Új privát üzeneted érkezett!

Boris! Ma reggel megjött, úgyhogy ennyit erről. De ez nem az ötödik volt. Az már egy hónappal ezelőtt meg volt. Ez most spontán "nászutas" hónap volt. Most viszont tényleg kezdjük a 6.-at. Ki tudja. Hátha sikerül.... Sajnos már csak a lombikban van bizodalmam.

Málna. Szorítok, hogy sikerrel járj! A leszívás az fáj?

Kép

Kép
kamilla306

A férjem múltkor nagyon megharagudott, hogy feltettem a képét a netre, úgyhogy sajna csak olyan képet rakhatok fel, amin egyedül vagyok. Hát valahogy így néztem ki.

Kép Kép

Kép

Kép
kamilla306

Na jó, egy nászutast is.
Befonattam a hajam a rasztásra.....De már nem olyan ám!
Kép Kép Kép

Kép

Kép
kamilla306

Bocs, ha kicsit sok voltam.

Kép

Kép
kamilla306

kamilla!

nagyon szép voltál!!! hol volt a nászút?

én is végigcsináltam a 6 inszemet, végülis mind egy esély. a leszívás maga a műtét nem fájt, de mitán felébredtem a pocakom nagyon nagyon fájt, szó szerint menni alig bírtam. de pénteken elmúlt. ez azért volt mert 10 petesejtet szívtak le a többiek akiknek csak 5 volt azoknak nem fájt! szerintem mielőbb vágjatok bele!!! mióta próbálkoztok?
málna79

Köszönöm lányok a gratukat :lol:

Itt van a Pandám: :lol:

Kép
Vendég

Kamilla,
nagyon szép voltal, de szerintem rasztasan is csini vagy. :wink:
Ja a leszivas nem faj, mivelaltatnak, de sem utana altalaban . Engem tulstimulaltak es 26-ot szivtak le. Na ez eleg gaz volt. Alig birtam a klinikarok a kocsiig elmenni, mert nem birtam rendesen kiegyenesedni. De, ha nem balfek a dokid,akkor nem lesz semmi baj. Az esely egyebkent a dokim szerint 35 % alkalmankent a lombikkal. Ez azert eleg biztato, bar en tobbre gondoltam elotte. Viszont nézd meg a tablacskankat, soknak az elso lombik sikeres, vagy a masodik!! :wink:

Pandacska,
tunderi a Kicsipandus!!! :lol: :lol: énisénisénisénis.....
katata

Kata!

Nekem direkt nincs tickerem. Novemberben amikor megtudtuk, hogy lombikoznunk kell levettem mert nem sok ertelmet lattam. Most pedig megvarom a következö uh-t.

Pandacska!

Szep a kis Panda garatulalok!

Kamilla!

Nagyon szep menyasszony voltal!

Kép
Kép
jucmuc

Jucmuc,
Mikor mész uh-ra?

Kata,
Már csak pár hét és te is raksz fel ilyen képet :wink:

Kamilla,
Nagyon csini voltál :wink:
Vendég

Pandácska,
úgy legyen! 8)

Értem Jucmuc.
Mikor mész következő uh-ra?
katata

Sziasztok!

Panda! Nagyon szép a picipandi! Vigyázz rá nagyon-nagyon! DE jó! Ééééééééééén is szeretnék már ilyen képpel dicsekedni!

Málna! Drukk ezerrel! Kérlek, jelentkezz majd a pozos teszteddel!!

Sonjus! Hajrá holnapra!

Kata! Tök röhej, hogy évekkel ezelőtt nem is szerettem a nyaralóba kijárni, aztán amikor végre tetszett, minden nap dolgoztam. Szó szerint, csak a naptári pirosakon nem. ( húsvét, karácsony). Saját üzletem volt... Most meg belebetegednék, ha nem mehetnék. Tényleg nagyon sokat jelent egy nyaraló. Nem gondoltam volna.

Reni, Ilona, Kicsibé! Nem is tudom, melyikőtök írta, hogy ő is jönne velem. Hát gyere! Pénteken reggel, ha nem jön közbe semmi, megint megyek. A férjem meg délután jön utánam a melóból.
Olyan nyugis, pihis ott minden. Még akkor is, ha ugyanúgy főzni és mosogatni is kell. De más.

Az öcsémék is eljöttek szombaton. Fogtam a sógornőm pocakját, mert az unokahugicám randalírozott benne. Hú, nagyon buli volt. Megint sok halat fogtunk. Grilleztünk is belőle, jól sikerült.
És fürödtem is kicsit. Illetve gumimatraccal bementem a vízbe, mert nagyon melegem volt, nem úsztam, de két csurom víz lettem. De akkor is benn voltam a tóban. olyan tiszta a vize, hogy ha a mélyvízben lelógatod a lábad, látod az ujjaidat rajta. Csak nagyon mély, és nehezen melegszik fel.

Jó éjt mindenkinek! Puszika!

Kép
Kép
Kép
zel

Kamilla!
Nagyon szép menyasszony voltál. Milyen papagájokat kaptál? A másik topicban láttam még képeket. Irigyellek a delfinekért!

Kép
Kép
Kép
zel

málna, de jó hogy jöttél, és méghozzá ilyen jó hírekkel :D Örülök, hogy jól vagy, és erősen szorítok, hogy szép, egészséges babitok legyenek ebből az "akcióból".
(Mi: rástartoltunk az örökbefogadásra, esetleg, talán, ha kell és elég erős leszek hozzá ősszel megpróbálunk egy lombikot :?)

kamilla, szép mennyasszony voltál. Ugye milyen klassz dolog is az az esküvő? Az én dokim azzal nyugtatgatott, hogy van 6. inszemes kismamája, úgyhogy mindent bele! Kívánom hogy sikerüljön! A lombiktól én is be vagyok rezelve így nagyon is értelek.

zel, sonjus++++++++++++

zel köszi a meghívást, egyszercsak ott leszünk meglepetésnek- egy kis bibi azért van, mert valahogy semmire sincs időnk (valamit rosszul csinálunk)

pandácska, ez aztán a fotó :D

babszi, hogy vagy?

domo, mikor mész Konc tanár úrhoz?

kabócabogár, nyaralni menettek? Remélem :D !

odry, ennyire figyelmetlen vagyok, írtad mi volt a dokinál? Leírnád mégegyszer?

sapé, megygógyultatok? Kimásztatok a gödörből?

tamaranna, biztosan átmentél másik topikba :(

Szép napot csajszikák!
bbilona

Jó reggelt!

Ilona! Ma megyek, már nagyon várom! Persze kicsit tartok is tőle!
Gondolom majd elmondja, hogy minden vizsgálatot kezdhetünk előlről :?

Málna! Nagyon szurkolok neked!

Zel, Sonjus! Írjatok!

Kép
domo

domo, nagy rá az esély, de sebaj, legalább történik végre valami! Csak kitartás :D
bbilona

Domo,
miért tartasz a dokitol? hanyra mesz?
katata

Hetvegen nagyon szerettuk egymast :oops: szoval rajtunk nem fog mulni ez a spontanos honap...
katata

Ilonka draga,
hogy vagy? Hangulatod?
katata

Zel,
hat igen, igen, nagyon buli tud lenni egy nyaralo, ahol csond van, es nagy nyugi...
Mi bizajozni szoktunk, mezokon, ahol a madar se jar. :) Az is nagyon klassz tud lenni.
katata

Ujdonsult Kismamik!
Vannak mar neveitek a baboknak? Azert ez nem konnyu feladat, nem?
katata

Kata! Sose volt kedvencem a dokihoz járás, és mivel ismeretlen helyre, doktorhoz megyek, ezért írtam, hogy kicsit tartok tőle.
5re megyek, jön velem a párom is :lol:

Kép
domo

Kata,
Ha fiú Bence Máté ha lány na ez nehezebb ott több név is tetszik.

Ma felhívtam az új dokimat végül a Mávba megyek és csütörtökön megint látom Pandababát :lol:
Vendég

katata, a szerelem az fontos és az esély mindig megvan :wink:
Te hogy vagy? Sokat agyalsz a lombikon? Nem sokára te is anyuka leszel, de jó lesz :D Van hely a dupla babakocsinak?

Köszönöm jó a hangulatom. Még jobb lenne, ha erről az egész dologról (inszem, örökbefogadás) beszélhetnék nyiltan, de az uram megtiltotta. Anyáéknak elmeséltem csak az örökbetanfolyamot, és nagyon mérges lett. Pedig olyan jó róla beszélni, na mindegy ilyen gyagya néha.

Bicajozni? Nálatok vannak olyan jó kis utak ahol nem jár autó és nek lehet vágni a nagyvilágnak? Mi most evezni terveztünk, emberem jár (megy nyáron túrára), és megkérdezte nincs-e kedvem, én meg tökre örültem. 17.30-ra hazaérek 18-kor már tudunk is hajóba szállni, 1 óra evezés, és még mindig van időnk egymásra. Hát nem jobb mint a TV?

Egyébként a napokban olyan furcsán fáj az egész alhasam, remélem csak helyreáll a természetes ritmus :?
bbilona

domo, jó lesz a du. megnyugszotok egy kicsit és végre nem kell az augusztusra várnotok. :wink:
bbilona

pandi, ez csodás!!!és csütörtökön uh lesz csak?

kata, a mi babánk ha lány lesz akkor Lujza lesz, a fiút a párom keresi ezerrel...van jó ötleted??? valami szép komoly név..

domo, ne izgulj, nem lesz semmi gond, semmi rossz :lol: múltkor az uh-ra nem tudott jönni a párom, na ez többet nem lesz így, mert pont a szuper élményekről maradt le :cry: szóval csak vidd a párod mindig :lol: :lol:

ilona, akkor hasonló az anyud mint az enyém...ő amikor elkezdődött az egész babaprojekt, teljesen kiakadt, mondván két egészséges fiatalnak miét ne jönne össze a baba...ja csak nekem endóm volt a páromnak meg rossz anyaga....szerencsére mostmár nagyon ari, velem van, meglátod meg fog változni amikor már a finisben lesztek :lol: :lol: :lol:

zel, de jó, akkor jól telt a hétvége :lol: és nem volt csöppet sem rossz neked a pocit simizni? nagyon klassz csaj vagy mami :lol: :lol: :lol:

Kép
kicsiboris

Boris,
Nem tudom mi lesz de uh az tuti gondolom a szokásos rákszűrés meg ilyesmi. De ilyenkor mondjuk az uh a lényeg nem? :lol:
Vendég

Halihóóó!

Zel!
Helyzet?

Pandácska!
helyes a pöttömöd :)

Domo!
Dokihoz drukk

Katata!
Nálunk még nincs baba, de név annál több :D

Köszi a drukkokat!
Bal o. 16 és 19 mm
jobb o. 14 mm
kaptam Ovitrelle szurit
(szerdán kell bedni, még nem tudom hogy fogom :? )
Péntek inszem :)
Szombattol Duphaston

na ez van velem :)
sonjus

Sonjus,
Gyorsan és egyszerűen befogod adni :wink: csak első látásra parás :wink:
Vendég

csajok!
Szerintetek otthon kell maradni az inszem után?
Fekvés ilyesmi?
Azt mondta a doki, hogy ott kell fél órát pihizni, de utána?
sonjus

Sonjus,
Nem kell de lehet! Ahogy jónak érzed! Valaki pihen két napot valaki meg megy rögtön dolgozni.

Holnaptól nem leszek szombatig csak szólok hogy nem azért tünök el mert baj van.
Vendég

Pandácska,
de jó,hogy megint láthatod Pandababát!!! :lol:

Ilonka,
nem agyalok sokat a lombikon, hiszen olyan soká lesz még. Inkább annyira szeretnékmár babaát, hogy ez néha iszonyatosan tud fájni...
:?
Nálunk nagyon jó kis bicikli utak vannak, no forgalom. Nagyon buli!!! Az evezés az asszem nem menne neke, túl gebe vagyok én ahhoz.:) Semmi karizmom... :oops:

Sonjus,
én nem pihentem inszem után, terhes sem lettem. Mondjuk ez nem jelenti azt, hogy kell feküdni. Ebben annyira eltérőek a vélemények, szóval szerintem a legjobb, ha a dokidat kérdezed meg, ő ismer téged a legjobban, tudja, hogy mire van szükséged.
katata

Ja és Sonjus,
a párod nem tud segíteni szuri ügyben? Az enyém olyan kis drága volt és lazán döfködött. Még élvezte is! :lol: :lol: Na jó, ez vicc volt, de tényleg probléma nélkül szurkált.
katata

sonjus, dejódejódejó, ez szuper eredmény, az inszemre nagyon jó esélyekkel fogsz indulni :lol: :lol: szorítok, és továbbra is inni, inni..
ja és igen, szerintem inszem napján feküdj, vedd ki azt a napot! másnap már nem fontos, csak aznap, hogy föl tudjanak úszni a srácok a tüszőcskéhez. én is aznap feküdtem másnap kerítést építettem
:lol: ja és mindenképp feküdj ott utána fél órát, ne hagyd, hogy 'elhajtsanak!!

kata, hát olvastam, amit írtál, nem csoda, hogy így érzel, nekem is már annyira rossz volt a siker előtti inszem...már úgy éreztem amikor megjött (10 nappal később..), hogy soha sem sikerül és látod mégis!!!
azt kívánom legyen erőd és kitartásod, gyorsan elröpül ez a nyár aztán újult erővel indulhatsz az új projektbe :lol: :lol:

Kép
kicsiboris

kamilla, nagyon ari menyasszony voltál :lol:
a lombik tuti összejön, pandinak is sikerült :lol: ott csak a 'létszám a kérdéses :lol: :lol: :lol:

domo mindjárt mész is :lol: :lol:

Kép
kicsiboris

Sonjus! Szép tüszőid lettek :lol: Nekem a kórházban is feküdnöm kellett 4 órát, hamarabb el sem engedtek, és a doki szerint utána pár nap pihi nem árthat. Neked úgyis hétvége jön utána, nem kell dolgozni menni. (nekem is mindkettő pénteken volt).
AZ Ovitrelle-t a párom adta be, és nekem nem fájt.

Ilona, tényleg megnyugtató, hogy történnek a dolgok. Csak ma eléggé fáj mindenem ott lent, és ettől kissé hisztis vagyok, (már 2 napja)

Kép
domo

Köszi a tanácsokat! (ez az ivás, még mindig kemény meló :D)

Úgy tervezem, hogy péntek, szombat otthon, aztán vasárnap nyugis családi mókára kell menni. Remélem elég lesz így!

Katata!
Párom bizti megszúrkál szívesen, csak a technikáját nem ismerjük a dolognak. Simán hasba oldalt? elöl? össze kell fogni kicsit a bőrt, vagy úgy simán durrbele? :) Lehet lemegyek a körzetihez!
sonjus

A nyálkahártya vastagság miatt azért még aggódom, most a 11. napon volt 7,5. Az nem kevés? Lesz még jobb is menet közben?
sonjus

Sonjus! Igyál sokat, és akkor szép vastag lesz a nyálkahártya! Addig még sokat vastagodhat!
Össze kell fogni a bőrt oldalt, és oda szép lassan belenyomni.

Kép
domo

Sonjus,
nekünk az asszisztens megmutatta. Volt egy próbaszuri, amibe persze csak sósvíz volt. Nálatok nem lehet ilyet? Egyébként nekem a comboba kellett, itt a "divat".
katata

sonjus, szerintem a pihi (péntek-szombat) elégséges, de a vasárnapi családi összejövetelen ne emelgess, és ne tegyél hirtelen mozdulatokat sem, akkor tuti :!: :!: a nyálkahártya még vastagodik biztosan az inszemig, ne aggódj, nekem a 14napon az inszem napján volt 10,7.

Kép
kicsiboris

csajok, tizu, gyöngyike, mágnes és mindenki.
az integrált teszt hogyan zajlik? volt már valakinek ilyen?
és nem tudjátok Pécsen hol lehet ilyet kérni? interneten keresem, de nem találom sehol....és a jövő héten már aktuális lehet..kösssssssssssz

Kép
kicsiboris

sonjus, 45fokban oldalról összecsípett bőrbe kell adni a köldök alatti hasfalba, nem középre, jobb v. bal oldalon. Menni fog, ügyes vagy! Nagyon szépek a tüszőid, és csatlakozom igyál igyál és igyál.

kicsiboris, félreérthető voltam, nem az anyu volt mérges, hanem a férjem hogy elmeséltem a nagy titkot :?

katata, milyen neveitek vannak?

domo, biztosan érnek a sponátn tüszök, azért fáj a pocakod. Csak semmi pánik!
bbilona

Sonjus,
Ezen az oldalon beadnak egy hasonló poci szurit a kisfilmben hátha segít:
http://www.fertilitylifelines.com/seron ... ctions.jsp
A nyálkahártya meg nem olyan fontos hiszem méhenkívülinél nincs is és mégis megtapad! Kapsz progit is szóval minden okés lesz :wink:
Vendég

Kicsiboris!
Én megcsináltattam az integrál tesztet. Sajnos én úgy tudom csak Pesten van. Az interneten www.downszures.hu Ott minden pontosan le van írva, de ha kérdésed van szívesen segítek.

Andi
Kép
Kép
beke andrea

Ilona, szerintem is, csak már kipukkadhatnának!

Indulok a dokihoz, szép délutánt mindenkinek!

Kép
domo

jaj ilona bocsi...

domo sok sikert!!!

andi köszi, pedig úgy hallottam itt a klinikán tudnak ilyet, csak nem találom a honlapjukon, de akkor felhívom őket:o))

csajok holnap reggel 8-ra megyek a védőnőhöz, már nagyon várom, talán kiskönyvem is lesz :lol: :lol: remélem azért nem lesz sok vizsgálat...pipit kell vinnem azt mondták..

Kép
kicsiboris

andi akkor ez két érvételből áll meg uh-ból? ha jól láttam..
a 12 és a 16 héten voltál? és emellett akkor nem kell afp vagy egyéb vizsi?

Kép
kicsiboris

Ilonka,
nálunk a Fanni a nyerő, meg talán Martin, Attila. De a fiú nevek még nem kőbevésettek, viszont a lánynevünk az elég stabil. :lol:
Nálatok?
katata

Boriska,
jaj, de jó!! Lesz kiskönyved!! Szerintem semmi extra vizsgálat nem lesz, hisz nem doki fogja csinálni.
katata

Andi,
te hogy vagy?
katata

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?