Új privát üzeneted érkezett!

Cajok
óóóóóóóóó,de jó lesz ez a buli!!Már ugy várom!!! :wink:
Odamegyek én is akkor hozzád Anikó oké?Márha a Viol,gabó is megy. :wink: Kincsővel apa lesz?

Katus
mi benne vagyunk,ugyis uncsizik ez a csaj.Arrafele van jó játszi?
Mikor jön, és honnan a kislány?

Zsani
ilyen az én formám.Meg még doboz se volt
:( :x
Vendég

Viol- az Ősz utca Wesselényi utca felöli részén lakunk. Holnap írok, mert bonyolódott a minisztérium honlapja és a MINISZTERASSZONY KÖZVETLEN EMAILCÍMÉRE AKAROK ÍRNI. Még ki kell kutatnom, a Molnárét akkoriban közvetlenül elértem. Nem mintha ő olvasná el, de mégis.. 8)

Megyek, fürdés, alvás. Jó éjt!

Anikó

Kép[/url]
quito

Jaj és Viol
a hátam teljesen kész van :? muszáj mennem ujbol,hogy muljon a fájdalom.
Nekem télen amugy mindig be vannak durranva a vállaim,Petra 9 hos korában jártama reumára kezeléssekre.Az eredményeim szerint nem vagyok reumás,de folyadék az van az izületek közt rendesen
Vendég

Na, újra!

Rik-jöhetsz ám mindentől függetlenül :wink: Kincsővel apja lesz, de idehívja a haverját is segítségnek :wink: , két pasi egy alvó kiscsajjal :lol: :lol: :lol: . Mi lesz itt? :shock: :shock: :shock:

Anikó

Kép[/url]
quito

Hajrá Anikó csak adj neki!Ami belefér!! :evil: :!:
Holnap ird majd meg a lakhelyedet pontosan oks?
Vendég

Nekem is fürdenek a csajok,hogy mit rendeznek odabent!!!! :? :roll:
Jó éjt Cajok,és babók!!!
Vendég

[quote]M írta:árha a Viol,gabó is megy.

Első körben úgy olvastam, "marha a Viol..." :lol: :oops: :lol:

Anikó,
és anno mit írtál a Molnárnak?? :shock:
De nem lesz gond, hogy mi Gabóval és Erikával ott pofázunk, te meg ott altatod Kincsőt? :roll:

Cajok,
tegnap este Dorka belepisilt a bilibe... :D Kb másfél hete vettük, esténként fürdés előtt rá szoktam ültetni (szóval eddig minden nap), tegnap meg belecsurrantott. :D Jó, tudom, hogy ez nem szándékos volt, hiszen egy egyéves gyerek nem fog hirtelen bilizni, csak hát tök jó volt. Megtapsoltuk, aztán megmutattuk neki, hogy mi van benne. :)

KépKép
viol81

Sziasztok!
Jó készülődést minden bulizónak a hétvégére! Én nem tudnám a gyerekeket kire bízni, a férjem megint utazik, egyedül is leszünk.

Talán majd egy strandolás belefér, én busszal is tudok menni a gyerekekkel. Ovis szünetben sokszor megyünk majd haza. Még júniusban járnak, itt nálunk nem szólnak az anyukáknak, hogy vegyék ki a testvéreseket. Legalábbis én tavaly kértem, hogy mehessenek, mert egyedül voltam napközben a három gyerekkel. Most júliusban van szünet, ha jól sikerül akkor augusztusban is itthon maradnak. Persze nálunk azért még aludni kell mindegyiknek délben, Ágnes előbb alszik el, nagyok felébresztik, ha ellátom a családot nincs aki délelőtt is játszani vigye őket, nem egyszerű...

Viol, gondolom Dorka csak kuksizta a bilit :P
Szólj ha elkészül az új pancsi, majd kinézünk a sereggel :lol:

Kép
Kép
Kép
amica

Viol!Igen tudom,hogy neked meg a névnapod lesz pénteken!!! :lol: Majd hörpintünk!!!!
Ügyi Dorka baba!! :D :D :D Ó én míly rég voltam Hegykőn az usziba!!!! :shock: :shock: :( :(
Vendég

Viol!Ejj azok az isten teremtményei ott fent!!!!!
:lol: :lol: :lol:
Vendég

Anikó!Tényleg nam lesz gond ha gyülekezünk nálad Kincső miatt?
Vendég

[quote]E írta:jj azok az isten teremtményei ott fent!!!!! :lol: :lol: :lol:

Gabó, ezt nem annyira értem... :oops: :D
A strandra meg szerintem rá sem ismernél, tök másképp néz ki.
Ha hörpintünk, akkor mindenképpen busszal megyek. :wink:

Andi,
rendben, szólok! :) Mi úgyis ha sétálunk, a strandra szoktunk menni, szóval feltűnik majd, ha kész a medence.
Hűű, és akkor milyen sokan jövünk pancsizni!! :) De jó!! :)

Nálunk olyan 1, fél 2 körül van alvás, szóval a strand is csak kb 3 után lenne jó. Mondjuk előtte nem is szabad kint lófrálni a nap miatt...

KépKép
viol81

Sziasztok!

Aranyosak vagytok, de Kincső fél nyolckor már alszik, és arra gondoltam, hogy édesanyák egyébként sem ricsajoznak egy alvó baba mellett, csendes duhaj pedig szokott itt lenni, amikor ő már alszik. Majd nyitva lesz az ajtó, nem csengettek, csendben besurran mindenki, a nagyszoba pedig már messze van Nyuszi szobájától. Gabóékkal négyen pedig nem kiabálunk, fél 7-háromnegyed 7 körül pedig úgyis fürcsi, masszázs, szopi és alvás a menetrend, addig Kálmán szórakoztat titeket :lol: :lol: :lol: .
Ha meg felébred, apa visszaaltatja, egyszer neki is el kell kezdeni!

Az Ősz utca 5. szám alatt lakunk, a magasföldszinten a nagy ajtó a mienk.

Most frászban vagyok egy kicsit, Kincső reggelre belázasodott, remélem, csak az oltás miatt. A múltkor is megviselte :evil: . Jó, hogy 1 éves koráig már nem lesz semmi! (kopp-kopp)

Viol-gratulálok, ügyes a kis hölgy!

Megyek, magozokk egy kis meggyett. :? :?

Anikó

Kép[/url]
quito

Viol!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Anikó!Persze,hogy nem ricsajozunk.Akkor hányra érkezzünk?
Biztos csak az oltás miatt!!!!!
Vendég

Anikó
bizti csak az oltás!!
Én is magoztam,mert fincsi sütit csináltam belőle,most falatozok! :lol: :wink:
Akkor hányra menjünk?Figyi,ha ricsajoznánk,akkor csakis az udin. :wink: :D

Viol
MÁRHA!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
(micsoda szvakat használok :oops: )
Vendég

Sziasztok!

Látszik, hogy régen voltam biliárdozni :oops: , már nincs is ott, átköltöltözött egy sokkal kisebb helyre és nagyon gáz lett a barátnőm szerint. Úgyhogy a Sportcentrum melletti biliárdklubbot nézem meg holnap és foglalok asztalt. De ott a Sportcentrumban van teke is, megnézem őket is és amelyik szimpibb azt lefoglalom, oké így?

Gyertek fél nyolcra szombaton, iszunk egy csöppet és indulhatunk! Ha Nyuszi még éber, legfeljebb kimegyünk a gangra iszogatni, gyülekezni, úgyis olyan jó hírem van eddig a házban :wink: .

Anikó

Kép[/url]
quito

Rik-én meggyes piskótát sütöttem :lol: !

Már nincs láza, és pörög ezerrel! Aludt 2 órát :shock:, fél órája kelt fel, megevett 2,5 deci főzeléket :shock: és nem lehet leállítani, mászik, dumál, pakol :lol: :lol: :lol: és elcsente a papucsomat :twisted: :twisted: :twisted: . Asszem, leviszem dühöngeni,mert ezek a felhők elrisztanak a sétától :evil: .

Anikó

Kép[/url]
quito

Gabó,
komolyan nem értem :!: :D :oops:

Anikó,
biztosan csak az oltás miatt. De láz is vagy csak hőemelkedés? :(
A helyszín nekem mindegy. :) Tök rég voltam billiárdozni vagy tekézni... :)
Ricsaj biztosan nem lesz!!! :) Majd a HELYSZÍNEN! :D

Gabó,
akkor én felkereshetlek téged korábban, mint fél 8?

KépKép
viol81

Anikó,
felhők?! Itt szerencsére nincsenek, én most töltöm mindjárt Dorka medencéjét délutánra! :shock: :P
Na, akkor helyretette az oltás a nagylányt! :) Lopd vissza a papucsodat és nyomás az udvarra! :wink:

KépKép
viol81

Ja, nálunk Dorka spenótot (!) evett, tojással, krumplival, ahogy kell. Ilyet?! El se hittem...

KépKép
viol81

Anikó
dönts belátásod szerint! :wink:
Én is meggyes piskotát sütöttem! :lol:
Vendég

Viol
ügyike Dorka baba!!Nagylány már,adj neki!
De jó lesz nektek pancsolni 8)
Itt tényleg felhősebb.de esni bizti nem fog,hisz mindennap ez van :arrow: Beborul,aztán kisüt,eső nuku :?
Vendég

Cajok,
aztán ma még azon gondolkodtam... én ugye már délután eljövök itthonról szombaton. Vacsiznom kell/szeretnék valahol. Nincs kedve valakinek beülni velem egy pizzára vagy melegszenyóra vagy hambira valahova? Vagy akármire? Kb 3/4 6, 6 körül. Gabó? :wink: Te is "üdülni" jössz Sopronba... :) Mehetnénk oda, ahol adnak fini bort is... :D

KépKép
viol81

Ja, Erika, most olvasom újra, amit írtál... Végülis eddig is kapott ám már spenótot, csak eddig ímmel-ámmal ette. Ma meg kanalazta, mint a rosseb. :P

KépKép
viol81

Viol
ma kiéhezett ,és erős akar lenni mint POPEY!!! :lol: :lol:
Vendég

Ági merre vagy??Rég irtál!!
Szülinapod merre ünnepelted???
Vendég

Erika,
nem lehet, hogy Ági már itthon van? Múltkor írt, és úgy emlékszem, akkor már csak pár napot emlegetett. De lehet, hogy rosszul emlékszem...

KépKép
viol81

[quote="Ági"]1 írta:Ági8 nap mulva indulunk.

ezt június elsején írta, szal elvileg még ott vannak, kanadában

KépKép
viol81

Na csá!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Nélkülem mentek szombaton!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
A Balázsékat berendelték melózni szombat,vasárnapra szalk nem tudok menni csak jövő hét szombaton!Még nyugvó félében vagyok két pohár boron túl talán a vérnyomásom is lemegy.
Szal boszika mindenkitől jó lett volna talizni+ végre a szülinapomat kellő képpen megünnepleni,de így jártam érezzétek jól magatokat!
Vendég

[quote]b írta:oszika mindenkitől

na, a jó kis házibor... :D

mi már megbeszéltük gabóval skype-on, hogy mi van... :( :evil: :( :evil:

Cajok,
kinek mennyire fontos, hogy ez most hétvége legyen? Meg tudnátok oldani a dadát jövő szombaton is? Persze senkit nem akarok lebeszélni, meg rádumálni a halasztásra, csak hát majdhogynem szegény Gabó ötlete volt, ő akart volna legjobban kicsit kirúgni a hámból, viszont csak jövő héten tudna jönni. Persze gondolom mindenkire référ egy kis lazítás, de pont ő maradna ki, aki messzebb van... Én spec tök vártam őt is. Ééééés, ha jól számoltam Ágiékat, akkor már ők is itthon vannak... De majd erről nyilatkozik ő...

KépKép
viol81

Ó Viol!Köszike-köszike-köszik drága vagy!!!!!!!!
De miattam nem kell lemondanotok ha menni akartokPersze örülnék neki ha el tudnátok tolni egy héttel,mert jó lett vona talizni,de én sem akarok senkit éebeszélni-rábeszélni!
Dumáljátok meg!

Na megyek pihizni.

Jó éjt!
Vendég

Szaisztok!
Nekem mindegy!Én is vártam,de Gabó se maradjon ki!:]
Le lehet mondani Anikó??
Vendég

Nem úgy volt, hogy Anikó csak ma foglalja le a helyet?

KépKép
viol81

Sziasztok!

Bocsika, de Gabó nélkül neeeee... Később is oké, addig legalább lecsekkolom a helyet! Jővő hét vagy később is jó, ha nektek jó.

Anikó

Kép[/url]
quito

Na, Anikó, akkor látom te is így gondolod, mindenki egy véleményen van!! :P
Gabó nélkül nem is lenne az igazi! :lol:

Akkor még nem siettünk el semmit, nincs lefoglalva. Nekem jó a jövő hét is.

És habár akkor nem kell korábban bemennem Sopronba, bemehetek és lehet pizzázni is, vagy valami.

Katus? :wink: :P Kibírod addig? :wink:

Annyi, hogy mi jövő szombaton Sárvárra készülünk, ha olyan dő lesz. De kora délutánra itthon vagyunk, mert úgy terveztük, hogy akkor indulunk, amikor Dorka a délelőttijét aludná - ez meglesz a kocsiban - ott vagyunk 3-4 órát, aztán mire a délutániját aludná, akkor indulunk haza és az alvás megvan szintén a kocsiban. Nem kockáztatok meg egy strandon alvást, úgysem tudnám elaltatni...
Szóval kora estére - mittomén 6-ra - így is be tudok menni Sopronba. Gábor meg amúgy is legénybúcsúra készül, Dorka este anyuval lesz, szóval szabadprogram mindkettőnknek. :lol:

KépKép
viol81

Ági!!!
Ha jelentkezel addig... Ti akkor már itt vagytok hazai terepen, ugye? Jössz te is?

KépKép
viol81

Sziasztok!
Akkor jövő héten?? :?:

Cajok!
Nem lenne kedvetek eljönni a mi udinkra egy kis dumapartis,játszis összejövire??
VAn hintánk,csuzdánk,homokozonk,és egy szuper kis padunk asztallal.
Mit szóltok??
Vendég

Szia Rik! Mi mennénk: mikor, hová. hány órára? :lol: :lol: :lol:

Ma itt voltak délelőtt Biankáék, ő aznap született, mikor Kincső és egy szobában voltunk anyukájával. Biankának 2 foga van :twisted: , de még nem mászik...Minden baba más, de egy tökéletes világban Bianca mászna is, Kincsőnek pedig foga is lenne... :? Hétfőn mennünk kell vérvételre Kincsővel a fognélküliség miatt :cry: :cry: :cry: , teljesen magam alatt vagyok, hogyan és honnan vesznek ebből a kis csöpp gyerkőcből vért? Szuggerálom, hogy hétfőig bújjon ki egy fogacska!

Egyébként, képzeljétek, átaludta az éjszakát!!! Elaludt 7kor és 5kor szopizott, majd negyed 7kor jelzett kis aranyos hangon: ébren vagyok! :lol: :lol: Olyan cuki volt, ült a kis ágya alján, mikor meglátott, kaptam egy óriási mosolyt és nyújtotta a kezét, hogy vegyem ki! Imádom, hogy Ő van és így lehet szeretni! :lol: :lol: :lol:

Anikó

Kép[/url]
quito

Anikó
nekünk ma is jó!! :lol: :lol:
VAgy jövő héten hétfő,kedd,szerda,csüt.,péntek....
Vendég

Anikó
ez lemaradt :roll: :
Egy kisgyerek se egyforma ez igaz.Én s tartom a kapcsolatot a csajjal,ill. Bencével akivel együtt voltunk a szobában.Nagyon jó barátság alakult ki köztünk.Szombatra hivtam őt is billiárdozni :oops:
A Benyó is előbb csinált mindent :wink: ,én meg aggodtam.Most meg szépen együtt fejlődnek :wink:
Anikó
lesz ebből fogacsak,ha nem is hétfőre!!!! :!:
Vendég

Sziasztok!

Persze, jó nekem is a jövő hét, Gabó kell a bulihoz!!!!!!!! :D

Rik!

Én is, mi is jövünk, holnap délután :wink: , persze jó bármikor :D
Melyik busz megy arrafelé, mikor?

Most rohanok!

Szép napot!

Sziasztok!
katus78

Anikó!

Írtam 2 mailt is megkaptad?
katus78

Sziasztok!

Örülök, hogy majdnem mindenki jól van!!

Dorkának gratula a bilihez és a spenótadaghoz is!! Imádom a hisztis képeit!! :lol: :lol: :lol: !! Viol, jó a hajad!!

Kincső naaaaagyon nagy lány lett!!! :wink: Köszi Anikó, hogy hiányoltál!! Aranyos vagy!!

Krisztiék remélem jól érzik magukat a nyaraláson, kicsit lekéstem az elköszönésről!!

Esztermami, Vince és Janka tündéri, mint mindig!!

Beus, sajnálom, hogy mostanában nem értem rá msn-ezni, jó lenne megint dumálni egy nagyot!!

Zsani, voltam pluszban, reménykedtem összefutunk, de sajna nem voltál! Örülök, hogy múltkor személyesen is megismerhettelek, remélem még találkozunk, és kicsit több időnk lesz beszélgetni!!

Zília!

Jól vagytok?? Rég olvastam rólatok!! Voltunk usziban, reménykedtem, hogy ott lesztek, de sajna nem! :cry: És Anikóék se voltak! :cry: Ha Sopronban jártok nyáron találkozhatnánk, sajna uszi a héten van utoljára.

Ágiéknak kitartást az útra!!!!!!!!!!!!!!!!

Ábizsani hogy vagytok????? Pici??

Hajnus, szegény Bence remélem jobban van, jobbulást neki!!!

Katus, helyes a képeken Máté és Alízzal még tündéribbek!

Amica, gratula a kajáláshoz!!!

Gabó, durva volt a pénzes sztori, de minden jó ha a vége jó!! :wink:

Eszti, Szonja nagyon szép lány :!:

Jó szórakozást mindenkinek a hétvégékre!! Bocs ha kimaradt hirtelen valaki!!

Mi megvagyunk, Zoé kicsit megint náthás, de talán már kifelé megyünk belőle! Kezd üldögélni, majdnem felhúzza magát és a mászás is nemsokára beindul, már küszködve odaér a játékokhoz 1 méterről úgy 10 perc alatt. :lol: :lol: Szegényt szoktam kínlódni hagyni, olyan szemét vagyok, de olyan jó nézni ahogy küzd és akar és nem ad fel!!!! :lol: :lol: Mellesleg bővült a család, lett mégegy kislány aki már egy hét alatt teljesen megszeretett engem, én vagyok az új anyukája!! Imádom, Zoéval is olyan helyesen elvannak. Még bébi!! Mellékelek képet, remélem nem baj!

Puszi mindenkinek !!!

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Szia Nitta!
Mióta nem játrtál erre Zoé már kész hölgy lett :wink:
Micsoda kék szemek!!!!!!!!!!!!!! :D

Mindenkinek üdv, lassan készülök a gyerekekért az oviba :P

Kép
Kép
Kép
amica

Sziasztok

Rik,a jövő héten már mi is szívesen mennénk!

Bencének láza azóta sem volt(kopp-kopp),de most meg hasmenése van. :? Ránk jár a rúd.Ja és a bokájánál észrevettem egy gyanús kis hólyagot.Remélem nem bárányhimlő!!!

Katus,na akkor majd a jövő héten tologathatják egymás rossmann-os autóit a homokban! :D

Kép

Kép
hajnus

Cajok!
Akkor mikor talizzunk az udin??Katus holnap szeretne,HAjnus jövő héten,Anikó ráér.
Figyi nekem ugyis jó aki amikor jönni szeretne.
21-es busz jön ide.Minden óra 48 perckor indul a Lakner utcábol,a Jerevánra menő buszok buszmegállójábol!!
Rugalmas vagyok...
Vendég

Nitta!

Hát ez a kislány gyönyörű lett, micsoda nagy kék szemei vannak!
Én is mindig hagytam Mátét kínlódni :wink: így tanulnak, szerintem
Usziba mikor jártok, mi szombaton jártunk a 9óra 10-re....?
Kár, hogy vége lesz....

Rik!

Nekem bármikor jó, mehet akkor is mikor a többiek, én is rugalmas vagyok....ez a busz nem áll meg, a várkeren, el kell gyalogolnunk a Laknerhoz, vagy?

Hajnus!

Na ti szegények, jól kifogtátok, jobbulást!

katus78

Katus
Mikor Hajnus jön??Kedd mondjuk???
De megáll,de nem mindegyik.A biztos a Lakner.A Várkeren 12A-ként jön,és a LAknerba átvált 21-esre.CSak az a baj,hogy van amelyik nem igy megy.Utánanézzek valamelyiknek pontosan?3óra 48???Megnézzem??
Vendég

Anikó,
ajjajj, vérvétel... :( ezt doki javasolta? nem korai ez még? én úgy hallottam, van akinek később jön ki a foga. ez akkora baj lenne??

Hajnus,
jobbulást Bencének!!!! szegénykém, hasmenés... :(

Nitta,
szia!!! :) jajj, de gyönyörű Zoé baba is!! :) Tényleg milyen nagylány lett, olyan sokat változott! :) bár, ha belegondolunk, már elmúlt fél éves!! :shock: :P
ha van időd, gyere gyakrabban hozzánk! :)

KépKép
viol81

Sziasztok Cajok!

Koszonom a koszonteseket, nagyon aranyosak vagytok!
Megint nincs sok idom, hetfon utazunk, ugyhogy mindent igyekszem rendben itthagyni. Szoval hetfon es kedden kerek egy kis pozitiv energiat, mert szuksegem lesz ra. :)
Otthoni ido szerint kedden este erunk haza, valamikor 6 korul er a gep Becsbe.

Nem nagyon olvastam vissza, csak nagyjabol ezt az utolso oldalt futottam at.
Aniko!
Nekem a Bence elso foga 10.5 honaposan bujt ki! Ne izgulj, lesz foga Kincsonek is! Nem is ertem miert kell ezert szurkalni szegenyt! :?

Megepitettuk a teraszt, meg nincs egeszen kesz, par aprobb simitas hianyzik meg, de a nagyja kesz.
Ha lesz idom az elkovetkezo par napban, kicsinyitek kepeket es teszek fel.
Most rohanok tovabb, azert meg igyekszem jonni indulas elott egy szora.

Kép
Kép
agi

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?