Sziasztok!
Megjöttünk mi is, de elhatároztam, hogy ma addig nincs babanetezgetés, amíg a lakásban eluralkodott káoszt fel nem számolom.
Kész, felszámoltam, persze a mosógép dolgozni fog még holnap is.
Nagyon jó volt otthon, fürödtünk a Balcsiban jópárszor, meg a kertben is volt pancsoló ugye, ami sokkal nyugisabb verziója volt a strandolásnak, és Bendegúz amúgy is imádott a málnabokrok és a cseresznyefa közvetlen közelében lenni, annyit evett hogy már nekem is soknak tűnt..
A nagyikkal oltári nagy a szerelem, szerintem most már simán otthagyhatnám, csak most hagyok nekik egy kis szusszanást, mert azért akármiylen jó kisgyerek is Bendegúz, azért ki kell pihenni a nagyiknak..
Két nagy előrelépés történt, Bendegúz este is egyedül alszik el, és reggel egyedül issza a tápiját.
Ja, és megtanult szívószállal inni, és egyre jobban szereti a tejecskét is!
Rengeteget dumál és énekel, és olyan barátkozó lett, tökre összehaverkodott anyuék barátaival, azóta is emlegeti őket.
Réka!
Bocs, hogy nem hívtalak fel, de belecsöppentem a cseresznyelekvárfőzés kellős közepébe az elején, aztán a nagyiék is csináltak nekünk programokat, és utána meg mentünk Pécsre is, ahol vettek vért erre az integrált tesztre, meg volt 3Ds ultrahang, és azt mondta a doki, aki Bendegúzt is látta anno, hogy még ugyan nem látszik, de ha tippelni kellene, ő azt mondaná, hogy inkább lányos.. Persze ebből még lehet fütyi is. Nekem amúgy is mindegy.
És képzeljétek vettünk Keszthelyen egy új szőnyeget a nappalinkba, olyan szép, annyira örülök neki.
Ayse!
Ez a nyerés jó lehetett, és örök emlék! Sztem engem is elkapna a hév, ha lenne lehetőségem játszani ilyen helyen. (és persze pénzem..
)
Cristi!
Gratula!
Most a lakásunkban 30 fok körül van az átlaghőmérséklet, a kinyúlás határán vagyok. Ráadásul ma tényleg annyit dolgoztam, szegény kis poronty a hasamban délután már tiltakozott, úgyhogy most lassítok.