Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok

Évi
Szerintem elég jól alakul a gorbéd :wink: Csak így tovább.

Krisztinka
Neked is jól áll. Bár tegnap leesett, de mára megint fenn van, ez a lényeg.

Tegnap nézegettem a babás gorbéket, és ott is vannak furák, mégis babásak.

Andi
Tesztelni csak hétfon vagy kedden készulok, ha addig nem jon piri.

Hajnali 6-kor 37,1 volt a hom, fél 8-kor pedig 37,3. A mai nappra 37,2 vettem átlagul. :lol:
Tegnap egész nap iszonyatosan fájt a hasam. Minden percben azt néztem, nem jott e meg, és méricsgéltem a homet. Egész nap 37 felett volt, ma is. Ma már nem fáj annyira, de még mindig érzem tompán.
Mindjárt felteszem a mai gorbém.
Vendég

pé 22-23- án volt!!!!!!!!!

Kép
Vendég

Sziasztok!

Engem éjjel arculcsapott a valóság!
:evil:

Puszi
Vendég

Szilvi! Szuper görbéd van!!!!!! Kérünk befejezésként egy + tesztet!

Krisztinka! :cry: :cry: Pedig olyan jól alakult a görbéd......

Bocs, hogy csak ennyit írok, de ez a dögmeleg agyilag is kikészít. Egyébként mi befejeztük a "babagyártást"!
Vendég

Juca!
Őszintén sajnálom! :cry: :cry: :cry:

Little!
Miért fejeztétek be? Teszteltél egy pozitívat? :wink:

Szilvi!
Látom, azt írod, hogy pé. 22-23-án volt. Akkor akcióztatok is? Mert a táblában nem látom :oops:
Vendég

Szilvi!
Bocsi, közben elnéztem, a második sort néztem, a ciklusnapot. Így már oké! Drukkolok nagyon!!!!
Vendég

Sziasztok!

Ma megcsináltam a tesztet.
Itt az eredmény:

Kép

Kép
.jandi

Kép

Kép

Kép
.jandi

Betsy! :lol: Te a vesémbe látsz!!!!

Ezért hagytuk abba:

Kép

MERT "ELKÉSZÜLTÜNK" A BABÁVAL!!!!

Van fotóm is a tesztről, de tegnap anyuéknál hagytuk a fotógépet, így nem tudom feltölteni! De majd pótolom!
Egyébként szerdán megyek dokihoz, mivel valami megérzés miatt most szerdán kértem időpontot! :shock:

Andi! GRATULA NEKED IS!!!!!

Szilvi! TE JÖSZ!!!
Vendég

Sziasztok Lányok!

Ildi, Andi
GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
De jó nektek. Még szerencsére nem jott meg, de még nem mertem tesztelni. Keddre tervezem. Hányadik DPO-n teszteltetek? Én ma vagyok a 18-on. Szorítsatok légyszi.
Gorbét most nem csatolok, ma 37,2 volt.

Hasfájást éreztek, mert én elég gyakran igen. Bár már nem olyan erosen, mint pénteken, de tompán mensiszeru. Ez lehetséges baba mellett is?

Krisztinka
Nagyon sajnálom! De most úgy is mész dokihoz, majd segít.

Betsy
Koszi a drukkolást, remélem eredményes lesz

Holnap jovok, sziasztok!
Vendég

Little!

Köszi szépen és én is GRATULÁLOK!
Megint szinte egyidősek lesznek a babáink. :D :D
Carpediem:szorítok Neked is!

Andi

Kép

Kép
.jandi

Sziasztok Lányok!

Gratula mindenkinek, de őszintén!
Carpe, most te következel, hajrá++++++++

Krisztinka, a következő hónap a ti hónapotok drága!!!!!

puszi mindenkinek

KépKép
bnesz.eva

Ja és lányok, hányadik dpo-n teszteltetek?

KépKép
bnesz.eva

Köszike a gratulációkat!

Andi! Tényleg, a fiúk is majdnem egy napon születtek, remélem a lányok is úgy fognak. :lol: :lol: :lol:

Éva! Én a 16. DPO-n teszteltem. Ja, és a 26. napon /11 Dpo/ volt egy kicsi barnázásom és azt hittem, hogy meg fog jönni. A furcsa csak az volt, hogy most kevesebb volt, szinte csak egy alkalommal vettem észre, és darabos volt. :oops:

Szilvi! Szerintem holnap már nyugodtan tesztelhetsz! A 19. DPO-n már látszani fog a két csík! Egyébként nekem most sokkal erősebb volt a "mindjártmegjön" érzés, mint a sikertelen hónapokban!
Vendég

Sziasztok!
Ez a bébi áradat FANTASZTIKUS!!!

Krisztinka!
Majd együtt tesztelünk pozitívat vald be csak velem vállaltál szolidalitást!!!Ne sértödj meg!!! :)
Carpediem!
Nagyon szorítok!!!
Tesztelj!!!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Carpediem,Éva,Betti:Köszi szépen!

Én ma körülbelül a 25.dpo-n vagyok,már 10 napott késett
mire meg mertem csinálni a tesztet.:-)
Nekem még mindig görcsöl és szúrkál a hasam.

Carpediem:sok sikert a teszteléshez!

Kép

Kép
.jandi

Littli! .Jandi!

Őszintén gratulálok, és gondtalan pocakosodást kívánok!

Carpe!

Nekem nem nagyon fájt, görcsölni meg soha, csak szúrt. Kingával görcsölgettem, fájt a derekam, és hánytam, mint a lakodalmas kutya kezdetektől. Tehát jó úton jársz, nyugalom.

Betti!

Köszi.

Most egy halvány jele van, hogy talán megjön, de olyan halovány, hogy ebből sztem műtét lesz. :cry:

A görcseiteket, és pirkót most légyszi küldjétek, nagyon kellene. Na jó a görcs nem, azt megtarthatjátok. :twisted:

tjuca

Sziasztok!

Little! Andi! Szívből gratulálok Nektek! Nagyon jó!

Szilvi! Neked drukk ezerrel!

Én most kicsit el vagyok szontyolodva! DE ha elmúlik megyek orvoshoz! Nem adom fel!
Vendég

Koszi Kismamik, hogy írtatok. Foleg errol a hasfájásról, mert ez idegesít engem.

Azért nem merek tesztelni, mert mi van, ha csak az antibiotikumok miatt késik, merthogy megzavarták a szervezetem.

Bár érzek tuneteket. Néha émelygés fog el, de lehet , hogy csak beképzelem
Tegnap éjjel, mikor jott aludni Apa, felébredtem, és ahogy felultem az ágyban, szédulés fogott el. Szóltam neki, hogy hozzon gyórsan vizes zsepit, mert majden elájultam. Aztán ma krumpli hámozás kozben is éreztem, azonnal le kellett ulnom.

Betty1, Évi
Koszi a szurkolást :lol:

megyek, mert nagyon álmos vagyok! Szép álmokat!
Vendég

Juca! Akkor én küldöm a pirit és veled mensizek jó??? :wink:
Vendég

Sziasztok!

Hát ez nem az én hónapom ma meg jött azaz már tegnap este el kezdtem pirizni úgyhogy majd a következő azaz a mostani hónap lesz a próbálkozás. Ha jól számolom a pé-m pont jónásnapra fog esni és pont lányt jósólt úgyhogy így jártam elvagyok egy kicsit kenődve ,mert a fiúk egyből sikerültek Na majd most!!!

Krisztinka!
Majd ez a hónap lesz a miénk!!!

Carpediem!!
Tesztelj már!!!! Szorítok ++++++++++++++.

Betti1!
Neked is szorítok +++++++++++++++++.

Na majd holnap többet írok.

Sziasztok megyek főrdetem a fiúkat..

Kép
Kép
Kép
márti80

SziaMárti!
Te a Jónás naptáradat kivel készíteted?Pánszky dokival?
Legyen szerencsénk ebben a hónapban nekem most 4 nappal korábban jött meg így a Jónás napom a mencsim első v. 2 napja lesz hát kíváncsi leszek!!!
Tudom hogy így is működik elvileg de olyan hihetetlen hogy hogy lehetek mencsikor terhes?!
Majd meglátjuk!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Bocsi csajok a hibákért de már fáradt vagyok!!! :oops:

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Ildi és Andi!

Nagy nagy gratula Nektek a pozitív teszthez! :lol: :lol: :lol: Majd ha engedélyt adtok rá, beraklak Titeket a kismamis táblába! :wink:
Vendég

Szia Bettsy! Hogy vagy??

Márti! SAjnálom a pirit! REmélem ebben a hónapban szerencsésebbek leszünk?!

Szilvi! Hőd hogy áll? Kérlek jelentkezz!!!

Én most egy kicsit magam alatt vagyok, de igyekszem gyorsan összeszedni magam, este pedig felhívom a dokim és a jövőhétre kérek időpontot!

SZép Napot Mindenkinek!
Vendég

Krisztinka!
Köszi az érdeklődést, a helyzet változatlan. Írtam Neked a másik topikba, de akkor ide is. Gergőt nagyon megviselte a 18 hós oltás? Ne legyél magad alatt, a doki biztos segíteni fog :)
Vendég

Bettsy! Én meg válaszoltam Neked amott! :lol:
Azért megviseli az embert egy kicsit, hogy megint nem sikerült. DE igyekszem magam túltenni rajta és remélem a doki gyors segítséget ad! :roll:
Vendég

Sziasztok!
Nagyon új vagyok a fórumon, remélem, nem zavarok. :)
Nekem van egy lassan 3 éves kisfiam az első házasságomból. A mostani férjemmel nincsen közös gyermekünk, sőt, neki egyáltalán nincs, emiatt nagyon szeretnénk egy babucit. A www.ciklus.hu oldalon vezetem a hőgörbét -3 éve papírfecniken vezettem, és a 2. hónapban teherbe is estem :D -illetve csináltam LH teszteket is. Közben nézegetem a Jónás naptárat is, mondjuk a peteéréssel abszolút nem esik egybe a Jónás nap :shock:
Aztán: szedem az Elevitet, meg ma fogom elkezdeni a Gynex szirupot.
Vendég

Krisztinka!
Bocsi, közben már láttam a választ :oops: Tudom, hogy csalódás, ha valami nem úgy történik, ahogy az ember eltervezi, de szerintem gyorsan babás leszel. Gergő gyorsan összejött?
Vendég

Tudod őt nem terveztük és a gyógyszer után fél évbe tellett, hgy összejött, de csak véletlenül. Szóval akkor semmit nem figyeltem .

Jimm.: Üdv közöttünk! Mikor csináltad a tesztet? GYere gyakran és mesélj sokat magadról!
Vendég

Krisztinka!

Hogy én hogy elcseréltem volna ezt a rövid terhességet pár "sírós" pirkós ciklusra. Szóval ne szomorkodj, jönni fog a baba. Mióta próbálkoztok?

tjuca

Szeptember óta! És akkor azt hittem rögtön sikerülni fog! Jó kis naiv voltam mi?
Persze tudom ez a probléma eltörpül azok mellett, akik már terhesek voltak és elvesztették a babájuk.
Ezért nem is esek letargiába, mert szerencsére én még ezt nem éltem át és biztosan nekem is megszakadna a szívem.
REmélem az orvos gyors segítséget tud!
Vendég

Krisztinka: igyekszem visszaolvasni, hogy képben legyek mindenkivel. :) Ahogy időm engedi, fel fogok jönni az oldalra, hogy beszámoljak mindenről. Jó érzés, hogy mások is hasonló cipőben járnak, nem vagyok egyedül.
off: hol tudom a profilom beállítani? Anno mikor regisztráltam, alig állítottam be vmit, most meg nem tudom hol lehet :?
Vendég

Jimmorrison!
Üdv köztünk! :lol:

Krisztinka!
Lehet, akkor most sem kellene figyelgetned semmit :) Mi Petinél és most se figyeltünk semmit, se hő, se LH teszt, se tojásfehérje, semmi. Petinél mindennap akcióztunk, most meg 2-3 napos szünetekkel (na jó, a lányos napokat figyeltem, lehet, nem kellett volna). :wink:
Vendég

Sziasztok!

Juca,Krisztinka,Betsy:Nektek is köszi a gratulát! :D

Az én dokim pont ettől a héttől 3 hétre szabira ment. :(
Nem nagyon akarok máshoz menni,de ez olyan hosszú idő.

Betsy!
Szerintem várjuk meg,hogy a doki mindent rendben talál
utána írj be.Bár már jó lenne belekerülni a táblába.

Jimmorison:légy üdvözölve és mielőbbi babásodást!

Andi

Kép

Kép
.jandi

Andi!
Szerintem akkor várd meg a dokid! 9 hetes leszel akkor kb, még akkor is elég menni. Úgyis minden rendben van!!! Vagy pedig menj el egy magán dokihoz egy sima Uh-ra, csakhogy megnézze, hogy jó helyen van e a picúr megnyugtatásképp. Én ezt tenném, mert nálunk van UH-os doki, aki nem nőgyógyász, és mindenféle UH-t, röntgent csinál.
Vendég

Sziasztok!

Jimm
Én is szeretettel udvozollek, és sok sikert a babásodáshoz. Remélem nem kell sokat várnod rá.

Krisztinka
A mai hom 37,1. Tesztet azthiszem holnap sem csinálok. Várok még egy kicsit. Oszintén szólva félek megcsinálni, nem akarok mégegyszer negatívat látni. Eddi ha teszteltem, másnapra mindig megjott. Így még tudok reménykedni.
Ma van a 19- DPO.

Ne torj le, vigasztalás képpen mi még régebb óta próbálkozunk mint Ti. És most nem is volt maratoni ciklusod. Legalább minél elobb mehetsz dokihoz.

Márti
Sajnálom, hogy neked is megjott. Pedig nagyon szorítottam mindenkinek.

Andi
Szerintem is igaza van Betsynek. Menj el ha lehetséges Uh-ra, csak a magad megnyugtatása érdekében. Mi nok hajlamosak vagyunk mindenfélét beképzelni, és ezzel csak magunknak ártani, legalábbis én ilyen vagyok :oops:

Akik NEM várják a mensit sok drukk+++++++++++++ :wink:
Vendég

Jimmorison!
Üdv. közöttünk!
Carpediem!
Nagyon szorítok!!!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Kép Ő a kicsi fiacskám, itt még nagyon picurka volt:)

Sziasztok!
Köszönöm a kedves fogadtatást mindenkinek, aranyosak vagytok 8)
Vendég

Jimm!
Nagyon ari!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Közben elfelejtettem bemutatkozni. 26 éves vagyok, mesterségem címere biológus-közgazdász. Komlón éltem, amióta a második házasságomban vagyok, Pécsre költöztem. Sokat vagyok Budapesten, mert a párom ott dolgozik és ha minden jól megy, hamarosan én is fel tudok költözni a ficskámmal. (tudjátok, jogi dolgok, az ex maitt :? ) Amikor a kisfiammal lettem terhes, csak hőmérőztem, és emlékszem, úgy jött össze, hogy peteérés előtt 2 nappal volt az aktus. A második hónapban teherbe is estem, pedig előtte évekig fogamzásgátlót szedtem szünet nélkül.
Majd meglátjuk, most hogy lesz. Nagyon nem akarok rajta idegeskedni, mert tudom, az nem jó. A görbémet beillesztem mindjárt, az igaz, még csak a ciklus közepén járok, de számos következtetés levonható belőle.
Vendég

betti: köszönöm:)

A görbém szerint ma van peteérésem, de már túlvagyok rajta, hiszen mindig megérzem, mert baromira fáj, illetve csináltam ovulációs tesztet is, annak alapján is biztos vagyok benne, hogy már megvolt a pé. Kép Görbe
Vendég

Mármint nem a görbe szerint ma van peteérés, a számított napok szerint írta ki a rendszer, hogy június 11., erre 7-én rajzolódott be a zöld vonal, a teszt és a saját "fájdalmak"szerint 9-én volt. Szerintem az utolsó időpont a helyes. A Jónás módszert illetően azt szeretném megtudni, hogy mit kell beírnom zölddel és kékkel? Mi a jelentősége?

A Jónás szerint pedig: Kép Jónás napjaim
Vendég

Jó reggelt Lányok!

Jimm
Nagyon édes a kisfiad. :lol:
A Jónáshoz nem nagyon értek, majd Betsy kiokoskodja neked :wink:

Ma korán ébredtem, most meg elaszok a gép elott.
Ébredési hom 37,2 ma van a 20. DPO

Mindjárt csatolom a gorbém.

Kellemes napot!
Vendég

PÉ 22-én este vagy 23-án reggel!!!!!!!!!
Kép

Tudom, hogy mára ígértem a tesztet, de még mindig nem mertem megcsinálni. Még várok egy kicsit, bár nagyon nehéz :evil:
Vendég

Carpediem
Meddig vársz?Nagyon szorítok!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Betty
Majd meglátom meddi bírom idegekkel :lol:
Vendég

Szilvi!

Szerintem most már ne is tesztelj, én borítékolom a végeredményt. :wink:
Ha valaki azt mondaná megkapom ezért a lottó 4-est, már mondanám is. 8) 8) 8)

tjuca

Szilvi!!!!!!!!!!!!!!!! Egyetértek Jucával, a teszt itt már felesleges lesz! :lol: Csak azért csináld meg, hogy végre gratulálni tudjunk! :wink:

Jimmorrison! Üdvözöllek itt nálunk! Reméljük hamarosan a Te neved is a babás táblába kerül!

Juca! Mi a helyzet veled???? Elindult már valami? Hogy vagy?
Vendég

Sziasztok!

Jimm! NAgyon édes a pici fiad! Mennyi idős is? Vonalzót nincs kedved csinálni?

Szilvi! A hőd nagyon klassz! De mostmár igazán tesztelhetnél!!!!
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?