Sziasztok!
Visszaolvasni nem nagyon van időm, de gratulálok minden ujdonsült kismamának és olyan könnyű szülést kívánok a leendő mamáknak mint az enyém volt!
Jó régen nem jártam erre, de sajna a 26. héten megjártam a kórházat és utánna szigorúan feküdnöm kellett...
Végül a 35. hét végén (pont betöltöttük a 36-ot mire kibújtak) Megszülettek a bébik!
Máj. 21-én este fél 10-kor elfolyt a magzatvizem, pisilés közben
. Hirtelen ugy éreztem mintha kettőt belerugtak volna a hugyhólyagomba és a pisi mintha löketszerűen folyna...
Hirtelen nem is tudtam, hogy akkor most mi van. Szépen lezuhanyoztam és elindultunk a kórházba, mondtam apának, hogy lehet hogy szülünk, de nem biztos, max hazaküldenek minket. 10-re benn voltunk a kórházban, na addigra már a cipőmből is önteni lehetett a magzatvizet, de fájásaim nem voltak
. 11-re fel is vettek minden adatot, akkorra már mintha lett volna egy fájásocska, de abban sem voltam biztos
. Az ügyeletes doki megvizsgált és elképedt, hogy nem szültem még és nincsenek fájások, de már rohadtul ki vagyok tágulva és hívják a dokimat, mert szülünk.
Felmentünk a szülőszobára, ott kérdezték akarok-e zuhanyozni, gondoltam miért ne. Ekkor volt megint egy fájásocska, de még mindig nem voltam benne biztos...
Végül éjfélre perces fájásaim lettek, kaptam edát, mert nem tudták mekkorák lesznek a babák és hogy fog végződni a szülés. Végül 0:45-kor hüvelyi úton kibújt Maja 51 cm-vel és 2940g-al. Majd mondták hogy akkor most várnak mert lehet hogy csak 1 óra múlva jön a másik. Akkor szóltam, hogy nekem most jön fájás, mondta a drnő, hogy akkor nyomjak. Nyomtam és 0:48-kor kibújt Gaja 49cm- vel és 2290g-al.
Hát kb ennyi volt a szülésem
A babák jól vannak, nagyon szépen esznek 90-100g-kat.
Megyek, mert ébredezik valaki
Sajna képet nem sikerül feltennem, erről a gépről nem sikerül
Zsebi, ha erre jársz, raknál fel képet? ha lesz időm küldök még neked