Új privát üzeneted érkezett!

Jaimee: :oops:

Igyekszem igyekszem, csak a mellem feszül kicsit, de az mensi elött szokott :( Amugy én mindig álmos vagyok :)

madiani

Ezútán nem figyelek a jelekre (csak szétvet a kíváncsiság) igérem
Most megyek, majd estefelé jövök talán. Sziasztok

madiani

Tesztelj hát! Max kidobod! Bár van aki inkább csak + tesztet akar látni és inkább később tesztel. Én tutira nem bírnám :oops:
Ovisokkal???? Már nincs ovi :D Építkezés van :D

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Kamilla: Nincs ovi?? A keresztlányom még júli végéig jár, azért kérdeztem. De az építkezés az sokkal jobb! :wink:

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Na, megyek kozmiba. Elkészült életem első töltött paprikája :D Jupppy!!!!! :D
Sziasztok! Szia Judy! Bocs, hogy csak így rohanóba.....Vigyázzatok a kis pocaklakókra!!!!! :D

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Máskor szokott lenni júliusig igen! Sziaszok

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

[quote="jaimee"]M írta:jaimeeadiani : Ne foglalkozz szerintem a babás tünetekkel, csak nyugalom! :wink: Én a 14. naptól folyton aludtam volna és reggel hányingerem volt, de ez velem baba nélkül is elfordult már többször is.. Megbízhatatlanok a korai tünetek.

Sziasztok! Jaimee, de azért belül csak-csak érezted, nem?
Vendég

Bíborlány: Szia! Nem. :oops: :oops: Ahogy a lányok jól tudják, mert az idegeikre mentem, jó kis premens tüneteim voltak végig. Amikor a 14. napon nem esett le a hő, akkor már bíztam, az igaz.

És hányszor, de hányszor voltam mensi előtt álmos és hányingerem is sokszor volt, sőt még az orrom is érzékeny lett.

jaimee

Sziasztok!

Madiani! Üdv közöttünk! Nekem is gyanús eza görbe! A Coraxos terhességi teszt jó! Én is azzal teszteltem anno! Ja és akkor ugyan én nem figyeltem semmit, se hő, se váladék se semmi és egyáltalán nem sejtettem, hogy babás vagyok. Akkor én az 50. napon teszteltem, de mivel volt már 48 napos ciklusom nem aggódtam, hogy miért is nem jött meg. A barátnőm unszolására vettem egy tesztet!

Judy! REmélem nagyon jól fog sikerülni a bejelentés! Egyébként én nem teszteltem volna, ha itt lenne az anyós, vagy valaki más is. Én apás tesztelést tervezek majd. Manót is apásan teszteltük!
Vendég

Helló Lányok!

Madiani!
Üdv közöttünk! :wink:

Íme a görbém:
Kép

Jaimee!
Frissíts! :wink:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Szia Christell!
Vendég

Azon agyalok, hogy veszek egy hőmérőt én is... :shock:
Vendég

Szia Nóri!
Szerintem vegyél. Én nem azért mérem, hogy megmutassa mikor kell összebújnunk, hanem, mert nem ismerem a ciklusomat, mindíg változó hosszúságú. És így, ha tudom mikor volt pé, akkor nem idegeskedem rajta, ha még a 34. napon nics piri. Na... ezt jól megírtam... :? De remélem érted... :wink:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Én sem azért, csak nem tudom betájolni a pé-met, mert én nem érzek olyankor semmit, max a tojcsit látom.Nameg kíváncsi lennék a görbére.Mondtam már korábban, hogy én a mikroszkópot használtam (maybe baby), de ebben a hónapban "elhajítottam".Ezért gondoltam a köv.hónapban a hőmérőre.
Vendég

Nóri!
Én PG/53-at használtam. De nem vált be...

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Chris: Na, te is úgy jártál akkor...Egyszer csak már meg volt a pé-d. :lol: :lol: Remélem, vándorol már a megtermékenyített petécske. :wink:

Nóri: :D

jaimee

A pg/53 egy kalap semmi...nekem egyszer sem mutatott semmit, a mikroszkóp igen.
Na ma veszek egy digiset, az a tuti.Mennyibe kerül?
Vendég

Jaimee!
Nem lenne rossz... :wink: De legalább annak örülök, hogy nem lesz maratoni a ciklusom. :lol:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Segítsetek csajok, tök hülye vagyok ehhez, a mensi első napjától mérjem?ÁÁÁÁÁ ne nézzetek hülyének.... :roll:
Vendég

Nóri!
Fogalmam sincs. 3000 körül. Talán.

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Akkor olcsóbb, ha kölcsönkérek egy görbét valakitől! :lol:
Szóba jöhet:pandi, jaimme, judy... :lol:
Vendég

Nóri!
Attól függ hol méred. Ha szájban, nyelv alatt, akkor szerintem igen. Én legalábbis mérem mensi alatt is.

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Nóri: Némely doki inkább a higanyosra esküszik, abból is a japán márkára. Én sem bízom a digiben. Igen, 3000 a digi, 700 volt a sima higanyos, japán.

A hődet a mensitől? Tök mindegy, csak mire megvan a pé, addigra már javába mérjed. Nem, igazából teljes képet a teljes ciklus mérése ad. A szabályokat tudod, ugye?

jaimee

Próba-cseresznye :lol:
Vendég

Nóri!
Lehet kapni 1000-ért is. Most néztem a neten. Bocsi, hogy félre tájékoztattalak. :oops: :?

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Mensi alatt az nem szokta mérni, aki már rutinos, vagyis tudja, hogy jól működik. A mensi alatt lehet pihenni, mert sztem elég fárasztó minden reggel ugyanabban az időben mérni, én pl. mindig fél 7-kor mértem, szombaton is, vasárnap is....

A még rutinosabb tudja kb. mikor van pé és csak akkor kezdi mérni.

jaimee

Jaimme:fogalmam sincs, eddig eszembe sem jutott méregetni.De a babás görbéket már felismerem!
:lol:
Vendég

Nóri:
- reggel mindig ugyanabban az időben mérni, ugyanott (szájban ajánlom)
- előtte semmi ugrabugra, mérés előtt nem felkelni, nem enni, nem inni
- más nem jut eszembe.... :lol:

jaimee

Ez elég macerás...a fürdőig sem mehetek ki a hőmérőért? :shock:
Ébresztő után még kb 1/4 órát hülyéskedünk-beszélgetünk reggelente, utána kelünk fel.Nincs éjjeliszekrény sem és a fal mellet alszok, úgyhogy nem lenne kéznél a hőmérő... :roll:
Ez nem az én technikám lesz úgy néz ki.
Vendég

Nóri: Juj, attól talán nem ugrik meg a hőd, ha felkelsz és megragadod a hőmérőt, csak ne a lakás másik sarkában legyen.
Ébresztő után hőmérő a szájba kb. 5 percre, diginél nemtom meddig. Apa élvezni fogja, mert csendben leszel és övé a szó abban a 15 perces dumcsiban. Hihihi.... :wink:

jaimee

:lol: :lol: :lol:
Vendég

Nóri! 1000 körül vannak a digi hőmérők!
Itt sok okos dolgot megtudsz a hőmérőzésről: http://www.babanet.mindenkilapja.hu/

Mensi alatt én sem szoktam mérni én ma kezdtem el mérni, mert most múlt el a mensim.
Vendég

Nóri! Éna párna alatt tartom a hőmérőm! És azért nem mérem mensi alatt, mert én hüvelyben mérem.
Vendég

Krisz:nekem tegnap múlt el :lol:
Vendég

Judy:
Most nézem Bazsikád vonalzója nagyon hasonlít az enyémre, nem gond ugye? Ha akarod kicserélem...

Nóri:
Szióka! Én a hagyományos higanyos hőmérőt ajánlom. Az első két alkalommal mindkettővel csináltam, de 2 egész fokkal volt kevesebb a digit mint a higanyos. Mondjuk az tény hogy a legolcsobb (leggagyibb) digitet vettem (800 Ft volt), lehet az is számít. Már nem bizok benn. Sztm a ciklusodat akkor fogod kiismerni ha már pár hónapot vezetted a hődet. Én még csak 2 hónapja vezetem, de nagyon sok mindent nem tudok még így sem. Mondjuk ahogy észrevettem itt nagyon rendik és segítőkészek a lányok segítenek ha valami nem tiszta. :)

madiani

Nóri,

ja és szerintem ne kelj fel hőmérőzés elött, az én higanyos hőméröm egy műanyag tokba van igy be tudom rakni a párnám alá (amugy általába az ágy végébe a fejemnél van). Csak azért ajánlom, mert kiváncsiságból csináltam egyszer hogy felkelés elött és után (csak a konyhába mentem) megmértem, 0,3 fok volt a különbség. Az pedig nagyon nagy eltérés. :!:

madiani

Szerintem nem. Régen , még középiskolában azt mondták, ha szerzel egy szálat szerelmed hajából és a párnád alá teszed, ő is szerelmes lesz beléd. Aztán a fősuli alatt ugyanezt tettük a könyvekkel. Most meg hőmérőkkel a fejünk alatt alszunk. (Bele se gondolok, 10-20 év múlva mivel? :D )
Vendég

...szép kis nap volt...de Te 3-szor annyit beszéltél, mint én:)
Vendég

Hát igen... Kedvesem is mondja hogy folyamatosan jár a szám (kezem) Kicsit függő vagyok ilyen téren, net nélkül már elvonási tüneteim vannak. Mesélj magadról kicsit Bíborlány, ha nem vagyok túl indiszkrét :) Nem lesz vonalzód?

madiani

Holnap talán lesz, egyelőre bénázom (ezzel is). Amúgy 3 nap múlva várom, hogy ne jöjjön meg.
Vendég

Belejössz (bagoly mondja verébnek :) Képzeld én is 3 nap múlvára nem várom. Tesztelsz ha nem jön meg? Nagyon tülkön ülök már.

madiani

Sziasztok!
Hazajöttem....

Kedves újak: Kép

babszika

Ma olyan szép dolog történt velem, h ezt meg kell osztanom veletek.... (egyébként is kértétek)
Szóval, Bálintom ma megkérte a kezem... újra :lol:

Hazamentem és egy szál rózsával várt, amire fel volt fűzve a gyűrűm..... :lol: :lol: :lol:

Íme ők: Kép

babszika

Anno, a szüleimét sem tudtam megmutatni, amit a 25. házasságira vettünk nekik (az ezüst), de most már azt is meg tudom mutizni:
Kép

babszika

Jajh......ez nagyon romantikus, de jó neked. Irigykedek. És amint látom ha kellően megünepelitek ezt a szép napot, akkor talán Kicsibab is hamarosan veletek lesz. :)

madiani

Kicsit szégyellem magam, de olyan agyhalott vagyok, h nem nagyon emléxem, h kiről mit olvastam ma.... ne haragudjatok... ígérem, h a hétvégén pihizünk és újra megpróbálok kommunikatív és figyelmes lenni. :oops: :roll: :?

babszika

Madiani! (lehet Aninak rövidítnei?)

Bevallom, h gyűrűhúzás után, kellően megünnepeltük :oops: :lol:
Csak utánna mentünk dolgozni. :D

babszika

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?