Erika
Jól emlékszik Orsi, nekem volt alacsony az AFP-m Zétivel, 0,8. Viccesek ezek a határértékek is, mert van, ahol a 0,7 a határ, Söfiben 0,8 volt. Úgyhogy a tied szerintem határérték felett van amúgy is.
Tök ugyanezeket végigjátszottam én is magamban, amiket itt leírtál. Engem is küldtek genetikai tanácsadóba, ahol annyit kérdeztek, melyik nap jövök, hogy hasba szúrjanak. Mondtam, álljon meg, had gondolkozzak. Aztán nem is mentünk többet vissza. Annyit vártam erre a babára, hogy nem kockáztatom a vetélést. Egy barátnőm mondta nekem is, hogy gondoljam meg: ha kiderülne, hogy beteg, a 24. vagy 25. héten, elvetetném? Ha igen, akkor érdemes a vizsgálatot megcsináltatni. De ha úgysem, akkor meg minek?
Amúgy ez most csak eszmefuttatás volt, mert úgysem lesz semmi baja a babádnak. Egy barátnőmmel 3 hete csinálták meg ugyanezt. Miután felhívott, hogy rossz lett az AFP-je (szintén második baba, úgyhogy már volt tapasztalata) felkészítettem, hogy miket fognak mondani, ennek ellenére elsírta magát szegény a genetika után, mert olyan durván beszéltek vele. Ő sem vállalta ezek után sem a hasbaszúrást.
Mi is elrohantunk még egy 4D ultrahangra. Orsi
javasolta Hajdú doktornőt. Róla én is nagyon jókat olvastam, hallottam. Mintha régebben a Praxisban is rendelt volna, lehet hogy még most is.
Erika
, nyugi, nem lesz semmi baj!
Leone
még nem is gratuláltam Brunóhoz. Megkésve, de minden jót kívánok nektek, és várom én is a szüléstörténetet.
Reditke
sokat gondoltam Rátok. Örülök, hogy Milán ilyen jól viselte a műtétet!
Mi jól vagyunk. Zalánka már nagyon próbálkozik a járással. Még csak pár lépés sikerül, aztán elkapja az első keze ügyébe eső tárgyat, lábat, stb. Nagyon édes, ahogy feltartott kézzel erőlködik.
Zéti folyton dumál. Most már néha azt várom, kicsit hallgasson.
Alena