Új privát üzeneted érkezett!

Lina
Írtam már privit, de férjemnek mail-en megírom a számod és hívni fog :)
Kösziiii

KépKép
KépKép
nana09

Nana jo utat, erezzetek jol magatokat! :D

Kati meg mindig alszik, pedig nyolckor fektettem le... :D

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Dóra
Gyopi tuti 1 volt nem 10 :D
Köszönöm szépen! Ti délután? Arborétum?

Kép
Kép
Kép
thymi

Sziasztok,

Nana,

Köszi a jó kívánságokat. Majd ha lesz időd, írj.

Dóra,

(Alias Borsika :D, tényleg jó) Köszönöm a névnapi köszöntést. Bocs, hogy olyan későn válaszoltam az sms-edre. A péntek elméletileg jó, ha Gergőt el nem viszi az apja magával az anyjáékhoz vidékre. De majd beszélünk holnap reggel.

Thymi,

Köszi a gratulát. Pont ma 8 hetes a kis Mazsi. Most már neked szorítunk.

Balim,

Köszi megvagyok. Nem a legfényesebb, de elmegy. Hányni nem hányok, de minden nap délig küszködök az ingerrel, meg émelygek. Szörnyű. Gergőnél semmi ilyen nem volt. Csak nőtt-nőtt a pocakom és egyre jobban rugdosott belülről. Most meg, sehogy sem jó.

Donoé,

Édes, ahogy Noémi kidőlt játék közben.

Bea/Zsolti,

Köszi a gratulát. Tök jó, hogy ilyen jól viselte Lillácska a műtétet. Bátor csajszi. Ezek szerint Rozékat még nem éheztették halálra. Gratula a biciklihez, mégha 5-6 év múlva lesz is jó. Szorítok, hogy ma haza engedjék őket. Lakás?

Lina,

Akkor hivatalosan is NAGY-NAGY gratula.

Lili,

Örülök, hogy minden rendben van, remélem most már megnyugodtál. És persze a kis kukacoshoz külön is gratula. Nővérke mit szólt?

Hajny,

Köszönöm a jó kívánságokat. Volt eszem-iszom módjával, mert a babó nem sok mindent visel el azokból, amit eszek.

Ser,

Ruhák :( :twisted:
Hannát elfelejtettem írni, hogy gyöngyfűzéssel tényleg tök ügyi. :oops:

Kecsóné,

Neked is köszi a gratulát. Sulikezdés, ez nem semmi, hogy már az ált. suli is egy vagyon.

Roz,

Nem semmi tempóval haladnak a kórházban. Szegény Áki. Vele most kell vmit diétázni? Írnod kell mit esznek?

Utazóknak kellemes nyaralást és jó időtöltést!

Szép napot!

geli08

Sziasztok!

Geli
majd ez az állapot is javulni fog,most akkor azt kell enni ami lemegy.Sajnos ilyen az eleje.

Donoé
hát nem sokat lacafacáztam ám vele,gyorsan megmostam,üvegbe bele,majd dunsztolás és hagytam kihülni a vízben.Nekem az ilyen a pihi,ami nem mindennapos.Fordítva vaok összetéve?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Don, bocsánat, most jutott eszembe, h. múltkor megkaptam a pü-det. :) Kismama feledékenység... :D Majd megnézem őket, ha lesz időm.

Mi sajnos nem tudunk arborétumba menni, mert vendégeink lesznek. De gonbdolatban veletek leszünk.

Geli, 8.hét? De jó! Egyébként sztem nehezebb így, h. ott a nagy baba is. :) De a közepe ez nagyon jó. A vége is remélem ilyen lesz.

Kecsóné, jó rólatok olvasni. ÉS hogy már iskolás lesz a legnagyobb lányotok!..... Olyan gyorsan telik minden.....

Hajni, ügyes vagy ezzel a befőzéssel! :) Anyukám is nagyon sokat szokott nálunk. A hétvégén mi is cseresznyét fogunk enni Solton. :)

Borsika, Timciék hazamentek tegnap? Vagy ma fognak? Hogy van Timi?

Dóra, kicsit megkésve...., hétfőn megyek AFP-re. :) Ezt a betegkapus dolgot én mindig kikerültem eddig szerencsére. A terhesgondozóba mentek rögtön beutalóért, és a nő mindig mondta is, h. akkor már nem kell a nőgyógyászatin sorba állnom.

Ki megy végül arborétumba?
birolili

Mi lehet,h megyünk,az időjársától függ...
Hanna megit nem akar aludni délután, bugyiban szaladgál :oops: :roll: Kép

Kép
seriff

mikor mentek?

Kép
Kép
Kép
thymi

Sziasztok!

Hű, micsoda jó hírekre jövök.

Lina, nagy-nagy gratula nektek kistesóhoz.

Lili, örülök, hogy minden ok kiskukissal!

Seriff, Hannus :lol: Milyen hosszú haja van már.
Mi levágattuk a héten Orsiét, nem tűrte egy ideje a gumit.

Nem jó a mai Arb. Ma du. van a nagycsoportosok búcsúztatója az oviban.

Nana, jó utat nektek!

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Sztem 4-fél5körül

Pille, köszi :D , azóta már volt szőnyegtakarítás,,és bugyicsere :? ...

Kép
seriff

Sziasztok :)

Geli
Hogy gyorsan haladnának azt nem állítom, de nagyon profik az tény Ákinak maradtak a diétái sertéshús és tej és tojás. Valahogy le kellene küzdenünk a Pepti Juniort de nem megy, nem tudom milyen tápit kaphatna helyette. Niki kaphat most tejet, de tojást továbbra sem. Ott 2nap alatt 4 dl tejet itattak meg vele semmi tünete nem volt. Most 1 hónapig kapja a tejet ha csak nincs reakció rá és akkor kell mennünk újra, de csak ambulánsan. Igazán sok vizsgálatot nem csináltak Ákinak volt egy egésznapos vizelet gyűjtés. Nikinek meg a tejcsit adták 2 napig meg Ákinak még volt egy vérvétele amiből kiderül, hogy vashiány6vérszegénység már nem áll fent Ő vele augusztusban kell menni legközelebb szintén ambulánsan. A zárót nagyon nehezn kaptuk meg már nagyon pipa voltam, mert kedden du.szóltak, hoyg szerdán du. mehetünk haza meg is csinálták félig a zárót és mégis 1/2 5 kor kaptuk meg !! :twisted: :roll:

nana
Ti most utaztok ? Nagyon jó utat nektek vigyázzatok magatokra :) Fotókat várjuk . A szülinapossak nagyon kalsszak meg az égbetekíntős Boti is cuki :)

kecsoné
elküldenéd pü.-ben a tel.számodat ? Köszi :)

Seriff
Nagyon csini a bugyós Hannamanna :) sajnos ez a korszak sok szönyeg tisztiással jár :roll: Nem láttuk Hannácskát vasárnap a cirkuszban akkor voltak ott a mamival ? Ákinak naggyon tetszet. tátott szájjal nézte :) Niki meg elaludt rajta :lol: de azért meséli, a kutyusokat mindenkinek :)Tapasz levétel naggggyon gáz nálunk :?Adrika, már előre lefogja szemét .... Most kitaláltam, hogy vágok még bele egy papirzsepiböl egy korongot és csak kb.2 mm hagyok körben ami konkrétan rátapad a bőrre és így kicsit most jobb a helyzet. voltatok az albarétumban ?

Lili
Gratulálok a fiúcskához :) A nevét kitaláltátok már ?
Jaj el is felejtettem köszönöm a kertijátszós cimét :)

Lina
A bőrpróba kimutata a tejet mint allergént. Meg volt laktóz terhelés a multkor és az is pozítív lett de tünete annál sem volt így most addig kaphat tejcsit amíg nincs tünete .

Kép

Kép

Kép
roz23

Bocsi csajok, átalakult, nem akar menni Hanna..... :roll: :oops:

Kép
seriff

Jelentem Timiék haza mentek otthon vannak!!!!!!!!!!!!!!!!

Atticy GYÖNYÖRŰ még mindig!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
borsika33

Ser:
Bugyis Hanna nagyon cuki :lol: Na szép!Mindenkit kicsábítotok az arbarétumba,ti meg otthon maradtok :lol:
Nem baj, legalább megismertem Thimit,Gyopit,Nyhk,Petrát,Ádámot,és Lina Lilijét!!!Kár volt úgy sietnem haza,apa még 20perc múlva jött haza csak :? ,na de majd legközelebb!!!
kazi

Borsika!

De jó,akkor mostmár babázhat kedvére :) Lehet,hogy átsiklottam felette,miért lett csaszi végül?
Vendég

Eegen, tudom,h gáz, de csak a szomszédig(Leonáig) akart menni Hanna :? :D ...

Kép
seriff

sziasztok :)

kazi
el is felejtettem megköszöni neked, hogy megkérdezted a férjed, már tárgytalan éppen az említett időpont miatt, kicsusztunk. De nektek köszönöma segítséget :)

timcike
ha lesz időd várunk egy kis élménybeszámolóra :)

seriff
van ez így .... Én is, hogy készültem a cirkuszra és pont az aludt be rajta és nem akarta végignézni aki napokig nyafizott rajta, hogy menjünk.

geli
még nem válszoltam. Persze, hogy megbícsérem a kis drágámát olyan jól viseli napközben a tapaszt nem akarja levenni nem nyafizik érte most este is ezzel az uj technikákal már saját mga a vette le a tapaszt :)

Virág
olyan kalasszak a kirándulós képek :) nagyon tetszik a sok motoros gyerköc jó kis társaság lehet :)
Kaptál már értesítőt az önkormányzatól a bölivel kapcsolatban ? Én már felhívam a bölit, hogy miért nem küldik azért mert még bírálják vagy azért mert nem vettek fel minket, de mondta a Klárika, hogy csak csúszásban vannak Ők sem kaptak még értesítést. remélem tényleg így van ....

ma megint ezer felé kell szaladok olyan pipa vagyok .. már kétszer kellett vissza mennem a MEP. hez a GYES miatt mert mindig hiányzik valami ... :twisted: ráadásul modták, hoyg a márciusit már nem kapom meg mert kiestem a megigénylési időből már nagyon kivan velük a t... nem igaz, hogy nem tudják egyszerre mondani, hoyg mi kell hozzá :?

Kép

Kép

Kép
roz23

az előbb megnyitottam pü. és kiirta 65321 uj üzenetem van :lol: :lol: olyan megbízható ez babnet :D :lol:

jaj csajok akit érinteni szokott megváltozott a tel.számom.a másik telcsim már nem él számot küldöm pü. ha kell valakinak :)

Kép

Kép

Kép
roz23

Halihó :lol: :lol: :lol:

Seriff
Ember tervez, gyerek keretszülhúzza :lol: :lol: :lol: Remélem azért legközelebb téged is megismerhetlek :wink:

Lányok nagyon örülök h megismerhettelek benneteket!

Kazi
Ne haragudj h nem szóltam rád hamarabb, de az első beégés után már bizonytalanabb az ember.
Lina (lehet röhögni :lol: ), de mielőtt megérkeztek KAziék, már le Liliztem egy kislányt, aki nagyon hasonlított a lányodra a fényképek alapján :oops: :roll: :lol:

NYhk
Rólad meg aztán nem sok képet láttam :wink: Nagyon aranyos Petrus, a fiadba meg egyszerűen szerelmes lett a lányom. Édesek voltak nagyon.

Lina
Örülök h végre találkoztunk. Már a pelus óta szerettem volna, de akkor még nem tudtam mivel közlekedni. Azóta apa vett magának robogót, így van autóm :D

Kép
Kép
Kép
thymi

Adrienn
Ha olvasod, msn visszavágja az összes üzimet és nem tudom h miért. :evil:

Kép
Kép
Kép
thymi

Sziasztok!

Tök jó nektek ,akik arborétumban voltatok.Sajnos,vagyis nem,dolgoztam,majd legközelebb.

Nana
jó utat,szép idöt,sok pihit.

Ser
édes Hanna a bugyiban. :lol: Tetszik a csacsija.

Timci megyek ám majd oda is babázni,hozzátok,kár hogy a kórházban nem lehet megfogni.De hát érthetö.

Erszényes
remélem holnap épségben hazaértek,majd képeket remélem mutatsz.

Roz
tök jó hogy türi a tapaszt a szemén.Mennyi idöbe telt míg elfogadta?

Kazi
hinta jó még egy kipróbálásra? :lol: Lehet hogy már el is nyütted?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Roz,
Mi sem kaptunk meg ertesitest, mar epp gondoltam, hogy felhivom oket, de igy akkor nem kell, mert te mar megtetted :lol: Akkor meg varunk.
Miert kell igenyelned a gyes-t?
Egyebkent tudja valaki, hogy mit kell azert tennem, hogy megtarthassam a GYES-t, most hogy szeptembertol dologozom? Ugy tudom, hogy lehet GYES mellett dolgozni, ugyhogy szertnem tovabbra is kapni. Kell ehez valamit kulon intezni?

Ser,
Mi is probalunk bugyizni, de mintha rosszabb lenne a helyzet mint tavaly. Tavaly sosem kakiltak a bugyiba, most meg valamelyik napa az udvaron pelus nelkul voltak es mindketto belekakilt a bugyiba :wink: :roll: Nem tudom... Most probalom minden etkezes utan biliztetni oket. Pisi idonkent megy, kaki csak a pelusba...
mvirag

Az ujdonsult Pocakosoknak gratulalunk :lol:

Lili,
Jol osszehoztatok a kislegenyt :lol:

Sajna mi nem tudtunk menni az Arboretumba mert en ilyenkor jarok a tanfolyamra, raadasul teganp dolgozatot irtunk.
Jovo heten lesz az utolso dolgozat utana nyariszunet :lol: :wink:
mvirag

Virág,nekem mindent a mhelyemen, a munkaügyön intéztek,és valóban működik a munkabér mellett a gyes. Mondjuk nem voltam csak gyesen, hanem gyed után gyes+szabi. Te már a szabadságodat töltöd vagy még nem? Hű Neked azért jó sokáig jár majd a gyes :wink: !

Kép
seriff

Virág
Nekem ugy modták, ha 8 órában dolgozol nem kell bemenni lejelenti megmarad a gyesed simán, a munka mellett is . Azért kell GYES igényelnem, mert a munkahelyem megszünt októberben és Ők igényelték eddig a GYED-ek után mindig, de most senki nem igényelte meg, vártam bambán hogy majd küldik de csak nem jött pénz. Aztán felhívtam a régi könyvelőt és Ő modta, hoyg azt már nekem kell megigényelni, itt a MEP nél, már 4 szerre vagyok bent ma kb százezren voltak,az után allt a sor vége ugyhoyg ott is hagytam majd hétfőn Adrika fogorvosa után elmegyünk.

hajny
háááttt... a teljes megszokáshoz 2-3 nap kellett az első nap nagyon gáz volt utánna már csak 1-2 alaklommal csattant az ajtófélfán :? :roll: szegényke egyébként is elég figyelmetlenke és szétszort :) (tiszta anyja )

pille
Én annnnnyira hülye vagyok a szilcoop ajtaján ki volt irva telszám az uszó tanfolyamnak gondoltam majd kifeléjövet felirom de csak elfelejttem ez csak tanfolyam és nem tábor .

Kép

Kép

Kép
roz23

Thymi,
Kazi mesélte az esetet, de megnyugodhatsz, ős is azt mondta, hogy az a kislány tényleg hasonlított Lilire :D
Tényleg, végül jutott el hozzád pelus? Mert tegnap is volt egy mintacsomag a csomagtartómban.

Seriff,
Hanna szerintem nagyon nagyot nőtt, vagyis most hogy láttam egy pillanatra, egyátalán nem tűnik picinek. A lányom is végre úgy beebédelt, hogy valóságos kis pocakja lett tőle. Tegnap csak azért csörögtem rád, mert Minohoz mentünk volna, de nem vette fel a telcsit, aztán te sem, és gyanús volt, hogy esetleg az Arborétumban vagytok és nem halljátok, ezért néztünk be.

Na megyek muffint sütni, holnap megyünk kerti partiba Szláva kolleganőjéhez... lesz kemencében sült kürtős kalács :D

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Roz
nem vagy te olyan amit írtál,csak mondod,te naon is ügyi vagy.

Lina
hogy van a kiscsajszid?és te?

Virág
elméletileg ezeket a munkahely autómatice intézi,nekem is ezt tette.Folyamatosan kapod attól függetlenül hogy munkád van.Hol fogsz dolgozni és mit?Elárulod vagy titok?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Hajny,
köszi, jól vagyunk, már két napja a hülye negatív gondolataim is kezdenek múlni...

Roz, Geli, esetleg Adrienn
nem tudnátok véletlen hétvégére kisegíteni némi Pepti Juniorral? Most nézem, hogy nincs már itthon, tartogatom a dobozokat, és nem tűnt fel, hogy mind üres, teli már nincs. Lilike lelki beteg lesz, ha nem kap tápikát. Vagy esetleg felírják az ügyeleten is?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Linácska
nagyon szivessen segítenék de sajnos Én is pont igy jártam ma kiírattam a gyógyikat és a tápi lemaradt és már csak 1/2 doboz van itthon nem is tudom mit iszik Adri Ő napi 3 adagot megiszik. De kisebb gyógyszertárak szoktak olyat csinálni hogy kiadják kifizeted a teljes árat nem ütik be és hétfőn viszed a recit és akkor beütik és visszadják a a többlet pénzt.Na ezt most nem tudom letudtam e irni ugy hogy érthető legyen boccsi ... De lehet hogy az ügyeleten is kiirják

Kép

Kép

Kép
roz23

Roz,
köszi azért. Csak ugye hétvégén egy db ügyeletes gyógyszertár van, az is Kecskeméten... Megpróbálom feliratni holnap az ügyeleten. Ha sikerül, az egyiket neked adom.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok,

Lina,

mi pregomint eszünk, azt tudok adni, mert van 1 plusz dobozzal, ha jó nektek.

Majd jövök még, csak most nagyon fáj a fejem.

Jaj, Ser,

Bugyis Hanna, nagyon édes. :)

Szép napot!

geli08

Geli,
köszi, azt kihagyom, annyira nem ízlett Lilinek. Nem akarom úgymond elveszíteni a bizalmát, hogy más van az üvegben, aztán meg nem eszi meg ezt sem. Peptiból lecsúszik a napi közel fél liter, nem akarom elrontani. Hát márcsak kiírják az ügyeleten. Na meg apunak a haverja felnőtt orvos, nem tudom, ő kiírhatja-e. Ha igen, akkor egyszerű dolgunk lenne.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Junius 3-én megszületett a kisfiam,Attila 315o g,és 51 cm-vel.Teszek föl egy pár friss képet rólla,mait még egy pár órás korában készitettem bent rólla a korházban.Császárral szültem.
Tegnap engedtek ki a korházból.Minden rendben van,eszik,alszik,
nagyon jó kisfiu.Most nem tudok ennél többet irni.majd legközelebb.Mindenkinek köszönöm a gratulációkat és a bókokat.Aranyosak vagytok!

Kép Kép

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Lina, én úgy tudom a Fő téri patika vasárnap d.e. nyitva van, nem ügyeletesként.Legalábbis tavaly a nyaralás reggelén, ottkezdtünk. Az Apukád barátja pro familia receptre felírhatja a tápszert.
Kedves vagy, köszi, sztem sem pici Hanna. A múltkor Kobék és Liliék is kint voltak az Arbortéumban,és tiszta jó volt,mert mindhárom közel 2éves csajszi uolyan magasságú :lol: :lol: :lol: !

Geli, Neked is köszi! Minden okés Veled? Hogy viseled a pocaktesót? És Gergő mit szól Hozzá?

Timci, édes ez a kisfiú,milyen apróka még! Hogy vagytok? Tejcsi?

Balim, Pille hogy vagytok?

Roz,mikor jöttök hétfőn fogorvoshoz?

Kép
seriff

Sziasztok!

Timci
gyönyörü baba,naon rád hasonlít.Anyud van?Eljött?

Lina
az jó ha jól van Lili,törödhetsz te is a pocaklakóval és magaddal is egy kicsit többet.

Geli
frontérzékeny vagy?A fejfájás miatt kérdezem.

Hol van mindenki?Mindenki hüsöl valahol,mi?Jó is az.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Hú, tényleg Nanáék meg már szelik a habokat Olaszországban....de klassz lehet!

Erszényes megérkeztetek? Milyen volt?

Kép
seriff

sziasztok!!!

Thymi:
Semmi gond,a lényeg,hogy a végére csak kiderült ki-kicsoda :lol:

Timci:
Nagyon aranyos Attici és nagyon csöpp :)

Hajni:
Már arra céloztál,hogy kipróbálnád a függőszéket?Ha igen,akkor szivesen látunk. :) A szék még nem kopott szét,de nagy kedvenc,mindenki abban akar ülni :wink:

Lina:
Sikerült szerezni tápit?

Roz:
Igazán nincs mit!

Képzeljétek ma 3 a kislány itthon :( Apa lelépett horgászni,csak reggel jön haza.Enyém a 2lány fürdetése,altatása :oops:

Nyhk:
Hogy alakulnak az éjszakák?Azóta is ezen jár a fejem,hogy én hogyan tudnék javítani a helyzeten,bogarat ültettél a fülembe :lol:
kazi

sziasztok

timcke
csudi helyes Atticy :) gratulálunk hozzá :)

seriff
9 re megyünk :)

Kép

Kép

Kép
roz23

hajny
mi egész nap medencéztünk meg van egy régi helyiség amit kitakaítottunk edzőgépek kerülnek be holnap meg megyünk cseresznyét szedni Ágasra meg rakni is akarok egy de most nem sokat csak 20 üveggel ....itt volt a sógorom kisfia most meg a barátnőm hagyta itt a kislányát mert nem tudta hova tenni ... jövöhé után meg az ismerősőm hoza egész héten reggeltől estig a 4 kislányát :) ugyhogy nem unatkozunk :)

kazi
kitartás :)

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok csajok!

Köszönjük a gratulációkat,meg a bókokat.nagyon aranyosak vagytok. :wink:
Szuper kisbaba.ma este is megette a 85g-ot.Tejcsi van bőven,hála a Jó Istennek,csak az a baj,h.nem tudok fejni.Anyum eltörte a pompámat,de azzal se boldogultam egyébként.Tiszta kinszenvedés volt vele fejni. :oops: Szoval,nem is bánom,h.eltört.Kéne vegyünk másikat,ami tényleg jó az én mellemre,és normálisan,könnyen kifeji a tejcsit,mert rengeteg van.Az aventos sajna nem jó. :( Majd hétfön körülnézünk,hátha találunk valamit.
Már sokat hizott a kicsi.Nagyon jol eszik.
Most meg leirom,min mentem keresztül.
Reggel 5 től kezdődtek a fájások.Fél 8 kor fölmentünk a szülőszobára.Ott megvizsgáltak,majd lekerültem az első emeletre egykorterembe.Ott szenvedtem éjjel 12-ig.Majd kaptam oxigént,meg valamit bespréztek a számba,infuzió,burokrepesztés.Olyan fájdalmaim voltak,h.el se tudom mondani,még sirtam is.A gond az volt,h.két és fél ujjig akartam megnyilni csak.A vajúdás között,nem kaptam néha levegőt,meg a pici szivhangja kezdett vacakolni,mert én nyomtam is,mivel nem birtam,hiába mondták,h.nem szabad. :oops:
A doki megkérdezte,h.beleegyezek-e a műtétbe,mert a pici szivhangja nem normális,mikor jönnek a fájások.Mondtam,h.persze,már tiszta ideg voltam,meg kimerült,rázott a hideg is,minden bajom volt.Szerintem nagyon jó a császár. :wink: Legalábbis nekem jó volt.Nem éreztem a szurit a hátamban,mert annyira jöttek már a fájások,meg telyesen elérzéstelenitett az az epidurális szurika,csak arra lettem figyelmes,h.melegednek el a lábaim,és nem érzem őket,kicsit fura érzés volt.Egyébként semmit nem éreztem,és hipp-hopp a doki már mutatja is a kicsit.Amikor összevarrtak,az tünt sok időbe számomra.Már nagyon fáztam.Mert nagyon hideg van a műtőbe.Ugy remegtem,mint a nyárfalevél. :oops:
Hát igy született meg ez a csodás kisember. 8)

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Hajni-igen megérketek a szüleim,még a tegnap.Apum ma hazament,anyum majd 2o-án.De jön is a nővérem 23-án.Már alig várja,h.lássa a picit.Hát meghiszem azt. :lol: 8)

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Roz,
Koszi. Bolibol mikor varhato hir?

Ser,
En semmimet sem toltom, mert en nekem itthon nincs munkahelyem, a hollandiai munkahyla pedig olyan mintha nem is dolgoztam volna :wink: .

Hajny,
Nem titok. Elvileg a Kerteszetin fogok tanitani -annyira megigertek, hogy azt mondtak ne is keressek masik helyet- eloszor csak oraadokent. ípersze amilyen tempoban ott is valtoznak a dolgok, csak remenykedhetek, hogy szeptemberben tenyleg kezdeni tudok majd...

Timcike,
Gratulalunk. Gyonyoru kisfiu
mvirag

Sziasztok!

Megérkeztünk sikeresen, nagyon szupi volt a nyaralás, már tervezzük is a következőt... :wink: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol:

thymi: nagyon nagyon köszi az etetést, igen az öcsém is hívott, h fogy a kaja hehe, neki mondtam h vegyen, de ha te vettél akkor majd rendezzük ha talizunk. Hoztunk nektek egy kis souvenirt is! :wink: :lol: Mégegyszer örök hála!! :lol:

Lili: gratuláloka kis kukishoz, és ez akkor legalább már tuti biztos!!!! Olyan jó, án ugy drukkoltam h fiúcska legyen!! :wink: :lol:
Amúgy hogy vagy mostanában?

Timci: örülök, h már otthon vagytok, gyönyörű Atticy, megint végignéztem a képeket, alig várom h lássam.... :wink: :lol:
Ja hoztam a picinek egy kis tartót amibe a tiszta cumikat lehet tenni, azt majd azért odaadnám hamarabb, jól jöhet! :wink: :lol:

Lina: neked meg gratuláloka pocaklakóhoz, annyira örülök, h te is beálltála sorba! És ti mit szeretnétek majd?
Lehet h írtad már csak én lemaradtam, Lili h van mostanában??

Bea: örülök, h túl vagytoka 2. műtéten is szerencsésen! Nagyon ügyi csajod van kis bátor!! :)

na megyek pihenek bocsi csak ennyire futotta...

KépKép
erszényes

Seriff,
közben sikerült az ügyeleten iratni tápszert. Reggel bementünk, nem volt orvos, megbeszéltük az asszisztenssel, hogy valamikor napközben felíratja, és este, mikor jövünk haza Pestről bemegyünk érte. Azt mondta ügyeleten nem tudják 90%-ra, aztán én vettem észre, hogy végül mégis arra írta a doki. Úgyhogy minden ok.

Roz,
holnap kiváltjuk a tápszert, ha gondolod felét átöntjük neked, hogy hétfőig kitartson!!! Csak akkor írd meg az új telcsiszámod, hogy tudjunk egyeztetni.

Virág,
mit fogsz tanítani? Nekem is valami ilyen kecskeméti munkahely kellene. Csak nem tudom, mit tudnék én egy egyetemen tanítani... esetleg statisztikát???????

Hajny,
valahogy ez a terhesség más (még alig vagyok terhes tulajdonképpen :D ) Mivel már itt van egy "igazi" picurka, kevesebbet tudok magunkkal foglalkozni. Lilivel rögtön táppénzre mentem, pihiztem, élveztem a terhességet, most meg ugye még vissza is kell menni egy kicsit dolgozni, oviba beszoktatni a Lilit (a szívem fog megszakadni, az biztos... :( ), szóval sokkal mozgalmasabb. De kedden megnézzük újra, hátha már ver a kis szivecskéje!!!

Timci,
gyönyörű a picifiad. Hát aztán neked kijutott minden, vajúdás után császár, szerintem ez komolyan tiszta igazságtalan helyzet. De megérte!

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Erszényes,
Lili teljesen jól van, meggyógyult, de hát ennyi szuritól illett is gondolom. Én nem tudom, mi lesz pocaklakó, de azt érzem, hogy talán kisfiú. Lilivel annyira tudtam, hogy lány lesz, hogy mikor biztosra megmondták, hogy lány, meg sem lepődtem. Igazából amíg ki nem derült, hogy baba van, el sem tudtam képzelni, hogy nekem valaha fiam legyen, onnantól meg egyre többet jut eszembe, hogy milyen aranyos egy kisfiú is... talán ezért gondolom, hogy fiú.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Thymi, Kazi, Lina és a gyerekek,

Örülök, hogy találkoztunk az arborétumban, remélem máskor is ki tudunk menni és találkozunk!

Thymi,
A fiamnak is tetszett a lányod, pedig eddig a lányokkal nem nagyon foglalkozott, főleg nem a fiatalabbal (az öregebbekre bukik:) ). De úgy láttam, hogy nagy egyetértésben tologatták a babakocsit. :)

Kazi,
Most három napig katasztrófálisak voltak az éjszakák, kb 8-10* ébredt. Viszont tegnap éjszaka csak 4* . Úgy láttam, hogy a rágofogak közül kettőnél megint kibújt egy-egy kis csücsök. Én ennek tudom be azt a 3 éjszakát. Kiváncsi leszek, hogy ma éjszaka mi lesz. Úgy döntöttem, hogy az éjszakai cicimegvonást még egy hétig folytatom, ha nem lesz eredmény, akkor visszakapja. Mivel azzal szinte azonnal visszaalszik, így meg a vizet nem mindig fogadja el, s van hogy 10 percig van a sikítozás, és persze hiába ölelgetem nem nyugszik meg. A homeos bogyókat továbra is adom, még egyfajta van amit nem próbáltam, ha sikerül beszerezni akkor azt is kipróbálom.
Szerintem próbáld ki a homeos bogyókat. veszteni valód neked sincs sok!

Kép

Kép
nyhk

Timci, hát nem semmi egy szülés/születés történet, de a lényeg,h egészségesek vagytok! Talán van még Medela mellszívó,van akinek az jön be, vagy a kézzel fejés(ezt próbáltad? megmutatták? a védőnő is tud segíteni ebben), de tudod, h van aki egy cseppet sem tud fejni,mégis van elég tejcsi a babának,és az a lényeg, nem a bespejzolás :wink: :) !

Virág, de gyes-t azért kapsz ugye? Sztem még a MEp-nél, vagy a MÁK-nál érdeklődd meg,h ki fogja intézni,h munkabér mellett kapj gyest.

Erszényes,és képeket is mutatsz majd? Hová mentek legközelebb?

NyhKati, gyűjtöm ám az infokat,és majd püben meg is írom,ha minden megvan. Éjszakák :cry: .

Kazi, sikerült az esti project egyedül?Ez az Apa, de legalább reméljük eredményes horgászaton van! gyakran megy? Szeretitek a halat?

Lina, akkor délig próbáljátok a patikát, az még nem ügyelet, (sztem)!

Kép
seriff

Sziasztok!

Timci!

Tündér édi fiacskátok van!Hogy elveszik még a kiságyban :lol:Jól megszenvedtél,de mostmár kedvetekre ölelgethetitek,puszilgathatjátok! :D
Olyan kár,hogy ilyen gyorsan megnőnek,most volt még Noémi is ekkora,mostmeg alig fér el a kiságyban.

Geli!

Ti hogy vagytok?Pocaklakó?Közérzeted milyen?

Ser!

Olyan sokat nőtt Hanna,nem?Vagy nekem tűnik úgy,hogy magasabb sokkal?

Linácska!

Lili hogy van?
Vendég

Don, kedves vagy,nem tudom, Lina is pont ez írta, de azért jól is fotóztam :wink: :lol: !

Kép
seriff

Sziasztok!

Ser
igen,a fotóson is sok múlik,ez a lényeg.

Kazi
nem célzás volt,nem azért kérdeztem hogy kipróbáljam,lényeg hogy használva van.Amúgy is ti vagytok soron majd eljönni hozzánk ám!

Virág
remélem összejön a meló,akkor még élvezd ki a nyarat rendesen!

Timci
mikor lehet menni megnézni még alaposabban a kis legényt?Tod,úgy értem egy picit kézbe venni.Az üvegen keresztül más nézni.

Erszényes
naon jól esett hogy felhívtál,köszi,alig várom hogy mesélj és képeket mutass.

Roz
te sem sokat pihizel,de azért jó hogy tudtok lazítani.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?