Új privát üzeneted érkezett!

cukorboróm - cukorborsó
Vendég

Na és akkor pár kép:
Kép felavattam az új hálózsákomat :-) Kép Kép így nézem a tv-t

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Sziasztok!

Brill
Bizony, 3 hét múlva kezdődik. :)
Köszi a történetet. Nagyon kitartó voltál!

Anna
Nagyon szeretek én is lustizni. A párom is lassanként rászoktatom. :D Mindig duruzsol a fülembe, hogy keljünk már fel, már kidobja az ágy. :) Valahogy engem nem akar. :D:D:D
Jól sikerült a hétvégétek, gondolom, nem kellett a gyerkőcöket ringatni este. :D

Angie
Sajnálom a pocifájást, remélem, hamarosan helyrejön és ismét nyugodtabbak lesztek.

Panka
Apa jó kis görbe estét csapott. :D Nem volt másnapos?

Évi
Sajnálom a pé-t, de ne keseredj el! Hamarabb bekopogtat a gólya, mint azt gondolnád. ;)

Syry
Micsoda pech! Kellemetlen, ha szétesik a kuplung. Apa kocsija van nálunk, mi is küzdünk vele, szerintem nem emel ki rendesen.... Valszeg a bovden megnyúlt. :?

Tina
Köszi az infókat. Nem örülnék nagyon, ha állandóan Szegedre kellene mászkálnom. :( A háziorvos is teljesen tanácstalan.
A héten bejelentkezem az itteni nőgyogyihoz (a cég pénzelte alapítvány működteti a rendelőt), hátha ő tud valami okosat mondani.
Sajnálom a rókakomát, remélem, hamar tovább áll.
Vendég

Tina!

Addig örülj, míg a rókák ébresztenek!!!

Panka!

Szerintem az uh az etikett része, de annyira üres volt az a zsák, mint a fekete lyuk. Én már láttam babásat is azon a monitoron, tehát van összehasonlítási alapom.

Évi!

Nem lehet, hogy most nem 24 napos lesz a ciklusod? Mennyi türelmi időt adtok a babának?

Junikbéjbe!

Én néztem, de fogszim sincs. Nem rózsaszínben van laura? Vagy most nem a hasad van fókuszban? :twisted:

Norwell!

Örülök, hogy minden rendben van/volt/lesz.

Maci!

Majd egy év múlva visszaidézem a párodnak azt amit most írtál a lustálkodásáról. :wink:

tjuca

Maci!
Ma már harmadnapos :lol: Az egyik legjob barátjának volt a búcsúja, 1 hónap múlva megyünk a lagziba. :wink:

Syry!
Ja, nálunk is haldoklik a kocsi, vagyis Anyáéknak. :( Nem kis píz lesz a javítása... :(

Kép
pankaa

Juca
Rendben. :) Kíváncsi leszek a reakciójára én is. :)
Nagyon szorítok neked, hogy az a zsákocska mégse legyen üres.... :roll:

Panka
Azt a macska rúgja meg, akkor elég jól beleünnepelt. :shock: :D
Akkor most sok kávé, aszpirin és jajj, de fáj a fejem.... :lol: :lol: :lol:
1 hónap múlva jó meleg lesz. Jó bulit fogtok csapni. :D
Vendég

Sziasztok!

Naaaa, azt hiszem, hogy most előkerülök!
Ma -ha minden igaz- letúrtam az ucccsó vizsgámat!
Már csak az kell, hogy sikerüljenek is :)

Látom, itt nagyon zajlik az élet!

Brill!

Hááát, ti aztán megküzdöttetek a babátokért! :D
Én még mindig meghatódós, sírós vagyok, ha ilyen szép dolgokról olvasok! :oops: :D
Meg biztos azért is, mert annyira vágyom már rá... :oops: :lol:

Pupykám!!!

Mi újság? Olvasol? Én még majd csak most fogom elkezdeni a "kabala könyvünket", mert végre kivégeztem a BTK-t :lol: :lol: :lol:
Persze eredmény még nincs egy darabig... :? :evil:
Pici lelked? Hogy van?
Tudod, én a taliról majd az uccsó pillanatban tudok nyilatkozni, mikor kiderül, hogy mikor és hol van a pontos helyszín... :D :oops:

Évi!
Ne kenődj el a PÉ miatt, mert lehet, hogy még ezután jön, mert most úgy döntött, hogy ebben a hónapban később lesz, mint eddig! :D

Lányok!
Nem tudom, hogy ez a hónap nálunk az a hónap lesz-e, mert annyira a vizsákkal voltam eddig elfoglalva, hogy még rá sem néztem Lacra ebben a hónapban. :( Így nehéz lesz babát összehozni... most meg abeindult és felgyorsult az építkezés, de attól most még megpróbálunk bele húzni :lol: :lol: :lol:

Puszi nektek :D
Eszter :D

eszter82
Budapest

Sziasztok!

Unique!
Laura nagyon szép kislány, gyönyörűséges szemekkel... :)

Oriandy!
Dani nagyon helyes kisfiú, ez a pakolászós kép nekem is ismerős… ;)

Brill!
Köszönöm a szüléstörténeted, és megemelem a kalapom előtted… Nem lehetett könnyű menet, de megérte, igaz? ;) Köszi a kérdést, jól vagyok, bár most már nagyon fáradtan, kicsit érzem a pocimat is, ezt biztosan a fáradtság teszi.

Angie!
Nagyon sokan dicsérik a Gripe Watert, egy hónapos kortól adható. Mi használtunk Infacolt, és segített is, de Kende nem volt extra hasfájós, úgyhogy lehet, hogy Sziszkónak más jön be… Ahogy Juca is írta, próbáld ki a hason fektetést, akkor könnyebben jönnek a szelek, meg a másik, amit ezek a bébik nagyon szeretnek, az a repülőztetés. Apa fektesse a karjára, és kicsit ringassa, Kende sokszor ettől is nagyon meg tudott nyugodni. Jaaaaj, most nézem, hogy Évi már tett is fel képet róla… :oops: :lol:

Évi!
Elvileg lehet pé később is, vagy nem? Előfordult már a történelemben…

Panka!
Hááááát, ez a kakás kéééééép… :lol: :lol: :lol:

Juca!
Azért reménykedem, hogy legalább magától megindul, és nem kell befeküdnöd a kórházba… :roll:
Most ugrott be, hogy Zsúkának is hasonló volt az esete, nem???? Javíts ki, de úgy emléxem, hogy már épp a műtétre készülődött, amikor utsó uh-n mégis kiderült, hogy él a baba…

És akkor az ígért kép (olyan kis pici még, és annnnnnyira aggódom, hogy minden oké legyen!!!):

Kép

Ja, és még egy adalék a dologhoz: elmeséltem a dokinőnek, hogy a kollégája hogy bánt velem, hogy szte még nem kell uh-ra menni stb, stb... Erre mondta, hogy két okból jó a terhesség minél hamarabbi megállapítása: 1. ekkor lehet egész pontosan megmondani a baba korát, főleg, ha az embernek nincs mensije, vagyis nincs mihez tartani... 2. ha véletlenül méhen kívüli, azonnal lehet "intézkedni"... Szóval ennyit erről...

Na megyek, mert kipurcantam ma...

Puszi mindenkinek!

Kép
Kép
norwell

Eszter
Gratula a vizsgákhoz! Biztos, hogy sikerültek és végre teljesen rá tudtok hangolódni a babára. ;)

Norwell
Gratulálok a kis pöttyöcskéhez!
Örülök, hogy sikerült 1 aranyos orvost találnod. A másiktól még mindig borsódzik a hátam.....
Vendég

Véget ért a móka, zárul Maci mókatára. :lol:
Majd holnap jövök. Jó éjszakát mindenkinek!
Vendég

Sziasztok!

Bocsi megint az eltűnésért, de mint írtam már, elkezdődtek a munkálatok az udvarunkon, így elég sok dolgom lett a gyerkőc mellett! Na, de nem panaszkodok, hiszen nemsokára gyönyörű udvarunk lesz, de az biztos, hogy a napokban senkit nem kell altatni!!

És most megyek, is, mert igen fáradt vagyok, és holnap korán kezdődik a nap (a munka 6-kor és gondolom a betonkeverő ébreszti a ház gyermekeit is )

Dobok pár képet azért, hogy nem vesztünk ám el!!

Kép Vasárnapi fürdőzés

Kép \"Bandázás\"

Kép Dani segített talicskázni a betont...

Kép Egy örök emlék...

Kép És ami elmaradhatatlan (Malacka után)...

Kép Jelenleg így áll a dolog...

Puszi mindenkinek! Amint tudok, jövök!!!!!

Andy

Kép
oriandy

Norwell!
A hason alvás már nálunk is megy egy ideje, de úgy tünik, hogy ha nagy baj van, akkor az nem segit. A repülőztetést ki fogjuk próbálni. Azért remélem, mi sem leszünk extra hasfájósak. Szombat este kezdődött (szerintem a megytől, amit ettem aznap), tegnap is inkább délben fájt neki, és ma reggel. Azóta nyugi van.
Hatalmas már ez a baba :)

Andy!
Biztos szép a házatok. Az a beton rész terasz lesz? Mi is most épitkeztünk, és tervezünk egy hatalmas teraszt, de idén nem lesz belőle semmi, mert kifogytunk tőkéből. Jövőre kerités és USA van tervbe véve, igy szerintem csak 2 év múlva lesz belőle vmi. Majd én is dobok képet, már úgyis régen mutattam meg a lányoknak.

Jó éjt MINDENKINEK!!!
Vendég

Andy
első kép- persze aki Sárváron lakik, annak könnyű... (gondolom nincs messze tőletek a fürdő.)
Talicskás kép nagyon vagány, egyem a kis husiját. :lol:
betonkeverőért nem irigyellek. kb meddig tartanak a munkálatok?

Norwell
örülök a jó hírnek és köszönjük a képet. Még egyszer gratulálok! :lol: Aggódni meg csak módjával tessék. Nem szabad túlzásba vinni.

Kép

Kép
syrynx

Pupyka! Meg tudunk egyezni 16i taliban vagy meg varsz visszajelzeseket? Mi 30an biztos nem tudunk menni mert apa dolgozni fog es nem lesz aki bevigyen. Puszi!
Vendég

Sziasztok!

Nem tudok aludni, pedig a pipimtől akár lehetne is :evil: Tiszta takony vagyok, nem tudom mi lesz így a szombati talival :evil: Remélem jobban leszek, mert így nem megyek gyerekek közé. lehet, hogy be kellene vetnem Norwell kalapkúráját? :wink:

Norwell!

Gratula a babához! Olyan gyorsan megnő majd :) Lassan ő is kaphat vonalzót, nem?

Juca!

Fogalmam sincs, hogy hány napos lesz, 26 is csak ritkán, inkább 24 volt eddig. Fél év haladékot kapott Tesóbaba a becuccolásra, úgyhogy jó lesz, ha belehúz, mert három már letelt. :wink:
Szerintem (már ha tippelhetek :) ) Unique arra próbált utalni, hogy neki is van feje, és végre látszik a képen :twisted: Vagy nem?

Eszter!

Mikor tudod meg, hogy sikerültek-e a vizsgák? Ügyes vagy, hogy túl vagy rajtuk :)
A pé-m meg csak ne újítgasson :) De ha babát hoz, akkor egye fene, elnézem neki :)
Ha jól látom a 9. napon vagy, így még semmiről se maradtatok le a vizsgák miatt. Hajráááááááá!

Andy!

Biztos szép lesz az udvarotok! Jó is annak, akinek ekkora nagy és ügyes segítsége van :)
Az a talpacskás kép nagyon tecc :) A sörösdoboz a Dórinál is favorit :) Mingyááá' dobok képet róla :)

Kép

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

Egyszerűen nincs időm jönni. :evil: Annyi munka szakadt a nyakamba,h. mégcsak azt sem tudom beírni,h. www.babanet.hu. :evil:

Ha mindednki egyet ért, akkor fixáljuk le a 16-át talinak, estére összeszedek mindednt meg magamat is :evil: és leírom, meg hozom a táblát is. :oops:

Angie!
Segítenél a tali időpontjának és helyének lefixálásában?? Mert nekem sajnos ma sem lesz napközben egy perc időm sem. :evil:
Bár szerintem a Brendon tökéletes. :lol:

Puszi és este már tényleg jövök!!! :lol:
Vendég

Ha már ilyen nagyon nincs itt senki, hát teszek még egy képet Dorciról :)

Kép

Kifejezett haladást mutat a drága, mert eddig megfogni sem volt hajlandó egy ilyen morzsálódós dolgot, mint pl. panírmorzsa :) És ő mindent így szeret enni, hogy mindkét kezében legyen. Biztos, ami biztos :) Persze nem fogyott el teljesen a rantott hús, de kb. fél tenyérnyi darabot megevett belőle. Lehet, hogy mégse pempőn fog ffelnőni?

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

Csak gyors bekkukk, mert ma is ezer dolgom van!

Angie!
Nem terasz lesz, hanem a 4 garázs elötti beálló. ! kisgyerek van a házban, így jobb lett volna, ha csak fű van, de mivel a garázsok hátul vannak az udvarban, a kocsik mind lejárnák a füvet, meg ha esne az eső, csupa latyak lenne minden...
Így a maradék részen lesz füvesítés és: homokozó, szilakert, bográcsozós hely, sörpadok és asztal, pinpongasztal, kosárpalánk..

Syry!
Hát, igen szerencsére a fürdő nincs messze (biciklivel kb. 10 perc), és mivel Sárvárika vagyunk, így van kedvezményünk is a belépőre (nem 1900 Ft, hanem 700 Ft)
Ha minden igaz, ma befejeződik a betonozás, utána hozatunk földet, fel lesz rotálva, elvetve a fűmag, aztán már csak locsolgatni kell mindent! Ja és várni, hogy kinőljön a szép fű... :D

Majd, ha kész lesz, dobok képet!!

Most rohanok! 10-re kellett volna védőnőhöz mennünk mázsálódni, de Dani még alszik. Nincs szívem felkelteni, hiszen jön a szemfoga és így éjszaka elég szarul alszik!

Pusz mindenkinek!
Andy

Kép
oriandy

Évi!!

Dóri is nagyon édes! És azzal a két husival a kezében.... :lol:

Kép
oriandy

Sziasztok Lányok!

Akkor ahogy Pupy is irta:

A TALI IDŐPONTJA JÚNIUS 16, 10 ÓRA (most szombat), HELYSZIN A BRENDON BABAJÁTSZÓHÁZ (a Váci úton).

Nem tudom, hány órakor nyitnak ki, de úgy gondolom, 10-kor már be lehet menni.

Lányok, kérünk szépen még egy utolsó visszajelzést, hogy akkor pontosan ki tud ott lenni. Nagyon szeretnénk, ha minél többen lennénk, babák, anyukák, kismamák és leendő kismamák (természetesen, apukák és leendő apukák is).

Akik jelezték, hogy tudnak jönni:
Adriana
Angie
Annácska
Évi 77
Évi79
Pupy
Syry (?)
Brill (?)
SzHeni
Timika
Juca
Andy (?)

Jó lenne, ha még többen el tudnátok jönni. Virág! Te? Dido???
Vendég

Andy!
Ja értem.
Nekünk hatalmas a telkünk, igy legalább egy ekkora teraszt szeretnék, de az még odébb van, mert nem csak a betonozás, és munka kerül sokba, hanem a lekövezése. Egyébként apu is nagyon azt sajtolgatta belénk, hogy tervezzük a garázst úgy, hogy az udvarból lehessen bemenni. Végül az én akaratom érvényesült, és a ház oldalán van a bejáró (nekünk a ház alatt van a garázsunk). Végül apu is belátta, hogy én is értek egy kicsit a háztervezéshez :)

Évi!
Dorika nagyon édes. Nagyon remélem, hogy meggyógyulsz, mert különben apának egyedül kell elhoznia Dorcikát a talira :D :D :D . Ő semmiképpen nem maradhat ki a buliból!!! Addig még van 4 nap, tehát van esély. Nem hinném, hogy valami durva virus lenne a dologban.
Vendég

Sziasztok!

Azt hiszem megjött. Ez van. Jól vagyok. Egy másodpercig nem éreztem terhesnek magam úgyhogy nem ért meglepetésként. Azért jó lett volna picit reménykedni, de nem akarom sajnáltatni magam persze.

Brill, Panka, Jucmuc, Juca és mindenki köszi a szorítást.

Persze van bennem egy jó adag düh, de az annyira vulgáris és papírt (főként monitort) nem tűrő lenne, hogy hagyom is.
Vendég

Sziasztok!

Ezer bocsánat az eltünésért, de annyira nincs időm írni, megpróbáltam, de nem igazán tudok teljes tagja lenni a topiknak.
Azért, ha nem bánjátok olvasgatlak titeket és együtt örülök és szomorkodok veletek és néha, ha van időm irok.

Angie:
Pupynak már írtam priviben, hogy nem tudok menni most szombaton, mert a nagymamám születésnapját ünnepeljük, amit úgy volt, hogy múlthétvégén tartunk.
Nagyon sajnálom, pedig már tényleg nagyon szeretnélek már megismerni titeket

Millió puszi mindenkinek

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Angie! Pupy!

Sajna nekünk ez a hétvége nem jó, mert jönnek hozzánk a szüleim! :( :( :(
Remélem legközelebb!
Amúgy sikerült puhítanom a férjemen és talán a köv. talin ott leszük!

Andy

Kép
oriandy

Junko!
Én nem erre számitottam :) :) Nagyon sajnálom!!

Andy! Heni!
Sajnálom, hogy nem tudtok jönni!
Vendég

És akkor pár kép az "elsőszülöttünkről":

Utcafront:
Kép

Hátulról (a füvet nem kell nézni :) mert a kerti munkálatok még hátra vannak):
Kép
Vendég

Sziasztok!

Angie!
hatalmas a házatok, nagyon szép(füvet nem néztem 8) ) :lol:
Sajna én sem megyek a talira, de legközelebb már nagyon szeretnék.
Viszont a Grape Watert csak 3 hónapos kortól lehet adni, ez van legalábbis ráírva, és nekem sem ajánlotta a patikus.Kérdezd meg a védőnőt.

Andy!
Jók a képek!Főleg atappancsos. :wink: Milyen nagylelkű a fürdő, hogy nem kell teljesárat fizetni! :!:

Junkó!
Sajnálom! :(
Most mi lesz a köv. lépés?

Norwell!
Ott van aza baba, ne aggódj!Gondolj arra, hogy egyszer mindannyian ilyen kicsik voltunk! :wink: :lol: Aztán megnőttünk, és Anyukák lettünk! :D

SzHeni!
Mi újság van Veletek?

Maci!
Látom már nemsokára indul a project!Hajrá! :D

Eszter!
Gratula a vizsgákhoz, biztosan sikerültek!Mostmár csak Lact kell szeretgetni gyakracskán :wink:

Évi!
Jobbulást!Lehet, hogy allergia?
A rántotthús sörrel nem is rossz! :wink:

Pupy!
Tedd a könyvjelződbe a bnet oldalát, így nem kell beírni
:lol: :wink:

Képzeljétek, ma éjjel nem adtam Emilinek enni :oops: , próbálom kihagyni mostmár az éjjeli evést.Ivott vizet mikor felébredt, megkapta acumiját, és durmolt 6ig!Akkor kapott 160-at.Kicsit többre számítottam, de ez van.Utánna mind2en aludtunk 11ig, akkor viszont 1 óra alatt evett meg 180-at.Most megint alszik :roll:
Megyk is a dolgomra.

Kép
pankaa

Sziasztok!

Pár sort azért muszály irnom:

Juca, Junkó:
Nagyon sajnálom

Norwel:
még nem is gratuláltam neked a kistesóhoz

Tina:
gratulálok és boldog pocakosodást

Angie:
nagyon szép a házatok
remélem Szilárdnak hamar elmúlik a hasfájása

Brill:
köszönjük a születéstörténetet

Anikó, Fleur, Zsúka:
hogy vagytok?

Pupy:
sajnálom, hogy megint sok munkád van
hogy vagy egyébként

Évi, Panka, Kacsa, Andy:
tündériek a gyerköcök

most emlékezetből ennyi

velem nincs semmi különös, a lombik várat még ugye augusztusig
egyébként új melóhely van láthatáron, ami sokkal közelebb lenne és pénzben is jobb, a héten dől el, hogy felvesznek-e vagy nem
ez miatt lehet csúszni fog a lombik, még nem tudom hogy fogjuk tudni megoldani, ha új melóhelyem lesz
meg anyagilag is kimerültünk eléggé, de azért remélem valahogy meg tudjuk oldani a lombikot, ha nem is augusztusban, legfeljebb egy pár hónap csúszással
úgyhogy két dologtól is függ, hogy hogyan alakulnak a dolgok, meg persze, ha más is közbe nem jön úgy mint a legelsőnél

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Mégvalami:

Jucmuc:
hogy vagy?

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Junko!

Ne dühöngj, avagy inkább ne légy önpusztító. Tudom könnyű innen okoskodni.
Én most hiper nyugodt vagyok, annak ellenére, hogy a vetélési statisztikám 66,7% és holnap megyek a műszeres befejezésre. Rájöttem, hogy a gyerek utáni vágy, a gyerekáldás, és a gyerek szeretete abszolútli nincsenek összefüggésben. Nekünk többet kell rájuk várni, de talán jobban meg is értjük, hogy ők ajándékok, nem a mi részeink. Na mindegy, ezt nemsokára érezni fogod, mikor megszületik a gyereked. Talán Brill vagy Évi jobban meg tudnák fogalmazni, mert tudom, hogy értik, hogy mire gondolok. :wink:

Nagy levegő, aztán kifúj, és tabula rasa. Nincs más út, csak előre.

Pusza:

tjuca

Kisfiam ma visszabújt a régi Szilárd bőrébe. Ma még nem sirt, csak nyöszörgött, azaz egyszer sirt, amikor nagyon-nagyon éhes volt. Most is alszik, mint a bunda.

Panka!
Nem olyan nagy a ház. 100 m2 az alapterülete, és félig alá van pincézve, mert lejt befele a telek. A garázs is lent van.

Heni! Panka!
Sajnálom, hogy nem tudtok jönni. Pedig tényleg jó lett volna megismerni titeket.
Vendég

Sziasztok!

Itten vagyok, de be vagyok havazva melóval. Visszaolvasgattam, mindjárt válaszolgatok......
Vendég

Helló Lányok!

Akkor tuti fix a szombat 10:00 Váci úti Brandon?

Háááát, akkor én is feliratkoznék arra a "ki megy" listára, mert éppen meg tudom oldani :D :lol:
Lac azt mondta, hogy ő majd legközelebb jön velem, hogy megismerjen titeket :)

Jajjjj, annyira várom már, hogy személyesen is megismerjelek Titeket :lol:

Egyébként adó- és pénzügy jogból nagggyon megvágtak, mint ma kiderült. :oops: :(
20-án van az UV, ami szóbeli, úgyhogy még nem tudom, hogy lesz meg... :oops: :shock:
De köszi a drukkokat!
Valahogy az elejétől fogva éreztem, mert annyira nem az én világom a pénzügy...És még a jegyzeteim is itt hevernek az ágy mellett-a tudat alattim biztos tudta, hogy még nem kell elpakolni, mert hátra van a java... :?

Puszilok mindenkit :lol: : Eszter

eszter82
Budapest

Jaaaaa, és valamit akartam még:

Kicsit lehet, hogy undi... :oops: bocsi... :oops:
Nektek volt már olyan, hogy megjött-mint szokott-, aztán elmúlt piri, és 2-3 nap semmi, és akkor hirtelen barnázós izé következett?
Ma napközben jött belőlem ilyen barnázós trutyma, de már kb. 3-4 napja abba maradt piri... :?: :? :roll:
Ez mi lehet? És legfőképp miért?
Jövő héten megyek dokihoz, majd el is mondom neki... De addig is értetlenül állok, hogy miért nem vagyok normális? Ez lehet valami gond előjele??? :shock:

eszter82
Budapest

Végre levonult az ár.

Millió bocsánat, de nem tudok elmenni a talira. Pedig nagyon szerettem volna. :( Valszeg vendégeim lesznek a hétvégén, meg éjszakázok is. :( Remélem, a következő összejön.

Andy
Jó nagy melóba fogtatok. Gondolj arra, hogy nemsokára egy csodaszép udvar boldog tulajdonosai lesztek.
Kicsit irigykedek a strand miatt. Nekem nincs időm rá. :(
Hogy sikerült a mázsálódás?

Angie
Örülök, hogy megoldódhat a pocigondok.
Nagyon szép házatok van. Hozzágondoltam a szép kertet is. :)

Évi
Milyen csúnya baci környékezett meg? Majd ellátom a baját. :D
Dórinak jól áll a sörösdoboz a kezében. Ovisan imádtam a sört. Igaz, most is szeretem. :D

Junko
Nagyon sajnálom a pirit. :(:(:( Ne szomorkodj, sikerülni fog!!!

Szalai Heni
Gratula az új munkahelyhez! Biztosan te fogod kapni az állást.

Panka
Köszi a drukkot. Igyekezni fogunk. :D
Vendég

Eszter
Sajnálom, hogy nem sikerült a pénzügyesizémizé vizsgád. :(
De majd a következő 5ös lesz! :)
Vendég

Kösz Maci!
Én már a 2-sel is beérném, csak túl legyek rajta.
Ez a pénzügy szörnyűűűű ez a sok adó, meg illeték, meg szám, meg százalék,....UTÁLOM!!! :evil:

De csakazért is levizsgázok belőle!!!!!

eszter82
Budapest

Eszter
Ez a beszéd! Sikerülni fog! :)
Vendég

Angie!

Nagyon szép a házatok! :D
A miénk is ilyen stíusú, csak egy szintes! Épp úgy néz ki, mint a tiétek, csak mintha levágták volna alóla a garázst... :D
Hol van?
Valahol pest környékén?

eszter82
Budapest

Junkó!

Naggyon sajnálom! :(
Annak örülök, hogy a szavaidból azt vettem ki, hogy nem kenődtél el rettenetesen, és előre nézel bizakodóan!!!
Így kell csinálnunk! Ha mindig elkenődnénk, ... :)

eszter82
Budapest

Tök béna vagyok... :oops: Az hgy lehet, hogy amit Junkónak írtam, annak csak az eleje ment fel a topikba, a többi elveszett??? :oops:

Szóval még azt akartam csak a végére, hogy a dühöd érthető, de nem adjuk fel, és hidd el, sikerülni fog!!! :)

eszter82
Budapest

Hű, majdnem elfelejtetem!!! Megodódott a gázszámla-probléma. :) Tegnap küldték a helyesbítő számlát 4.400 HUF-ról. Így már mindjárt jobban fest a dolog. :)
Lassanként vége mára. Ezt vártam már 2 óra óta. :lol: :lol: :lol:
Holnap ugri-bugri, némi ügyintézés és takarítás. Majd pénteken melózok. (meg hétvégén éjjel :x)
Mindenkinek jó pihenést és szép álmokat kívánok!
Vendég

Halihó!

Angie!
Gyönyörű a házatok! Nekem is családi az álmom, és benne is van a 8-10 éves tervben...
Most ilyen, amiben lakunk (1 szint + tetőtér: 4 lakás; 2 kisebb és 2 nagyobb)

Kép

A kék karikás helyen lakunk mi és a piros karikás épp eladó!
Esetleg valaki?? Gondoljatok bele: mire ideköltözik az új lakó, szép udvar lesz!!!! :lol: :wink:

Ma megint tikkasztó hőség volt, így elmentünk pancsizni a barátokkal, de Daninak esze ágában nem volt belemenni a vízbe. Nem tudom, miért. Vagy csak ilyen kedve volt ma, vagy az volt a baj, hogy ebben csak bokáig ért a víz...???

Kép

Kép Azért a dinnye bejött!!!
:lol: :lol:

Maci!
Sajna nem voltunk mázsálódni, mert Dani úgy bealudt, hogy nem értünk oda! Gondoltam nem keltem fel, mert amúgy éjszaka nem jól alszik a meleg és a fogzás miatt. Épp a szemfogai jönnek és igen meggyötri szegényt!

Na mentem! Mára ennyi!

Kép

Andy

Kép
oriandy

Sziasztok :)
Panka :)
Anyósékhoz kitartás :) Egyáltalán nem vagy loboncos :D
Emili nagyon szépen összetojta magát
Szép mennyiséget evett a kisasszony :D

Évi :)
Remélem azért van péd és lesz hamarosan Tesóbaba :)
Dóri nagyon vagesz ezzel a sörös dobozzal és távirányítóval :D Apja lánya mi?
Rántott husis is klassz :D

Unique :)
Nagyon szép Laura :D

Tina :)
Örülök, hogy a másik teszt is pozitív lett :) A rókakomához kitartás :D
Drukk a holnapi doki látogatáshoz :)

Norwell :)
Gratula a kis petezsákocskádhoz :)
Örülök, hogy ilyen jó dokit találtál :) Remélem szép pocakosodásod lesz :)
Kende nagyon nagy fiú lett :D Nem semmi :D

Maci :)
Nekem mázlim van, apa is szeret reggelente lustizni :D Bár két korán kelő mellett nehéz ezt kivitelezni :D

Andy :)
Dani nagyon helyes hapsi :D
Az örök emlék tényleg az lesz :) Nálunk a telken van az unokatesóm keze a betonban. 35 éve került oda, de még ma is szép emlék :D
A beállót ne sajnáld, legalább lesz hol megtanulniuk a gyerekeknek biciklizni :D

Junko :)
Sajnálom :( Fel a fejjel :)

Angie :)
Mi elvileg megyünk a talira :)
A házatok nagyon szép és hatalmas :D

SzHeni :)
Örülök, hogy jelentkeztél :)
Drukk az új munkahelyhez :)

Eszter :)
Sajnálom, hogy nem sikerült a vizsgád :(

Rólunk:
Tegnap pokoli napom volt, így este semmihez sem volt kedvem, csak mielőbb túl lenni a napon :cry:
Az egész azzal kezdődött, hogy leszakadt a kipufogója a kocsimnak, de hogy jó legyen az eleje :x Így nem tudtam tovább menni, nehogy beakadjon valahova. Apa jött menteni :P
Ezzel sikerült elkésnem a fodrásztól, de szerencsére még így is sikerült megcsinálni a fejemet :)
Aztán mikor a szervizben csinálták a kocsimat hívott Annamari osztályfőnöke. Az ütő megállt bennem, egyből tudtam, hogy baj van. Annamari elesett, neki az ajtófélfának (ami be van vasalva) :cry: Nem volt eszmélet vesztése, nem lett agyrázkódása, de egy hatalmas dudor van a fején, pont a halántékánál. A dokink szerint szerencsésen esett, hogy nem lett nagyobb baja :roll:
A nap megkoronázásaként ahogy kivettem a babakocsit az autóból és kinyitottam kihullott egy csavar belőle.
Remélem mostanság nem lesz több ilyen napom :)

Szép álmokat mindeninek :)

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Sziasztok!

Juca!
Nagyon sok erőt a mai naphoz... nem nagyon segít, de Veled vagyok!
Sajna a lelkünk késöbb gyógyul meg mint a testünk... :(

Junko!
ET utáni 10. napon vagy?
Nem tudom mit értettél az "azt hiszem megjött"-ön..., normális vérzés???
Sajnálnám nagyon... :(

Panka!
Még nem dícsértem meg Emili hajacskáját! :D Kifejezetten jól áll Neki!!! :D
A kaksi meg... :mrgreen:

Syry!
Eljutottatok végül a szűrésre?

SzHeni!
Remélem "meglesz" az új munkahely! :D

Unique!
Nagyon szépséges Laura! :D

Tina!
Ma orvos!!! :D :D :D
Gyere a hírekkel! :wink:

Norwell!
Nagyon örülök, hogy minden rendben! :D
A megfelelő dokinéninek is! :D
Persze, hogy fáradka vagy!!! :wink: Miért is kimami??? :lol:

Évi!
Gyógyulj meg!
Dóricicával nem lehet betelni!!! :D
Majd meglátod a megfelelő pillanatban lesz peteérésed!!! :wink: Tudom, miről beszélek... Kép Azért drukk! :wink:

Eszter!
Sajnálom a sikertelen vizsgát. Az ismétlés már tuti görbülni fog! :wink:
Most pedig aktívan a babaprojecte koncentrálni! Nagyon aktívan! :wink: :wink: :D

Annácska!
Nem semmi napod volt! De letudtad a 3 rosszat..., úgyhogy már csak jó dolgok történhetnek!!! :D :wink:
A vámpíréletet én is jobban bírom! :lol:
Kicsit aggódtam is, hogyan kivitelezhető majd Erik mellet..., de megy! :lol:

Angie!
Végre a "régi" Sziszkó!!! :D
A talin úgy néz ki ott leszünk... (csak nehogy elkiabáljam! :lol: )

Puszó Mindenkinek!
Brill Kép

Kép
brill

Kép

tjuca

Sziasztok :)
Juca :)
Nagyon sok erőt és kitartást Neked! Gondolok Rád!
Gyönyörű ez a kislány :D

Brill :)
Nekem is jobban megy az éjszakázás és addig nem is volt gond míg Petka a reggel 6-os szopi után durmolt 9-ig, de mióta reggel 7 körül kel fel azóta nekem sincs lustálkodásom :D

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Syry
Nagyon jók a képek :).

Évi
Nem, képzeld 4,44 cm csak ahogy lekicsinyítettem nem látszik jól :) Az már elég méretes egy egy rúgáshoz :)
Tüneményes a nagylány a képeken. Csak nyugodtan tegyél még :).

Puppy
Remélem azóta már túl vagy a mensin és itt az újabb hónap, csak elore pozitívan.
Anyuddal kapcsolatban nagyon szorítok..
Lehet, hogy baba volt és elment, de már sosem fogod megtudni és ha így is van nem érdemes emészteni magad.
Az elso 12 hónapban csak szinte kizárólag genetikai rendellenesség miatt veszíti el valaki a babáját.

Pankaa
Hú mekkora haja volt Emilinek :).

Juca
Nekem a 3. és az utolsó elotti kép tetszett a legjobban. Az elso szülinapi tortámmal én is így kimázoltam magam.
És az a kis huncut vigyor...hát zabálni való. Olyan sokat nott.

Borzasztóan sajnálom, remélem hamar sikerül túltenni magad rajta és hidd el hamarosan megint baba lesz a
pocakodban. Nem tudom segít e, de küldök egy gyógypuszit.
Kép

Anikó
Fúú az már nagyon szép méret :).
Nem teszel fel képet magatokról?

Annácska
Köszi :)

Adri
Hát ez az orvos dolog nagyon gáz. Hihetetlen, hogy még pici gyerekkel is ilyen köröket futtatnak.
Mintha az egézségügyet nem érdekelné semmi. Remélem nem tart már sokáig ez a kálvária.
Nagyon jók lettek a képek.

Tündi
Átloholtam a másik topikba, hogy megnézzem a képeket. Nagyon jók lettek :).

Eszter
Nagyon szorítok a vizsgáidhoz.
Boldog szülinapot így utólag
Kép
Kép

Monyo
És minden ok? Magadról nem írtál semmit....

Norwell
Sajnálom, hogy a dokival így jártál. Remélem a másik sokkal jobb lesz.

Tina

Gratulálok!!!!Jajj amit leírtál nagyon ismerős :) Én is ezt csináltam :)

Andy
:(

Pupy
Úgy tűnik nekem egyik időpont sem jó :(.Bár ha attól függ mikor lesz a 16.-i még lehet belefér a céges nap előtt.
Na ha 10 óra, ahogy Angie írta, akkor lehet összehozzuk.

Kacsa
Szerintem normálisak az érzéseid. Én tuti vagyok benne, hogy nekem is lesznek hasonló kirohanásaim, így
apát már el is kezdtem lelkileg felkészíteni.

Brill
Nagyon szépen köszönjük a születés történetedet :)Tényleg nagyon szép :).
És Anginek igaza volt te egy hős vagy :)

Annácska
Örülök, hogy jól sikerült a kirándulás.
Hát ez tényleg nagyon gáz nap volt. Örülök, hogy Annamarinak tényleg nem lett komolyabb baja és tényleg soha többet ilyen
napot!!!

Junko
:(

Heni
Nagyon szorítok, hogy melóhely összejöjjön.

KépKép
KépKép
fleur

Ma nagyon nyüszi vagyok :cry:

Annyira nem esik már jól dolgozni, de már csak 2 hetet kell kibírnom valahogy. Az a gáz, hogy még mindig meetingekre, meg minden ilyen hülyeségre be akarnak szervezni, szerintem meg már semmi értelme és már nem is érdekel az egész.

Ma hajnalban megint volt egy ki hancúr, de csak addig tartott míg kimentem pisilni, utánna ő is lenyugodott. :)

Amúgy megvettem az első kiscsajos ruhát, legfeljebb kicsit befürdünk vele, de akkor sincs gáz, legfeljebb elajándékozzuk valakinek. Holnap megyek vércukor vizsgálatra, hajnalok hajnalán kell kellnem és már a 7 óra is nehezen szokott menni :)

Ma pedig, ha minden igaz bemehetünk megnézni barátnőmmel a szülőszobát az Istvánban.
Amúgy elkezdtem ott kismama tornára járni, nagyon jó. És most úszni is járok. Igaz a fürdőruha kérdés nagyon nyűgös volt. Kb 50 fürdőruhát végig próbáltam, miután rá kellett ébrednem, hogy talán nem véletlen, hogy külön kismama fürdőruha is van. :) Így végül azt vettem. Ha majd egyszer készül rólam ilyen fürdőrucis kép, felteszem nektek.

Azt hiszem most ennyi.
Puszi nektek

KépKép
KépKép
fleur

Brill!
De jó lenne, ha el tudnátok jönni. Már nagyon hiányzik Erik (Sziszkónak is :) )

Juca!
Lélekben veled vagyok! Erős lány vagy, és tudom, hogy túl fogod tenni magad. Addig pedig azért vagyunk itt, hogy elsird nekünk a bánatodat. Gyere bátran!

Eszter!
Nagyon örülnék, ha ott lennél te is. Hidd el, teljesen másképp viszonyul utána az ember a topiktársaihoz.
Vizsgát pedig sajnálom, de van még pótlási lehetőség, és ez a lényeg.

Maci!
Te nem jössz talizni?

Tina!
Remélem, lesz ma kép is.

Kiabál a babám, hogy nagyon unatkozik. Megyek játszok (neki) egy kicsit.
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?