Új privát üzeneted érkezett!

Babszika,

Felháborító :evil: Tuti, hogy én sem fizetném ki neki a teljes összeget, aztán meg vegye észre magát. :evil:

Jaimeenek igaza van pé előtt ugrálja ki magát a görbéd lol: :lol:

Amugy ahogy elnézem, szerintem a 16. napon volt már pé, és most már inkább felfele kell mennie. :lol: :lol:

Sirkici,

Köszönöm szépen. Örülök, hogy ma itt leszel köztünk, nem túl gyakran jössz.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Szia Andi,

Nem baj, legalább edzett kismami lesz belőled. :lol: :lol: :lol:
Ez csak jó... :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Sirkici:egy előnye azért van az új munkahelyednek,hogy itt vagy.Én is morcos lennék,ha már bementem dolgozni,nem áll hegyekben a munka,de szerintem be fog indulni,és örülni fogunk,ha majd pici időd lesz ránk :lol:
vedresandi

Judy:hát,magam is meglepődtem,mit futottam tegnap a bojler testemmel :lol: .Hiszen kondim az nincs,mert mitől is lenne :wink: :lol: 8)
vedresandi

Judy!
Valószínű, h a 16-ra teszi be feri, de csak akkor, ha tovább emelkedik... nos, majd meglássuk :lol: :wink:
MIndegy, ma még rádolgozunk, hátha.... Bár, valójában most nem a babára koncentrálok, hanem elsődlegesen a házra és rövid távon a hétfői vizsgálatra. :roll:

babszika

Babszika:na majd akkor most fog jönni kicsi bab,mert nem rá koncentrálsz.
Én is gondoltam még a héten rágyúrhatnánk,de a párom tegnap elment,és csak szombat este jön haza a szülinapomon.Sőt én aznap este 10 ig dolgozom.Szép ajándék :shock:
vedresandi

Értem Babszi, én sem mérném hüvelyben mensi alatt. Csak azért kérdeztem, mert nem tudtam, hogy ennek van-e vmilyen jelentősége a hőre nézve?! Azért köszi az infót!

Igen, egyenlőre úgy néz ki, hogy gyakrabban tudok jönni, én is örülök neki...

Andi, remélem egy idő után lesz több munkám, de végül is, majdcsak átvészelem valahogy ezt a 9 hónapot. Ja, meg ha mondjuk közben teherbe esnék, akkor már nem annyira idegesitene szerintem, mert lenne más, aki/ami fontosabb mindennél/mindenkinél... :D

Andi, látod nekem még kondiznod sem kell külön, két legyet ütsz egy csapásra, tiszta jó, munka is meg feszes izmok, tök jó, nem?
sirkici

Babszika,

Drukkolok, hogy tovább emelkedjen a hőd és 16. napra tegye ferty a pé-t. Ahogy elnézem az időzítésetek nagyon jó. :wink: :wink:

Andi,

Brrrrrrrr.....mindig ez a bojlertest :x :x , nem is vagy az.
Amugy a muszáj nagy ur tud lenni. Ezt én is szoktam tapasztalni magamon. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Babszika,
egyébként én is pont erre gondoltam, hogy biztos most fog jönni a babó, mert nem csak rá koncentrálsz...
sirkici

Aranyosak vagytok, de egyenlőre talán jobb is, ha nem most jön, mert állandóan ideges vagyok.... főleg, h amindenki így át akar verni minket.... :lol:
Persze, nagoyn boldogok lennénk, de msot vhogy nem is akarok rázúmolni. :wink:

sirkici!
a mensi alatt mért hőnek kb. sztem akkor lehet szerepe, ha vkinek akkro van pé-je.... persze, ez csak az én véleményem :)

babszika

Judy

Gratulálok! Minden jót kívánok neked és a /kicsilánynak?/.

KépKépKép
bambika

Sirkici:tényleg jó,mert tegnap reggeliztem,napközben csak csipegettem gyümölcsöt,és gyakorlatilag ennyi volt amit egész nap ettem,és mellette szaladgáltam.Így lehet fogyni.Már most érzem,hogy a térfogatom csökkent :lol:
vedresandi

Heni: hamburgertémában - nem 'tom, tegnap is csak a meggy kellett a gyomromnak/gyereknek, pedig finom curry-t főztem. Kicsit bánatosan néztem, ahogy mások falták....

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Jaimee!
Milyen válogatós ez a gyerek! :lol: :lol: :wink: :lol: :lol:

babszika

Babszi: Ja, hát nem rám hasonlít. :D
Ez egy átverős világ, mindket is szinte mindenki átvert a felújítások során, sajnos csak utólag jöttünk rá mindig, mert olyan áldott jó lelkünk van. :lol:

jaimee

Én már lassan ott tartok mint a filmebeli dr House.... Ő azt mondja, h mindenki hazudik.
:lol: :lol:

babszika

Legyen szép napotok!
Ja, és már nem is ígérem, h este jövök... :wink: De reggel biztosan! :lol:

babszika

Szia Babszika,

Szép napot és ne idegeskedj semmin. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Sziasztok Lányok!

A hőm tartja magát. Ma is 36.5. Nem tudom mikor lesz pé. Ha így folytatódik, akkor ebben a hónapban tuti nem. :cry:

Sirkici!
Kösz a drukkot! Rám fér! :?

Babszika!
Ezt mi is így érezzük az építkezés kapcsán. Mindenki meg akar vezetni. De ilyen volt a lagzink is, és megnyugtatlak, szerintem ilyen lesz a baba születésével kapcsolatos dolgok is. :?

Jaimee!
Kitartás, még pár nap, és költözik a rókacsalád Judyhoz! :wink:

Andi!
Sportos kismami leszel! :wink:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Chris: Ha tényleg ez a 19. napod, akkor lehet ott még pé. Lesz is, hidd el!

jaimee

Lányok!
Ferty szerint a 17. CD-n volt pém. :? Bocsi, de most nem tudom megmutatni a görbét, mert én nem tudom feltenni. :oops: Délután megjön a férjem, és majd ő felteszi. Ez érdekes hónap lesz... Épp most írtam le. :? :wink:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Chris: Mondjuk, én is 3 nappal a pé után jöttem rá egyszer, hogy már megvolt... :lol:

jaimee

Chris,

Lesz ott pé, csak ne siettesd, különben is, ha leírod a hónapot, akkor tuti babás leszel :lol: :lol:

Jaimee,

Én mindig éreztem, hogy mikor van pé-em. Az alhasam majd szét robbant, annyira fel voltam fújódva. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Jaimee!
Én rá sem jöttem. :lol: Nem volt hő leesés úgy, mint az előző hónapban. 36,3 volt a legalacsonyabb hőm. Előtte is annyi volt.

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Chris:az én görbém a hónap első felében katasztrófális volt,már én is gondolkoztam azon,hogy rosszul működöm,de megemberelte magát.

Kép
vedresandi

Upsz...most lebuktam :oops: :oops: :oops: a görbém miatt.
vedresandi

Andi!
Délután megmutatom az enyémet. Az aztán katasztrófális. A tiéd legalább megemberelte magát. De az enyém olyan lapos... 2 tizedet ment fel az állítólagos leesés után, ami nem is volt leesés, mert előte napokban is annyi volt. :?

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Andi!
Nem nagyon... :wink: Szerintem sokan tudták... :wink:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Chris:ha elküldöd nekem,akkor felrakom,ha gondolod!
vedresandi

Judy: HSG után én is éreztem. Kb.

Andi: Nem értelek, ez egy jó görbe. És sosem szabad véleményt mondtani egy görbuszról, mert nem tudni, mit rejt a holnap. És még megsértődik. Mármint a görbe. :lol:

jaimee

Andi,

Ez egy tuti jó görbe, látod minden ok nálad. Ha jól látom, még az időzítés is tökéletes.
Nagyon várom már hogy eltelljen ez a hét, és tesztelj végre. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Jaimee,
tényleg válogatós ez a gyerek, de majdcsak megszokja már, hogy mindent kell enni, és nem fogja rászabaditani vukot a kajára.

Andi,
szerintem sem buktál le teljesen, mert emlitetted már, hogy mégsem dobtad ki a hőmérődet, meg hogy néha megméred. Ergo, ebből következik az, hogy akár mégheted is rendszeresen. De nem is baj, ha te igy jobban érzed magad, akkor csak csináld. Én is most 3 hónapot tervezek, hogy mérem, de nemtudom, hogy le birom-e majd tenni, máris megszoktam, hogy reggel kelek, hőmérőt dugok a számba, és csak azután kezdem a napot...

Chris,
nemhiszem, hogy számit az, hogy a leesés előtt volt-e annyi a hőd, csak az a lényeg, hogy felmenjen kb 4 tized fokot. Én igy olvastam, de javitsatok ki, ha nem jól tudom!!!
sirkici

Dzsémi:ebben teljesen igazad van.Én sem véleményezem,mert a vége a lényeg.Ami előtte van,az csak az idegeinkkel való játszadozás :lol: :lol:
vedresandi

Lányok,

Lenne egy fontos kérdésem.

Nekem festett vörös a hajam, szerintetek lehet hajat festeni a terhesség alatt, vagy inkább festessem vissza barnára, és hagyjam szülésig?????

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy:én hallottam már olyat,hogy valakinek rosszul végződött a terhessége,és erre fogta,mármint a hajfestésre.
Én magam festettem mindig a hajam,és danival is festettem szőkére, a DM-ben kapható kutyulós festékekkel,ami nem annyira erős.Sztem a dokit kérdezd meg,az a biztos.
vedresandi

Judy: Pont tegnap olvastam erről a szakirodalmat. A sérülékeny első trimeszterben természetes alapú festékeket javasolnak és fesd nyitott ablaknál, szóval ne zárt térben. Amúgy a babának nem árt állítólag, én személy szerint nem festénem, mondjuk. A jó hír, hogy bizonyíték nincs, hogy árt a babának. De arra sem, hogy nem...

jaimee

Judy,
én is úgy hallottam, hogy nem szabad hajat festeni a terhesség alatt, de van olyan, aki festi, és nem lett semmi baja. Szerintem ezt magadnak kell eldöntened! Mondjuk én biztos, hogy nem fogom festeni, bárki bármit is mondd, le fogom növeszteni és kész. Az, meg hogy hogy néz ki a hajad, amikor nő le, ne zavarjon. Fontosabb a babó, habár ez csak az én véleményem. Ráadásul az én hajam is szőke...
sirkici

Andi,

Én is a DM-be szoktam venni a hajfestékemet, és magam festem. Palette a fajtája, szerintem az sem erős.

Azért egy kérdést megér a doki felé.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Ha már itt tartunk, mi a helyzet a strandolással? Illetve a Balatonnal? Lehet ilyenkor úszkálni? Ha belegondolok, hogy egyesek belepisilnek a vízbe....Brrr...Eddig nem zavart. :?

Amúgy úszni nem tudok, illetve nem jól, de nagyon szeretek a 40 fokban a strandon húsölni, sült krumplit enni ketchuppal, lángost sok tejföllel és fokhagymával....Na, látszik ,régen ettem jót! :lol: :lol: :lol:

jaimee

húsölni=hűsölni :lol:

jaimee

Jaimee,

Én biztos nem fogok fürdeni, nem jó a kismamának.
Én egészségesen is összeszedtem egy P3-as fertőzést, bele sem merek gondolni, hogy mi lett volna terhesen.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy: :shock: :shock: Fürdőhelyen szedted össze?

Hm...hát akkor majd hűsölök az árnyékban, úgy eszem a lángost és a krumplit. :lol:

Ja, még eszembe jutott valami, azt mondja a terhesgondozós doki, hogy beszéljem meg a privi dokimmal, mikor csináljuk meg a rákszűrést, mert szülésig lejár a tavaly novemberi szűrés szavatossága. :shock: Egy kicsit meglepődtem, szokás ez?

jaimee

Ja, és elküldenek a 36. hét után tüdőszűrésre! :shock: :shock: :shock:

Én nem akarok menni. :? :?

jaimee

Jaimee,

Én ugy tudom, hogy kismamát csak akkor zaklatnak rákszűréssel, ha nagyon régen volt neki. Amugy nem.
Nekem is utána lesz megcsinálva, pedig októberben lenne az ismétlés.

Igen fürdőhelyen kaptam el, emiatt nem kezdhettünk bele a babaprojectbe már novemberben.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy,
miért nem kezdhettetek bele a babprojectbe emiatt, az orvos mondta, vagy ti nem akartátok? Habár gondolom gyógyszereztél, és az is közrejátszott.
sirkici

Sziasztok!

Sirkici! Én mivel hüvelyben mérem a hőm, így a mensi alatt nem dugom oda inkább a hőmérőt, meg szerintem olyankor nem sok értelme van mérni.

Itt a telcsim::
http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc= ... &pid=10547

Andi! De jó fitt kismami leszel! Iró klassz eddig a görbid, többet nem fűzök hozzá! Majd 1 hét múlva meglátjuk mi is lesz! Addig is ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Judy! Szerintem is a dokit kérdezd meg, de álatában ma már nem szokott gond lenni a hajkfestés. Igaz én még soha nem festettema hajam így nincs tapasztalatom!

Pöttye! Te miért nem jössz mostanában????

Chris! 2-3 nap alatt eshet még az a hő! Ne aggódj! Most inkább az államvizsgára koncentrálj!

Pusszantó, mert Manó nem hajlandó valahogy szundizni délelőtt!
Vendég

Sirkici,

Én nem akartam addig amig egészséges nem lett a méhnyakam ujra. Meg különben is kuppot kellett dugdosnom, az meg tuti nem tett volna jót.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Jaimee! Nekem kifejezetten mondta a dokim, hogy ne menjek se uszodába, se strandra, vagyis strandra mehetek csak a vízbe ne menjek bele. Szóval én voltam a pokrócügyeletes a strandon.

Nekem csinált rákszűrést a dokim amikor legelőször voltam nála, akkor voltam 7 hetes.
Vendég

HEni! Azt hiszem Te kérdezted miért megyek dokihoz! NA azért mert szeptember óta próbálkozunk a babával és még semmi eredmény! Apát már megnézték minden oké. Júliusig kaptunk haladékot, de az én ciklusommal lehet, hogy csak augusztusban lenne legközelebb mensi és mi július közepén megyünk nyaralni és mire hazajövünk az orvosom nem lesz egészen aug. 20-ig. Ezért szeptemberig már nem bírok várni. Ha kell valami bogyót szednem, gondolom pé serkentőt, akkor kezdjük el már most!
Mert az idő csak halad és én nem akarok visszamenni dolgozni a két gyerek között.
Vendég

Krisz,

Tök jó a telcsid, ez inkább lilás mint pink.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?