Zsebi, Wish Szent István parki 1-másfél órás taliban (délelőtt) én is benne lennék.
Unique Kiscsajszi lett a baba Laurából! Csak nem azt mondod, hogy már olvas is? Ráadásul fejjel lefelé?
Wish Most szültél és Balázs már elmúlt 2 hónapos?! Olyan kis kerek feje van az alvós és oroszlánt rágós képen, míg a másikokon oly értelmesen figyel. Gondolom mindketten megszenvedtétek azt a pár szem cseresznyét. Mi vált be Balázs fájó pocijára végül?
Melcsi Holnap már kint lesz a kis jövevény. Biztosan minden rendben lesz, várjuk a híreket rólatok.
Kistesó ügyben visszamentem a fagyikért, de nem sikerült. Talán még a maradékkal ősz felé próbálkozom, aztán vége. Több lombik nem lesz és nagyon örülök én Daninak is.
Kriszta Alvásról én már nem is írok.
Ez az egy most, ami "nem sikerült", minden mással hellyel-közzel elégedett vagyok. A hisztit tudom kezelni figyelemelvonással, a maga módján eszik rendesen (egyik nap keveset, másnap, vagy harmadnap bepótolja), eléggé szót fogad, de legalábbis rá tudom venni az együttműködésre, nem üt-vág másokat a játszótéren, de azért ha kell megvédi a magáét, viszont a másét első szóra visszaadja (na jó van amikor másodikra
). Talán még az egyedüllét ami nem megy, nagyon ragaszkodó, mindig kell, hogy valaki legyen mellette, de legalábbis a szobában vele.
Máté kap már kanalat? Ebben a korban minden más jobban érdekli őket, mint hogy egy helyben üljenek. Talán a saját kanállal kicsit ott tudod tartani az etetőszékben és besegítve talán többet fog enni.
De az is lehet, hogy tényleg a foga, akkor meg adjál neki kiflicsücsköt, zöldségeket kis rudacskákban (sárgarápa, karalábé, kevéske krumpli-Dani eszi nyersen is-, fehérrépa, uborka). Ezek masszírozzák az ínyét, hűsítik és egészséges is.
Zsebi Nem kell sokat rágódni, hogy mi lett volna, ha ... Bár gondolom nincs is sok időd ilyen haszontalanságokra. Így van jól, ahogy van. Hatalmas dolgok előtt álltok Ti is és a babák is (persze ez igaz minden kisgyerekes családra). Szinte napról napra produkálnak valami újat. és ez Danira is igaz. Vajon meddig lesz ilyen gyors, látványos a fejlődésük? És meddig fogjuk mi mindezt észrevenni?
Én már most azon kesergek, hogy jövő szeptemberben vissza kell mennem dolgozni, nem lesz ennyi időm a fiamra és tán türelmem sem. Most ráérünk reggel heverészni az ágyban, ráérősen öltözködünk, míg minden jövőre felgyorsul - igyekezz, sietünk, elkések, nincs időm ...- és fogalmam sincs (még) hogy viseljük el.
Kata:-) Hihetetlen, hogy Bálint már forog.