Mindenkinek koszonom a gratulációt!
Betsy
Nagyon orulok, hogy végre megoldottuk ezt a pelus ugyet. Ugyan még az éjjelirol le kell szokni, de az már az oviban nem zavar.
Tegnap voltunk az oviban, hogy megkérdezzuk, szeptembertol járhat e oviba. Olyan fura lesz, hogy nem lesz velem. Kell neki már nagyon a gyerektársaság, meg amúgy is, meg kell tanulnia beilleszkedni egy kozosségbe, de mégis olyan rossz érzés fog el. Hiányozni fog, hogy nem lesz velem a nap minden percében.
Butaság, ugye ilyenekre gondolni?
Betti
Sok sikert a fiús napokhoz
Nemtudom, hogy rám is vonatkozott e a kérdésed, hogy mikortól próbálkoztunk, de azért megmondom.
Augusztustól élesbe mentunk, úgyhogy "csaptuk ossze" a "dolgot".
Krisztinka
Ne aggódj, jovo hónapban Te is itt fogod mutogatni a tesztedet.
Ildi
Olyan aranyos vagy, hogy reggel miattam néztél be. Majd gyere, és mesélj mi volt a dokinál.
Andi
Most már hivatalosan is, orvos által megerosítve KISMAMI vagy
Évi
Hát, neked nagyon- nagyon sok boldogságot kívánok. Izgalmas heted lesz. Én nagyon élveztem a készulodés az eskuvore, no meg persze az eskuvot is. Királynonek éreztem magam, mindenki dícsért, és én voltam a kozéppontban . Na, jó ott volt a volegény is
A hod nagyon jól áll. Remélem a nászajándék egy zebrás teszt lesz. Drukkolok!!!!!!!!!!
Juca
Olyan aranyos Kinga ebben az eperben
Veled mi újság?
Málna
Tuneteim vannak, voltak, csak nem akartam elhinni oket. Pl. émelygés, szédulés, aluszékonyság. Amit még érzek, az a cicik érzékenysége. És az tunt fel, hogy mensi elott mindig olyan volt az arcom mint egy pubertásnak
, most meg szép tiszta.