Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Megyek, fürcsizek egyet, aztán el az utamra.
Kellemes napot, majd még bekukk

Kép
Kép
gabcii

Gabi
szívesen bemegyek veles szülni :-)
én tényleg nagyon dagadt vagyok,a célom ,hogy 100 kiló alatt menjek szülni,a többit a fantáziádra szülni és nem nem vagyok 180 cm,sajnos.
Zöld tea készítésnek úgy van írva hogy egy filterhez 2 deci víz,nahát én két filterből főzök egy jó másfél litert frankón citrommal és kis cukerral,így egész iható,csak ma nem merek inni,mert holnap cukorvizsgálat,nem akarok semmi édest magamhoz venni :-)
Vendég

Hello Csajok!

Timi, én olvastam a könyvet, amit tegnap filmen néztél, nekem tetszett, mert valós történet és szeretem az ilyen agyament nőket :lol:

Móni, egyetértünk, én is odafigyelek, nem szeretnék sokat hizni, de nem vagyok egy hizós alkat amúgy sem. 46 kg-ról indultam :lol: Egyelőre a hasamon kivül sehova se jött fel semmi. De nem fogom vissza magam, mindent megeszem, amit kivánok.
Nade nehogy már egy doki azért nem foglalkozik egy kismamával, mert sokat hizik, ez azért durva. Ezt szeretem néhány férfiban, hogy szapulják a nőket, de ha egyszer nekik kéne kihordani és megszülni egy gyereket, akkor belepusztulnának, az tuti.

Ebinc, olyan édes, amit a kisfiadról irsz...úgy meghatódtam tőle. Mi játszhat le a kis fejében :roll:

Ciko, szép is az a kettes :lol: várj még a 3D-vel egy kicsit, van egy fórum, ahova sokan tettek fel 3Ds képet, és a korai terhességnél nem sok minden látszik. És ahhoz túl drága, hogy kidobj a semmiért ennyi pénzt. Akkor inkább kérjél a dokitól egy sima fekete-fehér UH képet, azt én is kértem a 14. héten, érzelmileg azt is olyan jó volt nézegetni :wink:

Az egyik kiscuccról teszek fel képet, ez a legédibb. UH kép jön holnap :lol:
Kép

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Sziasztok!
Na csak a zöldtea táméhoz jöttem károgni! Ugye tudjátok, h koffeint tartalmaz? És épp ezért nem ajánlatos folyamatosan nyomni! Ráadásul kíméli a gyomrot, vagyis lassan, fokozatosan szívódik fel a koffein. (Bár a legújabb kutatások nem igazolják, de a kis születési súly és a koraszülés lehet következménye a koffeinnek! Mondom, újabban nem igazolt, de megint csak nem árt az óvatosság!)
És nekem elhihetitek, én zöldtea függő (is) vagyok! Finomabbnál finomabbakat tartok itthon (már a világ minden tájáról kaptam ajándékba is!), de csak heti egy-kettőt engedhetek meg magamnak! (És én citrom és cukor nélkül iszom! Max. egy pici bio nádcukor ritkán!) Pont amikor terhes lettem egy pilóta hozott eredeti brazil senchát. Na az meg a brutál adag élénkítő, így teljesen lekonyult a szám! De eljön majd az én időm is!
Vidám napot mindenkinek!
Timi! Ez a 100-as komoly? Nem látszik ilyen (túl)súlyosnak a probléma! :wink:

Kép
ermoni

Gabcii, neked már csak 90 nap van hátra, hűűűű, de izgi :!:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Móni
ez komoly?van benne koffein????én eddig úgy tudtam ,hogy nincs,na utána is olvasok :-)bár én nagyon higítva csinálom.
100 komolyam ám,hogy azalatt akarok maradni,több mint 90el estem teherbe,azt tartom azóta is,még jó mi?mondjuk erős a csontozatom,sosem látszom annyinak amennyi vagyok,de jó nagy darab vagyok.

Zsu
nekem is nagyon tetszett a film,lehet olvasva jobban tetszett volna
ugyanilyen rugink,sapink van :-) valahol :-)
45??,azta ,én fénykoromba voltam 57.
Vendég

és tényleg van benne a koffein,bassza meg a pék,akkor ezentúl egy filtet nyomok a másfél literhez :shock:
Vendég

Sziasztok
Túlvagyok a mai (tor)túrán...védőnő, mázsálás, beutaló (amiért egyszer már voltam, csak nem adott a doki :twisted: )...táppénzes papír, posta, stb.
Délután meg tanítok...persze....

Egyébként még mindig fáj a hasam, bár nem olyan durván, mint tegnap....és egész éjszaka fájt....de nem is fájás ez, hanem olyan, mintha valami cuccnak nem lenne helye odabenn....állva jó, viszont se ülni, se feküdni nem igazán tudok, úgyhogy szép estém volt, alig aludtam, mert kerestem a megfeleő pózt....nem tudom, hogy mi nem fér el, remélem nem a babó, hanem valami lényegtelenebb...gyomor vagy ilyesmi.....
De szerintem ez azért van, mert tegnap sokat ültem, meg nem volt rendes ebédem és kénytelen voltam rendelni egy pizzát, hogy kibírjam 8-ig....ez ülte meg a gyomrom szerintem, persze ez csak az én elméletem....

Most megyek tornázni, aztán jó lenne végre kiteregetni, meg ilyesmi.....
Délután még jövök.... :lol:

marek

Sziasztok!

Hízás téma: én tök átlagos voltam asszem terhesség előtt: 170 cm és 58 - 63 kg (évszak és aktuális diéta függően).

Ellenben lassan 10 kg-nál tartok, álljtólag nem nagyon látszik, meg csak a poci feltünő, de én látom / érzem és a gaták is igazolják, hogy ment ez bőven seggre is! :cry: :oops:

Igazából alig eszem, lassan kevesebbet mint terhesség előtt, tehát fogalmam sincs mitől! :shock: De próbálok vigyázni! Gondolom azért nem vészes a dolog, mert nem voltam terhesség előtt elhízva...
Remélem én szoptatás alatt fogyni fogok és nem hízni (ez állítólag alkat függő), de az tuti, hogy második babát nem vállalunk amíg én 60-ig vissza nem tornázom magam. (szerintem a 2 tehesség egy lendületből és összeadódó hízással lehet a legnagyobb baj)

Sokfajta nőt láttam már, egyik ismerősőm 20 kg-nál többet hÍzott mind a 3 terhességénél és most a 3. után (a pici 2 éves) 58 kg és kb velem egy magas, róla lefelé is olyan tempóban jöttek a kg-ok mint felfelé! Ezt biztatásnak veszem, de azért nem kötnék rá nagy összegben fogadásokat, hogy nálam is így lesz!

Gabcii, egyik ismerősömnek (hogy mennyi ismerőse van az embernek ilyenkor :lol: ) szintén volt ilyen problémája, nem akarlak ijeszgetni, de 2 hétig csak hátrafele tudot menni, mert a gyerek vmi ideget nyomot. Jó hír: utána ahogy újfent nagyobb lett a babó és vhogy áthelyezkedett elmúlt! :wink:

Jutta

KépKép
jutta

ez a mi fér el apociban téma, és mi hova kerül engem is érdekel / érin...
tegnap a bordám magasságában korgott a gyomrom, gondoltam hőőőő, ez valahol igencsak lentebb szokott!!!

Ja és a sárga ruci nagyon jó!!!!!!

Jutta

KépKép
jutta

Torna kipipálva....márcsak a munka marad. De ha most nem csinálom meg, akkor sose fogom, úgyhogy hajrá....

Volt már valaki cukros cuccot inni? Én jövő héten megyek, alig várom....állítólag kegyetlen. Ez nektek is három vérvétel? Én azt hittem, hogy csak kettő, de kidrült, hogy a lötty után egy és két órával is vesznek :shock: :shock: :shock:
Még a védőnő is azt mondta, hogy kegyetlen és ne menjek egyedül...mert persze azt nem is itt csinálják, szóval el kell tölteni az időt valahogy...

marek

Héj Jutta! Neked 5 kg eddig is szaladgált le-föl? És ez átlagos? (Hát akkor ez azt jelenti, h legalább két számozású ruhád volt eddig? Vigyázat, tök hülye vagyok a témában!)
Én csak a 26. vagy 27. héten megyek erre a terheléses balhéra! A 28. hétig csinálják, ugye? Nekem ezt mondták!

Kép
ermoni

Nekem azt mondta a védőnő, hogy a 24. héten menjek :shock: Nem tudok én már semmit.... :? El is megyek aludni, hátha most sikeresebb leszek, mint este...

marek

Én holnap mgej cukorra,de nálunk zsemle+ tej,kefír van ha az rossz jön a lötty,be is vagyok tojva rendesen :?

nékem azt mondták 24-28 hét között valamikor

plusz holnap vesznek vérképre is vért,már úgy hiányzott egy jó kis vérvétel
Vendég

Nagyon nagyon aranyos ez a kisruci :lol:
Mi holnap megyünk Pécsre, 4D-re, és nagyonkörülnézni. Elkezdünk vásárolgatni, mert így nem lesz sem rucija, sem ágya, sem semmije a gyereknek. Ellenben, anyukájának :lol: Önző módon, vettem magamnak egy pacskert, amin van tépőzár is, így ha jobban bedagadok, akkor is tudom hordani. Egy térd fölé érő gatyót, meg egy ujjatlant. A körutam közben, majnem beájultam, dehát a melegnek tudom be.
Marek: ehh, te nem figyizel!! legalább ketten leírtuk már a cukros lötyis dolgot. Az meg, hogy olyan érzésed van, hogy vmi nem fér el a pociban, sztem a görcsöcske. Nekem olyan érzésem szokot lenni, mintha, terméskő töltené ki az egész hasam. Arra is azt mondták, görcs.
Jutta, köszi a rémhíreket :lol: , mostmár sokkal jobb a derekam, csak fáj, de menni tudok. majd elmúlik úgyis.
Timi, Jutta: képek alapján, nem is néztek ki annyi kilónak,mint amennyik vagytok állításotok szerint.
Na, lépek ebédet csinálni

Kép
Kép
gabcii

Jaaa, igen: és 90 nap múlva megszületik Ádámka :lol: :lol: :lol:
Téleg izgiii! (bár ott tartanánk már)

Kép
Kép
gabcii

Sziasztok!

Móni, ált télen fel, nyáron le, tehát anyári cuccaim voltak a kisebbek, de ez az 5 kg nem volt vmi extra látványos, inkább csak a popóm volt egy kicsit nagyobb...
Gabcii, köszi a biztatást - mármint hogy nem látszik! Remélem is, meg azt is, hogy csak víz és lepattan rólam!
(amúgy 2 kg-ot a terhesség elő 5 hetében híztam, és nem látszott rajtam, szerintem a szervezetem a II. világháborúra készül és raktároz, nyugtatgatom én, hogy kaja később is lesz, de nem hisz nekem)

Vérvételtől én is félek, de majd csak túléljük! Nálunk a cukros lötyi van, viszek nagyobb poharat és citromot!

Jutta

KépKép
jutta

III. és nem II. hiába no nem vagyok egy történelem zseni! :lol:

Jutta

KépKép
jutta

Gabci
Arra emlékeztem, hogy van aki holnap megy, azt szerettem volna tudni, hogy ki az aki már volt... :lol: Figyelek én...néha :lol:

Olllyan jót aludtam!!! De úgy szeretnék még egy órácskát :cry: :cry:

marek

Marek, nem lehet, hogy terhes vagy? Ezek a tünetek arra vallanak :lol: :lol: :lol:

Aki vizesedik, az próbáljon meg só nélkül élni egy darabig, az nagyon sok vizet visszatart! És a nagyon fűszerest is kerüljétek. Sok fekvés, lábat felpolcolni. És sokat inni, de csak ásványvizet és gyümilevet!

Jutta, pont a napokban olvastam, hogy a méh mostanra már feltolta a gyomrot és a tüdőt a bordák alá, szóval nem csalás, nem ámitás, jól érezted ott a korgó gyomrod :lol:
Apropó, szombaton fagyiztam a főtéren a Sulyánnál, annyira de annyira finom volt...próbáltad már?

Timi, könyvben van még 2 része a történetnek, olvasd el, tetszeni fog!

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Jutta
nem magától a vérvételtől félek hane az eredménytől :roll:
Vendég

Zsu
köszi,utána is nézek :-)
Vendég

Jaj, Marek, ez nagyon messze van a kegyetlentől. Olvass vissza, mi Jolkával már voltunk ezen a cukros izén. Nekem csak 2x vettek, egyet előtte, egyet 2 óra múlva. Nekem inkább a 2 óra várakozás volt szar. De egy citromos-cukros löttyöt felhörpinteni azért nem olyan gáz.

Gabcii, de jó, akkor neked is lesznek 3Ds képek :lol:

Én lassan lépek is, megyek kicsit ismerkedek a pocaklakó hercegnővel, direkt vettem egy csokit, hogy jó aktiv legyen az UH-n :lol:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Sziasztok!

Zsu,
Igen, próbáltam má a Sulyánt, tényleg jó! :-D
Amúgy ez a borda alatti gyomor elég furi!
Zsu ha már otthon leszünk szülés előtt, akkor adhatnál kölcsön könyveket!

Timi én a vérvételtől is és az eredményétől is félek! Jó vagyok? :oops:

Jutta

KépKép
jutta

Timi
Légyszi-légyszi segíts nekem keresni olcsóé övterelőt valami használtcucc oldalon. Nézelődtem, de olyan béna vagyok. Viszont egyre többet vezetek :shock: és most már nem ártana, mert nem túl kényelmes az öv. Eddig 9000 volt a legolcsóbb, amit találtam, meg tudom, hogy régebben írta valaki, hogy Pesten vett olcsóbban, de már nem tudom, hogy ki....Meg mire én eljutok Pestre, addigra nem lesz aktuális....
Köszi!!!!

Zsu
Terhes lennék???? Most jól megijesztettél, veszek is egy tesztet gyorsan, nehogy későn tudjam meg!! :shock:

marek

Jutta
én úgy de úgy féltem a tűtől,most meg már dirket nézem,hogy jó heyre bökik e meg ilyenek,tiszta mazohista lettem

Zsu
megrendeltem mindakettő könyvet,sok mással egyetemben :oops:
a bookline-ról szokok rendelni könyveket és most van drogériájuk is így vettem pelust meg pipere cumókat,j nagy pakkot hoz majd a futár

Marek
rossz híreim vannak,én se nagyon találtam,de adtam fel hírdetést a babaszobán,hogy keresek,hátha jelentkezik valaki,szólok ha kapás van :-)

esetleg ez?
http://www.minimano.hu/index.php?main=m ... 0&limit=10

letétbe ott hagysz 10 rugót és amikor visszaviszed levásárolhatod
Vendég

Életjel!!! :D :D :D :D

Általában minden nap olvaslak titeket,de mire a végére érek,vagy felkel Meli vagy én is beájulok...remélem azért még irogathatok néha-néha!! 8) :roll:

Nagyon csini pocifotók vannak és persze a ruhákra és bútorokra sem lehet panasz!! :D

Apás szülés:
Hát én mindenkinek csak ajánlani tudom!!!!
Én Melivel jó sokáig voltam a szülőszobán(csupán 30 órát),mire felkerültem a szülőágyra!!Én már alig vártam,hogy bejöjjön a párom,mert a szülőszobara nem jöhetett be és én meg csak feküdtem egyedül és azt hittem meghibbanok!!
Úgyhogy nekem egy kész csoda volt mikor megláttam a páromat beöltözve a szexi zöld ruhába!!! :lol: :lol:
És onnantól hogy ott volt mellettem,még eltelt 6 óra mire Meli kibújt...addig szépen elszórakoztattuk egymást!! :D
És azt a pillanatot soha nem felejtem el,mikor a doki felemelte Melit az apukájának az arcán pedig legördült néhány könnycsepp!!!!! :D :D :D
Ja és szülés után,kis hősnek hivott...fel sem merült benne,hogy eltávolodna tőlem egy ilyen élmény után!!!! :D :D
Szóval ne hagyjátok ki!!!!!!!

ancsi26

Ja cukorvizsgálat!!!

Nekem már megvolt a 24.héten!!
Lányok!!
Egyáltalán nem olyan borzalmas,mint páran hiszitek!!!
Nekem Melivel se és most sem volt semmi gond!!!
Belenyomtam jó sok citromot és egy jó kis limonádét kaptam!!!! :D :D
Szóval csak bátran tessék meginni!! :D

ancsi26

Na én is teszek egy pocakos fotót:
Kép

És végre szombaton megyünk Pestre 4d uh-ra!!!!
Juhéjjjjjj!!!!!!!! :D :D

ancsi26

Köszi Timi!!!
A minimanót én is láttam, de inkább vennék valami olcsót....Addig meg majd óvatosan vezetek, csak a többi marha is úgy gondoloja, hogy nem akkor fog kanyarban előzni, amikor én épp arra járok....bár akkor az övterelő igen kevés..... :cry:

marek

Marek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ide kukk
http://babaszoba.hu/forums/topic?tid=211077

ez jó nem?leügyezzük???
Vendég

Ez az!!! Akkor most mit kell csinálnom? Küldjem el a címem priviben? Hogy kell fizetni? Mennyi a postaköltség kb.?

marek

írok privit oks?
Vendég

Most látom, hogy ott az e-mail cím. Írjak oda? (Bocs, de tényleg hülye vagyok az ilyesmihez)

marek

írtam privit hogy szok menni az üzlet,megvárom a válaszod,hogy tudsz fizetni aztán írok neki egy emailt hogy neked kerestem és akkor a többit már letudjátok bonyolítani
Vendég

Köszi Timi!

Remélem megkaptad a választ!
Most rohanok, este jövök...

marek

Ancsi
nagyon csini vagy :-) jó nagyot nőtt a pocid :-)
biztos jó lesz a 4 d ,majd mutasd meg a képeket :-)
Vendég

Halihó

Olyan vacsit csináltam, hogy magam is meglepődtem. Az uram mind megette!!! :shock: Cukkinis sajtos tészta...nyammmm!!! Már fáj is a gyomrom! Meg mindenem, mert ma kb 6 km-t sétáltam, és nem örömömben, hanem mert nem volt jobb. Az utolsónál ráadásul sikerült bevásárolnom, cipelhettem a sok sz*rt. Aztán naná, hogy megfájdult a hasam...ittam is egy kis bort, hátha jobb lesz, meg hátha tudok aludni....
Úgyhogy megyek is pihizni, holnap megint nem leszek, csak este nézek be, amikor már mindneki aluszik....
Jó éjszakát mindenkinek!!!

És tudjátok meg, hogy Timi tök aranyos! Szerzett nekem övterelőt!!! Ezt neki küldöm :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

marek

köszi Marek,remélem rendben lesz vele minden :-)

holnap lécci drukkoljatok fél 10 körül :-)

és írjatok,mé nem írtok???? Kép
Vendég

Csajok, olyan mérges vagyok! Nagyon rossz minőségű UH-t csináltak ma a SOTE-n.
Nem akarok hazabeszélni, de a legjobb 3D felvételeket azon a gépen csinálják, amit a mi cégünk gyárt :lol:
Van egy 4Ds topik itt a babaneten, ott néztem meg, hogy hol milyen gépet használnak.
Andié is nagyon jó lett, de van a XIII. ker. Kárpát u-ban egy 4D UH rendelő, legközelebb oda megyek. Ott egy ilyen csúcsminőségű gép van.
Móni, Te is kerestél 4Ds helyet, nem? Szóval szerintem ez szuper.
Mondjuk jó drága, 13.000 Ft.
De legalább jó, mert igy kiadtam 12.000-et tulajdonképpen semmiért :evil: :evil:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Jó reggelt mindenkinek!

Ismét nem aludtam, nem tudom, hogy lehet e ez még rosszabb... :roll: Aztán reggel melléfőztem a kávét (a pultra) és megégettem a pirítóst :twisted: :twisted: :twisted: Szerintetek milyen nap lesz a mai??? És autóval akartam menni Halasra :? ebből még bármi lehet ma....

Ismertek olyan férfit, aki rendet hagy maga után??? Mer én egy olyat szeretnék!!!! Vagy ez nem a három kívánság??? De kár!

marek

Sziasztok!

Jó reggelt!

Marek!
Megint rumlit hagyott a férjecskéd? :)

Timi!
Nagyon ügyesen megy neked ez a netes kereskedelem. :) Jó kereskedő vénád van, nem akarsz ezzel foglalkozni?

Zsu!
Annyira rossz lett a felvétel, hogy mi nem is láthatjuk?
LÉgyszi, azért mutasd már meg. :)

Ancsi!
Nagyon csini vagy!!! Na és a lakás.../hát ízléses.

Vizesedés: Nekem pont fordított tapasztalatom van, a sovány nőket jobban sújtja. Vagy hamarabb ödémásodik a lábuk. De ez mind tényleg alkati kérdés.

Terhelés:
Tényleg túl lehet élni, nem vészes. Sőt... nem kell csatlakozni a többi rinyáló kis mamihoz a vérvételen. Mert csak egymást hergelik... "Jaj én már olyan éhes vagyok", "fúj cukor", "tuti rosszul leszek"... A végén tényleg elájul valaki. :) Manóval a várakozási időben, nagyon jól pletyiztem a többi anyukával. Most meg leléptünk, mentünk a játszira. Nem kell végig ott ülni, lehet közben csavarogni is.
Szorítok mindenkinek!
Timi! Ne félj az eredmény miatt. Minden rendben lesz.

Friss adatok vannak a táblához?

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Ancsi!
Hát=ház. :)

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!

Én is vagyok, csak tegnap dögrováson voltam, így élni nem volt kedvem, nemmég írni. De már jól vagyok. :)

Zsuzsa:
sajnálom, h nem lett jó a 4d. :(

Terhelés:
én ugye kihagytam most, szval hajráá csajok. :)))

Timi:
tuti a kép. :)
Bemutatom Neked manócskát. :)
Kép
Vendég

Sziasztok Csajok!

Marek, valahonnan szerezned kéne egy kis pozitiv energiát, nem lehet minden nap rossz kedved :evil: Olyan fura, hogy én most semmin nem tudom felhúzni magam, mindenen röhögök és megrántom a vállam. Végülis nemsokára születik egy édes kislányom, mi lehet ennél jobb :wink: Szóval jókedv, vidámság, gyerünk!
Az én pasim is jó nagy rumlit hagy maga után, ez férfi betegség, de aztán ő rendet is rak,ha hazajön. Rendrakásban sokkal profibb nálam :lol: Persze aztán nem találunk semmit :lol:

Ja, és gratula az övterelőhöz, Timi, csúcs vagy :wink:

Bár tegnap kicsit pipa voltam a szar UH miatt, de ma bejelentkeztem a másikra, ugyhogy már alig várom. Az csak 4 hét múlva lesz, talán addigra hizik is egy kicsit Panka, mert most még elég kis sovi volt, leszámitva a nagy pocakját :lol:
Azért majd teszek fel valami képet, csak nem fogtok látni rajta semmit, de elmondom, hogy mit kéne látni :lol:

Jolka, hasonló cukros eredményem lett, mint Neked, 4,5 és 5,7. És senki ne parázzon!

Hajni, nálatok ő a háziállat? :roll:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Zsuzsa:
igen. :)
Vendég

Haali

köszi a drukkokat :-)
vérnyomásom tökéletes,nem híztam és a cukrom is JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ

Hajni
csak nem a tietek Manóka?mert a kép olyan házinak tűnik :D

te most akkor nem is mész cukorra?

Zsu
igen is mutasd meg Pankát biztos nem lettek olyan gáz képek,aztán ha sovi mi van akkor?Bibi is 40 dkv volt amikor voltunk a 4dén

Jolka
foglalkozom a kereskedelemmel :-)

megyek is dogózni :-)

és kértem a védőnőtől olyan kuponos füzetet ,nehogy má nekem ne legyen.De az van ráírva a 3ik trimeszterbe lehet kiváltani,az mikor kezdődik?28 ik hét? jó kérdéseim vannak így második gyerekkel nem?
Vendég

Timi, Zsu!
Gratulálok a kiváló eredményekhez!!!

Hajni!
Ez a háziállat. :) Tök ari...Nem karmolja meg Marcót?

Jelentem 10 órára összeraktuk Manóval az ágyikót, már benne alszik, ha fel kel, akkor csinálok képet.

Andiék! Tök jó időt fogtak ki a nyaraláshoz.

Timi!
Netten kívül is kereskedsz?

Megyek, mert egy hegy vár rám, hogy kivasaljam. Szép délutánt mindenkink!

Ja, Mazsola a jobb és bal oldalamat egyszerre rúgja és ütögeti. :) Biztos nyújtózkodik ilyenkor. :) Timi, Zsu!
Gratulálok a kiváló eredményekhez!!!

Hajni!
Ez a háziállat. :) Tök ari...Nem karmolja meg Marcót?

Jelentem 10 órára összeraktuk Manóval az ágyikót, már benne alszik, ha fel kel, akkor csinálok képet.

Andiék! Tök jó időt fogtak ki a nyaraláshoz.

Timi!
Netten kívül is kereskedsz?

Megyek, mert egy hegy vár rám, hogy kivasaljam. Szép délutánt mindenkinek!

Ja, Mazsola a jobb és bal oldalamat egyszerre rúgja és ütögeti. :) Biztos nyújtózkodik ilyenkor. :)

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Timi!
Milyen kuponos füzetről írsz? Ami a Felicitas kiadványba van? MErt szerintem, ezt a minta csomagot bármikor ki lehet váltani, csak kiskönyvet kell bemutatni, ugyan a pocakból is látszik, hogy baba lesz. :)

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Cuki ez a kis házikedvenc, Hajni :lol: És ő bent lakik Veletek a házban és járkál mindenhol?

Na feladom inkognitómat, találtam egy képet kis családunkról, ez tavaly készült + egyet én is a kis kedvencekről. Kép
Kép

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?