Sziasztok!
Szegény Andiék. Én ezt nem is értem, hogy lehet, hogy még mindig ennyire rosszul van a Flóra. Annyira drukkolok nekik, remélem most már csak jó híreket kapunk.
Márti: nagyon csini vagy a képeken! Persze a manók is gyönyörűek. Az állatkert miatt külön irigykedek, most már nekünk is ideje lenne elmenni.
Évi: jobbulást Samunak, a Szandi is köhögött a hátrafolyó takony miatt, de csak egy kicsit.
Nekünk a Mucoprontot (lehet nem így írják) ajánlotta a doki.
Edit: a Nini 18 hónapos, de már elég korán elkezdték a bilizést, persze egyáltalán nem szobatiszta még. De jelzi, ha kell neki, látványosan elkezd nyomni, aztán vár, ha nem kap bilit, megy minden a pelusba.
Éjszaka, milyen volt?
Zsu: kipróbáltam az orrszívós technikádat és bevált!!! Kösz az ötletet.
Julcsi: én is jó pihenést kívánok!
Anyósék is elutaznak pénteken, és mondták, mennyünk át addig hozzájuk (telepakolta már most a hűtőt, mindenféle jóval, nehogy éhezzünk
). Lehet, hogy átköltözünk, ott a nagy kert a Szandi imádja.
Az orrmandulával kapcsolatosan. A Szandinál ez már nagyon régi dolog, kb. 1 hónapos kora óta szenvedünk vele. Tegnap este már alig jött trutyi, naponta többször is átmossuk neki. Remélem, most már elmúlik, és akkor megússzuk a műtétet.
Ma beszéltem a főnökömmel, kérdezte, hogy mikor akarok már visszamenni. Mondtam neki, hogy nem vették fel a Szandit a bölcsibe, erre megjegyezte, akkor lehet, véglegesíti a barátnőmet (ő ment helyettesíteni). Még szerencse, hogy a barátnőm ki nem állhatja őket és azt mondta max 1 évig hajlandó még maradni.
De azért hozzátette, hogy nagyon hiányzom nekik és hogy menjek be meglátogatni őket.
Zsuzsi