Új privát üzeneted érkezett!

dorka, még indulás előtt... :)

Kép
Kép
Kép
Kép

KépKép
viol81

ezek pedig maiak :)

Kép
Kép
Kép
Kép

én meg kint voltam úúúúúúúúúszni!!!!!!!!! jajj, de jóóóóóóóóó volt!!!!!!!! :D :D :D

KépKép
viol81

Viol.
nagyon helyesek a csajok!!!

Kérdezted, mekkora most Janka, kb. 6200g, de az utóbbi időben kicsit megtorpant a hasfájás miatt, de úgy tűnik a gripe water egyenlőre hat.

Gabó,
ez a fizetés dolgo nagyon bosszantó, sajnálom!! Szurkolok, hogy hamar megoldódjon, mert ismerem, milyen az amikor várod és nem jön a pénz. Nálunk ez a férjem vállalkozása kapcsán szokott lenni, hogy nem fizetnek amíg ők sem kapták meg a pénzt, pedig Te időre, azonnal megcsinálod nekik ők meg gyakran 2 hónap múlva fizetnek. Így próbálj meg beosztani...

Amúgy nem tudom, hogy Janka annyira az uramra hasonlít-e, de lehet. Annyi tűnik biztosnk, hogy ő az én hajamat örökölte, ami szerencse is meg átok is, mert nehezen kezelhető.

Katus,
ez a pénztárcasztorid!!!

KépKép
KépKép
esztermami

Rik,
nagyon szépek vagytok!!

jó éjt!

KépKép
KépKép
esztermami

Sziasztok!!!
Wirág
ez a pénztárca sztori!! :shock: Basszus nem semmi!!Én is sik ideg lettem volna asszem.Milyen hüle emberek vannak.A fejemben nem fordulna meg hogy kotorásszak más babakocsijában!!
Bocs ezt muszáj leirnom:A nagylányom szeret egy kisebb kislánnyal játszani,aki most lesz elsős.Mondja nekem egyik nap.A kislány azt mondta egy nyitott garázsajto előtt(az udvarunkba),hogy menjünk be,és keressünk a cuccok közt kinyithatos mobilt. :shock: "Anya!!!-mondja Rékám. Hogy jut az eszébe ilyen?Akig birtam lebeszélni,mindenáron be akart menni. :? Ugy elhuztam a csikot mint a fene."
Ilyenkor megnyugszom látod hogy talán jot is tanul tőlünk az életben.
Ezzek a kislánynyal vajon beszélgetnek???Szerintem nem ugy néz ki!!! :evil: :x

Viol
gyönyörűek a csajok!
Remélem jol éreztétek magatok Beuséknál!Pici Mátérol fénykép???

Gabó
itt nem esett,ill. csepegett egyszer. :P
Baaszzus ez a pénz dolog. :evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted:
Nekem is eszembe jutott már hogy mi lenne ha megtörténne ez velem.VAgy én utalok rossz számlaszámra.Pl. most a lakásfizetésnél.
Most várhatsz hétfőig.Hova tünhetet a lové?Érdekes hogy eddig jo számra utalták most meg egyszercsak hibáznak. :idea: :shock:

A ké amit feltettem a gyereknapon készült és Anikó férje ura fényképezett le minket!!!
JAj és Viol!!
Réka divatozik ezerrel!!! :lol: 8)

Katus
IRJJJJJJ MMMÉÉÉÉÉÉGGG!!!!
MÁTÉ????
Vendég

jaj ÉS MÉG EZT MUSZÁJ LEIRNOM.
Réka ma fel lett okositva.Értitek ugye??Nem volt nagy gáz,csak amikor visszakérdezett:Ti is????FÚJ! :oops: :lol:
Vendég

Rik,
ez vicces!!!!

KépKép
KépKép
esztermami

rik!Jaj ez marha jó!!!
És te vagy Gyula vagy mind a ketten hajtottátok végre az akciót?

Viol!Jaj,de gyönyörű dorka.Milyen jó idő volt otthon!!! :) :)
Vivi is hatalmasatt nőt!!!
anyud vigyázott Dorkára amíg te lubickoltál?
Jó lehetett!!!!!!!!!! :D :D :D :D

Esztermami!Hát igen ezek a vállakozósdik!!!!!!!!!!A Balázsnak 4-hónapja lóg a volt főnöke 200.000pénzel mega többieknek is van akinek többel!
Majd csak átvészeljük valahogy csak szegénykém most melózik hétfőtől vasárnapig! :( :( :( :(
Vendég

eszter,
hát igen, a hasfájós mizéria sajnos kicsit visszalöki őket a falatozásban... :( de jankának így is nagyon szép súlya van!! :)

gabó,
igen, anyuval volt dorka, amíg úsztam. de úgy, hogy letettem aludni, ő meg őrizte a bébiőrzőn keresztül. :)

erika,
és ti is?? :oops: :lol: fúúúj!!! :) :) :) és hogy jött különben szóba a dolog?

KépKép
viol81

Sziasztok Csajok!

Ezer éve nem voltam veletek!
Először is köszönöm a szülinapi és névnapi köszöntéseket.Nagyon aranyosak vagytok!
A helyzet nálam vátlozatlan.Válóper folyamatban mi pedig apunál.
Szépen berendezkedtünk.Lassan megszokom/megszokjuk.
Nyaralni a Balcsira megyünk úgy néz ki.
Ti merre mentek?

Megnézegettem a képeket és mondhatom mindenki aki gyermek szépen növöget és egyre szebb!
Aki pedig anyuka egyre csinosabb!

Viol!
Jó a hajad!

Zsani!
Szonja 2 hétig beteg aztán 2 hét ovi és ez így váltakozik folyamatosan(asszem te kérdezted,hogy minden ovis gyerek sűrűn beteg -e?)

Most a munkehelyemen garázdálkodom a gépnél.
Lassan el is búcsúzom mert megrohamoztak a fájós fogú betegek.

Viol!
Tudnál nekem(Szonjának)új szalagot csinálni?
A szalagot rád bízom a kép maradhat.
A kódokat elküldöm e-mailben.
Köszi!

puszi MINDENKINEK!

KépKép
eszti76

gabóca!
BOCSÁNAT,hogy nem írta vissza az SMSedre de lefogyott akártyám aztán meg elfelejtettem.Remélem legközelebb összehozunk egy randit.
Mégegyszer bocsi! :oops: :oops: :oops:

KépKép
eszti76

Hello!

Kriszti írt smst, szuper minden, gyerekek még taknyosak, Míra köhög kicsit, de jól érzik magukat. :D DE JÓ NEKIK! :D

Vivi, Dorka haláli, nagyon aranyosak, Mátéról miért nincs kép? :cry: Aludt???

Viol!

Hát szerintem Jocó nem gondolta komolyan, hogy én tényleg akarnék költözni, de mondjuk, annyira azért nem lenne erőm egy ilyen költözést most végigcsinálni, túl friss az élmény.... :? De ha minden odarepülne, mehetne :lol:

Rik!

Ti is szuperek vagytok a képen....milyen vékony vagy, irigylem :oops:
Engem is érdekelne, hogy zajlott ez a fölvilágosítás.....

Esztermami!

Janka annyira aranyos, mutattam Jocónak is :D szerintem rád hasonlít, Vince meg...hát az úgyis tudod :D Ő is úgy változik, Máté is kezdenek szerintem nagyfiúsodni :D

Na megyek mert 12 45 re fogorvoshoz megyek :( szép napot!

Sziasztok
katus78

Szijjja Eszti!!!!!
Örülök hogy irtál!!!!!Gyere többet ha tudsz!

Viol Gabó
felv.:Ebéd közösen.Megszolal Réka a fiuk mondták a suliba hogy du...ak az emberek.Ki-be huzogatják.
Jesszus,egymásra néztünk az apával.Most muszáj lesz....
Aztán elmagyaráztuk szépen,és mondtuk,hogy ezt nem igy mondjuk,csak a buták nevezik igy...
Nem volt kellemetlen beszélgetés,inkább lényegretörő,kicsit vicces. :oops: Semmi szemérmeskedés.Ezt muszáj volt...
Vendég

Szia Eszti!

Mindjárt jön az egyik fájosfogúúúúúúúúú! :D
:lol:
katus78

Szia KAtus

ügyi legyél a fogorvosnál!
Mátéval mizujs??Mennyi idős most,mert nincs vonalzod :shock:
De jóóó a Krisztiéknek!!!A klima majd meggyogyitja a gyerekeket! :wink:
Vékony vagyok???Csontkollekcio.Én meg szeretnék több lenni!Ugy látom senkinek se jó amilyen :?
Vendég

halihó!!!!

hát, szégyen ide vagy oda, mátéról egyszerűen elfelejtettem képet csinálni... :oops: :evil: :oops: :oops: bent nézelődött a babakocsiban, aztán bea is fogta, én is fogtam - megállapítottuk, hogy valszeg nehezebb dorkánál... - de fotó.... az nem, bocsi.
de gyönyörű baba, jó pasi lesz, nekem elhihetitek! :D

erika,
hát, ebédnél... nem irigyellek titeket. de azért jól megoldottátok. :) az a baj, hogy rosszabb esetben a gyerek nem pont a legmegfelelőbb szavakkal hallja először a dolgot, pl a suliban, egymástól... de az ember meg nem tudja eldönteni, mikor világosítsa fel a gyerekét, nehogy túl korai legyen, de ne is túl késő, mert mondjuk malacabb módon már megkapja valakitől a történetet... :? szal nem egyszerű. jajj mi vár rám!! :D majd. egyszer... :)

eszti!!!
Szonjának nagyon boldog szülinapot kívánunk!!! (bár tudnám, mikor is volt pontosan... :oops:)
sziaaa!!! :) jajj, de jó, hogy jelentkeztél! :) örülök, hogy azért megvagytok! sajnálom, hogy szonja betegeskedik, remélem lesz majd olyan is, amikor huzamosabb ideig tud oviba járni!!
ja, férjed ismerősnek jelölt az iwiw-en. kb egyszer sem találkoztunk, de azért visszaigazoltam. :roll:
várom az adatokat, legyen benne ám dátum is, mert nem tudom... :oops: és freemailre küldd. de azért megnézem a másikat is, te oda szoktál küldeni.

na, krisztiék azért jól érzik magukat!! ez jó hír!! :) szegény tök aggódott, hogy ne legyenek betegebbek a gyerkőcök!

katus,
miért, egészen pontosan mióta laktok ott?

KépKép
viol81

Eszti!Semmi gond elvileg jövő héten megyek haza egyedül és elmegyünk szombat este valahova!
Aki akar csatlakozzon!Örülnék ha ott lennél!
Vendég

rik!Akkor ez könnyen ment legalább túl vagytok rajta!

Eszti!Hova nemtek a Balcsira?Ketten Szonjával?
Vendég

cajok, szerintetk mikor született szonja? ma? mert eszti egyenlőre csak kódot küldött, de nem akarok hülyeséget írni a szalagra...

KépKép
viol81

Eszti,
egyenlőre az iwiw-en lévő képeidből választottam egyet, de ha van másik, külld el. ezt, ami eddig volt, nem tudom lementeni innen, mert ha ráklikkelek, már egyből a szalagos oldal, a lilype jön be.

KépKép
viol81

NEm tudom mikor született!
Vendég

Boldog szülinapot Szonjának!

Bár én sem tudom mikor van ! :( :(
Vendég

Cajok
Szonja szülinapjához iwiw-en 2003.ápr.1 van irva!

Gabó
és merre fogsz csvizni egyedül a nagy Sopronban??? :D

Viol
muszáj volt.Mostanában kérdezgette vagy mondogatta,teháta fantáziája beindult.De igazábol arra vártunk,hogy valami felé kapizsgáljon.Hát megvolt most!De tényleg csunyán beszélnek ezek a gyerekek,és csak igy beszélik egymás közt.
Most mi mondtunk neki pár alternativát hogy is lehetne hivni.Aztán ráhagyom hogy nevezi :D
JA,azt elfelejtettem irni,hogy kijelentette,hogy nem megy férjhez,lovai lesznek!!ÉS VELÜNK FOG ÉLNI!!!!! :roll: :wink:

Katus
miota laktok ott? 4 éve kb?
Mi 5 évente költözünk.Gyula már viccelődött vele,hogy legközelebb 5 év mulva cserélünk.Akkor már kertes házat :wink:

Zsani
merre vagy?
Nem válaszoltál a játszis kérdésre!!! :shock:
Vendég

Sziasztok!Hú de rég voltam :oops:
Rik!A héten valamikor elmehetünk játszira :P
Eszti!Szia!Egyik nap integettem nektek,de nem vettél észre :P

KépKép
kola2

Na nálunk megint itt a menetrendszerinti eső!! :( :( :evil: :evil:

rik!Hát még nem tudom!A leendő kersztfiamhoz elmegyek azt majd meglátom!Este buli veletek aki eljön persze lájtos buliról van szó.
Vendég

Sziasztok!

Viol!
Köszi!Szonja valóban 2003.04.01-én született ahogy Rik írta.Megcsinálnád úgy?Küldök egy képet Szonjáról és egyet oda a nevem fölé.

Zsani!
Én nagyon vaksi vagyok!Rám kell förmedni az utcán ha meglátsz.(igaz a hallásom sem az igazi :? )
Hol láttál?

Gabóca!
Összehozhatnánk a jövő szombatot.Majd úgy alakítom a napomat,hogy találkozhassunk.

Rik!
Szóval nem kell félni a felvilágosítóórától? :D

Katus!
Túlélted?

KépKép
eszti76

Eszti!Mindenképpen valamit most már muszájjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj!!!!!! :D :D :D
Vendég

Sziasztok! Nektek mik a tapasztalaitok a soproni kórházzal kapcsolatban? Mennyire "bababarátok" itt az orvosok, növérek, stb.. :) Gwen

ui: édik a babák!:)
gwendolinka

Gabóca!

Kivel és merre akartok szombaton menni?
Füredre mennénk ahol tavaly is voltunk.
Az még nem tiszta,hogy kivel csak Szonja és én a biztos. :D
Ti mentek valahova vagy most a ház a fontosabb(naná,hogy az a fontosabb :D )

KépKép
eszti76

Eszti!

Otthagytál, pedig fogni akartam a kezed :cry: :cry: :lol:
Szonjának utólag Boldog Szülinapot! Ő akkor született amikor Míra? Mert akkor Mírának is Boldog Szülinapot!

Rik!

Máté 22 hónapos lesz 17-én, majd készítek egy új szalagot, képekkel bajlódom.... :?

2003 decemberében költöztünk Pécsett össze
2004 decemberében költöztünk Sopronba, albérletbe
2005 decemberében ide....
Na szóval már ideje tovább állni, túl régóta lakunk itt :lol:
Előtte 25 évig egy helyen laktam....

Hajrá, kertes ház!!!!!!! :D :lol:

Na megyek kicsit pakolok, fiúk elmentek.....
Szép délutánt!
katus78

Eszti!Még nem tudom ki jön,de nekem muszáj kicsit kikapcsolni meg megőrülök!
Épp most gondoltam,hogy nincs kedvetek egy biliárd vagy boling partihoz?Vagy ki mire gondolt akinek van kedve?
Füred az szép.Azt hittem máshová az emlékek miatt.
Vendég

Eszti!Á nem megyünk sehova!!!!!!!!!!!! :( :( :( :( :(
9-éve vagyunk együtt,de nem voltunk még nyaralni!! :evil: :evil: :) :) :)
Vendég

Gabóca!
Az emlékek szépek(néha fájóak)de Füred még szebb és jobb így nem hagyom ki idén sem.
Tőlem mehetünk akár tekézni is mert azt sem tudok és az általad javasolt tevékenységeket sem.Tehát nekem mindegy.Itt az ideje,hogy kipróbáljam.
Gólyókra fel!! :D :D :D
Majd a 10 éves évfordulótokat megünnepelhetnétek egy nyaralással.Mit szólsz?

KépKép
eszti76

Katus!
Igen együtt szültünk Csillával.Azóta a barátságunk.
A kezem mindíg tele van csak a lábamat foghattad volna de úgy gondoltam inkább ne szenvedj még attól is....... :D :D

KépKép
eszti76

Sziasztok!

Gabó-ha lehet csatlakozni és szavazni, én biliárdozni mennék veletek! Bár a teke is jó, csak attól iszonyú izomlázam lesz :oops: . Esztit szívesen megismerném.

Rik-édes Réka, ügyik voltatok! :wink:

Viol-Dorka olyan szép nagylány! Jól láttam, hogy a sapit megkötés nélkül viseli? Kincső 2 napja rájött, hogyan kell kikötni a sapit és leveszi :twisted: .

Katus-de jó, hogy jöttél újra!!!!!

Kincsőnek ma adtam spenótot, megette :lol: . Gondolkoztam a tojássárgáján is, de egy újdonság elég volt mára. De sárgáját már adhatok, ugye? Tízóraira a pelyhébe a gyümi mellé teszek 1 evőkanál joghurtot 2 napja, eddig nem volt gond. Bár utána gyorsan kaki volt, az baj?
Ma a kanapé mellett lépdelt kis tyúklépésekkel és mikor elfogyott a kanapé tétován álldigált egy darabig, majd lehuppant óvatosan a popijára és átmászott a szekrényhez. Oda gyűjtöm az üres vizes flakonokat, imádja pakolni őket. Másra úgyse használhatnám az a szekrényt :? :lol: :lol: .

Anikó

Kép[/url]
quito

eszti,
van egy privát üzid itt a babaneten, majd nézd meg! :wink:

cajok,
majd holnap írok, amúgy viol vagyok... :)

KépKép
eszti76

Jó estét Cajok!!!
Gabóóó
jöhetek én is????Anyunak le passzolom a Csajaimat.Én benn vagyok mindkét golyózásban!! :wink: :lol:

Ma fent voltunk a Deákkútnál.Cajok!Petra lement a domboldalon,leült a padra,és már mászott a kullancs a combján.F@sza mi???És temérdek szúnyog! :? :x

Esztermami
láttalak ma a József Attila ut végén estefele.Janka volt hordozókendővel rajtad.Olyan szépek voltatok!! :) Ilyen kendőt hol vettél?Egyszerű feltenni??

Gwen
szia!
Én csak jó tapasztalattal hagytam ott a kórházat.Segitőkészek voltak mindkét osztályon!!A csecsemősök megtanitottak ujbol :oops: a fejésre(8 év kimaradt mégiscsak)
Vendég

Jaj,és Zsani!!!!! :P
Játszi:ok!!!!MAjd duma!!
Vendég

Viol!
KÖSZIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KépKép
eszti76

Sziasztok!
Ágnes eszik :lol: :lol: :lol: , kizárólag nagykanállal :D a levesemből kiszedett zöldségeket, kis husikát is barackkal :P

Viol, milyen a strand? Normális, bevinnéd Dorkát? Az a régi pancsoló van meg? Itt számolgatom magamban hogy 18éve lehettem utoljára a hegykői strandon. Azért kérdezem, mert egy időben iszonyú koszos volt, folyton fertőzést kapott csak az ember. Mártonnak és Jankának eddig el sem árultam, hogy otthon is tudnánk fürdeni menni. A belépő is fogalmam sincs mennyi lehet, létezik félnapos is mint régen?

Kép
Kép
Kép
amica

Gabó!Mehetek én is? :)
Eszti!A városba láttalak de nemtudom mikor :)
Rik!Holnap nem dolgozom :)

KépKép
kola2

Andi
Nagy gratula Ágnesnek!!!!!
Szülinapján már tortázni fog!!!! :D
Vendég

Jó reggelt!Aki akar jöhet!!!!!!
De én csak úgy mondtam ezt a két ötletet,mert mind a kettőt imádom igaz a biliárdnál a lukba nem igazán találok bele nagyon bírom.Nincs lukérzékem!De maha jókat szoktunk derülni a bénaságunkon ha elmegyünk hébe-hóba!

Eszti!Persze miért is ne mehetnétek Füredre ami volt elmúlt!A lényeg,hogy nagyon jól érezzétek majd magatokat!
Hát hogyha Balázsnak sikerül ez a kint meló és kint tud lenni sokáig akkor jövőre elmegyünk valami szép helyre!Én görögbe vágyom vissza nagyon!!Talán majd oda!

Amica!Ez igen!!!Ügyes Ágnes!!! :D :D :D

Anikó!Én tojást egy éves kora után adtam neki a sárgáját!De nem is szereti igazán!Rántva néha megeszi rizzsel!
Vendég

Eszti!Apukádnál kényelmesen elfértek?Nem akartok elköltözni?
Mennyit tud segíteni szonjával neked?Ki megy érte az oviba Kópházára?
Vendég

Rik,
a hordozókendő nem az enyém egy pesti barátnőmé, aki pillanatnyilag nem használja. Hát, így, ahogy én hordtam, nem nehéz megkötni, de könnyebb, ha van valaki Veled, aki a hátadon meghúzza, különben nehéz ahhoz elég szorosra csinálni - legalábbis egyeblőre nekem. De nagyon jó anyaga van,mert melegben szellőzik, hidegben melegít és Janka nagyon hamar elalszik benne.
Az az igazság, hogy most már minden nap van kaki, amióta gripe watert szed, de még mindig nagyon nehezen. Igaz megpróbáltam a gripe water mennyiségét csökkenteni, úgy látszik nem szabad.

Lányok,
azt hallottam, hogy adott esetben 10 hetes kortól kaphatnak egy-egy kiskanál gyümölcslevet. Ti mit tudtok erről??

KépKép
KépKép
esztermami

Eszti,

jó, hogy jelentkeztél!!

Mindenkinek szépeket!!

KépKép
KépKép
esztermami

Sziasztok!
Nem ám rámuntok most meg,hogy 2 nap is jelentkezem egymás után. :D :D :D

Gabóca!
Apunál nagyon szűkösen férünk el. :?
Gondoltam már egy sajátra de még csak a tervezés fázisánál tartok.
Attila vagy anyós hozza el Szonját az oviból és Attila hozza be nekem este Sopronba.Én pedig viszem minden reggel.
Görögországban még nem voltam de görög szigeten Rodoszon már igen és az nagyon tetszett de az abszolút favorit nálam Spanyolország.Pezseg az élet és ez írtó jó!

Eszter!
Én is örülök,hogy köztetek tudok lenni.Remélem most már egyre sűrübben.
Sajnos lemaradtam Jankád születéséről de amint látom Ő is szépen növöget.

Teszek fel képet Szonja szülinapjáról és egy kirándulóst.

Kép

Kép

KépKép
eszti76

És ha már van lehetőségem képeket feltenni tennék is még párat.
Szonja:
Kép
Anyák napján:
Kép
A nagy szerelem:
Kép

KépKép
eszti76

Még Húsvéti képek:
Kép

Kép
Gulyásfőzés:
Kép
Ez pedig mai:
Kép

KépKép
eszti76

Eszti,

Szonja irtó komoly nő már!!! Nagyon szép! Az az ő saját kis quadja?
Vince megvadulna érte.

Andi,
nagyon ügyes Ágnes!!!

Rik,
és Te mit csináltál errefelé? Tudod, mi itt lakunk. Mi sétálni indultunk, de játszőtér lett belőle.

KépKép
KépKép
esztermami

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?