Új privát üzeneted érkezett!

Képzeljétek!

Tegnap az anyósomék közölték, hogy ha el tudom intézni a szabimat, akkor szeptemberben kivisznek minket Horváto-ba. Ez tök jó lenne, mert én még nem voltam a tengerparton... csak az a baj h előre ki kellett írnom a szabimat..... :? :(

babszika

Jó reggelt mindnekinek!
Vendég

Nekünk Bence Máté lesz ha kisfiú :D

Heni,
Beírtam!
Vendég

Babszika,
Lehet addigra már nem is mehetsz fürdeni csak sétálgatni a parton :wink:
Vendég

Panda!
Ez még eszembe sem jutott.... :lol:
Azért örülnék, ha ki tudnánk menni. A kérdés, h honnan szerzek szabit. Talán lopok vkitől :lol:

babszika

Jó reggelt!

Babszika:orvosi igazolás!! :lol: :wink:
vedresandi

Andi!

Igen, ez nem rossz ötlet! No, majd meglátom, h mit tehetek az ügy érdekében. :lol:

babszika

Babszika:a dokik jó pénzért igazolják a nyaralásod :wink: :lol: :lol:
vedresandi

Kép
Vendég

Te Andi!
Én még nem is találkoztam ilyen dokival :? :oops:

babszika

Babszika:bemutatok pár dokit,ha gondolod :wink: :lol:
vedresandi

Babszi,

Az enyém is simán kiír ilyenkor. Beszéld meg vele. :lol:
Tuti benne lenne. :lol:

Szia Andi,

Hogy vagy ma reggel? Remélem jól sikerült a hétvégéd. :wink: :wink: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Köszi csajok!
Akkor csak én vagyok ilyen kis béna. Majd kérek segítséget, h mit is adjak elő neki, ha már itt az idő :lol:

Legyen szép napotok!
Pusza!

(nekem hihetetlenül fos napom van már most)

babszika

Szia Judy:jó sikerült,igen,minden tekintetben :oops: :wink: :lol: .Szombatun lusti,vasárnap Anyunál,mert pénteken szülinapja volt.Bográcsooztunk a tanyán családdal,barátokkal.
Mától nálam munka fronton beindul a nagyüzem,és augusztus 1 ig tart.
vedresandi

Andi,

Örülök, remélem meglesz a hétvége eredménye 10 nap múlva. :wink: :wink:

Na akkor már ketten bográcsoztunk.
Ugy látom ragályos. :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy:ha lenne kertem,minden hétvégén bográcsoznék,vagy grilleznék.Ahogy öregszem,úgy nő az igényem az ilyen sütögetésekre.Remélem egy 3 éven belül sikerül egy saját kertes házba költözni,ugyanis ez a terv.Na de előbb a baba.
Igen,kábé 10 nap még,de hál istennek a munka most terel :lol:
vedresandi

Andi,

Privi ment

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

panda...jajj ne mi var ram...kezdek csodot mondani.....na mindegy....ez van majd a jovo evi golya ..talan..

babszika...amugy mivel babas leszel maholnap :lol: ...szoval nyugi a szeptemberi kroaciai nyarlaas nem marad ki, en anno 5 honapos terhesen repultem ki spanyol honba odafele semmi, de a visszauton a tarnzitbuszrol alig ertem oda a klotyoba....aztan a repcsirol leszallva a ferihegyi klotyeszba, majd kocsival hazaerve a wc-ben kezdtem az otthonletet, amugy total hanyos voltam, de abban az egy hetben semmit rosszullet, pedig zabaltuk a helyi kuloncsegeket, ja es a tenger isteni volt, egyedul a napozast hagytam ki anno....
gyongyi1971

Sziasztok!

Pandus! Már kivehetd a táblából a teszte, mert sajnos ugye nem kell!

Kismamik! Annyira szép képeket tesztek fel a ksi pocaklakókról! Olyan jó nektek!

Bettsy! Köszi Gergőm jól van és szerencsére csak az oltás éjszakáján volt lázas. Mondta is a dokinéni, hogy lehet, hogy be fog lázasodni, mert emlékeztető oltás.

Andi! De jó, hogy megkezdődik a film, biztosan éredekes a munka. Meg így neked gyorsabban telnek a napok!

Kriszti81! SAjnálom a mensit! Igazán nem kellett volna követned! NYugodtan tesztelhettél volna egy pozitívat!

Én most egy kicsit magam alatt vagyok, de igyekszem összeszedni magam és este felhívom a dokim és jövőhétre kérek időpontot.

Judy! Mennek neked a drukkok!!! TAlán te vagy most a legközelebb a teszteléshez?!

SZép Napot Mindenkinek!
Vendég

Good morning! Bár már nincs is reggel...

Krisz: :cry: Pedig még veled is álmodtam szombat éjjel, rádió interjút adtál a hőgörbék témájában.

Magamról, megjöttem a Terhesgondozóból, csak címszavakban:
30 nő, marha meleg, felújított szárny, kedves védőnők, kiskönyv zsákmányolva, szaladgálás jobbra-balra, szegény friss kismama csak kapkodja a fejét, súly-vérnyomás oké, doki hanyagolható, kaptam egy rakás beutalót, 4 hét múlva leletekkel vissza. Egy biztos, itt a négy pecsétre fogok hajtani....aztán engem többet nem látnak.

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Jaimee! Hát nem kezdődött könnyen a napod! NEkem szerencsére nem kellett külön terhesgondozásra járni, csak a magándokimhoz, ő pecsételt a kiskönyvbe. A védőnénit 2X láttam a terhesség alatt. Az is bőven elég volt!
Vendég

Krisz: Nem tudom, mit vétettek a szolnokiak, hogy nálunk így van. Na mindegy, végülis nem volt szörnyű, 2,5 óra alatt végeztem is és elvégre erre vágytam már egy ideje, hogy ide járhassak. A laborokat, EKG-t, belgyógyászati izéket amúgy is végig kell csinálni.

jaimee

Jaimee,

Csak megnyugtatásul, ez nálunk is így van. Órákat kelle várnia a kismamának, aztán meg mázsálják, mint a malacot, vérnyomás etc.... Szerintem is menj el a kötelező 4-re aztán hagyd a francba. A lényeg, hogy a saját dokid figyeljen rád oda. :lol:

Krisz,

Csak pozitívan, tudod..... A következő hónapban biztos sikerülni fog. :lol:
Amugy már én is annyira szeretnék egy ilyen szép képet a kezemben tartani. De nemsokára nekünk is lesz Krisz. :lol: :lol:

Köszi a drukkokat, remélem segítenek egy kicsit. :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Jaimee,
Ez nálunk is így van kell a védőnő pecsétje.
Vendég

Judy: :D :D Ja, nekem is a tenyésztehenek jutottak eszembe a mázsálásnál. Azért oké volt, nem kaptak le a tíz körméről senkit.

Én már 4 kilót fogytam, de ez nem izgatott fel senkit, rámnéztek, gondolták, nem is ártott, aztán annyi.... :D

jaimee

Ez tök érdekes, mert Nekem a kórházban állítottak ki egy igazolást amikor szültem, hogy 4X megjelentem a kötelező vizsgálaton. Szóval nekünk nem a védőnő pecsétje kellett, hanem az orvosé.
Vendég

Panda: A doki pecsétel a kritikus rublikába.

Ja, egyébként volt egy 8 hónapos várandós anyuka, először járt a gondozóban. :shock:

jaimee

Jaimee,

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Hát nem kapkodta el az a nő a dolgot. 8 hónap............ :shock:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Heni: Róka? Itt van a nyavalyás....Bár érezhetően enyhül hétről hétre.

jaimee

Jaimee, Olik, Pandácska,
nagyon szépek a képeitek a babókról. Habár az az igazság, hogy én nem sokat tudok belőlük kinézni, de az biztos, hogy nagy élmény és emlék ez egy kismamának!!!

Pandus,
nagyon-nagyon gratulálok a babódhoz, vigyázzatok magatokra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Krisz,
sajnálom a piridet, de hajrá június!
sirkici

Na, leirtam amit akartam a visszaolvasás során...

Én megint uncsizok a munkahelyen, a mentorom már megint szemináriumon van, holnap szintén, szerdán talán itt, aztán csütörtöktől szabin lesz, pénteken indul görögökhöz nyaralni. Ez mind szép és jó, de velem mi lesz? Szörnyű! Nincs munkám, de szabadságot sem kapok, hogy el birjak menni nyaralni én is, mert ez a szabály. Hülyék!!!

Jaimee,
örülök, hogy enyhül a rókád!!!
sirkici

Hol van mindenki? A hétvégén sem nagyon termeltetek, könnyű volt visszaolvasni... :cry:

jaimee

Jaimee,
az igaz, hogy könnyű volt visszaolvasni, én is csodálkoztam, hogy ilyen keveset irtak ezen a hétvégén az emberek...

Dobok egy görbét, ez az első hőmérős hónapom! Tudni akarom, hogy jól működöm-e, mert a dokik semmit sem csinálnak velem, én meg csak parázok!!!

Kép Gorbem
sirkici

Szerintetek milyen a görbém? Én még nem értek hozzá annyira, hogy ki tudjam elemezni, csak azt látom, hogy sokkal alacsonyabb a hőm, mint a többieké...
sirkici

Sirkici: Ahhoz hogy tényleg kiderüljön, hogy hogy is működsz, 3 cikluson át kell mérni a hőt. Elég alacsony a hőd....mindenesetre a görbe maga az oké, szerinem volt is rendben péd. :wink:

jaimee

Sirkici: Szerintem nagyon is szép görbéd van!!! Kiállításra mehet :D

Jaimee:
Én nagyon szeretem a védőnőmet! Nagyon tapasztalt, kedves, készséges. Mindig megkaptam a választ a kérdéseimre és precízen minden hónapban találkoztunk, az elején hetente jött. Alig vártam mindig, hogy jöjjön, mert addig összegyűjtöttem a kérdéseket. Mindig megkínáltam KV-val, nameg valamivel, ami épp itthon akadt(süti vagy csoki...) De ez mellékes. Ma is beszéltem vele. Szerdán megyek hozzá dumcsizni. Még nem tudja a kistesót :wink:

Kép
Kép
Kép
olik22

Olik: Jó is egy ilyen védőnő....Aki nekem van, az ideiglenes, vagyis bármikor másik lehet....Tök jó, nem? :cry:

jaimee

Jaimee: Most látom, hogy már 200nap alatt vagy :wink:

Kép
Kép
Kép
olik22

Olik: Bizony! :D

jaimee

Nahát,nahát!

Mindenki dolgozik,és nyaral??? :shock:
vedresandi

Sziasztok!

Alig várom, h majd vmikor én is mesélhessek a mázsálásomról, a sok kismamiról a váróban, a vérvételek eredményeiről és a "ma éppen mit hánytam ki"- dologról :wink: :lol:

Gyöngyi!
Nagyon örülnék, ha igazad lenne és apa szülinapján (szept. 11.), már zebrás tesztet ajándékozhatnék az én Kincsemnek! :wink:

babszika

Sziasztok!

Olik ritkán jövök, mert nincs túl sok időm, és amennyit ti szoktatok írni, nem győzöm visszaolvasni!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Egyébként nem kergetek hiú ábrándokat a görbémmel kapcsolatban! Úgy látom felvett valami laza stílust, és elég minden-mindegy neki, elég unalmas. :lol: :lol: :lol: :shock: :shock: :shock:

Drukkolok mindenkinek, kinek mihez kell!!!!!!!!!!!!!!!!!

Államvizsga, UH, AFP, doki látogatás, vizsgálati eredmények, szóval mindenben szorítok nektek!!!!!!

Pusszancs! :lol: :lol: :D
Vendég

Próbálkozós lányok! A Szorítunk táblába nem kell senkinek semmit beírni? Csak babások vannak benne pedig ez azért nem egy kifejezetten babás topic :roll: Szóval tessék mondani hogy ki mikor tesztel mikor megy dokihoz mikor csinál Lh tesztet vagy mikor szeretkezik hihi :lol: :lol: de komolyan írjatok dátumokat eseményeket!!!
Vendég

Szerintem ebben a sorrendben jövünk,ha jól számolom:Judy,Sirkici,Én,Babszi,Chris,de visítson aki nem így gondolja!
Pandus:engem ne írj be a szorítós táblába.Nekem az nem jön be...babonából!Inkább meglepetést okoznék,ha lehet :lol:
vedresandi

Sziasztok!

Pandácska: június 15-én megyek, javítanál :) Köszi!

Jaimee: nem semmi kaland...De szerencsére nem kell sűrűn menni a védőnénihez..Mondjuk nekem egy szavam sem lehet, mert az enyém nagyon rendes csak éppen lassú..Ha nincs senki a rendelőben akkor is minimum 1 órát nála vagyok... :)

Dike: szia!!! De jó, hogy azért jelentkezel :D

Babszi: hamarosan Te is írni fogsz ilyeneket!! Nagyon drukkolok!!!

Krisztinka: :cry:

Betsy: szép nevek :wink:

Képzeljétek, ma beszéltem az egyik ismerősömmel és hihetetlen sztorit mesélt...Legalábbis nekem az, mert az én életemre nem ez jellemző..Valentin napkor megkérték a kezét, de úgy, hogy a párja már kész dátumokkal rendelkezett az esküvőt illetőleg. Most május végén volt az esküvő, amin persze hétágra sütött a nap, előtte is esett és utána is , de náluk nem...Minden fantasztikus volt, majd hajnalban elutaztak nászútra, ami szintén fantasztikus volt és hárman jöttek haza már...Mondanom sem kell, hogy az első próbálkozós hónapjuk volt...És mindezekhez még vettek egy lakást is...Ez aztán a tündér mese, nem?? Furcsa az élet, kinek mit oszt :shock:

Heni

Kép
Kép
csheni26

Heni!

Már 17 hetes vagy! Hogy repül az idő!!!! Remélem jól vagytok!?
Vendég

Heni,
Megnéztem és júliust írtál és nem júniust de persze javítalak :wink:
Vendég

Sziasztok!

Kép :

gratulálok, sok boldogságot a kis jövevényhez!!!!!

Kismamik: nagyon szépek a babócás képek!

Leendő kismamik:hajrá-hajrá-hajrá...

Kép

Kép
Kép
gyablonka

Szia Gyabika!!!

Nagyon hiányzol!!!
Jól vagy?
vedresandi

Köszönöm jól , azért még jövök néha...

Kép

Kép