Új privát üzeneted érkezett!

zel, ez azért igen megnyugtató lehet, csupa jót ritkán írnak az emberek ugyanarról a dologról, mert mi olyan kritikusak vagyunk. Mondtam otthon apának, hogy lehet vendégeink lesznek, benne van jöhettek :wink:
bbilona

Na jól összejött! Az utolsó soromat kisbetűsre terveztem :)

Csipcsab!
A HSG tényleg nem veszélyes, én 2-szer éreztem olyan szuris érzést, aztán öltözéssel, vetkőzéssel 10 perc alatt megvolt az egész, és az nagyon jó dolog, mikor mondják, hogy minden rendben ;)
sonjus

sonjus, kijavítanálak ha megengeded.
Jesszumpepi már csak kettőt kell aludni! Húú nagyon szorítok neked, úgy kívánok már néhány zebrát látni. Mondjuk 19 nap múlva jó lesz?
bbilona

BBilona!
leírva nekem is furán nézett ki ;)
köszi
sonjus

Csipcsap,
még várj az izgulással, mert lehet, hogy nem is kell. Egyébként nekem nem nagyon fájt, de előtte annyira paráztam, hogy csak na!! Tök fölösleges volt. :lol: Nekem olyan misztikus volt, ismeretelen, ezért féltem nagyon. Úgy tudom egyébként annak fáj, aki nem átjárható, mert az a folyadék ugye nem tud átfolyni. De neked tuti minden rendben lesz! :wink:
katata

sonjus, ez nagyon édi volt! (jesszum...)
szóval igen, 14mm-es volt csak és csak 1db, nem úgy mint neked!!de a tüszőrepiig (a szuri miatt) nőtt még az tuti, és neked is még nőhetnek 4 mm-ert a 2 nap alatt :lol: :lol: tuti jók lesznek inszemig, még ikerterhesség is lehet belőle, húúúú nagyon izgi!!! szurkolok nagyon neked :lol: :lol: :lol: :lol:

csipcsab, ha a doki nem mondta a hsg-t akkor miért gondolod, hogy lesz? szerintem nem lesz. nekem nem volt, 'csak laparom, de a csajszik látom jól leírták, tehát ha lesz akkor nem lehet olyan borzasztó :lol: :lol: szerintem...tényleg ne stresszeld ezen magad, az nem jó.

Kép
kicsiboris

Köszi Lányok!!!

Nagyon arik vagytok!!!! Nem stresszelem magam csak izgulok félek az ismeretlentől!!!!!!!!! De gondolom ezzel mindannyian így vagyunk! Azért gondolom hogy csinálnak majd esetleg inszem elött mert egy évnél nem régebbit (átjárhatóságit)fogadnak el legalábbis mindenhol ezt olvastam. Mert ugye 1 év alatt is elzáródhat. Mikor tavaly nézték akkor minden oké volt!!!!!!!!! Biztos most is minden oké lesz!!!!!!!!!!! Majd írok ha lesz vmi fejlemény,persze csak ha nem baj!!
Egyébként folyamatosan olvaslak Benneteket és mindenkivel együtt örülök vagyok szomorú és mindenkinek nagyon drukkolok!!!!!!!!!!!
csipcsab

Csipcsab,
akkor miért nem írsz nekünk sűrűbben??? :wink:
katata

csipcsab, persze én is mindentől tartok ami új, még a védőnős tali előtt is izgultam...mi lesz???? pedig az aztán nudli. csak jó :lol: :lol:
és értelek téged, én amikor laparom volt annyira féltem, csak szerencsés voltam mert azonnal kellett döntenem, mert másnapra volt 'hely, így nem volt túl sok időm agonizálni, bezzeg utána...
fel a fejjel és minden érdekel ami veled történik, mi mind ezért vagyunk itt, te is :lol: :lol: :lol: :lol: írj csak bármiről ami aggaszt, vagy ami nagyon jó :lol: :lol: :lol:
igaza van katának.

Kép
kicsiboris

ilonkám, te most hogy vagy? ritán írsz magadról mostanság :cry:

Kép
kicsiboris

kicsiboris, jól vagyok köszi, egyenlőre próbálok lazulni, és figyelek. Figyellek benneteket, bár jobb lenne, ha el tudnék kicsit szakadni innen, de nem megy :wink:
Ha lesz valami érdekes írok.
bbilona

okkés, de nehogy kimaradjak valami +++++++-ból :shock:

Kép
kicsiboris

kicsiboris, hát nehooooogy :lol: Ezen most jót nevettem, aranyos vagy :D
bbilona

Csipcsab!
Nekem a HSG-ről csak rossz jut eszembe, de én mindkét oldalon el voltam záródva, és nagyon fájt, pedig jól bírom a fájdalmat. Én nem kaptam fájdalomcsillapítót sem. De neked úgysem ilyen lesz, ez tényleg csak akkor van, ha zárt. Az már más kérdés, hogy két hét múlva a laparon kiderült, hogy semmi bajom!

Zel! Én is inkább az esély mellett voltam! Azért felhívtam a BMC-t, de keveselték a 2 napot, így hétfőn megyünk.

Ilona! Én már annyiszor próbáltam nem ezzel foglalkozni, kicsit ellazulni, de sose sikerült. Kisebb eredménykeket azért értem el :? Neked megy, vagy csak próbálkozol?

Kép
domo

Tücsökbogar!

Nagyon sajnalom ami Veletek törtent! :cry:

Kata!

Elvagyok köszi. Rettenetesen faradt vagyok egyfolytaban es emelygek.

Kép
Kép
jucmuc

Sziasztok!
Köszönjük a dicséreteket.
Kicsiboris és többi Kismama! Élvezzétek ki a terhességet és pihenjetek sokat, mert utána nem fogtok. Főleg már ilyen korban mint Anna. Amugy ő jó kislány, de mostanában ha nem lát akkor elkezd sirni ezért néha sokmindent nem tudok csinálni tőle.
Kicsiboris! Nagyon jó érzés terhesnek lenni. Én azt szerettem már amikor mocorgot a pocakban a picurka. Onnan tudtam, hogy ő ott van és jól van. Addig el sem hittem hogy valaki van a pocakban.
Csipcsab! Nekem személy szerint nagyon fájt a HSG rosszul is lettem (elájultam) ezért félbe maradt és másnap ujra csinálták, ami már kevésbé volt fájdalmas.
bgyöngyi

csajok én nem értem miért nem lapart csinálnak a hsg helyett, mert ott ugye altatásban nem érez az ember semmit a hsg meg ahogy írtátok nem altatásban van és végülis ugyan az a két vizsgálat kb.

csipcsab, nehogy megijedj ám :!: :!: tudod mindenkinek azért más mindene ott belül, lehet, hogy (és ha lesz egyáltalán hsg-d!) neked semmi lesz az egész.

gyöngyike, már én is várom, hogy érezzem a mozgását :lol: de hát még nagyon pirinyó a szentem..várhatok jó pár hetet...és képzeld a véőnőnél vártam a soromra és mindenki megkérdezte hány hetes vagyok és meglepődtek (csak pocakos kismamák voltak), hogy nekem még nincs hasam, mindegyikőjüknek 9-10 hetesen már látszódott...mikor fog látszani szerinted?

jucmuc, akkor hasonlóan 'szuperül érezzük magunkat...én még most is olyan vagyok minden du. mintha éjszakáztam volna...szerencsére az émelygés elkerült.
de tarts ki (tartunk ki) mert állítólag ez csak az első harmadban lesz így, bár én sem tudom elképzelni még..

jól van ilonkám, nevess csak, de aztán kine hagyj valamiből :lol: :lol:

Kép
kicsiboris

babszi??? hol vagy??? hogy vagy? eldőlt, hogy mi lesz?

sapé drága, olyan régen jelentkeztél....

Kép
kicsiboris

húúú úgy látom még alukál a topik :lol: :lol: :lol:
ébresztőőőőő :!: :!: :!:

pandi, holnap mész? izgulok :lol:

Kép
kicsiboris

Sziasztok!!!

Tényleg aluciztok még?!

Kicsibé! Ne aggódj a pocakon. Vannak, akik amint megtudják, hogy babások, kapásból megváltoztatják a tartásukat, és inyomják a hasukat. Örülj, hogy neked szép tartásod van. A tesóm egyik kolléganője csinálta azt kb 5 hetesen, hogy kinyomott csípővel, terpeszben közlekedett. Ezek után én inkább rád szavazok.

A hsg-lapar kérdéseddel pedig tökéletesen egyetértek. Sőt, laparral sokkal többet ki lehet deríteni. Viszont, ha a másik végét nézzük, akkor, a hsg tutti olcsóbb a kórháznak, meg rövidebb a "lábadozás".

Édeslányom! ne cinkelj! Tényleg elvagyok a kertemmel!!! De rátok is egész nap figyelek!
De most dicsekszem kicsit. Tegnapra 15 üveg meggybefőtt, ma pedig elkészül a cseresznye-meggy-rebarbara vegyesdzsem. Sőt, ha valaki esetleg tudna egy jó kis rebarbaraszósz-receptet, megköszönném!

Kép
Kép
Kép
zel

domo, ellazulni, nem könnyű. Nekem már az sokat segít, hogy nem kell szúrnom magam, és állandóan a kórházat látogatni, elkéredzkedni stb. Aztán kaptunk egy nyaralót a Balatonnál a hétvégére, gondoltam hú de jó kettesben egy kis semmittevés, mire tegnap a sógornőm bejelentette, lehet ők is lejönnek hármasban a kicsi fiukkal aki most éppen lázas. Szóval jó lett volna apával együtt nem otthon, ez is biztosan segít kicsit. Azért még reménykedem hogy észrevette rajtunk nem örülünk olyan nagyon ennek az ötletnek :? És az is jó lenne, ha nem lógnék állandóan a babaneten, de olyan jó itt :)

lapar? hsg? lapar? hsg? hm talán a hsg-ben kisebb a kockázat, nem kell belemászni a hasüregbe, hiszen az is egyfajta fertőzésveszély.

zel, esek ámulatból bámulatba, befőzés, dzsem, hogy te tényleg milyen ügyes vagy! Néha én is szeretnék munkanélküli lenni, de csak egy kicsit. Este ránézek a piszkos ablakra, majd felajánlják hogy szedjünk meggyet és csak nézek nagy bután hogy mikor is, és ha leszedtük mikor magozom ki szóval reménytelen. És akkor én akarom a szabdidőmet a Balatonon tölteni, mert az ablakpucolás és a meggymagozás most nem segít. Megint a völgybe költöztem, remélem lassan elindulok a lejtőn felfelé, mert már a hócipőcskémben nem sok a hely.
Bocs :oops:

sonjus, már csak 1-et kell aludni!
bbilona

Zel!
Nagyon a ciklus vége felé vagy! Hogy vagy?

Ilona! Szurkolok, hogy meggondolják magukat. Olyan sokat számít egy kis kikapcsolódás a párunkkal. :lol:

Sonjus!
Sikerült a szurit beadni? Holnap reggel lesz az inszem?

Kép
domo

zelanyu:

Rebarbaraszósz
Hozzávalók személyenként:
-2 szál rebarbara
-1 tojás
-ízlés szerint cukor

Előkészítés:
A rebarbarát meghámozzuk, megmossuk, és kevés cukros vízben megpároljuk. Leszűrjük, lehűtjük.
Elkészítés: A tojások sárgáját cukorral habosra keverjük, fehérjét kemény habbá verjük. A kikevert tojássárgájába tesszük a lecsepegtetett rebarbarát. Ha nem elég édes, még teszünk hozzá cukrot. Lágyan belekeverjük a tojáshabot, és rántott húshoz, sültekhez azonnal tálaljuk, mert gyorsan összeesik. Meggyből és egresből is készíthető.

Megjegyzés:
Munka: kb. 25 perc
Fogyasztható: kb. 25 perc múlva
1 adag: 200 kcal

Kép
kicsiboris

tényleg...sonjus???hol vagy?? mi volt??? mi van veled????

Kép
kicsiboris

ilona, szerintem ez pont az az eset amikor vissza lehet mondani a dolgot és máshova kell menni. ha nincs kedvetek ne menjetek rokonokkal, annyira utálom amikor akaszkodnak az emberre..
és én öülök, hogy itt vagy, szerintem neked is jó :wink:

domo? te hogy vagy?

Kép
kicsiboris

Kicsiboris!
Köszönöm, én jól. Már a hangulatom is remek, két napja fent a hőm, és mint mindig, megpróbálok pozitív lenni, és várok a csodára!

Kép
domo

domo, szurkolok hogy a csoda hozzátok is beköltözzön!

kicsiboris, pusza :D
bbilona

Sziasztok!
HSG:
Nekem is volt, én is rosszul voltam tőle, nem tudtam magamról,mikor ürülni kezdett a szervezetemből. Viszont volt ott egy lány, előttem negyed órával csinálták neki is. Na ő végig rohangált utána, röhögcsélt, és nézett rám, hogy nekem mi bajom van.. Tényleg szervezetfüggő. És felejthető is, nem olyan borzalmas :)

kicsiboris:
nekem a 12. hét körül kezdett látszani a pocak. a köldököd alatt figyeld, ha fekszel, lehet, hogy már te is látod :)

Bgyöngyi:
Nagyon édes a lánykád! És ül már ???

Kép
Kép
Kép
mágnes

domo, nagyon szuperséges lenne....küldök sok-sok +++++ energiát neked! legyen csoda!!!!

ilonka Kép

Kép
kicsiboris

többiek????????

Kép
kicsiboris

Köszike Kicsibé!
A hétvégén ki is kellene próbálnom.
Imádom a rebarbarát. Olyan szárakat hozott mostanra, hogy csak na!

Domo! A hőmet még mensiig mérem... Egyelőre fenn van. Viszont a vonim egy napot csal is, mert már a 14. dpo-n vagyok, mert a 13. napon volt ovum. Szerintem. DEEE! Nem tesztelek! Néha fáj a pockom, a cicim, péntek-szombat biztosan megjön a mensim is. Holnap elmegyünk a nyarciba. Megint, mint mindig és a tesztet itthon hagyom, hogy még csak kísértésbe se essek. :lol: Na ezt jól összevisszaírtam! Lényeg: a mai napom már a 14. dpo, tesztelni nem akarok, nem merek, meg minek... Nem pazarlom el. Esetleg hétfőn, de addig biztosan beugrik a Bloody-Mary.

Bbilona! Én ezt meló mellett is csinálnám... Szeretek ilyen dolgokkal foglakozni. A család is szereti, mert sok befőttet, dzsemet és savanyúságot teszek el, jut mindenkinek. Szoktam még ezen kívül az autómmal bíbelődni, kutyás vagyok, horgászmániás, szeretek varrni de csak géppel, foglalkoztat a feng-shui, meg a lakberendezés, kicsit, még sejtem, a cigánykártya melyik lapja mit jelent, tudok fincsit főzni,meg tortát, emeletest is sütni, de a pogácsák kifognak rajtam. Mindemellé fogtechnikus vagyok eredetileg...

Kép
Kép
Kép
zel

zel, szívesen. de majd hadd kapjak egy lekvárt, nnaaaa:o))) olyat amiben sok a gyümi:o)))
te nagyon ügyes vagy, nekem nem mennek ezek a dolgok, én csak kovászos ubit tudok csinálni...a bodza szörpöm is megromlott :evil:
szóval nem érdemes kísérleteznem asszem, édesanyám úgyis ad sokmindent majd, ő befőz mindenfélét :lol: :lol:

Kép
kicsiboris

Ilonkám!

Nem lehetne a sógornőnek egyszerűen megmondani, hogy most kicsit depi vagy és szeretnél a pároddal egy hétvégét kettesben eltölteni, pihenéssel, simogatással? Most talán a beteg gyerekével sem kellene utaznia? Esetleg szólj párodnak, hogy beszéljen a tesójával, hogy hadd maradjatok kettesben.
Vagy menjenek ők a Balcsira, ti meg lépjetek le, gyertek utánunk, van egy üveg sangriám a hűtőben. :lol:

Kép
Kép
Kép
zel

Az összes anyád befőzős????

Naná, viszek majd neked. Csak várj egy kicsit, legyenek még gyümik, mert egyfajtával nem érdemes elindulni!

Ümmmm, koviubi! Ha jön a parton a bácsi a motorral, aki ubit árul, csinálok is! Juhéjj, de jó az ötet.

Kép
Kép
Kép
zel

Kicsibé! Fentebb, neked szól!

Kép
Kép
Kép
zel

Zel! Azért nem olyan biztos az a hétvégi mensi! én szurkolok :lol:

Ilona, Kicsiboris! Olyan aranyosak vagytok :lol:

Kép
domo

zel, vettem-vettem :lol: :lol:
ja és koviubit le is szoktam fagyasztani, tavaly a karácsonyi vacsihoz (rántott hal) elővettem, és úgy jó amikor még kristályos-kicsit fagyott :lol: :lol: :lol: :lol: úristen folyik a nyálam ki a számból...hihihi csináljunk hétvégéééééén :lol: :lol: :lol:

Kép
kicsiboris

domo, hát itt a topikban ellazul az ember... :?: :?: :?: :twisted: :twisted: :twisted:
de téged sem hagyunk ám békén :twisted: :twisted: :twisted:
na msélj csak valami vicceset gyors-gyors :lol: :lol:

zlem, ne hagyd otthon azt a tesztet...én biztos idegbajos lennék végig...de ha te ilyen erős vagy....hát lelked rajta :shock: :shock: :shock:

Kép
kicsiboris

zel, ki tudja mi lesz a hétvégén, lehet nálatok kötünk ki, köszi a lehetőséget. Mi is a helyiség neve? Munka mellett én is szeretek ilyesmiket csinálni, de tegnap is 19.30-ra értünk haza, és én rögtön beájultam 20-kor már teljesen kizártam a világot, szóval így nehéz.
Sogornőmnek megmondani, de lehet itt én voltam a hülye, viselem a következményeit. Szóval vasárnap még megsajnáltam őket, hogy mienk a nyaraló és ők hoppon maradnak, így felajánlottam ha gondolják nekik is van ott hely, de mára már máshogy gondolom. Látod én sem vagyok egyszerű.
bbilona

ilona, szerintem meg mondd meg, hogy most mégsem jó nektek, menjenek le ők hármasban :lol: :lol:

Kép
kicsiboris

Kicsibé!

Még meggondolom... A tesztet! ha addig meg nem jön. Igazából holnapra várom! A mensit. Vagyis nem is várom, de szerintem megjön.

ilona! Komolyan gondolom, habár ott sem kettesben lennétek, hanem ott meg mi lennénk a nyakatokban!
Priviben küldöm.

Kép
Kép
Kép
zel

Bocsi Ilona kicsi i-ért! :oops:

Kép
Kép
Kép
zel

Sziasztok!

Kb. mennyi inszemre szokott sikerülnI?
Illetve normális, hogy szurkálódik a hasam, már én is túl vagyok egyen..
gerike

Hahó!
Nekem lapar közben csináltak átjárhatóságit, de valamiért nem jött össze :shock: , a doki sem értette miért, de nem ment át a kontrasztanyag sehol, majd javasolta, hogy csináljuk meg ambulánsan is. Ott meg nagyon szépen látszott, hogy minden ok! Szóval megúszhattam volna, de a testem nem akarta, vagy mi :)

Még 1 alvás és indul a mandula :)
Nem vállaltam a tegnapi szurit önállóan :oops: így betértem a közeli kórházba és a nőgyógyászaton a nővérkével meadattam. Mondta, hogy el is hiszi, hogy magamnak nem vállaltam, ő sem tudná megszúrni magát, de bárki mást, bárhol nagyon szívesen :)

Érdekes, hogy nem is izgulok, legalább is nem annyira mint eddig :)
Ez az esélytelenek nyugalma? Bár az az igazság, hogy nagyon bízom benne, hogy összejön, úgyhogy nem is tudom miért vagyok ilyen nyugodt :) Azt álmodtam, hogy fiam született :)
És kövezzetek meg, de ilyenkor nagyon vevő vagyok a jelekre :D
Beírtam a szüléskalkulátorba, hogy mikor jött meg utoljára, és pont holnapra tette a fogantatás napját :lol: EZ JEL! :) Sőt, ha az inszem után 2 héttel kell tesztelni, az pedig a szüleim házassági évfordulója lesz :)
Bocsi, hogy szófo.ásom van :oops:
sonjus

sonjus, úgy legyen ahogy álmodtad! Nem is kell izgulni, segíteni biztosan nem segít :D

zel, kis betű nagy betű nem számít, hiszen a bejelentező nevünk is kicsi betűs :wink: Mégegyszer köszi, ha nem is lesz belőle semmi mégis olyan jó a lelkemnek, hogy valaki ilyen nagyon kedves :D
bbilona

gerike, nekem a 3. sikerült, és asszem a 3-4 az átleg, sok sikert neked :lol: :lol: :lol: a pociszurkálás szerintem minden inszem egyik velejárója, mikor volt az inszemed? szurkolok, hogy neked ez az egy legyen :lol:

sonjus, jaj hát....te teljesen olyan vagy mint én...mármint a babás gondolatokban :lol: :lol: :lol: ez tetszik is nekem :lol:
1. én is az asszisztensnővel adattam be, bár nekem mondta a doki, hogy ez így jó.
2. nekem is ilyen álmaim voltak inszemek környékén, és éjjel fel is ébredtem rájuk sokszor, de ma is álmodtam egy ilyet, és ezt képzeld, nekem is kisfiam volt és pelenkáztam babusgattam iszonyú jó érzés volt...
3.én meg a kismama magazinban egy születéskalkulátorban néztem meg (és csak a 3. inszemnél), hogy mikor születne a baba...
4. pont anyák napján teszteltem pozitívat

szóval én is éreztem, álmodtam ilyeneket, remélem is, hogy ez jó előjel, bízz, de ne görcsölj, ne akard nagyon-nagyon, csak szép csöndben...írja a 'nagy öreg' mi?? :roll: :roll:

Kép
kicsiboris

sonjus, mikor van a szüleid évfordulója? az enyémeké július elsején :shock: :shock: :shock:

Kép
kicsiboris

Ha mindenkinek kicsi fia lesz, akkor mi lesz a világgal? Kislánnyal senki sem álmodik? :wink:
bbilona

Kicsiboris!
Június 29-én van az évfordulójuk :)
Én nem álmodtam még babával kapcsolatban ilyen nyugodt álmot, úgyhogy jó érzés volt! Arra emlékszem, hogy már megszületett több órája és kérdezték, hogy miért nincs neve, én meg mondtam, hogy hát dehogy nincs. Kristóf :)
sonjus

Lányok, az normális, hogy érzem a pocakom?
Olyan feszülősen, mintha sokat ebédeltem volna, vagy sokat ittam volna :idea: :?: Bár az utóbbi 2 lehetőség esélyes :lol:
Nálatok ez hogy volt?
És még egy kérdés: ugye időben jó, ha tegnap kaptam szurit 4-kor és holnap csinálják 10-11-kor!
Jé, mégis izgulok :lol:
sonjus

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?