Sziasztok lányok!
Most van egy kis időm Nonóka alszik
.
Minden rendben van, a sebem még mindig fáj picit de már nem vészes. Van tejcsim is. Ami még nem megy, hogy éjszakára nem tudom a kiságyába rakni, mert akkor ordít, viszont nappal meg végig ott alszik. Valami ötlet lányok???
Én sokkal rosszabbra számítottam, ami a szülést illeti.
Szombat reggel kilenckor mentünk be, megrepesztették a magzatburkot, megvizsgált a doki uh-n, kértem beöntést, elmentem fürödni, és onnan kezdődtek a fájások. Kb. 3-4 10 perces fájásom volt, és onnantól kezdve, pedig hirtelen már csak 2 percesek voltak. Délre már 4 cm-re ki voltam tágulva, akkor bekötötték az infúziót, és kb. fél egykor kértem eda-t. Eleinte isteni volt, de később nagyon fájt a jobb oldalam, és újból be kellett adni az eda-t, ekkor már 7cm-re voltam kitágulva, onnantól viszont hawai volt
. De tényleg, mosolyogtam , beszélgettem, nem éreztem a fájásokat. Egyszer csak mondja a doki, hogy eltűnt a méhszájam, na akkor már nem adagolták az eda-t, vártunk fél órát, hogy érezzek valami fájást, és onnantól kb. 6-7 nyomásra már kinnt is volt babó!
Viszont én azt hittem, hogy hú milyen rossz lesz ha eda-t kérek, meg hogy fájni fog meg minden, és abszolút nem, ha mégegyszer szülök , tuti hogy csak eda-val.
Ja és a szülésznőm és a dokim első perctől kezdve ott voltak velem végig, nagyon megvoltam velük elégedve.
Apás szülés volt
, ő vágta el a köldökzsinórt is, és ami hihetetlenül jól esett, hogy szülés után odajött hozzám, és mondta, hogy nagyon ügyes voltam, és hogy nagyon szeret!!! Ez nagyon sokat számított!!
Móni!
Hihetetlen, hogy mennyire telik az idő, hiszen még csak nemrég szültél, és már 4 hónaposak vagytok!
Gabó!
Hol lesz a keresztelő?
Bocsi, de nem olvastam mindent vissza.
Csilla!
Grat, ha tényleg pozitív, szurkolok neked!!!!!
És Anikó!!!!!!!!!
Nemsok van már hátra!!!!!
Remélem, hogy neked is könnyű szülésed lesz!!!!!!!
És ne aggódj, ne gondolj bele a szülésbe, úgy sokkal könnyebb, ha meg már ott vagy, nagyon hamar el fog menni az a pár óra.
Bocsi, hogy ilyen sokat írtam!
Puszi!