Jaimee!
A labda nekem kétszer nagyon bevált, azért nem háromszor, mert amikor Ancsika született, akkor még nem volt ilyen alternatív vajúdási mód. Szóval a labdán ülve, kicsit ringatózva sokkal könnyebb elviselni a fájásokat, mint feküdve. Elég feküdni akkor, ha muszály, mert olyankor úgy érzed letörik a derekad. Én a labdán különösen Petikével, nagyon jól éreztem magam, egyszer fel akartam állni, de rögtön visszaültem, és többet nem próbálkoztam. Szerintem a tágulás is gyorsabb, ahogy masszírozza a labda ott lenn.... tudjátok. Nálunk szólt a zene és olyan jó volt a zene ritmusára pattogni.Fájásszünetben még bohóckodtam is, persze csak az elején, mert a végén arra koncentráltam, ha elmúlik a fájás, akkor azonnal tudjak lazítani. Volt egy fájásszünet, amikor pár másodpercre el is aludtam. Az is lehet, hogy elájultam, á dehogy csak azért írtam, hogy fokozzam az izgalmakat.
Szóval én csak ajánlani tudom a labdát, amúgy sima gimnasztikai labda.
Évi, Peti most is szopizik, bár úgy hallom, hogy inkább csak horkol rajta.
Vennem kell, valami tejgyűjtő melltartóbatétet, mert olyan szaga van az eldobható betétnek egy-két óra múlva, mint a sajtgyárnak.
Ja és már híztunk, 16 dekát és reggelre egyedül kakilt!HURRÁ!