Mielőtt bárkinek írnék szeretnék Csillához szólni!!!
Könyörgöm (és ha most megharagszol is rám) ne légy mááán íly elveszett!
Nekem 2006 augusztus31- ig volt a szerződésem, de azonnal táppénzre mentem, majd mikor lejárt a következő lehetőségeim voltak (és vannak neked is), hogy biztosított légy és kapj mindent a babázás alatt!
HIDD EL EZT AZ UTAT JÁRTAM VÉGIG!
Vagy elmész munkanélkülire (több pénzt kapsz mint fizut
), vagy még tartatod magad táppénzen, persze mivel te jövőre szülsz az előbbi megoldást kell választanod!
Majd megkapod a szabipénzed is és minden mást!
Hidd el a főnököd nagy ívben leszarja, hogy te rendi vagy vagy sem, mert ő baromira nem az és az is tuti, hogy nem bánod meg, viszont elesel egy csomó mindentől, ha a jószándék vezérel!!!
ISTENEM Csilla csak segíteni akarok és ne halgass a bunyevác főnöködre, hisz mind csak magának akar jót és soha nem a dolgozóinak (sajna még mindig nem nyugaton vagyunk)
Én bizony megtanultam nem szívbajosnak lenni és hidd el nem hogy utál, hanem még előadást is tartottam az óviban mikor Flóra 2hós volt és kaptunk egy csomó ajándékot!
Minél jobban látja rajtad a bizonytalanságot és jószívűséget, annál jobban kihasznál!NE HAGYD MAGAD!
Remélem nem sértődtél meg, de föl húztam magam a főnöködön, mert nekem mind a kettő helyen ilyen volt.Lehet, hogy egy kaptafára készültek?
Móni!
jajj az a drága kis tökös, hááát mén csiná' ilyent!
Kérj valami krémet rá, de lehet, hogy jó a neogranormon is!
Nekünk hála az égnek most jó volt az éjszakánk!
Ja és minket is ért ám baleset, mivel Flóra lendületből feltérdelt, olyat esett az arcára, hogy feldagadt a szája és belül egy kicsit felrepedt!
Úgy meg tud ilyedni, hogy levegőt sem vesz, így nekem a vígasztalás azzal kezdődik, hogy megrázom, vagy bevizezem az arcát, hogy vegyen levegőt!
Szóval őp is esik-kel, de szerintem ez afront miatt is van!
Majd még jövök!