Új privát üzeneted érkezett!

Helló

Szegény BIldi, már nekem is volt ilyen, amikor jól felcsúszott a kismanó, és a számon keresztül akart kibújni. Hála az égnek, nekem már szépen lesüllyedt, így annyira nem vészes, bár néha azért még fulladozom.
Remélem, hogy jól alakul a mai NST-d, kíváncsi vagyok rá!

Anyapoc, a szülésznővel inkább az a gond, ha nem a saját van, hogy attól tartok, nehogy az legyen ügyeletbe, aki Szil születésekor volt a fogadottam, mert az igen ciki lenne. :roll:
Meg hát minden kérésemet elmondtam a mostaninak, hogy mit hogyan szeretnék, erre most meg le akar lépni.

Hát Villő tündéri, ezért is szerettem volna nagyon kislányt, mert azt lehet öltöztetni mindenféle fodros kis rucikba, lehet fésülgetni, copfozni, meg ilyenek. Na de nekem pasik jutottak. :D

Robcsi, szerintem ez a szülésznő nem csak paráztat, hanem tényleg képes lelépni, na mindegy, nem mondhatom, hogy maradjon a kedvemért, bár őszintén én elvárnám, márcsak azért is, mert így ígérte ugye. Az idő egyébként tényleg szalad, már te is nagyon a végefelé közeledsz. :wink:

Pusz
Vendég

Anyapoc!
Ez a csajszi tiszta színésznő :lol: , nagyon édi ahogy "nagylányosat" játszik :lol: (hát én is inkább lánypárti vagyok..)

A terheses dolgokhoz sajna nem tudok hozzászólni, csak sárgulok itt szépen csöndben 8) :lol: Olyan hamar el fog telni az a pár hetecske hogy csak na!!

A görbémet továbbra sem tudom feltölteni, de csak annyi történt hogy visszament a szokásos 37,1-re :idea: remélem ott is marad, pénteken kell tesztelnem..
katica_75

Ezt még gyorsan megmutizom,hogy jött nálunk az "áldás" tegnap... :?

http://s53.photobucket.com/albums/g49/a ... CN3538.flv

Majd még jövök :)!

anyapoc

Mai élményünk:

Nincs most kocsink,mert műszakizik és buszozunk.Ma du jöttünk haza az oviból,vártuk a 11-est és aggódva figyeltem,hogy ismét nagy eső közeledik.Gondoltam,nehogy teljesen szétázzunk,megkérem a sofőrt,hogy hadd szálljunk fel visszafelé is.Erre közölte,hogy csak akkor lehet,hogy ha a végállomáson leszállunk és új jegyet veszünk,tehát 180 Ft helyett 360 Ft :shock: ...mondtam neki,hogy nem várostnézni akarok ám,csak nem szeretném,ha a gyerekek teljesen eláznának...de értsem meg.Nekem viszont nem volt több apróm(csak nagy pénzem,amit ugye nem fogadnak el :?),na meg ideges is lettem,így leszálltunk és visszakullogtunk a másik oldalra és vártunk,hogy jöjjön visszafelé a busz...Persze már kezdett csöpögni,de aztán jött a busz,mondta is a sofőr,hogy értsem meg,mert megbüntetik az ellenőrök,meg engem is...de hogy ő sietett,stb...hát nem mondtam semmit,csak megköszöntem...
Igazából kicsit elkeseredtem,mert teszem azt jégeső jön,akkor egy totál fedetlen buszmegállóban mi a fenét csinálok a gyerekekkel????

lehet,hogy én vagyok furi,de engem ilyenkor nem érdekelne ellenőr vagy ilyesmi...Na mindegy...Persze azért hazáig eláztunk,mert miután felszálltunk a buszra,megeredt az eső :?....
De nem volt vészes,csak félelmetesnek nézett ki megint az ég :)!

Jövök még :)!

anyapoc

Sziasztok!
Netcaféból jelentkezem :)
Még a héten egy vizsgám van szombaton,aztán uzsgyi haza.Már alig várom.Hiányzik a gyerkőc! :oops:
Drukkokat köszike!

Látom a nagypocakos kismamik a szülésen törik a fejüket :D

Anyapoc:Én is úgy érzem,hogy sikerült,bár ki tudja. :wink: Van egy-két definíció,amiből ha egy" a "betű kimarad már 1-es az egész.Szóval nem tudom,minden "a "betűt a helyére írtam-e?! :roll: Neked pedig gratula! :lol:

Lehet megvesszük az utazóágyat.Van egy ami nagyon tettszik!

KépKép

KépKép
okr

Hello!

Anyapoc jol megfertoztel ezzek a keresztszemes himzessel, azota is azt csinalom, vettem mindent hozza es elkezdtem a vonatot, tok jol megy csak a fel oltesekkel vagyok egy kicsit bajban.

Na, majd jovok! (Most mar tudjatok mit csinalok ha napokig nem lattok! :lol: )

Kriszti milyen utazoagy? MI meg mindig nem vettunk semmit es nem is akarok legalabb a 28. hetig.

Bejelentkeztem jovo het szerdara 4D-re.

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!

Hírem vannak Zsazsókáról!

Kórházba került és
"sajnos már a szülésig, ami a 37-38. hétre várható, nem is fogják kiengedni, mert a méhlepény a méhszájnál tapadt, igy a babácska veszélyeztetve van....Addig szigorú kórház, megfigyelés , ágynyugalom.....
Ennek ellenére mindketten jól vannak!"

A férjétől az idézet :wink:

Szorítsunk nekik nagyon!!! :)
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
angel37

ZSAZSOKA NAGYON, NAGYON SZORITUNK HOGY MINDEN RENDBEN LEGYEN ES GONDOLUNK RATOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Angyal hanyadik hetben van most Zsazsoka?

KépKép
KépKép
tontica

anyapoc:
En mar nem tudok az ilyen sztorikhoz hozzaszolni. Nekem mar az is bosszanto, ha nem allnak fel a villamoson vagy buszon ha gyerekkel van valaki vagy eppen nagy pocakkal, de ez komolyan durva!!!

Az NST jo lett... Azota is semmi kulonos nincs babucival. A doki szerint a vesetagulat nem is az, mert annyira kicsi, hogy meg nem hivjak igy, csak a szonografus no akart nagyon preciz lenni :roll: Hat engemmeg megszivatni, ugy tunik...

Athiz:
Hat az en dokim is most szombaton nincs, meg ekkor nincs, meg akkor nincs. :? Hat nem jo erzes... A szulesznot kell igy is hivnom barmi lenne. A doki csak viccesen megjegyezte (en nem nevettem rajta), hogy o 8 honapig allt nekem keszenletben, most a szulesznon a sor erre az utolso par hetre. :? Szoval ot majd a szuleszno ertesiti, ha tenyleg szulok...

Kriszta:
Mi is vettunk utazoagyat. nagyon klassz dolog szerintem!

Zsazsoka:
Drukkolok nagyon!!!

Tonti:
A 4D biztosan nagy elmeny lesz, mar most varom a kepeket rola :lol:

baratodildi

Mindenkinek szép hétvégét! megyek a BAkonyba hétvégén Anyapoc közelébe!

Anyapoc!Jut eszembe Herenden 3 napos Juniális lesz, délutánonként tök jó programokkal gyerekeknek vidámparkkal, este táncos mulatsággal, mi is ott leszünk. lesz arcfestés is, a barátnőm csinálja, meg HEnna! gyertek át,közel van!

Mindenkinek pussz
Vendég

Tonti,
hogy pontosan mondjak, visszakerestem egy régi hsz-t és lenéztem a tickerről :oops:

34.hét 2.napnál tartanak!
angel37

Sziasztok!

Katica, mit lett? Teszteltél?

Anyapoc, hiába, az emberek hozzáállása felülmúlhatatlan! Elhiszem, hogy betojt a fickó, mert nem akart állás nélkül maradni, na de emberség nincs a világon? Ezek szerint nincs, mi?
A vihar meg félelmetes, nálunk most nem volt ennyire brutális, de nemrég felénk is ilyenek tartottak, akkor nagyon megrémültem, hogy mi lesz ebből? De túléltük. :)

BIldi, hát lehet, hogy a szülésznővel többet érsz majd, hogy melletted van, mint a dokival. Bár fene tudja, de a nagyját általában a bábák végzik szülésnél.
Szóval szülés még nálad sem várható egyenlőre? Nekem az utsó NST után azt mondta a szülésznő, hogy ez 24 órára szól, utána kiszámíthatatlan, bármikor beindíthajta a baba a szülést.

Tonti, gratu a 22. héthez! Hogy vagytok? Remélem, szép képeket csinálnak majd a babákokról, és mi is megcsodálhatjuk majd itt, a topicban. :wink:

Okr, biztosan klassz az utazóágy, és ha sokat utaztok, ki is lesz használva. Én elárulom, hogy mi utazóágy gyanánt az összecsukható járókát használtuk, ha pl. anyuékhoz mentünk le anno Szilivel. Remélem, minden betűt jól a helyére tettél! :lol:

Angel, kár, hogy nem valami jó hírrel jöttél hozzánk! :?
Szegény Zsazsó, sajnálom, hogy feküdnie kell, én pocsékul viseltem a fekvős időszakot, főleg, hogy még WC-re sem engedtek ki. Iszonyú megalázó tud lenni, hogy az ágytálba kellett pislantani pl. Legalábbis nekem kellemetlen volt nagyon. Meg hát olyan kiszolgáltatottnak érzi magát az ember, amikor amúgyis sz@r lelkiállapotban voltam.
Zsazsó, kitartást és minden jót kívánok! Ha jól emlékszem, azért nincs neki olyan sok már a végégig, ugye?

Én meg voltam UH-on, meglett a vér-vizelet leletem is, azzal minden okés.
A babám most kb. 3 kg, és a doki érezte, amikor az asztalra feküdtem, milyen kemény a hasam, megkérdezte, hogy vannak-e fájásaim. A gép szerint mondom nincsenek (NST). Erre mondja, hogy de most van, ugye? Hát igen, válaszoltam.
Aztán odarángatta az asszisztensnőt a monitor elé, hogy jöjjön, ezt látnia kell. Úristen, gondoltam, mi lehet a baj a babámmal, erre kiderült, hogy a hatalmas kukacát és tojásait csodálták meg. :P
Na szóval a lényeg, hogy a végén azt mondta, minden rendben, és ha jönnek a fájások, mehetek szülni.

Puszmóka mindenkinek, jók legyetek!
Vendég

Athiz! ktartás! :lol:

ZSazsóka megadrukk+++++++++++

Tontika ugye jobban vagy?

na tényleg lépek!
Vendég

Hello!

Hat mar Mindenki megy szulni! :shock: :lol: Na, en meg nem akarok!!!

Zsazsonak sok ero es kitartas, borzalmas lehet ennyi ideig korhazban lenni es fekudni es agytalazni meg miegymas, en nem is akarok erre gondolni!!! :roll: :(

Angyal koszi az infot, igazabol mar johetne a baba 34 hetesen de jobb ha meg var egy kicsit.

Katica: mai ho??? Nem mondasz semmit?

Boniko koszi jol vagyok mar, kutya bajom!

Anyapoc hat en is elamuldoztam milyen felelotlenek az emberek mert mi van ha tenyleg elkezd esni a jegeso, multkor itt is jo dionyi darabok estek az egbol, meg szerencse hogy nem serult meg senki. Keresztszemes szupi!!!!!!! :lol: :lol: :lol: Mar megvan Thomas feje (igaz a szemet elszurtam de igy se rossz :lol: )

Athiz: mar most hires a fiad a nagy kukacarol?! :shock: :lol: Akkor mi lesz kesobb! En is ugy orulok az en kukacososmnak pedig azt hittem en mar csak lanyt akarok de olyan buszke vagyok a fiura is!!! 3 kilo? Az nem semmi!

BIldi nana hogy nincs vesetagulat csak remisztgetik az embert, Te kinek kuldesz sms-t ha megszulsz? Megvan mar? Nehogy lemaradjunk rola! :D

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!

Délelőtt elkezdtem egy hozzászólást aztán közben telefonált apája és úgy felhúzta az agyamat, hogy még a gépet is kinyomtam.

Zsazsókának mennek a drukkok!

Anyapoc, fennvannak a nyertesek, mi "természetesen" nem nyertünk semmit tapasztalaton kívül, hogy több ilyet nem csinálok. Bár nemsokára időm se lesz rá :lol: Hát a buszsofőrt inkább nem is jellemezném, biztos nincsenek gyerekei :cry:

Athiz, marha vicces volt dokibá, csak veled is közölhette volna előre, hogy nem valami "szörnyűséget" lát

Tontica ügyi vagy, hogy belejöttél a kézimunkázásba. Én addig tudom ezeket a dolgokat csinálni amíg el nem rontom, mert akkor elönt az ideg és kész, nem csinálom tovább :twisted: Én is gratulálok a 22. héthez!

Bildi, ezek a doki annyira szeretik rémiszgetni az embert. Örülök, hogy minden rendben van veletek.

Tegnap Rékának beadattam a kullancs elleni oltás első részét, féltem tőle, mert amikor az utolsó oltását kapta elég nagy patáliát csapott, ezt meg izomba adják. Aztán észre se vette, hogy megkapta. Olyan büszke voltam rá, ott akart maradni, mert a rendelő tele van játékokkal és ő játszott volna még :lol:

Kép
Kép
robcsi03

Köszi hogy kerestetek. Hát baromi nagy - lett a tesztem. Hiába forgatgattam,lesegettem még csak halvány 2.csík sincs :cry:
Azóta megnyugodtam, már dokinál is voltam, kaptam újabb adag Clostyt és felirattam, kiváltottam a Ginevac-ot is! Szóval kis pityergés után megráztam magam és készülünk az új hónapra! :lol:
(Vasárnap újra kellene tesztelnem de sztem addig meg is jön)

Hallottátok a Danubiuson az álom születiket? Ott is ma teszeteltek és sajnos egyenlőre mind negatív...Nagyon tetszett hogy valóban igen problémás párokat mertek beválogatni! De bevallom a nagy stresszmentességben azért 1-2 babyben bíztam! :roll:

Anyapoc, én eddig azt mertem gondolni hogy csak itt Bp.-en ilyen lelketlenek "nemtörődömök" az emberek!Azt hittem azért kisebb városokban, vidéken (meg ne sértődjön senki, pozitív értelemben írom) még jobb a helyzet!!!!! :oops:

Athiz!
akkor ugye megnyugodtál???!! Hatalmas kukac :lol: :lol:
Tonti! Örülök hogy veletek is minden rendben!
katica_75

Tonti, Katica, anyósom csak annyit mondott a kukis dologról, amikor elmeséltem neki, hogy csak nem Ő lesz Budaörs csődöre? :lol:

Robcsi, na igen, orvoshumor. De legalább gyorsan kiderült a turpisság. :wink: Neked is gratulálok immár a 31. héthez!
Én Szilinek tavaly adattam be a kullancs elleni szurit, de csak kettőt kapott, nálunk szerencsére ingyen adták az oltóanyagot, ez Budaörs ajándéka volt. Viszont a 3-at már nem fontos beadatni, így is kilencven valahány%-os a védettség, és mivel január tájékán kellett volna oltatni, és akkor sok probléma volt Szilivel (akkortájt voltunk kórházban vele, vérvétel, pocifájás, márciusban műtét, aztán 3 éves oltás), szóval inkább nem akartam már ezzel is kínozni, végülis nem járunk erdős tájakon.

Katica, sajnálom a negatív tesztet, de mennyi a hőd most? Nem mérted? Hányadik dpo-n vagy? Azért még várjuk ki azt a vasárnapot, hátha! Ne add fel szerintem! Továbbra is drukk++++++

Pusz
Vendég

Katica, ezt most olvastam egy másik topicban, direkt neked másoltam ide:

"Az én Gábriel tesztemre is inkább azt mondta a doki a 14. DPO-n, hogy nega, rá 5 napra kellett újból tesztelnem, akkor a DM-ben vettem One Step-et, az már egyértelmű kétcsíkos volt."

Te pl. milyen teszttel csináltad?
Vendég

Sziasztok Lánykák :)

Olvaslak ám benneteket minden nap, csak nem írkálok, sok minden amúgy sem történik nálunk.

Junko nagyon szurkolok neked ... tényleg minden nap eszembe jutsz.

Athiz szerintem te nemsokára szülni fogsz .... minden nap úgy lépek be hogy már azt várom beírtad hogy menni kell. Persze tudja a bébi úgyis mikor kell kijönnie ....

Anyapoc a videók tök jók :) mindet megnéztem. A lányod imádnivaló :)

Bildi lassan te is magadhoz ölelheted a babátokat. Hogy elrepült az idő, hihetetlen.
Tontica látom Anyapoc sikeresen megfertőzött a keresztszemezéssel ... :) legalább jól lekötöd magad :)

Okr drukk a vizsgához. Gondolom, hogy rossz a család náélkül.

Zsazsókának drukkhegyek ....

Angel lassan neked is lehet szurkolni :)

Nálam semmi különös ... sajnos .... aszem én leszek az utolsó száni aki valaha is terhes lesz :) ez az igazi szániság :) Bocs ha kicsit pesszimistának tűnik, dehát az vagyok.
kokusz

Athiz,
14.dpo-n vagyok és persze Gábriellel teszteltem :lol: A hőmet már nem figyeltem mert tegnap 38c lett, hányás +hasmenésem volt az utóbbi 2napban.Állítólag sima gyomorrontás de alig ettem, szerintem a duphaston nem bírom.Meg nekem mesi napján is simán 37 szokott lenni és csak aztán megy le.( De azért vettem vasárnapra tesztet természetesen)
Ja és már be is szúrták az első Gynevacomat!!! :lol:

Kokusz
Te most hol is tartasz?Stimuzva vagy valamivel?Miért vagy elkesereve hát multkor már csak 1ici pici hiányzott..

Csakegy Kriszti már 1általán nem ír ide?
katica_75

Kókuszka, elhiszem, hogy nehéz most neked, de én sem igazán értem, miért vagy ennyire elkenődve. Szépen meggyógyultál, mostanában kezd helyreállni a szervezeted, és gyönyörű ciklust produkáltál az előzőben. Tehát szerintem is fel a fejjel, és bízz már picikét magadban, ne legyél pesszimista, mert megeszlek... :lol: Hogy legyen a teszted is akár +, ha te - vagy? :shock:
Persze értem én, hogy már jó ideje próbálkoztok, és még mindig nincs baba, én is volt, hogy már majdnem feladtam, de aztán mégiscsak úgy döntöttem, hogy nehogymár pont én adjam fel, én annál sokkalta makacsabb nőszemély vagyok. És igaz, hogy sok hónap csalódás volt, de aztán végre sikerült, és összejött az a baba. Neked is sikerülni fog, csak hidd el végre!

Katica, akkor beletrafáltam nagyon. :lol: Hasmenés, hányás akár babás tünet is lehet, sőt, még néha a hőemelkedéses dolgok is van, hogy bántják a kismamit, aki még nem is tudja, hogy az.
Persze nem rábeszélni akarlak, csak írom, hogy már többször volt ilyen, hiszen aki bebabásodik, annak hirtelen az immunrendszere úgy tudom legyengül, főleg az első időben, és könnyen elkap ezt-azt. :wink:
Ja, és nekem is többnyire csak a mensi 2-3. napján esett le a hőm, szóval még bármi is lehet vasárnapig, kitartás, és drukkhegy! :)
A Gynevacnak meg külön örülök, így még tutibb a hatás, ha netán ebben a ciklusban nem, a következők egyikében biztosan összejöhet a babuci.

Pusz nektek, vigyázzatok magatokra és egymásra!
Vendég

Athiz!
Igazán köszönöm a bíztatásod, tényleg nagyon édi MAMI vagy, öntöd belénk a lelket !!! :D
Ok. akkor még nem ásom el teljesen ezt a ciklust, bár tényleg a következőt tervezgetjük már :lol: ! Megbeszéltük a kedvesemmel hogy akkor még most 1 inszemet megcsinálunk, aztán ha nem sikerülne akkor júli-aug-ban kis pihi. Költözni fogunk abban az időben, és úgysem lesz energiánk mással foglalkozni. A férjem meggyőződése hogy az új házban fog megfoganni a babynk :wink:
katica_75

Na Katica, ez sem rossz mottó, új ház, új élet. De az is lehet, hogy a költözés hevében csak úgy, spontán összejön az a babu, pont azért, mert akkor nem értek rá ezen gondolkodni, hogy mikor lesz, miért nincs már, stb. :wink: Mindenesetre holnap már vasárnap, és ugye ha jól gondolom, akkor továbbra is minden szép és jó, még a hőd is, igaz? Ezért adjunk még esélyt a holnapnak, hátha...

Juhéééj, én meg betöltöttem a 37. hetet! Most kiörvendeztem magamat, bocsi. :lol: Most már csak szülnöm kéne, mondjuk ma vagy holnap, amíg a párom itthon van.

Pusz mindenkinek
Vendég

Athiz.
És nem érzel még semmi szülésre utalót??? :shock: :lol:

Hát már nem is mértem :oops: így van nyugodt alvásom :lol: különben még a hőm miatt is idegeskedek.Meg úgysem tudom belőle kitalálni hogy mi lesz, mert ahogy írtam előbb jön piri aztán csak a zuhanás. (De egyenlőre semmi!)
katica_75

Sziasztok!

Zsóka,drukkolunk!!!!!

Köszi a dícséreteket :), a lányok tényleg igazán "nők" már ennyi idősen...ha nem magam látom,el sem hiszem :D!

Most is tanulnom kellene,de baromira nincs hozzá kedvem,pedig hétfőn vizsga :?...tegnap meg hívtak az OKÉV-től,hogy felüljavítást kéne csinálni a megfellebbezettt emelt érettségikkel,hát elvállaltam,vasárnap délelőtt az lesz a program :?...
Utána név -és születésnapok,aztán tanulás :?....
Megpróbálok sorrendben reagálni,amennyire emlékszem :oops: ...

Kriszti

Örülök,hogy neked is "sikerült" a vizsga,én is drukkolok,remélem,már túl vagy rajta :D!Balit üdvözöljük :wink:!

Athiz

Szuper,tényleg jöhet a bébi :D!Most már csak azt nem értem,ha "csak" 3 kg a bébi,akkor a nagy hasadban mi van? :lol: :lol: Egy másik... 8)
És persze gratu a 37. hét betöltéséhez :)(hi-hi,először azt írtam,hogy 73. hét :lol: :lol:).
A buszvezető állásához annyit,hogy nyugdíjas korú volt :?....

Kokusz

NAGYON örülök,hogy bejelentkeztél és várjuk a ciklus végét :).Még ha az utolsó is leszel s sorban, a türelmed előtt le a kalappal :).
Én nagyon drukkolok!!!!!!

Robcsi

Ja,megnéztem,van aki kettőt is nyert :?...mondjuk,hozzáteszem,én nem ájultam el az ajándékoktól sem :?...azért én neveztem a Tente babára,hadd legyen fenn a képek :D!Csak el ne felejtsem :roll:.
Na és persze igazad van,lesz neked jobb dolgod is :wink:!
Réka is ilyen nőcis????Néha dobhatnál ám képet (gyakrabban :D)!
Ja,elfelejettem integetni :oops:....
Én sem hiszek a súlybecslésben :wink:!

Ildi

Ahhh,gyerekkel,pocakkal... :? Mit is gondolunk mi :(.Pláne,hogy a sok suttyó üldögél.Mondjuk én szívbaj nélkül felállítom őket :D!
Örülök,hogy jó lett az NST,tk még ráértek,csak nehogy meglepődj,derült égből pottyan a bébi :D!
Tágulat :)!Hálistennek :).

Tontica

Láttam a másik topikban,hogy totál belejöttél a keresztszembe :D!Akkor már video sem kell :D!Hajrá,hajár :).Fog az menni,majd tedd fel,ha készen lesz :).De látom,az ikreknek is akarsz csinálni,akkor én nem is állok neki :lol: :lol: !Robotolj Te :wink:!

Katica

Sajnálom a negatív tesztet,de ezek szt még nem jött meg?És már elkezdten a Gynevac-ot? :roll:
Hát ,igazából itt sem különbek az emberek... :? Ez már a társadalom torzulása szt... :(
Csakegyel volt egy összezördülésem,megsértődött,azóta nem ír ide.Őszintén szólva(és nem bántásból és meg ne haragudj),én nem bánom :roll:..... Egyébként a PCO-s babás topkiban utoléred :).

Boni

Köszi az invitálást,majd beszámolsz,milyen volt,mert nekem tanulnom kell :?..délután lemegyek velük a játszóra,de hosszabbat nem tervezek,mert sosem érünk haza :(.
de majd jövőre,ha lesz június :D!

Akinek van egy kis ideje,nézze ezt meg :).Apa hajója van rajta egy hajmeresztő mutatvánnyal :D!Az eleje kicsit uncsi,amíg a hdhoz érnek,lehet rajta pörgetni :D!
Ilyan az,amikor árvíz van :D!

http://www.youtube.com/watch?v=jJ2McrEDr98

anyapoc

Anyapoc, megnéztem, hát azt hiszem jócskán leizzadnék, ha nekem kéne így és itt át"suhanni". :shock:

Amúgy jó elfoglalt vagy mostanság, tutira nem unatkozol, igaz?
73. hét mi? :lol: Hát néha már tényleg úgy érzem magamat. :lol:
Állítólag azért ilyen óriás a hasam, mert ilyen típus vagyok, lazák a hasizmaim, és nyúlnak, mint a rétestészta. Bár összehasonlítottam Szili 35. heti UH adatait a mostani bébi 36. hetijével, és szinte u.az. Pl. 2,7 valamennyi kg volt Szilkó akkor, ez a bébi meg egy héttel később 3 kilcsi. És ugye Szilikém 3750 grammal jött világra. Na mindegy, nem agyalok ezen, majd meglátom születéskor. Meg persze attól is függ a súlya, mikor bújik ki, Szili a 40-en jött.

Katica, szülésre utaló jel? Hát több is van, a medencébe lesüllyedt fejecske, a fájások, meg hasonlók, néha úgy érzem, na most megindul, aztán rá kell jönnöm, hogy biza mégsem. Na benn nem marad, csak kijön a pindúr egyszer. :wink: :lol:
A hőd annyiban lenne mutató, hogy ha még mindig felfelé tendál, és nem süllyed, akkor valószínűleg babás vagy. Persze ha stagnálna, akkor is lehetsz simán várandós. :) Na majd holnap...

Cuppi
Vendég

Kitartás Athiz! :lol: Bár ilyen kánikulába az utolsó percekben..hát tényleg nem lehet könnyű.Már csak pihengetsz gondolom?

Értem Anyapoc (Csk.) :idea:
Sajna igazad lehet a társadalmi bibivel kapcs.
Sztem nincs baba ezért mertem beadatni a Gynevacot,de ha van ártani elvileg nem árthat.
De holnap már itt a teljes bizonyosság :wink:
katica_75

Ja Katica, pihizek. Ma már porszívóztam, felmostam, mostam, teregettem, főztem, virágot locsoltam, és csupa ilyen apróság. :lol: Amúgy meg a puncimról is folyik a víz. :lol: :lol:
Vendég

Athiz

Az nem a magzatvíz? :lol: :lol: :lol:

anyapoc

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
katica_75

Sziasztok!

Kérdés: szobatisztaságnál éjszaka hogyan hagytátok el a pelust? Réka most már 3. napja önállóan a bilibe pisil, tegnap egyszer kért pelust, de akkor el is mentünk itthonról, na abba bele is ment a kaki. Ma már úgy mentünk el, hogy csak bugyi volt. Éjszakára adtam rá pelust, hát volt is benne pisi reggelre. Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy az éjszaki pelus hogy fog elmaradni.

Anyapoc, megnéztem a videót, hát bátor volt a kapitány bácsi, bár gondolom sok választása nem volt :wink:

Athiz, gratula a 37. héthez, innentől már nem számít koraszülöttnek igaz? Mikor lesz a következő NST?

Katica én azért drukkolok a holnapi teszthez, de igaza van a párodnak, nem kell elkeseredni az új házba beköltözik majd a baba is.

Kép
Kép
robcsi03

Athiz

Ja,van elfoglaltság..éppen most vett erőt rajtam az egyetemes fáradtság,aludnék folyamatosan... :( De ezen már nem is csodálkozok,mert igen régen volt,hogy nagyjából kialudtam magam :?...
Szl akkor fej-fej mellett haladnak a csemeték :D!Nem semmi,ahogy a dokibácsi egyébként rácsodálkozott a nagy kukira :D!gonosz módon az jutott esezembe,hogy tutira irigykedik :lol:...asszem tényleg fáradt vagyok...
Ja,ez a súlybecslés arra jó tényleg,hogy az esetlegesen visszamaradó babákat észrevegyék...bár akkor anyémtől égnek állt volna a hajuk :?....

Katica

Azért jó,hogy optimisták vagytok,a változás lehet igazán pozitív hatással :).Úgy látszik, a Ti babátok igényes és úgy gondolja,neki dukál az új kéró :D!

Robcsi

Szt így is nagyon jó úton hahadtok a szobatisztasságal.Nekem Bulcsú ennyi idős korában az egész nem jutott még eszembe olyan nagyon,nemogy az éjszakai :).Igaz,ő már huzamosabb ideje nem termelt az éjjeli pelusba semmit.
Szt amíg éjjel nem száraz a pelenka,addig nem érdemes a kérdéssel foglalkozni.Egyrészt neki is és magadnak is megspórolsz egy csomó traumát,aztán meg nem tudhatod,hogy a kistesó milyen hatással lesz.
Abszolút nem vagytok lemaradva semmiről,sőt :):):).
Amit én tanulságként levontam,hogy felesleges rajta görcsölni,azzal sokkal többet árt az ember.Viszont amikor már elérkezett az idő(szt ezt nagyon jól észre lehet venni),érdemes egy kicsit következetesebbnek és szigorúbbnak lenni,így pillanatok alatt működik.
Szt én már írtam,hogy Bulcsú pont a 3. életév betöltése ellőt,nyár elején hagyta el a pelust,igaz akkor egyszerre éjjel és nappal is.Kb 2 nap volt a rizikós(meg amíg még paráztam),azóta éjjel talán 2szer pisilt be,de mindkettő régebben volt már.És mint írtam,akkor ő már régóta nem pisilt bele éjjel a pelusba.
Na,nem ragozom tovább :).Szl szt most erre a nappalira gyúrjatok,ha az már megy flottul,jöhet a többi :)!

Hajónál ilyenkor egyébként várnak,amíg apad a víz,de egész délelőtt ott álltak és "csak" 25 cm-t apast,ott meg már uncsi volt,így a lehetőséget kihasználva elindultak :D.Amúgy a híd másik oldalán, a pillértől balra van a normál út,ott kellene nomrálisan közlekedniük,de a jobb oldalon magsabb a a híd egy kicsit,ezért mentek ott :).

Na megyek kávézni és belevetem magam megint a tanulásba :?....

anyapoc

Szóval kinevettek, mi? Rosszcsontok? :twisted:

Robcsi, peluselhagyás ügyben inkább nem írok, mert itt az enyémmel ellenkező vélemények vannak, és nem szeretném, ha Anyapoc legközelebb rólam is azt írná, hogy örül, hogy megszabadult a topic tőlem. :P
Igen, a 37. héttől már nem számít koraszülöttnek, innentől bármikor jöhet a bébi. Legközelebbi NST csütörtökön lesz este. Ha addig nem szülök.

Anyapoc, miért állt volna égnek a hajuk? :o
Amúgy arra emlékszem, hogy volt némi vita itt Csakegy-gyel, csak az nem rémlik, miért is örülsz ennyire annak, hogy már nem jön ide? Nagy nézetkülönbségek voltak, vagy mi?

Kukis doki féltékeny? Hát lehet, hogy már rég nem látott ilyen szép simát, mert neki már ráncos és csoffadt van, ami már összement. :lol: :twisted:
Vendég

Athiz

Azért állt volna égnek a hajuk,mert Villő cirka 3 hét alatt 3500 gr-ról 2600-ra fogyott :roll:.
Nem azt írtam,hogy örülök annak,hogy CS1 nem ír ide,azt írtam,hogy nem bánom.Az oka röviden az,hogy a stílusa számomra nem túl megnyerő.Egyébként pedig az ő döntése volt.
Bővebbet írok priviben,ha kíváncsi vagy. 8)

anyapoc

Sziasztok!

Jövök egy kicsit, mert megint ég a képem! :oops:

Pedig minden nap benézek, és bevallom, én is mindig azt hiszem, hogy egyszer csak arra jövök, hogy Athiz megszült :lol: De szerintem nem kell már soká várni :wink:

Robcsi! Miksa októberi, a 3 éves szülinapja előtti nyáron hagyta el nappalra a pelust, de nekünk még volt benne egy olyan flikkflakk, hogy kakilni csak pelusba volt hajlandó. Én először azt akartam megoldani, hogy a nappali ügy teljes egészében tuti legyen, mert csak úgy mehetett oviba. Az éjszakaival nem is foglalkoztam egy darabig. Aztán mikor nappal már megoldódott, ősszel-télen valamikor mondtam neki, hogy aludjon éjjel pelus nélkül (akkor már délután elég régóta úgy aludt), de nem akart. Időnként megemlítettem neki, egyszer csak azt mondta, hogy jó. És akkor azóta nem hordunk éjszakára. De nálunk azért voltak balesetek, többször is úgy ébredt, hogy már pisilt, és akkor már mindegy volt. De nem volt vészes azért az egész, inkább csak azért, mert elkeseredett miatta. De amikor mondtam neki, hogy amikor a mama ilyen kicsi volt, mint ő, akkor én is bepisiltem. Erre persze megkérdezte tágra nyílt szemekkel, hogy és a papa is? Mondtam, hogy igen, és akkor vigyorgott nagyokat, hogy lám, lám... :lol: :lol: :lol:

Anyapoc! Sikerül a tanulás azért valamennyire? :wink: Pont olyan idő van...

Többieknek is pussz!

Találtam egy képet, mondjuk már 3 hetes, nem friss :wink:

Kép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

Katica nagyon sajnalom hogy nega lett a teszted de majd most, nehogy foladd!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Athiz: neha en is megijedek mert ahogy izzadok folyik a viz a labam kozott es tisztara olyan mintha a magzatviz fojna. :lol: Gratula, most mar dolj hatra es pihizz nert nemsokara nem fogsz tudni! :lol:

Anyapoc: Neked aztan be kell osztanod az idodet hogy mindent be tudj fejezni idore. /Most hogy irok akkorakat ugranak a gyerekek hogy mar szinte faj! :roll: :D / Thomas fele mar megvan, kovettem el hibakat, pl. csak egy szal fonallal csinalom egy igy egy kicsit hezagos viszont ha ket szallal csinalnam akkor nagyon tomor lenne szoval azt hiszem kicsik a kockak a textilen (legkozelebb erre is odafigyelek majd) gondolom minnel tobbet csinalom annal szebb lesz majd, most ez meg nem lesz tokeletes de majd a kovetkezo vagy azutan (ja, es ez eleg kicsi es nehez minta szerintem) Legkozelebb nagyobbat kuldjel! :lol:
Durva ez a video, en nem mertem volna atmenni ott az tuti!!! :shock:

Robcsi: en is csak azt tudom mondani amit a Tobbiek hogy ne eroltesd hanem amikor elertek odaig hogy reggel szaraz a pelus akkor el lehet venni Tole addig nem erdemes (nalunk szerencsere gyorsan ment) en fiam mar tud alva, celozva pisilni is be-be-be! :lol: :lol: :lol:

Szirom: Nagyon jo ez a kep, nagyon szep fiad van!!!

Tegnap volt bolcsis evzaro, az en fiam olyan kis felos hogy nem mert a tobbi gyerekkel szerepelni hanem velem nezte Oket. :roll: :evil: :lol: Olyan anyamasszony katonaja hogy csak na! Az emberek nagyon jo fejek voltam, senki nem adta at a helyet, 1 orat vegig kellett allnom! :evil: :evil: :evil:

KépKép
KépKép
tontica

Gyerekek: (az en fiam nincs ott, hanem a szoknyam alatt :lol: )
Kép
Tablo:
Kép
Es termeszetesen az enyem a legszebb: :lol: :wink:
Kép

KépKép
KépKép
tontica

Köszi Tontica! Ti sem panaszkodhattok, Rate is irtó helyes :wink: De még pici, ne aggódj amiatt, hogy nem mert szerepelni! Miksa a népitáncos évzárón nem ment be a többiekkel, hanem ott maradt a padon, és eljátszotta, hogy ő fényképez. Végigfotózta egy fiktív géppel az egész ovis előadást :lol: :roll:
Az ovis évzárón aztán beállt, de nem énekelt, meg mondott semmit, se verset, se mondókát. (Egyszer kikiabált műsor közben, hogy "Mama, rajtam hagytad a Puma cipőmet!" :lol: :lol: :lol: Gondolom megzavarta, hogy az oviban máskor mindig váltócipőben vannak :lol: ) Viszont legalább ott volt a körben, én azt hittem, oda sem fog bemenni. Mondjuk ő elég sokat hiányzott mostanában, nem nagyon gyakorolt a többiekkel. Viszont az óvónők is meglepődtek, mert idén talán csak egy gyerek nem állt be a műsorba, tavaly pedig ha jól emlékszem öt. Kiscsopiban ez tök normális, azt mondják.
Egy óra álldogálás: hát akkor ott se semmik az emberek :evil:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Miksa így üldögélt kissé passzívan a körben, amikor zajlott a mondókázás :lol: Nem tudok rendes képet feltenni, mert le kell végnom a többieket, más gyerekét ugye nem tesszük ki a netre :wink:
Kép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Anyapoc, naná, hogy kíváncsi vagyok a prividre, meg akkor már erről a fogyás dologról is írj bővebben légyszi. Ennyire elmérték anno? :shock:

Hogy itt milyen szép kispasik vannak, nagyon csini fiatalemberke Miksa is, meg Rate is, és persze a többi kiskrapek is, akik itt "laknak" a topicon belül. És naná, hogy Szilim is, meg a másik bébim is az lesz! :)

Tonti, én egy szuper bátortalan kiscsaj voltam kicsinek, de a fiúkra amúgy is jobban jellemző eme vonás. Szili is ilyen kis bátortalanka. Persze lehet, hogy némi elkényeztetés utórengései ezek. :lol: Anyuci icipici kisfia, még 20 évesen is majd, igaz? :D

Puszinyuszi
Vendég

Tontica

Örülök,hogy haladsz a keresztszemeswsel :).Szt egyébként pont tömötten szép,de Te látod,hogy milyen :).Csinálj pár olyan öltésről képet,mert kíváncsi vagyok,hogy mennyire tömött :roll:.Adok én neked nagyobb mintát,de garantált,hogy az csak nehezebb lesz :D!Szl tényleg gyakorolni kell :D!
Nagyon édes Rate a képen,bár nekem ez a tabló,meg ilyesmi egy kicsit túlzó.... :oops: Osztom Szirom véleményét,tényleg teljesen normális,ha nincs kedve a szerepléshez :).Nálunk az oviban is úgy van,ha valakinek van kedve,akkor csinálja,ha nem mer,akkor nem erőltetik.Na nem úgy,hogy "na,ma nincs kedvem semmit csinálni",ezt előre el kell dönteni,de ha bátortalanná válik az előadás alatt,akkor sincs semmi gond :).Maguknak választanak verset,hogy melyiket szeretnék elmondani :).
Örülök,hogy van dörömbölés odabentről :D!

Szirom

Jaj,de jó ez a kép,amit feltettél magatokról!!!!És jól látom,hogy van egy kis helyes szexepilje Miksának? :wink:
Köszi,vemnnyit sikerült tanulnom,de majd belevetem magam,mikor letettem őket...ami pár percen belül bekövetkezik :D!

Apropó,hogyne unatkozzak... :? Van nekünk itthon olyan habtapi,amiben járművek vannak és mindegyik millió apró részből álll...biztos ismeritek...Villő kb 5-ször szedta ma szét mind a 10-et :twisted: :twisted: :twisted:
Gondolom,kitaláltátok,ki rakta össze :? ...annyit elárulok,hogy nem ő 8) !

anyapoc

Köszi csajok, én is szépnek látom :wink:

Anyapoc! Aha, van egy apró kis szeplője Miksának az arcán, meg egy a nagylábujja melletti ujján :lol:

Habtapi: nekünk nem apró részes volt/van, hanem jó nagy számok és betűk vannak benne, egy elemet lehet csak kiemelni mindegyikből :lol: Eszerint jól döntöttem :wink: Mi igazából azért vettük azt, nehogy az aprókból benyeljen valamit.

Athiz! Fájások? :lol:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom

Na erre fognak majd bulni a csajok :wink:!
Óóó,olyan számos-betűs nekünk is van :).az van a nagyszobában,azt is szokta szétszedni,az nem vészes...Amúgy anno Bulcsú kapta a másikat és olyan hamar és ügyesen megtanulta összerakni,hogy csak lestem.És már látom,hogy Villő is egy csomó résznek tudja,hogy hol a helye,csak egyenlőre rosszul próbálja meg berakni,így rám marad,de "segít"....De most nagyon rákapott a szétbarmolására és ezért kicsit pipa voltam...Na meg lássuk be,már fogytán a türelmem,jó lesz,ha végre alszok egy normálisat :?....

Athiz

OK,akkor megy majd a privi :)!

anyapoc

Szirom, fájás, az van, főleg, délutántól. De ennyi. Egyenlőre. :)

Anyapoc, epedve várom, bár valszeg már csak holnap tudom elolvasni felemelő privátodat. :wink: :D

Habtapi, olyan nekünk is van, nekünk is a nagyfajta, de Szili inkább leragadt a sima kirakósoknál, most épp egy 41 részest kapott, azt rakosgattuk ma. De hihetetlen ügyesen tudja kirakni, jobban tudja, mi hová való, mint én. :)

Pusz, jó éjt
Vendég

Jóccakát, én is megyek, mert kidőlök! :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Tényleg nagyon szépek ezek a kissrácok! :lol: jó nézni a képeiteket. :shock:

Athiz?
Megvagy még??? Vagy esetleg már menni kellett? Már negyed 12 és én vagyok az első ma?

Tesztem szintén nagyon - . Nem is bánom csak jönne már meg!Ez a 16.dpo!Ennél tovább soha sem bírtam, de nem érzek semmi jelét.Igaz ez az első stimus hónapom így gondolom most ez is más lesz??!?
katica_75

Bocs, hogy beleszólok...

Katica: szedsz progeszteront? Ha igen, és Duphastont, akkor annál az abbahagyás után még pár nap, míg megjön...

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso!
Köszönöm h. írtál :lol: Igen Duphastont szedtem, csütörtök este vettem be az uccsót!Az első negatív t. után már elhagyhattam.

Anyapoc!
Megnéztük a videót!Hát ez nem semmi...merre volt ez pontosan?Dunán valahol?
Hát igen úgy látszik nem szívleli az albit ez a kölök! :lol: Mit képzel ez magáról?- adok én majd neki csak találkozzunk :lol: !
katica_75

Katica: mikor én anno Duphastont szedtem, vasárnap este vettem be az utolsót és csütörtökön jött meg utána...azt hiszem ennél hosszabb idő is normális még, amíg megjön...

SzezsoKép
KépKép
szezso

Sziasztok!

Katica,
igen, így van, a Duphaston nem engedi megjönni, miután abbahagyod 3-4 nap, de lehet még több is.

Kókusz,
lassan :wink:
Indul a küzdelem a "legszánibb" címért! :mrgreen:

Szépek a kölkök, puszi mindenkinek! :)
angel37

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?