett, tetszettek a sztorik. Vasárnap gyermekmise, ahol zene ének keretében tartotta meg a beszédet az atya. Mire oda jutottam volna, h megkeresztelkedjek, rájöttem, hogy én a mesék és a zene miatt járok templomba. Szégyen vagy sem, sokkal inkább meseolvasásnak éreztem a hittan órákat. Aztán megbeszéltem az atyával.... Megértett.
A szüleim is elfogadták szerencsére a döntésemet.
És ez sarkal engem is arra, h mi a Bálinttal már most tudjuk, h ha a Kicsibab hisz majd, mi nem gátoljuk. Ha akar menjen, de mi nem erőltetjük. :wink:

babszika

Sziasztok, jó reggelt.

A tesztelésnél szeretném ha a közelembe lenne a párom, de nem hiszem hogy együtt is csináljuk. :)

Szia Sirkici, köszi a meleg fogadtatást.

A templomi esküvőről hasonló a véleményem mint Babszikának.

Na megyek melózni, pusz nektek.

Ja és még nem esett le a hőm (37,1) :D :D :D

madiani

Jó reggelt! Én is itt :)

Chris: köszi a drukkot!

Babszi: nekünk májusban volt az eljegyzésünk anno és szeptemberben az esküvő....Olyan gyönyörű dolog :D

Pandi: nagyon örülök a jóhíreknek!! Képet tudsz felrakni esetleg??

Heni

Kép
Kép
csheni26

Ani: nem is fog leesni :lol:

Heni

Kép
Kép
csheni26

Igazad van, szerintem is, én is igy szeretném majd csinálni a babóval, hisz egy akkora gyerek még úgy sem tudja eldönteni, hogy mit akar, igy a szülők úgymond rákényszeritik a vallásukat. Én voltam minden egészen a bérmálásig, templomi esküvőnk is volt, de nem igazán hiszek már, vagy én sem tudom, hogy miben...
sirkici

Ani,
szerintem sem fog leesni, ha még mindig igy fent van, akkor tesztelj holnap, szerintem!
sirkici

Ez a vallás kényes téma...Én római katolikus vagyok (ami szerintem elég szigorú), és sokmindenben nem értek egyet....De minden vallásban tartok kivetni valót...Férjem görög-keleti orthodox...A görög templomban volt az esküvőnk, mert ott gond nélkül és örömmel összeadtak minket...A katolikusoknál nem így lett volna....

Heni

Kép
Kép
csheni26

Itt ülök hálóingben a gép előtt és nem tudom mihez kezdjek..Lenne egy csomó dolgom, de rettentően izgulok az uh miatt...

Jaimee mami: hol vagy?

Heni

Kép
Kép
csheni26

Heni!
Ebben igazad van! Én is r. katolikus lettem volna.
De bevallom őszintén, h az egész város tudta (36.000 fős, szóval nem nehéz), h az atya kivel elégítteti ki magát...... szóval, teljesen felesleges ilyen dogmákat betartatni. De dugultam. Sztem le si zárom, mert kicsit off topic..... :lol:

Az én hőm egyenlőre nem akar megmoccanni.... ma is 36,4. Hát, kíváncsi vagyok, h lesz-e pé-m egyáltalán.

Ani!
az a görbe oylan szép, h sztem sem szabad leesnie. Én nagyon drukkolok, h így legyen :wink:

babszika

Babszi: Te "csak" hőmérőzöl, vagy ovu tesztelsz is?

Heni

Kép
Kép
csheni26

Heni: Drukkolunk, hát persze! AFP itt 2-3 hét, mire eredmény van.

Babszi: Gyönyörűek a gyűrűk!!!! :wink:
A hittel kapcsolatban igazad van, ha valaki nem hisz, nem kell templomban esküdni.

Más téma, de erről eszembe jut, hogy mindig hányingerem van, ha a hírességek "kibérlik" a Mátyás temlomot vagy a Bazilikát egy esküvőre vagy keresztelőre....Be sem léphetne oda némelyik. Az is igaz, hogy nem csak azok hisznek, akik templomba járnak.

Pandi: Örülök a jó hírnek!

Heni: Követni tudod ezt a doki-UH-védőnő menetrendet? :shock: :shock: Nekem egyszerűbb, havonta TB-s doki+UH+eredmények elemzése, továbbiak megbeszélése, havonta-három hetente privi doki+védőnő UH-val.

Neked volt ez a tej+1 zsömlés cukor vizsgálatod? Azt mondja a T-s doki, hogy először vesznek vért éhgyomorra, majd megeszem a kis uzsonnám és újra vesznek vért. Na, tuti el fogok ájulni a második körnél.... :shock: :shock: Ha még sokan is lesznek és meleg is lesz, talán még kómába is esem.... :lol: :lol: :lol:

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Ani: jól rábeszéltünk 8) :lol: De én már alig várom a 2 csíkot...

Heni

Kép
Kép
csheni26

Jó reggelt Lányok,

Babszika,

Nagyon szépek a gyürük, hordd őket majd nagy büszkeséggel. :lol: :lol:

Ani,

++++++++++++ hőfenntartó energiákat küldöm ezerrel. Ja és jó munkát mára. :lol: :lol:

Heni,

Csak nyugi, tudod, hogy minden ok lesz. Hányra mész???? :lol:

Szia Sirkici,

A mi gyerekeink még megkeresztelve sincsenek. Apa sincs, egyedül én. Római katolikus, nem gyakorlom a vallást, de nem is zárkózok el tőle.

Csajok,

Rettenetesen álmos vagyok már 2 napja, legszívesebben csak durmolnék. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Heni,
én is római katolikus vagyok, de pont ez az, hogy én is sok mindenben nem értek egyet sem a vallással, sem az egyházzal... Na, de én is dugultam.
Ne izgulj, minden rendben lesz azon az uh-n, szoritok!
sirkici

Jaimee: nem egyszerű ezen a területen.....A dokimhoz mennem kell, hogy megnézze a méhszájamat, esetleges kenetes dolgokat, szívhangot hallgassunk, és pecsételjen...Az uh gépe viszont olyan szar, hogy megmondtam neki, hogy az én hasamra rá ne tegye...Semmit nem lehet kivenni...
Ezért külön az Istenhegyire járok csak uh-ra, mert ott mindig 3 és 4D-t is csinálnak egyben...Viszont nem néznek mást..
Védőnő szintén kötelező, aki nem a magán dokim asszisztense, hanem külön rendelőbe kell mennem hozzá...

Túl sok választásom nincs :lol: De ez a része nem érdekel...Az már megnyugtat, hogy tudom, a maga területén mindenki, akihez járok, nagyon profi....

Ez egy kicsit hosszú lett. :D

Heni

Kép
Kép
csheni26

Heni!
Én nem csinálok ovutesztet, emrt eddig még pé-m sem volt. Csak az előző hónapban.... szóval, sok értelme nem si lenne.... :lol:

Ani!
Várjuk a képet a zebrásodról! :wink: Szép napot!

Köszi, Judy!
Én megengedem, h aludj!!!!!!! :lol:

babszika

Heni,
ha mész 3 vagy 4D-s uh-ra, akkor már tudod, hogy mi lesz a babó neme? Bocsi, ha már irtad, de elfelejtettem, rövid az eszem, meg szőke is vagyok... :D
sirkici

Judy kismami: köszi :D 13:40- re megyek...Az jó jel, ha álmos vagy...TE Judys ide is feltetted a tesztedet, vagy csak a másik topikban láttam? Tiszta dinka vagyok...

Pandi: majd ha jössz, beírnád nekem: június 19. magzati kardiológia? Köszi ....Hogy érzed magad?? Róka koma?

Heni

Kép
Kép
csheni26

Köszi Babszi, de ne tudom főnökasszonyom mit szólna hozzá, ha lefeküdnék valamelyik üres irodában.... :lol: :lol: :lol: :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Sirkici: elvileg meg fogom tudni. :D .. múltkor a 12 hetesen pont a lába között vol a köldökzsinór :D :D

Heni

Kép
Kép
csheni26

Heni,

Akkor gondolok rád 13.40-kor. :lol: :lol: Hozol képet???
Amugy ide is feltettem a tesztről a képet szerda reggel.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Csajok,
HELP, valaki tud valamit a Macmiror complex 500 nevű gyógyszerről? Magyar honlapokon egyszerűen nem találom, csehül, meg ilyen hasonló nyelveken pedig nem értek. Érdekelne, mert mivel a nődokik nem csinálnak semmit, igy ezt szeretném megpróbálni, hátha segit. A nevét mondták, meg ajánlották is, de szeretnék többet megtudni róla...
sirkici

Judy: elnézést, én a másik topikban láttam :oops: Mindenképpen hozok... :D :D

Heni

Kép
Kép
csheni26

Heni!
Ez tök izgalmas!!!!!!!!!!!!!!

babszika

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X