Sziasztok!
Petine, köszi a kötőhártya-gyulladásos tippet. Én egyszerre csöpögtettem a két gyereknek, az elején a nagy visított, a kicsi tűrte, a végére a kicsi visított és a nagy hagyta, hogy cseppentsek... De a kamilláról hallottam olyat is, hogy nem szabad a szemre használni. Miért? Most akkor mi az igazság?
Lányok, én idén még nem szántam rá magam a bio naptejre. Tavaly vettünk, de hamar elfogyott (két gyereket + magamat kenem vele), Balatonon bionaptejet venni nem sok esélyem volt, maradt a DM, abból még most is van, egyelőre azt használjuk. Meg tudjátok mondani, hogy a DM-es gyereknaptej miért ártalmas és a bionaptej miért nem az?
Nem környezettudatos téma, de szerintem közel áll hozzátok
Segíts magadon, és a művészet is megsegít 2007.06.09. 13:00
Június 9-én szombaton 13 és 15 óra között egy több szempontból is érdekes műsort hallhattok a Civil Rádióban. A tartalomból: festés - haldokló hajléktalanoknak, tánc - nőknek, film - fogyatékkal élőknek, dráma - roma fiataloknak. Ezek a riportok azt járják körül, hogyan segíthet a művészet. Az adás alatt a műsorkészítők maguk is ecsetet és zsírkrétát ragadnak, hogy a stúdióban kifeszített vászonra fessék-rajzolják azokat az érzéseket, amelyeket az elhangzottak keltettek bennük - s magát a festést is igyekszünk hallhatóvá tenni. A műsort a rádió életmód-szociális műhelye készíti, a műsorban bemutatkoznak a műhelyhez tartozó műsorok és műsorvezetők is.
A műhelyt és a műsort én vezetem
A műsort meghallgathatjátok élőben rádión (Budapesten FM98MHz), vagy interneten (
www.civilradio.hu), vagy az adás után 2 hétig ugyanerről a honlapról az archívumban.
GyeZsu