Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt!

Lányom ma 5-kor kelt. :) Hát ez a fog dolog tényleg megkavarja. :)

Agnese Milánt zabálom zabálom zabálom :) Azok a mosolygós szemek... :lol:
Niki jól viseli szerintem a fogzást, észre sem vettem, nem volt durva sírás, éjszakákba menő nem alszom hiszti. A hőemelkedésen vettem észre, persze először megijedtem h baj van, antibiotikum mellett. Doki is mondta ha hőemelkedés, láz stb azonnal pisit vinni.

Sharon hűűű nem lehet kellemes ahogy fáj ott lent, de hát mindent ki kell bírni, mert egy kis élet növekedik ott bent. :) Te egy újabb csoda vagy nekünk Zuzmó anyu után, tessék sűrűn jönni. :)
Nekem a 15. hét körül kezdett valami látszódni de láttam olyan csajt is, akinek a 20. héten semmi, de semmi nem látszódott! Kérdeztem is hova dugta a babát?? :lol:

Juci azt mondják csak akkor csináld a tornát ha jól esik. Ne erőltesd, és fáraszd magad feleslegesen. Otthon nem próbáltad még Rubin R-t? Nekem az nagyon bejött. Kellemes, nem fárasztó, 20 perc, és utána jól éreztem magam. Jót tett a hátamnak, vállamnak.
Apa naponta rakja a kezecskéjét a pocira, és beszéljen hozzá. Ők megijednek minden idegen érintésre, nade ha megszokja apát, akkor jelezni is fog neki időután. :)
Juci egyszer Én is leborultam olyan két lépcsőfoknyit 28 hetesen azt hiszem. Hát totál besz**tam. Térdre estem, aztán elfeküdtem oldalra. Ki vannak Ők párnázva ott bent, nem hiszem h bajuk esett volna egy kis rázkódástól.

Zuzmó anyu hát történt velünk sok minden ezért sajnos talit nem tudtam összehozni, nade majd most. Amint meg lesz a hely! :)
Hova költöztetek, remélem nem voltál hűtlen a XI.hez. :)
Jázminról kérünk képet! :)

Zsókuci olyan jót mosolyogtam a vonalzódon. :lol: Ugyan akkor megyünk nyaralni. :) Horvátba mikor mentek? :) Mi is tervezzük augusztusban Rovinjt. :)

Tini mi újság? Apukámnak is pont aznap raktak fel ilyen kütyüt mint neked.

Lippa ááááááááá ezek a csajok :lol: Petra mivel találkozott, édes kis husom totál kajcis. :) Lilla nagyon kiszúrt valamit, tiszta felnőttes ezen a képen. :)

Benszi milyen volt a balett? :)

Bibar drága. :) Teljesen normális ha elmúlik az émelygés. :) Mint ahogy a cicifeszülés is elmúlik, aztán majd visszajön. :)

Lukrécia mi van veletek? :) Hogy telnek a mindennapok kismami? :)

Taptau drága na végre. :) Megtette a hatását a telefon. :) Ennyire ne tessék eltűnni! Ilyen jó pasit nem dughatsz el előlünk. :)
Máté komoly nagy fiu. :) Én már most összepisiltem magam tőle, hát majd a lányaink. :lol:

Agnesm írtam pü-t.

Manda drága h vagy? Múlik már a nyavalya? Nagyon remélem!

Gomba :) Hát állítólag tényleg a 2. trimeszterben sexistennő lesz a nőkből, de bevallom nekem a 3.ban volt. :lol: :lol:

Gabicsibe várunk ide minél hamarabb!

Nah most mennem kell, dumál a lencsi hozzám. :lol: Mindenkinek gyönyörű szép napot!

chesti

Rozus gratula a vizsgákhoz! :) Verusról kérünk képet! :) Sok jó is történt, na meg rossz is, de túl leszünk rajta.

chesti

Az én kis hadi sérültjeim. :)

Kép Kép Kép

chesti

Agnese :D
Gyönyörű szemei vannak Milánnak! A lányok meg fognak őrülni érte!!! :lol:
Nagyon aranyos!

Chesti 8)
Nem lehet betelni a kis lencsilánnyal!!! Imádom! Nagyon szépek a képek, főleg az utolsó tetszik apával. :D
Hát nem tudom mi lesz, még mindig nagyon köhögök, remélem rendbe jövök 25-ig. :roll:
Látlak néha MSN-ren, meg írtam a múltkor pár sort, lehet nem láttad.
Puszillak! Jobbulást a kis hadi sérültjeidnek!!!

manda

Sharon, énaz Istenhegyin voltam a Bátorfi doktornál, megismételte a 12. heti kötelező UH-t. 10.000 ft, de adnak DVD-t a vizsgálatról és mi 40 percet bent voltunk, aztán a következő héten Ő vitt át a Szabolcs utcába, ott csinálták a chorion biopsziát. És ugye még nincs vége, mert pénteken OKI, gyakorlatilag a 12. hét óta rettegek :? remélem most már tényleg vége lesz :roll:

Rozus, gratula a vizsgákhoz!

Chesti, köszi, megnézem kapok-e valahol Rubint Rékát, aztán kipróbálom, bár ma nálam a szobafestés lesz a program, ugyanis Ati egyszer kifestette tegnap, de még egyszer át kell kenni, ott, ahol glettelve volt és du megyünk a szekrényért :lol: :lol: :lol:
Lassan összeáll a lányok birodalma.
Niki továbbra is tündéri!

Ágnese, Milán gyönyörű :wink:

Puszi Mindenkinek!

Judit

jucicuki

Agnese!
Milán hihetetlen mosolygós,olyan,mint Chesti Nikije!

Sharon!
Tök jó volt látni azt a kis rúgkapálást!Sajnálom a poci,méhszáj fájást!

Rozus!
Gratulálok a vizsgákhoz!

Chesti!
Taliért csak hálásak tudunk neked lenni,ha megszervezed!
Gyönyörű Niki!Uradnak kemény lehet ebben a melegben bekötözve lenni!

Bariném!
Vérnyomiddal mi újság?

Bálna-balett!!!!!
Csajok !!!!!!!!!!!!!Mindenkinek tudom ajánlani,mert fantasztikus volt!Én voltam a legkisebb pocakos látványra.Nagyon fárasztó volt,de rettenetesen kíméli a gerincet és mindent átmozgat a lábújjadtól a fejed búbjáig!Szülési gyakorlatok is voltak benne,jóga elemek is és intim tornás elemek is!Egyszóval én hetente kétszer fogok járni,vettem bérletet is,úgy picit olcsóbb.Már ma mennék megint,de vsak kedd és csütin van.Csináltak rólunk fotókat vízalattit is és simát is!Állítólag ma felrakják majd őket és megnézem,ha tudom majd megmutizom!
Vendég

Benszi!

Akkor hajrá bálna balett!!! :lol: :lol: :lol:
Örülök, hogy ilyen jól érezted magad, de azért vigyázz nehogy összeszedj valami nyavaját a vízből! Ja, és vigyázz a gerincedre is. Tegnap találkoztam egy régi csoporttársammal, neki két kisfia van és két porckorongsérve. Szerinte is a víz a legjobb erre.

Tini!

Mi van a vérnyomásoddal? Bár már biztosan mindenki mondta: semmi só, semmi koffein, semmi idegeskedés és rengeteg folyadék! Szorítok, hogy ne legyen baj!

Juci és Zsókuci!

Köszi az infókat a géndiagnosztikáról. Én is ezt az intézményt néztem ki, csak nem tudtam, hogy érdemes-e elmenni, de ha egy uh 40 percig tart, akkor biztosan nagyon alaposak. És a felbontása is jobb a gépnek. Lehet, hogy nem emlékeztek rá, de pont arról írtam pár napja, hogy a terhesgondozáson nálunk olyan uh van, ami a nagymamám lánykorából való...csak a szívhangot látták, mást nem. Tegnap pont ezért mentem magánrendelésre, mert jobb az uh. Az ára nem is annyira vészes, nekem 5 éve is 10.000 Ft volt egy nyaki uh egy magánklinikán, mert máshol nem hitték el, hogy fáj a pajzsmirigyem.

Juci! Sokan vannak a géndiagnosztikai centrumban? Mennyivel előtte kell bejelentkezni? Kell valamit vinni pénzen kívül...?
Köszi előre is minden infót.

Chesti!

Mekkora szemei vannak Nikinek!!! Egyszerűen gyönyörű!!!

Kép

Kép
sharon

Sziasztok Lányok!

Látom, a babák nagyon szépen fejlődnek!

Lippa, Chesti, Agnése!
Nagyon édesek a gyerkőcök!

Chesti!
Nekem is szuper lenne a wekerlei helyszín. Igen közel lakunk. Bár azt hiszem inkább a babások véleménye most a fontosabb... :wink:

Zsókuci!
Klassz a vonalzó! Így aztán mindig láthatod, mennyit kell még aludni a jól megérdemelt pihenésért. :)

Rozus!
Gratula a vizsgákhoz!

Juci!
Melyik torna fárasztott ki? A kismama-torna, ahol már voltál néhányszor? Tényleg ne erőltesd. Bár én könnyen beszélek, mert csak itthon tornázgatok és holnap indulnék végre kismama-jógázni...
A mocorgást hamarosan Ati is fogja érezni. Nálunk is érzi már apa. Sőt most már mindkét nagyi is érezte. Tegnap voltak nálunk anyukámék és őt is megrugdalták. :) Annyira boldog volt! Szóval egyre bátrabbak lesznek, figyeld csak meg! :)

Bensz!
Hajrá aquanatal! :)

Sharon!
Csak nyugi, majd megnő az a poci! De szerintem az is befolyásolja, hogy ki milyen testalkatú. Egy ismerős lány már a 8. hónapban van és alig látszik valami. Szóval emiatt ne problémázz!

Mi tegnap voltunk védőnéninél. Hála Istennek minden rendben volt, meghallgattuk a gyerkőcök szívhangját is. Hízni viszont nem nagyon híztam, mondhatni semmit: 6,5 kg amit a gyerekek alkotnak. :roll: Olyan vagyok, mint aki lenyelt egy nagy labdát. A karom és a lábam olyan, mint volt: gizda.... :shock: Hát, nem vagyunk egyformák. Engem mindenki csak hízlalni akar... :wink:

Puszi Mindenkinek
Gica

Kép
gica1

Benszi
de jó hogy igy tetszett :P :P én nem mernék járni pedig tetszik nagyon,de ha vizbe megyek azonnal tuti elkapok valami kis cuki fertőzést :oops: :oops: már nem parázok annyira,de várom már a hétfői uh-át :oops: :oops:

Chesti
drága vagy :P :P hát ez a csajszi a kádban,szétzabálnám a husikáját,annyira széééép :P :P :P annyira aranyos mosolya van és azok a szemek :P :P tündéri :lol:

Lukréciám
hivjál :P :P :P :P

bibar

Jó reggelt CSajok!

CSak egy villám bejelentkezés!

Hétfőn leszálltam a vonatról és összetörve találtam az autót a parkolóban! Egy tyúk a fék helyett a gázra lépett, két autót tarolt le!

Rendőrség, szervíz, biztosítás....

Még jelentkezem!!

Kép
mot

Sharon!
Tényleg jó a víz a gerincnek!
Bibar!
Én is ilyen fertőzéses voltam.Csak ránéztem egy vadidgen WC-re és már megvolt a baj!Egy adag Caneseten krém előtte csodákra képes!Állítólag nem veszélyes a babára ha fertőzést kapsz,csak neked kellemetlen!Zárt a méhszáj,akkor minden ok!Doki szerint!
Örülök,hogy már nem parázol annyira!minden ok lesz!
Mot!
Sajnálom a kocsidat!Szép a kiscsaj!
Gica!
6,5kg?Ezt hogyan?Mázlista!Tök jó,hogy minden okés volt a védőnéninél!
Vendég

Sharon!

Nem igazán tudom megmondani, hogy mennyi a várakozási idő, mert én reggel 8-ra mentem ide a fehérvári kórházba a 12. heti UH-ra, aztán mondták, hogy baj van, kb. 10-re értem haza, akkor hívtam őket, hogy csinálnak-e invazív beavatkozást is v. csak a vérvétel-UH-os van náluk. Mondták, hogy műtétet nem csinálnak, de kérdezte a biológus srác, hogy miért és mikor elmondtam, rögtön mondta, hogy éppen ott van náluk a Bátorfi doktor, aki a Szabolcsban csinálja a mintavételt és ha fél egyig felérünk, akkor megbeszéli vele, hogy nézzen meg és ha tényleg gond van, akkor kedden már be is ütemeznek beavatkozásra.
Mire felértünk a doki már mindent tudott, nagyon jó fej volt.

Szerintem hívd fel őket és biztosan elmondanak mindent, tényleg nagyon emberi az egész hely.
Én vittem a fehérvári reggeli leletemet, kiskönyvet, pénzt. A kiskönyvet úgy emlékszem nem nézték.

Gica, igen a kismami-torna :oops: nagyon meleg volt és hát egyre nagyobb a pocak, de valami mozgás kell, mert egyrészt megőrülök :lol: másrészt, ha teljesen eltunyulok, hogy fogok szülni :shock:

Puszi Mindenkinek!

Judit

jucicuki

Sziasztok! :lol:

Voltunk a héten dokinál, minden okés velünk :lol: :lol: :lol:
Hát ő az én kis mazsolám! :lol: :lol: Kép Kicsit sem vagyok elfogult, így nem címzem meg a képet:-))))

Mindjárt visszaolvasok, és jövök még!

KépKép
naposoldal

--------------------------------------------------------------------------------

Sziasztok!

Végre itthon, megjöttünk a kórházból, és kész krimi volt!
Megállapították a levett ABPM-ből, hogy nagyon vészesek az értékek a vérnyomást illetőleg, és kellene szednem gyógyszert, de mivel még csak a 14 hétben vagyunk, ezért hárman is belgyógyászok azon filóztak mi is legyen, majd eldöntötték, hogy nbem adnak még semmit, és Július 9-én legyen egy Co., amikor ismét felteszik rám egy 24 órára a gépet, és akkor eldöntik! Na ezekkel a hírekkel és az eredménnyel a kezemben mentem le az V. emeletről a földszintre, ahol az itthoni nőgyógyászom várt, mivel Uh-os napja van, és azokat nézte éppen!
Ő kiakadt, és mondta kellene szednem kétféle gyógyszert, és menjek vissza, és írassam fel, hivatkozzak rá!! Na így is tettünk!!
Elmondtam a belgyógyász doktornőnek, hogy mivel lesz a magzatvíz vizsgálatunk a 25.-ei héten, ezért addigra a Nőgyófyom alapján le kell vinni ezt a magas vérnyomást, különben nem tudják Pesten megcsinálni! Na erre a beles dokik összeültek, engem kiküldtek a folyosóra, és hallottam, hogy beszélnek telefonon a nőgyógyommal! Majd egyszer csak kijött a dokinő, és adott egy receptet / melyen megjegyzem egy harmadik féle gyógyszer neve szerepelt, nem az a kettő amit a nőgyógyom javasolt/, ezzel mentem vissza a nőgyógyomhoz, aki azt mondta ámmenb, legyen ez a gyógyszer ez is jó,m de lehet magában ez sem lersz elég!
Itthon méregessem a vérnyomásomat, este kell elkezdenem szedni a gyógyszert / Adalat GITS 30-at / , napi kettő lesz az adag, DEEEEEEEEEEEE pénteken jelentkezzek reggel nála a kórházban, a mért adataimmal, és ő felír még kiegészítést ha úgy látja, és így jövőhéten csütörtökön lesz a Co. ABPM, nem Júliusban, mert az késői időpont!

Nos nem is értettem miért nem egyeznek meg végre, de belenyugodva végre haza jöttünk, és meglátjuk mi lesz!!

Rozus gratulációnk a vizsgádhoz, és végre itt a megérdemelt pihenésed!!

Imádom a kis édesd babókáitokat és nem tudok én sem betelni velük!!! Már ki is néztük a mintát a következő lombikhoz!! :D :D Bár csak ezzel minen redben legyen!

LÁNYOK nagyon köszönöm a kedves érdeklődéseteket, imádlak benneteket!! Még aggódom, tehát most nem mérek vérnyomást, de remélem használ a gyógyszi majd, és nem lesz gond, kis pindurkánknak előadtam pocisímogatás közben a dolgot, és nem ellenkezett!!!

Napos oldal gratula a gyönyörű babókához, és nagyon szupi lett az Uh képetek!! :D

Pá estig csajok, és mégegyszer köszi mindenkinek minden kedves szót, ezért szeretek ide járni, megnyugtató, hogy ennyire összetartunk itt!! Pá

Hát lányok ezek alapján inkább itthon maradok a nőgyógy dokimnál, és nem választok Pesten, mert akkor hogyan szaladgálnánk Belgyógyászhoz is és Nőgyógyászhoz is egy napon!!!

Várjuk a véleményeket! Félek a gyógyszerszedéstől, de ez a szükséges rossz sajnos inkább szükséges jó legyen!! nem igaz??,

Kép
tini75

No, hát visszaolvastam, csak ki ne felejtsek semmit-senkit. Ha mégis, bocsi :oops:

Chesti, a wekerle nekem is nagyon jó lenne :lol:
Alig várom, hogy végre élőben is lássam ezeket a gyönyörűségeket!
Niki persze most is nagyon szép, és nagyon helyesek apával együtt!
Ja. Én már jártam Rovinjban, egyszerűen gyönyörű!

Taptau, Rozus, Zuzmó :lol: :lol:
Jó újra hallani felőletek! Máté nagyon sokat nőtt, olyan nagyfiú már!
És kiváncsian várom a lányok fotóit is!

Gica :lol: Nem semmi, hogy csak 6,5 kilónál tartasz! Elápzelem, hogy a nagymamák csak lesik a kívánságod, hogy mit ennél!
Én biza egy babóval tartok 5 kilónál.
Jó lenne újra látni téged a talin!

Agnese! Milán még mindig nagyon jó pasi!

Lippa! a lánykákat is megnézném élőben :lol:

Zsókuci, köszi, hogy betetted Nóri nevét is :lol: Olyan jó leírva látni!
Tök jó ez a nyaralós vonalzó :lol: Szerintem nagyon jó várni valami jóra, ez biztos segít sokmindent átvészelni! Jó taktika!

Share, nekem is hátrahajló a méhem, és elég sokat fájt a hasam, de mostanra már jobb a helyzet :lol: Kitartás!

Manda, szorítok, hogy rendbejöjj kezdésre! Biztos kialakul addigra!

Gabicsibe, tudnod kell, hogy neked külön is szorítok( persze mindenkinek :oops: ) és nagyon várom, hogy te is itt legyél!
Tudod, hogy én is hittem az inszemekben, és ezért csináltam végig, és nem is bántam meg, még ha utána hosszú utat kellett is bejárni a sikerig. De egy alényeg, hogy hiszel benne, ahogy én is hittem, így a siker garantált!!!!! Oké?
Kis átmeneti elkeseredés megengedett, olyankor kis pihi, aztán újult erővel előre!!!! Szorítok nagyon!

Juci, én is folyton rettegek, hogy elesek :oops: Már többször megbtlottam, olyankor mindig betojok.

Bibar, ne aggódj a hányinger hiány amiatt, az égvilágon semmmit nem jelent!

Lukrécia :P Megvagyok, csak zajlik az élet. Küldd már arrébb azt a rókakomát!
Hányinger még engem is elszokott kapni, de már régen hánytam. Akkor is csak a gravidától, amit akkor abba is hagytam. Eszek elég vitamint.

KépKép
naposoldal

Sziasztok!

Küldjetek már Bibarkámnak egy kis hányingert,mert úgy aggódik a drágám.... :lol: Én még reggelente mindig dobok egyet,azt szívesen átpasszolnám!!!!! :wink: :P :P :P

Benszi

Jó lehet ez a vizishow,kár hogy én is parázok a baciktól.....

Zsókuci,te drága

tünemény a vonalzód!Nemsokára másmilyen lesz.... :wink:

Chesti

Már nem is kommentálom a fotókat....!!!!!! :lol: :lol: :lol: Őrület!

Lippa

dettó

Napcsi

végre újra a bandában! :lol: Csúcs a fotó!!!!!!!!

Sharon

sokat feküdj oldalt is,úgy könnyebben kiemelkedik a méhed.Egy barinőm hasonlóan hátrahajló méhű és a doki mondta neki,hogy könnyebben kijööjön a medencéből.A pociméreten ne aggódj,tök változó.Majd rakok fel fotót ha tényleg szeretnéd,csak a párom lekicsinyíti.

Képzeljétek tegnap voltam hasi UH-n és rakok fel majd képet a kis törökbasáról! :lol:

Puszi mindenkinek

Kép
lukrécia

Tini, nem semmi, szegénykém :(
Jó kis napod volt.
Remélhetőleg a gyógyszer szépen beállítja majd az értékeket, és minden oké lesz!
Addig is semmi idegeskedés!

KépKép
naposoldal

Sharon! Bocsi, most látom, hogy átkereszteltelek :oops: :oops:

KépKép
naposoldal

Lukrécia!
Ne tojatok be a baciktól!Annyi terhesnőcit még nem láttam sehol!Azért lekérdeztem őket a bacikról és egyiknek sem volt még!
Képeket!
Napcsi!
Hatalmas a babád!Szép!
Bariném!
Írtam a másikba!A gyógyszer az egy szükséges rossz,de valószínű a te esetedben sajna kell!
Vendég

Sziasztok!

Csak néhány gyors képecske, ebédelni kéne valamit utánna meg függönyt varrni stb. Őrület ez a berendezkedés és még hol van a vége.

Chesti
22-be költöztünk, de csak a felüljáró másik oldalára Budafokra. Fenn a hegyen lakunk, látni a tetőről az egész várost. Csak fura panelból családi házba költözni, főleg ekkorába és még a kert is bazi nagy. Dehát a férjecském itt nőtt fel és mindenáron ide akart költözni, így apósomék nem adták el, hanem inkább nekünk adták a házat. Rengeteg munka lesz vele, szinte mindent fel kell újítani, de azért lakni már tudunk benne. Majd szép lassan mindent renbe szedünk. Kezdem megszokni már, először nagyon nehéz volt, mert minden olyan "retró" itt, de a szó szoros értelmében, nem divatból.
Szóval mindíg van mit csinálni, de biztos nagyon jó lesz majd. A gyümölcs mindenképp. Csak kimegyek a kertbe és szedek amit akarok.

Na puszi nektek egyenlőre ennyi, jöjjenek a képek. Ma voltunk szurin és nem sírt az én kis csimotám. A képeken látszik, hogy jó húsban van, hétfői mérés 7220g.

Kép Kép Kép

Kép
Kép
zuzmó

Köszönjük a bókokat Mindenkinek!

Benszi :D ,így már értem,azt hittem v.mi újdonság.Örülök,hogy tetszett,biztos sok jót teszel vele a gerincednek.

Bibar,Lukrécia általában mindenkinek más a "kedvenc",kinek a Petra,kinek a Lilla úgyhogy már megszoktam :D !

Agnese Milán is gyönyörűséges,annyira szép mosolygós szemei vannak!

Rozus gratulálok,le a kalappal előtted.Most már tessék sűrűbben jönni :wink: .

Chesti drága köszönjük,hogy szervezed a talit,nekem is jó bármelyik helyszín,csak már találkozhassam Veletek :D .Nagyon jók a képek Niki Apájával a kedvencem.Niki szemeitől pedig továbbra is elolvadok.

Gica csak 6.5 kiló :o ?Nagyon ügyi vagy,én ilyenkor már legalább a duplájánál jártam(mondjuk nagyrésze víz volt) :shock: .

Tinike drága sajnálom a magas vérnyomást,de szerencse hogy időben észrevették.Biztos nem lesz semmi gond a gyógyszer majd segít :wink: .

Juci de jó,hogy mindjárt kész a Csajok birodalma :D .Képeket majd kérünk szépen :wink: !

Napcsi Nóri Baba nagyon tüneményes.Remélem összejön a tali,mert már én is annyira szeretnék Veletek -Babákkal és Mamákkal-személyesen is megismerkedni.

Mindenkinek puszi
Lippa

lippa

Zuzmó tündérfalat Jázmin, gyönyörű baba!Nagyon kis husi annyira édes :D .Gratulálok az új otthonhoz!

Lippa

lippa

Chesti ez még lemaradt :D .Petra egy túrórudival találkozott,Lilla pedig éppen a kedvenc meséjüket nézi,arra koncetrál ennyire :lol: !

Lippa

lippa

Tini

ez a vérnyomás-dolog elég komoly,ugyhogy inkább a gyogyó,nem?Meddig kell szedned?

Kép
lukrécia

Sziasztok!

Ezer éve nem írtam, de olvasgatlak ám Benneteket.
Ma voltunk 4D-n, de a kis Drágánk rendesen megszívatott minket. Bejött amire figyelmeztettek. Végig aludt. Itattak velem kakaót és lépcsőztem de utána sem ébredt fel. Így most nem kellett fizetnünk, várnak minket pár hét múlva vissza. De azért nekem így is nagyon nagy élmény volt!! Láttuk a kis alvó arcát, arca elött volt az egyik kis parányi keze, amin mozgatta az ujjait. Ásított is. És a nőci 80 %-ra kislányt mondott!!

Szerintem nagyon korrekt a János, hogy így nem kellett fizetni, hiszen a teljes uh-t nem tudta megcsinálni. Sajnáltam is persze, de így legalább lesz alkalmam mégegyszer mozizni. Hihetetlen ez a technika, komolyan csak lestünk. Férjem végig beszélte az egészet én meg csak némán bámultam a monitort...

Lukrécia, többször is próbáltam Neked privit írni, de nem mennek át, így ide írom. Olvastam, hogy mozognál egy kicsit, én ide járok heti kétszer kismama tornára, nagyon szuper és jól átmozgat.
www.tornastudio.hu
Ha van kedved és erőd gyere én pl. holnap is megyek.
És persze mindenkinek ajánlom aki mozogna egy kicsit. :D
22+0
vicuska1977

Sziasztok mindenkinek! "Röviden" magunkról: Mi ma voltunk UH-n, ahol mindent rendben talált a doki, csak emiatt az alacsony AFP miatt aggódunk, de úgy döntöttünk nem megyünk tovább, mert a következő már az amniocentézis lenne, és én azt nem kockáztatom. Sokkal nagyobb a vetélés kockázata, mint annak, hogy bármi rendellenessége legyen a babának. Több orvos is azt mondta, hogy ez az AFP csak egy hisztéria itt Magyarországon, és én is azt olvastam, hogy tudományosan nincs is alátámasztva, hogy az alacsony AFP jelzője a Down-kórnak, ezer más oka is lehet, hogy miért alacsony. Azért jövő héten még megyünk egy UH-ra egy másik orvoshoz, amit a saját orvosunk írt elő, és még én is el akarok menni az Istenhegyire ilyen genetikai UH-ra, ott csinálnak 4D-t is, és a legprofibb gépeik vannak, amúgy annyira nem vészes az ára (14 ezer, mi azt hittük sokkal több lesz) Ha mind a két helyen minden rendben találtatik, akkor szépen várjuk a Picilányunkat, mert úgy néz ki az lesz!Hajrá lányok!!

Sharon! Én most vagyok a 19. héten és még csak most kezd látszani, de idegenek előtt még most is simán letagadhatnám. Járok jógára és ott volt egy nagyon vékony csajszi a 22.!!! hétben, és épphogy egy nagyobb grapefruit méretű pocikája volt, ami pólóban nem is látszódott. Szóval nem nő az olyan gyorsan! De én is már nagyon várom, hogy végre mindenki számára világos legyen az ábra :) Miért akarsz genetikai vizsgálatra menni? Bocs, ha lemaradtam valamiről, tényleg ne haragudj, nem akarok túlzottan kíváncsiskodni.

Juci! Gondolok én is rátok, de biztos minden rendben lesz! Azért megértem az aggodalmadat...

Lippa! Nagyon huncut szemük van a lányaidnak :wink:

Chesti! Tök jó lenne a tali, nekünk mindegy hol, csak valahol Bp-en vagy közvetlen környékén legyen. Vannak már időpontok? Mi júliusban megyünk nyaralni egy hétre (július 15.-22.), azon kívül valószínűleg jó bármikor, csak időben kéne tudni.

Benszi Én is imádom az úszást (itt legalább látják, hogy terhes vagyok, mert már kismama fördőruciban libeghetek, abban mindenki úgy néz ki mintha terhes lenne) ebben a hőségben meg legszívesebben minden nap mennék, de én csak hetente egyszer tudok menni jelen pillanatban.
gombahölgy

Vicuska!

Na végre itt vagy megint!De jó lehetett a 4D!!!Már nem kell pihizned? :D Átolvasom ezt a honlapot majd,most elmegyünk pénteken egy hétre,de egy próbát megér majd!Köszi az infót,ha megyek szólok és együtt mehetnénk! :D

Most pedig egy ígért kép törökbasáról: Kép

Pocakfotó (bocs a kupiért a háttérben) Kép

Kép
lukrécia

Gomba

egyszerre írtunk....

Nem is tudtam,hogy AFP gondok voltak,de ez tényleg egy betojatós vizsgálat ezt én is hallottam,hogy nem kell mérget venni rá.Szerintem szupin csinálod,majd írd meg az istenhegyin mi volt!
Puszi :D

Kép
lukrécia

Sziasztok!

Képzeljétek, 4-esre államvizsgáztam! :lol: :lol: :lol: most nagyon boldog vagyok.És amellett, hogy egész jó tételt húztam (médiaszociológia), még észre is vették, hogy kismama vagyok...tökre meghatódtam...

Chesti, a kislányotok egyszerűen zabálnivaló és nagyon nagyon gyönyörű:))

Lukrécia, szép a pocid, csini :wink:

Kép
numato

Lukrécia!

Nagyon édi az uh kép és a pocid is nagyon aranyos!!!
Pont ma beszéltem a nővéremmel, hogy mikor kezdett el nőni a hasa és azt mondta, hogy a 20. hétig simán le tudta volna tagadni, szóval ha egy kicsit is hasonlítok rá, akkor még egy darabig várnom kell. Pedig már mutogatnám a pocim!
Köszi az oldalfekvős tippet, ezt még nem is hallottam, remélem segít!

Gombahölgy!

Nincs semmi komolyabb oka, hogy el akarok menni genetikai uh-ra, csak nyugodtabb lennék. Ott azért mégis a legtutibb gépek vannak, hátha itt vidéken nem vennének észre valamit, meg a méhemmel is sok gond volt, nehogy a kihordással gond legyen. Szóval szeretném magam megnyugtatni.

Naposoldal!

Magamra ismertem, keresztanyu!

Zuzmo!

Kitartás a házhoz! Nem akarlak elkeseríteni, de a felújításoknak soha nincs vége, csak abbahagyni lehet, befejezni nem! De kárpótol érte a csend és nyugalom. Mi már 7 éve építkezünk, de még most sincs kész minden. :lol:

Kép

Kép
sharon

Sziasztok!! képzeljétek már most az első gyógyszitól jobb a vérnyomink!!! Hát ha kell, hát szedem, közben megsúgom, felhívtam Kanyó doktornőt, és mit mondott, hogy nyugi, éls a nőgyógyomra halgassunk, és minden rendben lesz, és várnak 25-én az utsó randinkra!!

Ohh Jázmin megennélek ha itt lennél vagy én ott!! :D

Lukrécia nagyon jó a kis törökbasáról a kép, ugye már most milyen helyesek tudnak lenni? :D Lehet végig még nem tudják meddig szedjem, de hetente lesz Co. belgyógyom, és attól függ!! Mivel nekünk magzatvíz vizsgálat is lesz addigra rendeződnie kell!! És fog is, mindent megteszek ez ügyben!!

Vicuska gratula a sikerhez, és a kicsilányhoz!! :D

Numato nagy gratuláció, tudtuk ám, hogy sikerülni fog neked!!! :wink:

Lányok nagyon köszönöm az együttérzéseteket, ezt nem győzöm hangsúlyozni! Sok puszi nektek!!

Bariném minden jót a pancsikoláshoz!! :D

Kép
tini75

Naposoldal
Szupi az első fotótok!És köszi a biztatást :D

Lukrécia
El sem hiszem mekkora már a pocid!Örülök,hogy végre neked is van már ilyen képed!

Minden baba ennivaló!nem tudok betelni a képekkel!!Mindíg erőt adnak a folytatáshoz :D
gabicsibe

Halihó!

Gabi,Zsókuci ti kérdeztétek ,hogy a Wigandt vállal szülést?Mert ma mesélte a barátnőm,hogy unokatesójának(Wigandt a dokija) tegnap volt a beültetés,de hogy a leszívásnál múlt héten nem volt ott a doki mert épp szültek nála. :wink:

Kép
taptau

Lányok,nagyon szépen köszönöm a bókokat Máté nevében.
De azért ,ahogy végig nézek a bandán,nem semmi...micsoda gyönyörű,helyes babákat hoznak össze a bmc-ben,nem?
Na jó,külön dícséret Jázminnak,a szüleik is ügyik voltak! :wink: :wink: :lol: :lol:

Lukrécia,nagyon csini a pocid! :D Meg aranyos a kis basa!

Numato,gratulálok,ügyi vagy!

Tini,neked kitartás,reméljük rendeződik a vérnyomásod.A Briginek is vérnyomásproblémája van,jól emlékszem,és gyógyszert is szed,ugye?

Chesti,a taliban benne vagyunk!!!Júli közepétől nekem is jó!

Kép
taptau

Rozus ,neked is nagy gratula a vizsgához!

Sharon,sose bánkódj,majd fog még látszani az a poci,sőőőőt! :lol: :lol:

Benszi,nagyon jól hangzik ez a vizitorna,hol van pontosan?Vagy már írtad,bocsi? :oops:

Gomba,nekem is alacsonyabb volt egy picit az afp.

Juci,azért óvatosan azzal a festéssel! :wink: Majd kérünk képet milyen lett!!

Kép
taptau

Bocsi,akinek nem válaszoltam,de férjem ide szeretne ülni,így engem elhajtott! :?

Jó éjt mindenkinek!

Andi

Kép
taptau

Sziasztok,

Chesti drága,
Hajnali 5? Hűűű :shock:
Horvátba majd augusztus végén megyünk. Azt is már nagyon várjuk :wink:
Nagyon édesek a képek, nekem a törülközős tetszik a legjobban, annyira kis drága Niki azzal a hatalmas mosollyal :D:D:D

Benszi,
Örülök, hogy bejött az aquanatal, sok jót hallottam már én is róla.

Sharon,
Hát igen, ennyit megér, hogy megnyugodhass :wink: Bár egy terhességen mindig van mit izgulni, ez már csak ilyen :D

Gica,
Gratulálok a 6,5 kg-hoz, ez tényleg nagyon ügyi! :)

Mot,
Hú, sajnálom az autótokat! :( :(
Csodás a királylány a képen :D:D

Napcsi,
Csodás Nóri-babáról ez a kép!
Örülök, hogy minden rendben van!

Tini,
Hát, nem semmi a magyar eü, ezt nem győzöm mondani sajnos… Remélem jó lesz ez a gyógyi, és minden rendben lesz!
Örülök, hogy már most érezhető a javulás, és hogy Kanyó doktornő is megnyugtatott!!!

Lukrécia,
Hidd el, már nagyon várom a más fajta vonalzót… :)
Nagyon édi a kis törökbasátok a UH képen!!! :D:D:D És a pocid is jó nagy már!!! A fejed hol van??? :wink: :lol:

Zuzmó,
Gratulálok a házikótokhoz! :D:D
Mekkora már Jázmin, nagyon szépséges babó!! :D:D

Vicuska,
Ilyen van, hogy nem kell ilyenkor fizetnetek? De jó! Ritka az ilyen pozitív élmény, nem? :D
Szóval 80% kislány :D Bár, még akkor nem teljesen biztos, de én azért hadd gratuláljak! :D:D:D

Gomba,
Örülök, hogy a dokid meg tudott nyugtatni. Igen, amúgy az AFP egy tök elavult módszer, a fejlettebb országokban nem is nézik!!!
Az Istenhegyire szerintem is menj el, nem jó, ha azon idegeskedsz, hogy minden rendben van-e, és ott tuti megnyugtatnak! :wink:

Numato,
Nagyon gratulálok, ügyi vagy!!!!! :D:D:D:D:D:D

Taptau,
KÖSZIIII!!! DE JÓ HÍR!!! :D:D:D:D:D Ez bíztató nagyon!!! :D:D:D:D Drága vagy, hogy egyből megírtad! :D

Lanett drága
,
Nagyon eltűntél, remélem jól vagytok!!!!
Ééésss:

Kép

Mi voltunk ma a barátainkkal, megnéztük a „23-as szám” c. filmet, hát érdekes volt, a végére egészen megtetszett…
Ha minden igaz, akkor szombaton megyünk Siófokra Zozóval, 26 fokos a balcsi!!! :shock: :D

Puszi, és szép álmokat mindenkinek!!!

Kép

Kép
zsókuci

Jó reggelt.

Hát mi a Heim Pálban kezdünk ma....tegnap vittem pisit dokimnak, mert 2-3 napja Nikinek este hőemelkedése volt. Igaz jön a foga, de most ezzel sem viccelünk. Szóval doki erre azt mondta hát akkor tessék visszafáradni a kórházba, jobb ha ők mondják mi legyen, mert még magas az egyik érték igy is hogy szedjük a gyógyit.... :( Azt sugallta lehet bent alszunk....
Ma reggelre láz... :(

Vinnem kéne a férjemet is kórházba, ma mondják meg műtik e a vállát vagy sem, plussz a tüdőgondozóba is visszahívták, mert valami nem stimm a felvételén....

Szóval szorítsatok!

Zsókuci drágám ettől függetlenül egyfolytában te jársz az eszemben, és ezermillióbillió ölelés! Csak előre drágám, ahogy szoktad, és ha kell hívj!
Imádlak!

chesti

Benszi jó lehet az uszi, de Én is totál para voltam, és vagyok is... :)

Tini örülök h bevállt a gyogyi. :) Nem lesz itt semmi baj. :)

Numato gratulálok. :) Nem semmi csajszi vagy hallod e. :)
Mi lett, h igy nagy lettél? :)

Lukrécia éddees nagy pocid van, de bevallom aki benne van az a csúcs. :)

Gomba mi is akkor megyünk nyaralni, meg Zsókuci is. Felhívom wekerlét...még nemtom mikor...attól függ mit mondanak most kórházban.
Remélem ők nyitva vannak nyáron is.

Zuzmó Jázmin nagyon sokat változott, és milyen nagy kisasszony már. :) Zabbáálloomm. :)
Sms-t írok majd ha lesz tali. :) Nehogy lemaradj. :)

Napcsi mi is voltunk már Rovinjba, ezért is vágyom oda vissza. :)
Lényeg mondjuk az, hogy nyilt tengert lássunk, szép legyen a part, és az óváros, ahol este sétálgathatunk. :)

Bocsi akinek nem írtam, mennem kell.

Puszi mindnekinek

chesti

Jó reggelt Csajok!

A teljes termést még nem sikerült visszaolvasnom!

Chesti:)

Ne má....szorítok!!!

Zuzmo :)

Jó hallani a hangodat!!

Kép
mot

Napcsi
annyira cuki a babád :P :P :P :P :P

Zuzmó
édes Jázmin virágszál :lol: :lol: :lol:

Lukréciám
hát ez a kis basa,ennyi jó képet egy oldalon :P :P :P a pocid most kisebbnek látszik mint multkor a képen :shock: :shock: akkor nagyon kinyomtad :P :P

Tini
jó hogy már most jobb a vérnyomásod,csak igy tovább :lol: :lol:

Zsókuci
de jó,balaton hétvégén :P :P érezzétek jól magatokat :P :P

Chesti
szoritok nektek nagyon :oops: :oops:

bibar

Zuzmó!
Jázmin gyönyörű!

Vicuska!
Legalább láttad a babát,mégha alukált is!

Gomba!
Gratula a puncishoz!Nagyon jó dolog ez a vizibalett tényleg,mert mindenemet átmozgatja!

Zsókuci!
Balaton szombaton nagyon jó lesz neked!Irigykedem!

Mot!
Ő gyönyörséges!

Taptau!
Campona melletti uszoda!Hófehérfóka a neve!Neten megtudod nézni!Asszem szombatonként van babaúszás!

Bariném!Örülök,hogy rendeződik a vérnyomid!
Igen ma is lesz vizibalett!Már alig várom!

Lukrécia!
Szép nagy a pocakod!Édes a törökbasa!

Numató!
Gratulálok a vizsgádhoz!

Chesti!
Remélem minden ok lesz és nem kell bennmaradni a kórházban!

Lippa!
képek lécci!

Bibar!
Ma drukk a dokihoz!
Vendég

Numa

gratula a vizsgához!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Gabi

de aranyos vagy,köszönöm.Szorítok nektek is!

Chesti

nem igaz,mindig van vmi,nagyon szorítok!!!!!!!!!!!!Írj majd kérlek!

Zsókuci

Ááááá,gondoltam jobb ha nem ilyesztem el a fejemmel ezt a sok szép babát itt a topikon! :wink: Kellemes pihenést a balcsin,jól teszitek, hogy most lementek.....

Share

Nekem már a stimu alatt is megnőtt a hasam,tehát alapból úgy indult.

Tini

de jó hogy hatnak a gyogyók és Kanyó doktornő is megnyugtatott,nagyon örülök.Azt még megkérdezhetem miért mész el magzatvíz vizsgálatra?

Taptau,Benszi

Köszönöm a kis basa nevében! :D

Bibarkám

pedig próbáltam itt is,hát nem sikerült.... :wink: Bekapcsoltam,hívlak majd,pusza

Kép
lukrécia

Lukrécia,
te kis hamis :wink: Mondd csak, milyen kilókról beszéltél te korábban?
Nagyon csinos vagy, és szépen gömbölyödik a poci!
Jajj és a kis törökbasa....! Vagy basalány...?
Nagyon aranyos, tök jó fotó!

Chestikém, szorítok, hogy minden okés legyen!!!!!!!!
Jelentkezz, ha tudsz!

Vicuska, jó hallani felőled! gyere gyakrabban!

Numa, óriási gratula az államvizsgához!! :lol:

Zuzmó, Jázmin nagyon szép! Kis husis :lol: :P

Mot, Krisztina nincs egy kicsit túl öltözve? :wink: Édes pofa!

Tini, csak remdeződnek a dolgok! Az jó, ha Kanyó doktornő megnyugtatott!

Bibarci, mikor is mész dokihoz? Azért haladgatnak a napok, ugye?

Zsókuci, BALATON! ÁÁÁÁÁÁ! Csobbanj helyettem is egyet! :wink:

Benszi, egyre inkább kedvet csinálsz nekem is a vizibaletthez!
Csak ne lennék én is olyan fosós...

KépKép
naposoldal

Sziasztok!

Chesti,na ne :cry: :cry: :cry: Nagyon szorítok!
Mi holnap megyünk a Mátéval vesekontrollra,remélem minden oké lesz!

Zsókuci,nektek nagyon jó pihit ,és jó időt a Balcsira!Ezermillió puszi! :wink: :lol: :lol:

Benszi,köszike,majd megnézem,habár nekünk ez elég messze van!
Nagyon boldog szülinapot kívánunk neked! :lol: :lol: :lol:

Mot,milyen nagy már a Hercegnő,hihetetlen hogy nőnek!

Lippa,még kérünk képeket a csajokról!!!!!!! :wink:

Napcsi,nálatok már tuti,hogy kislány lesz????

Bibar,neked még a bmc-be kell menned???

Nem is meséltem nektek,hogy ugyebár a Máté már elég szépen mondogatja a szavakat,igaz van úgy hogy még én sem értem,de legtöbbször tudom mit akar.Hát a minap csak azt hajtogatja,hogy apaci,apaci gondoltam apa,nem lehet,mert ő neki azt mondja apa,és rájöttünk egy idő múlva,hogy Apuci akar lenni,de hogy kitől hallotta így fogalmunk sincs,de megjegyezte.
Már pont gondolkodtam rajta ,hogy leírom ezeket ,mire mit mond,mert egy idő után úgyis elfelejtjük.

Pl. a kokka=kocka, pilla=pillangó, kati bobá=katicabogár, nyunyi=nyuszi
Tök aranyos mikor hozza a kockát és mondja a maga nyelvén: kokka...épí..toto (építsek tornyot neki)

És ha megkérdezzük tőle,hogy hívnak?
Azt mondja Ková Mányé/Kovács Máté/,persze ha csak olyan kedve van!!!!

Hű már megint jó sokat írtam,bocsi,megyek és csinálok valami hasznosat ,addig ,amíg alszik Mányé! :oops: :oops:

Puszi
Andi

Kép
taptau

Kép
mot

TAPTAU!
KÖSZÖNÖM!
vANPÁR HELY AHOVA ELVIHETED ÚSZNI A KIS DRÁGÁT!NEMSOKÁRA LE SEM LEHET ÁLLÍTANI ANNYIT FOG DUMÁLNI MÁTÉ!DE EZ TÖK JÓ!ÉDES POFA!

NAPCSI!
PRÓBÁLD KI NEM FOGOD MEGBÁNNI!

MOT!
GYÖNYÖRŰ!
Vendég

Napcsi,Taptau
hétfön megyek a saját dokimhoz,aztán szerdán a bmc-be utoljára :oops: :oops: /remélem egy ideig :oops: :oops: /
Taptau
tündér lehet ahogy probál beszélni :lol: :lol:

bibar

Gomba én is hallottam,hogy itt nálunk túl lihegik ezt az AFP vizsgálatot,attól is lehet alacsony hogy nem megfelelő időben vették le,úgyhogy szerintem ne izgulj,biztos minden rendben lesz!

Lukrécia nagyon szép kis pocakod van már :wink: és mellette milyen karcsú maradtál :o ,gratulálok Neked is!

Numa itt is nagy-nagy gratula az államvizsgádhoz,nagyon ügyi vagy!!!

Tinike drága,örülök hogy rendeződnek a dolgok a vérnyomásodat illetően :D !Piihizz sokat,ebben a nagy melegben!

Zsókuci drága hajrá Balaton :D ,érezzétek nagyon jól Magatokat!

Chesti nagyon szorítok Nektek,hogy minden rendben legyen!

Mot Krisztina hercegnő továbbra is gyönyörű.

Taptau de jó,hogy Máté már ilyen sokat beszél.Nekem még csak 1-2 szót mondanak,viszont a maguk kis nyelvén,folyékonyan beszélnek :cry: .

És egy újabb kép :D

Kép Sikerült őket együtt elcsípnem !

Mindenkinek puszi!
Lippa

lippa

Jaj, csajok, nagyon be vagyok tojva a holnap miatt :cry:
Most, hogy a két utsó UH-on mindent rendben találtak, keztem megnyugodni, reménykedni, remélem, holnap nem rombolják le...

Gondoljatok majd Dorkára, fél tizenegyre megyünk, de állítólag sokat kell várni.

Szorítsatok Lexinek is nagyon, mert most olvastam, hogy megint nincsenek jól :cry: :cry: :cry:

Judit

jucicuki

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?