Sziasztok!
Zafi, köszönöm a hiányolást, olvasni van idõm, írni kevésbé, meg egy kicsit én is feleslegesnek éreztem-érzem magam itt, teljesen megértem Danimamát...
Réka csókos szájára gondolatban én is küldtem gyógypuszikat, Barnabás meg pláne!
Múltkor az Ikeában voltunk, és folyamatosan puszilgatni akart egy "idõsecske" kislányt (volt vagy 20 hónapos!
), de õ nem hagyta magát. Csak nekünk osztja egyre fukarabban a puszikat Barnika.
Örültem, hogy megoldódni látszódott a kémény-ügy, de inkább drukkolok a lakáscseréhez!
BMárti, tudom, hogy tartozom neked receptekkel, meg mindenfélével, amit kérdeztél, ahogy lesz egy kis idõm, írok neked emailt, jó?! Addig is jobbulást Lacikának!
(A kopper egyébként =kopasz kerepesi szlenggel
)
Andi, úgy sajnálom, hogy nem tudtál jönni! Nagyon kevesen voltunk, tõlünk csak Dóri és Dávid, elõször hard reeleztünk, végre megmutatta Steve az 5. lépést (aki amúgy nagyon kis szomorkásnak tûnt). Aztán Ronan vett át minket, képzeld, elkezdtük a hornpipe-ot, nagyon tetszik!!! Akkor pénteken találkozunk!!! Délelõtt jön egy barátunk angolozni, másnap vizsgázik, aztán kivisszük Barnit Gödöllõre, és visszafelé felhívlak, hogy tudsz-e velünk jönni. Kb éjfélig van kimenõnk (
), ha neked jó, akkor haza is tudunk vinni. (Többieknek bocs az off-ért)
Ezt mindenkinek írom ám: ha van kedvetek, és meg tudjátok oldani a gyerekfelügyeletet, gyertek el pénteken a Petõfi Csarnokba,
Szent Patrick napra, nagyon jó szokott lenni!!! 6-kor kezdõdik, kb 2-ig tart, rengeteg fellépõ lesz! Ronanék 9 körül lesznek színpadon.
Norci! Akartam is mondani múltkor, hogy mennyire lefogytál! Vigyázz azért magadra, tényleg nem jó túlzásba esni! Én most viszonylag jól érzem magam a bõrömben, bár van 5-6 felesleges kilóm, de ha eleget mozgok, nem érdekel! Kistesó projecthez szorítok!!! Vili édes lehet, ahogy hú-zik!
Rebi! Csengének sok-sok gyógypuszi, persze bacimentes!
Bíztat, ha azt mondom, hogy hamarosan itt a tavasz (ma nagyon úgy tûnt!!!), utána meg a NYÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁR!
GOrsi! A meghívás él ám, csak ennek a vírusözönös állapotnak kellene elmúlnia! Mindig elfelejtettem írni, hogy isteni finom volt múltkor a sajtos sütid!
(Ez nem célzás ám!)
Cory, örülök, hogy Balu is jobban van és nagyon irígyelem az aludni menésért! Pocaklakó?
Barni megint szórakozik esténként, ma is csak 11-kor aludt el... Holnap szigorítok, 8-kor kelés,12-tõl 2-ig alvás, este 8-kor úgyszintén! Irgum-burgum!
Bogancsi! Szorítok Tominak is, hogy minden rendben legyen! Neked is jobbulást!
Amúgy pedig nagyon büszke lehetsz a gyerekeidre!!! Dani mi szeretne lenni, mert azt írtad, a lányok még nem tudják?
Zsuzsi26, olyan kár, hogy nem írsz gyakrabban, szívesen olvaslak.
Háború
Dzsili, nagyon tetszett Napsi frizuja, tényleg hosszú a haja! Reneszánsz esküvõrõl kérünk szépen képeket majd!
Jujjujj, de sokat írtam és de késõ van, sziasztok...
Puszi és jóéjt mindekinek,
Heni