egyetértek áfonyááával. Engem kétszer is kellett katéterezni,de csak a kis üvegcsővel,nem azzal,amit bennt is hagynak..szinte nem is éreztem,iszont utána nagyon megkönnyebbültem..
Számomra a kórházi betét nem igazán volt kényelmes,ezért én nagyrészt sajátot használtam. A pelus nekünk szinte mindig elég volt.
Szerintem a gyakorlatban azért ennyire nem merevek a szabályok-csak legyen igazam-barátnőm kislányát(márciusban született-volt úgy,hogy egy nap kétszer is megnéztük,persze csak látogatási időben.
És szerintem is elég a látogatási idő,volt olyan csaj,akinél fél nap ott ült a férje,vagy anyuka,vagy valaki..ez a szobatársnak elég kellemetlen tud lenni. Pl.felkelsz,és kicsit véres lett a lepedőd,vagy hasonlók-nem igazán szeretné senki,hogy vadidegen is lássa,nem?
A fürdetés már Kristóf idejében is így volt. Mivel kicsik a szobák nekem pl. nem is volt kényelmes,hogy még valaki áll mellettem. Alig lehetett elférni,de komolyan..
Ja,és nem csak a folyosón látogathattunk,bennt voltunk a szobában. Egyedül akkor nem lehet bemenni,ha kinnt vannak a babák. Először n is kiakadtam,hogy miért??De aztán kaptam egy nagyon jó magyarázatot,amit 100%-ig megértettem-egyik csajnak majdnem belehalt a pici újszülött babája egy vírustól,amit az egyik látogatótól kapott el. Szegény 3 hétig volt inkubátorban,mindenféle gyógyszereket kapott..állitólag,ha a rokon az anyukát fertőzte volna meg,és az anyuka a kisbabát,nem lett volna ennyire durva a dolog. de mivel közvetlen a baba fertőződött,így nagyon nagy gáz volt..
Mikor szültem,szült egy kiscsaj is-16 éves volt-és ott volt vele a folyosón az egész rokonság,ott drukkoltak,bátorították,több,mint egy napon keresztül. A mi szobánk ajtajánál tanyáztak. Mikor a kiscsaj megszült,pezsgőzés volt. Na,ekkor szóltunk a portán,hogy mostmár elég..éjjel nappal ott voltak,nekünk nagyon kellemetlen volt,gondolhatjátok..
szóval timesz nyugi,szerintem azért nem ennyire merevek a szabályok,és ha átgondoljuk,van bennük némi megnyugtató is. A katéterezéstőlmeg ne félj. az sokkal rosszabb,ha székleted nincs,és kapsz fenoftelein tablettát. Kettőt adnak,de nehogy bevedd a kettőt,szó nélkül tüntesd el. Nekem senki nem szólt,bevettem mind a kettőt,és nem értem el a wc-ig
De nem csak én jártam így..úgy tedd el a másikat,hogyha esetleg nem használ az egy,be tudd azért venni. De erről a nővérek ne tudjanak
De egyébként hatásos a tejeskávé is szerintem