Új privát üzeneted érkezett!

Jó van na! Ezek az új színek! :roll: Egyébként pink van a papírján csak azért írtam.
Vendég

Judy,
értem, igazad is volt!

Krisz,
tényleg szép a telcsid!!!
sirkici

Köszi csajszik!
Vendég

Krisz: Tyűűű, tényleg csini telefon. És tényleg nem rózsaszín. :lol:

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Sziasztok Csajok!

Már egy ideje olvasgatlak titeket, de nem volt bátorságom csatlakozni. Rávettem magam, már ha befogattok. :D Előre is bocsika a helyesírási hibákért.
madiani

Madiani: Juj, nagyon vérszomjasak vagyunk ám! Megértem, hogy idő kellett, míg összeszeded a bátorságod! :lol:

Üdv körünkben! Mi tudhatunk rólad?

jaimee

:D
26 éves vagyok 2 éve házas, de csak most áprilisba hagytam el a gyógyít. Nagyon rajta vagyunk a babatémán, remélem sikerül hamarossan. Mindig belőletek merítek erőt és kitartást.
madiani

Mindig, hát ez erős túlzás, 2 hónapja. :lol:
madiani

Madiani: Sok sikert hozzá! :wink: Vitaminok, Elevit, folsav, hőmérő-hőgörbe, LH teszt és egyéb hókuszpókusz? Bár még mindehhez rövid ideje vagytok a témán...Akkor 3 hónap szünet sincs bogyó után?

jaimee

Üdv Madiani,

Mielőbbi babásodást kívánok. Ebben a topicban szépen lassan mindenki babás lesz, szóval jó helyre jöttél. :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy: Pont azt akartam írni, mint te. :lol: Ha minden jól megy, jövő nyártól már senkit sem fog érdekelni a hőgörbéje vagy a pé-je, mindenki el lesz foglalva a babájával. :wink:

jaimee

Jaimee,

Ez így van.Akkor már csak mult lesz az a sok bosszúság amit a görbeingadozások okoztak.

A kalkulátor szerint február 20-án kell megszületnie a babónak.

Apa szülinapja febr 27
Bazsi márc 14
Én ápr 17

El leszünk látva ünnepekkel. Nem beszélve Balázs névnapról, ami szintén februárban van. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Megpróbálok görbét dobni
madiani

Hát nem nagyon megy, gyorsak vagytok. Hőmérőzés megy, dokinál voltam, nem mondta hogy 3 hónap szünetet kell tartani, bár gondoltam rá én is. Ha felrakom a görbéimet látni fogjátok miért. Ovu tesztezek is, vitaminra azt mondta a doki hogy nem kell, én amugy is szedek
madiani

de a neve most nem jut eszembe
madiani

Madiani: Kíváncsi vagyok arra a görbuszra! Próbálkozz csak!

jaimee

Kép 1 ciklus Kép 2 ciklus
madiani

Madiani: Te, nem vagy te máris babás? :lol:

A görbéknek semmmi bajuk. Ha nagyon bele akarnék kötni, azt mondanám, hogy nincs nagy kiugrás pé idején, de ettől szerintem van pé-d. Az áprilisi ciklus még szép hosszú volt, gondolom a fogielhagyás miatt, de a mostani már nem lesz olyan maratoni. Néhány nap és tesztelhetsz. :wink:

jaimee

Jaimee: :D Bár igazad lenne. De akkor ez ténylege csoda. Ilyen gyorsan, na nem ringatom bele magam
madiani

Szerintetek mikor teszteljek és milyen teszttel?
madiani

Madiani : Nehéz megmondani, mert nem tudni, mennyi szokott lenni az átlag dpo-d. Én annak idején úgy csináltam, hogy megvártam a max. dpo-t ami lehet, ez 16 nap, és ha fenn a hő, optimistán lehet tesztelni. :D

Hogy milyen teszt, az tök mindegy, én használtam pisibe mártósat is (ez jó, mert szinte rögtön van eredmény és nem téped ki a hajad abban a 2-3 percben, míg más típusú tesztekkel van eredmény). De talán a cseppentős-rápisilős megbízhatóbb...Nem tudom.

jaimee

Madiani,

Én is azt nézegetem, hogy lehet ez már most babás görbe.
Elvileg a 13. dpo-n vagy. És ujra emelkedett a hőd.

Én most a 14. dpo-n teszteltem, és DM-es one-step illetve Corax márkáju terhességi teszttel. Mindegyik nagyon jó.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

JUDY: He-he, pedig elvileg pénteken lett volna teszt. :lol: :lol:

Á, én sem bírtam a kitűzött napig....Hogy tervezed a bejelentést holnap? Bár ott lennék és hallanám...

jaimee

Köszönöm szépen, akkor (ha addig bírom és piri is elkerül) vasárnap tesztelek.
madiani

Jaimee,

Vacsizni megyünk péntek este a kínai-ba, és ott akarok majd adni neki egy kis ajándék dobozkát, amiben lesz egy kis babacipő. Csak a cipőt még meg kell vennem.
:lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Ja és Madiani, a barátnőm is a fogi utáni 2. hónapban esett teherbe, szóval nem lehetetlen. És te még bőven 30-on alul is vagy.

jaimee

Judy: én is nagyon kiváncsi vagyok a bejelentésre, élménybeszámolót kérünk! Ha jól emlékszem anyósod miatt nem mondtad eddig ugye? Hogy bírod? Én tuti megörülnék
madiani

Judy: :D :D
Na akkor már csak a kínai kaja miatt is jó lenne ott lenni, de persze inkább Apa szemét szeretném látni. Vihetnél valami paparazzit, aki lefotózza. :lol: :lol:

jaimee

Madiani,

Én azért a helyedbe szednék egy kis E-vitamint, mert az a fogigátló után helyrehozza a ciklust és vastagítja a méhnyálkahártyát, és folsavat, az meg nagyon sok fejlődési rendellenesség ellen nyújt védelmet.
Én most elkezdtem az Elevitet, de mellette maradt a folsav is. Doki mondta.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

:lol: :lol: :lol:
madiani

Jaimee,

Sajna nem ismerek egy paparazzit sem.
Amugy én is kiváncsi leszek, hogy mit fogszólni, bár nem egy romantikus alkat.

Madiani,

Igen jól tudod, itt van anyós azért nem mondtam még.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy: Az enyém sem, de ettől egy élmény volt az arca. :lol:

jaimee

Nagyon lassú a gépem, vagy a net fene tudja, bocsi a késői reakcióért
Gondoltam a folsavra én is de, félek beszedni, mert a dokit direkt megkérdeztem hogy szedjek e valamit és azt mondta nem kell egészséges vagyok és nem lesz semmi gond, ha mégse lesz baba ebbe a hónapba, elkezdem én is. Hallgatok rátok
madiani

Madiani,

Te tudod, egy biztos ártani nem fog. :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Segítsetek!
Hol tudok vonalzót csinálni? Angolul nem tudok! Ez fontos mert próbáltam már egykét helyen de nem ment. Köszike
madiani

Madiani: Folsavat vagy Elevitet én is szednék, a dokim is tanácsolta.

Hol szeretnél vonalzót? Válaszd ki, aztán segítünk! A megadott kódot a "segédletek" "profil" menüjébe kell bemásolnod. A Segédleteket megtalálod a lap tetején.

jaimee

És ott hova?
madiani

Madiani: no látom, sikerült! :lol:

jaimee

Hihi! Andis méri az ébredési hőjét!!!!! És milyen ígéretes! Mikor ferti számolja a dpo-kat, az nagyon-nagyon igéretes!!!! :D

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Szia Madiani! Én már tuti teszteltem volna 5x :D de én ilyen széllel bélelt vagyok, nem győzök várni! Jól döntöttél, hogy vársz egy kicsit a tesztel, az előző hónap is jó hosszú volt, de ha ott volt a pé-d ahol jelölte,akkor már tesztelhetsz!!!! :D

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Helló Kamilla! Mit csináltál az ovisokkal? :lol: :lol: Ugye nem vagy beteg?

jaimee

Madiani : Ne foglalkozz szerintem a babás tünetekkel, csak nyugalom! :wink: Én a 14. naptól folyton aludtam volna és reggel hányingerem volt, de ez velem baba nélkül is elfordult már többször is.. Megbízhatatlanok a korai tünetek.

jaimee

Madiani,

Tök jó lett a vonalzód. Szupi. :lol: :lol: :lol:
És már csak 3 nap.

Ne figyeld a tüneteket, nem jó jel. Én mult hónapban mindenféle babás jeleket produkáltam, még előtejem is volt, illetve van most is, és mégsem voltam babás.

Most semmit nem éreztem, és lám ott a kis pocaklakó. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Szia Kamilla. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép