Múltkor elfelejtettem írni, hogy Ficinek kibújt a 6. foga is. Vettem neki a KIKA-ban 74-80-as bodykat. Még nagyok rá, de majd belenő. Szerintem tök jó áron voltak. A 3db-os rövidujjú 1200,- Ft volt, a 3db-os hosszú meg 1500,-. Ja, meg vettünk neki egy összecsukható, esernyő babakocsit 4ezerért, szintén a KIKA-ban. Tudom, ez nem a reklám helye, csak hátha valakinek még szüksége van cuccokra, ott is érdemes körülnézni. Ilyen body akciók mindig vannak. Már egy 3db-os garnitúrát most nyűvünk.
Ja, és ha semmi nem jön közbe, ma megyünk tiszavirágzást nézni!!!
Szilcsi
Én még akkor sem nagyon fogtam fel, amikor a kezemben tartottam. Eltartott egy kis ideig míg rájöttem, hogy „jesszum”, anya lettem.
Szeintem jó előre tudni, hogy mikor jön a baba, mert jobban fel lehet rá készülni. Amikor anno észrevettem a magzatvíz-csorgást, ami miatt befektettek, na, akkor totál be voltam szarva, hogy én még nem készültem föl a szülésre.
Mona
Szegénykém!
Írok privit aranyér ügyben. Egy újságban olvastam róla, begépelem Neked, hátha segít.
Drumka
Semmi gond! Mást úgysem nagyon kell javítgatni a táblában. Legalább van egy kis változatosság!
Tündi
Szegény! Jól el vagy átkozva ezekkel a vizsgákkal! Képzeld, egész jól bírjuk a meleget. A lakásban egész jó idő van, pedig nincs légkondi. Este kicsit lehűl a levegő, szerintem akkor felfrissül, napközben meg kibírható. Eddig!
Akkor az első szülésed nem császár volt?? Gondolom, azért ha nem lesz vérnyomás gondod, csak marad a természetes út, nem?!
Kismok
Hú, én is attól félek, hogy amilyen jól viseltem Ficivel a pocakosságot, majd olyan rosszul leszek Zsombival.
Na, merthogy én elterveztem, hogy a következő fiú lesz.
Anno olyan jópofa volt az egyik kolléganőm. Mikor nagy babagyártásban voltunk és jártam a dokihoz, adott egy rózsaszínű iratbugyit, hogy abba rakjam a papírjaimat és így tuti lány lesz. Bejött.
Most majd be kell szereznem egy kéket!
Laktoherbet én is komálom!
Apa van rosszul a szagától.
Sleepin
Jössz, amikor tudsz. Nem kövezünk meg!
Szülési szabi: elvileg a munkáltató köteles belőle 4 hetet a szülés várható időpontja előtt kiadni. Ha ilyen gáz van a melóhelyen, miért nem mész táppénzre???
Susy
Várunk minél hamarabb!!!
Cirkuszka
Gratulálok a petezsákhoz!! Remélem, majd sikerül felraknod a képet.
Szilvi
Hát igen, az iwiw-re be szoktam nézni. Na, olyan sokat nem tudok sajnos netezni, mint régen. Általában este jutok gép elé, miután Ficit lefektettem, és ilyenkor babanet, freemail és iwiw. Ennyi. Viszont pont ezért nem rossz dolog ez az iwiw. Oda írtam Rejtjelnek anno, hogy ha van kedve, akkor „térjen” vissza.
Debrecen: szokjuk-szokjuk. Főleg az utazást kell még szokni. Eddig Fici az 5 órás útból 2-2,5-t aludt, a többit végigszenvedte. Most sikerült már a szenvedést 15-20 percre csökkenteni.
Tudod, honnan lehet tudni, hogy az alföldön vagy?? Én ezt nem is tudtam, a párom hívta föl rá a figyelmem. Van itt egy bevásárlóközpont, aminek mélygarázsa van. Amikor mennek kifelé az autóval, egyik sem mer megállni a lejtőn, hanem inkább megvárja, míg elmegy előle az előtte levő, és fel tud egyből hajtani a lejtőn megállás nélkül. Baromi furcsa! Az egyik autó áll fent az emelkedő tetején, persze már a vízszintes részen, a másik meg a lejtő alján.
Szerintem babaruha-ügyben megpróbálhatod a turikat, a többit meg Szilcsi leírta.
Emma
Örülök, hogy jól telt a nyaralás. Mi még nem döntöttük el, hogy idén megyünk-e. Bár Apa nagyon szeretne leugrani a tengerhez. A biztonság kedvéért azért megcsináltatjuk Ficinek az útlevelet. Tegnap voltunk intézni. Zalán baba nagyon jó gyerek, hogy így a szülei kedvére tesz. Szurkolok, hogy ha kibújik, akkor is megtartsa ezt a jó szokását!
Lara
Hú, tényleg, most látom, hogy már 12 hét!! Hurrááá!! Ez szuper! Holnapi UH-hoz drukkhegyek! Ha kapsz képet, tedd majd fel.
Nelli
Bizony, már nincs messze a tábla teteje!
Domcsi hogy van?? Volt/van végülis fertőzés?
Ja, nők. És akkor a fiatalokról és az öregekről ne is beszéljünk! Én annyira fel tudom húzni magam az emberek közömbösségén, nemtörődömségén. Volt pár „klassz” tapasztalatom pocakosság alatt. Pl. utaztam Győrbe, cipeltem a bőröndöt, buszra fel, le, vonatra fel. Senkinek eszébe sem jutott segíteni, és még a helyet sem adták át.
De amióta Fici megvan, azóta is voltak hasonló „jó” élményeim. Inkább elnézik az emberek, hogy küszködsz, ahelyett, hogy segítenének.