Én azokat soroltam,akikrő tudom,hogy a közeljövőben tesztelnek,de mivel magácska régen járt erre felé,nem volt előttem a vonalzód!
Engedélyt kérek meghunyászkodni!!!
Ugy legyen, bár a mult havinál is a 11. dpo-n leesett, aztán ujra felment, majd sajna megjött.
Különben meg a beágyazódás a 7-10 napon van, nem a 11-en.
Na mindegy, legyek pozitív.
Judy!
Tudom én, csak ki kell várni... ez a nehéz
De már mondtam másoknak is, h most annyira leköt a tettvágy a házzal kapcsolatban, h kicsit eltörpül a bébi ....
Omni Drága vagyogatok én, csak ritkán írok. A munka is több, de leginkább nem történik semmi izgi velem. Pénteken megyek dokihoz, drukkolok hogy elmúljon pirinéne, mert "tök jó" lenne ha megvolna még akkor.... de hát végülis úgyis most megbeszéljük a dolgokat, remélem nem kell mindig 3-4 hetet várni...
Ma kezdtek a kőművesek nálunk, építik a teraszt... hétvégén meg jönnek vendégek ottalvósra, nem vagyok kicsattanó, mert a párom régi társaságából vannak, a fiú még ok, volt már nálunk többször, de a lány a volt nejének a legjobb barátnője és tuti nem fog kihagyni egy-két jól irányzott célzást... pl. a gyerek témában.... Szóval az én kedvem nem éppen a csúcson...
Judy:jól megy,ma is 10-2ig Bubó!Aztán jövök vissza az irodába,mert 2 reklámfilm forog a jövő héten,és hétfőtől a film.
Holnap 6.10kor kele Dani miatt,és este 8ig leszek az arénában.Elég gyorsan mennek így a napok.
Judy! NAgyon drukkolok! Küldöm is a sok +++++++++++++++++++++enerdzsit a hőfennmaradáshoz!!!!
Itt az ideje, egyébként is, hogy újabb kismamink legyen!
HEni! De jóóóóóóóóóóóó neked érzed a kis lakódat! Jujj de irigy vagyok! Remélem nem hari érte!!!!
Annyira jó érzés volt amikor én is éreztem a babámat és majd amikor már látni is lehet, hogy hol dudorodik ki a pocakodon valamelyik kis apró testrésze. Hmmmmmmmmmmmmmmmmmm de jó is volt!