Sziasztok!
Évi!!
Hol nem kábitószereznek???
Ennyí erővel sehova se mehetnél!Én például nap mint nap megyek Kíráért a suliba ahol ugye ott a suli elött (Vásár-tér)a tér,hát kérlekszépen Miron ott szokott szaladgálni a fűvön a bokrok között,több másik kisgyerekkel egyetembe.És elmondom neked,hogy nem egyszer ott szívtak a "fiatalok" az orrunk elött.
A Vörösvári játszótereken se csínálnak különb dolgokat sőt...még egyebeket is!
És,hogy tovább fokozzam itt a dolgokat voltunk az Illuska-forrásnál kirándulni,hát mit ne mondjak szép látvány volt!
Tele fiatal támolygó motorosokkal.
Ez ellen nem tudsz semmit csínálni,sajna a mai fiataloknak nincs semmi szorakozási lehetöségük a környéken,nincs egy hely mint régen a "kuli" nekünk ahol összegyültünk.Most minden olyan helyen ahol van pad és kicsít eldugottabb (nem a főuton) helyen van,hát ők ott "rosszalkodnak"
A kábitószer meg ugye nevelés kérdése is,én ugy tervezem,hogy összegyüjtök olyan filmeket cíkkeket ami arrol szól milyen tragédiák történhetnek ha..ezt megmutatom a gyerekeimnek.Ha ezek után mégis rászokik,az ellen már nem tudok mit csínálni.Nem tarthatom őt otthon a vitrinbe,sőt a baráti társaságát se választhatom meg neki.Ami ugye nagyban befolyásolhatja őt,mármint egy rosszul választott baráti társaság.
De sajna elég sok olyan szűlö van akik ezt tabutémának veszik és nem beszélnek a gyerekkel róla,nem ilyesztenek rá,nem ismertetik az esetleges következményeket,igy persze a gyerek ha ki is probálja akkor csak az lesz benne,hogy hú tényleg milyen jól érzem magam tőle.
Tudom,hogy egy pár hónapos (éves)gyerekkel ezeket mind még nem tudod mebeszélni,arra az esetre pedig csak azt tudom tanácsolni,hogy a játszotéren is néz körbe mielött szabadjára engeded majd a gyereket de azután is legyen rajta mindig a fél szemed!
Más téma:
Hajni Aposom már köszi jobban van mármint ahoz képest ahogy volt.Ma hazajött a korházbol.Van neki egy szívizom rendelenessége,és még ráadásul a tüdején is találtak valamit!
Enni alig eszik,csontsovány ami makacssággal is társul,ugyhogy sajnálom is szegény sogornőmet,mert tudod ők laknak vele.Az a baj,hogy akarni se akar,innentöl kezdve nekünk már nincs mit tennünk,eröszakkal nem lehet senkit rávenni semmire.Majd csak lesz valahogy!
Sancsí!
Én büszkélkedhetek rendes férjel!!
Soroljam??
-utálja ha elé rakom a kaját,ő szed magának és melegiti ha kihült.
-ugyanez kávénál,sőt ő csinálja az enyémét is
-vacsorát általában ő csínál
-wc deszkát visszarakja
-kádat leöbliti fürdés után
-hétvégén porszivoz,és ebéd után ő mosogat
-számitógép körüli kuckoba ő szokott portalanitani
-ha nem vagyok otthon akkor a ruhákat is kilogatja a gépböl ha benne maradt
-elviszí a gyerekeket néha,és közli,hogy akkor most pihenjek
-wc-fürdő ablakot nem érem el ő szokta pucolni Mindezek melett állandoan kertészkedik,barkácsol stb...
Na jó ennyí,nem fényezem itt tovább,de tényleg sokat segit már ha éppen nem dolgozik.
Neki ez természetes igy nevelte anyukája.Aposom a mai napig minden háztartási munkát egyedül csínál a mosáson és vasaláson kivül.Sogornőmre csak a függöny felrakása vár azt ugyanis nem tudja Aposom szépen visszatenni.
Na jó azért Gábornak is vannak hülye dolgai pl itt a számitógép fotel mindig tele van a ruháival,mert ő mindig "csak fél orát volt rajtam" címszóval,íde akasztja és nem dobja a szennyesbe.Szóval ezen még csíszolnom kell.
Most viszont mennem kell,mert alszanak a gyerekek,ugyhogy gyorsan vasalok!
Szép napokat!!