Sziasztok!
Drumka!
Gratula a kis nunishoz!Édesek a képek!
Tündi!
Sajnálom, hogy megrántott a tanár, remélem, legközelebb sikerül! Gratulálok a kisfiúhoz!
Tiza!
A vége felé Léna sem tolerálta a vizsgálatokat már. Az első nst-n még aktív volt, aztán az összes többin szinte egyáltalán nem volt hajlandó megmozdulni.
Emma!
Érezzétek nagyon jól magatokat!
Kismok!Énis mindenen sírva fakadtam. A legapróbb hülyeségen is. A szülés után pár hétig még tartott, aztán elmúlt. Viszont nagyon jókat tudtam kacagni is, sajnos az is elmúlt.
Szilva!Nagyon szép lett a szoba! Már nem sok van hátra neked, nagyon kíváncsi vagyok, hányadik héten szülsz. Nyákdugód megvan még?
Tündi!
Sajnos még mindig nincs fogunk. Most tegnap nem volt nyűgös, nem tudom, mi van, megállt? De már azon gondolkodtam, amilyen szarul viseli, jöhetne legalább 2egyszerre.
Elkövettem egy nagy marhaságot. Vettem kecskeméti gyümölcsöt, málnát. Tudtam, hogy málna, eper tiltott, de gndoltam, bébiételre nem véletlen van ráírva, hogy 4hós kortól. Hát, a lány tiszta kiütés. Már múlik, de mérges vagyok, miért van, ha nem szabad nekik?
Léna is már egy kis ideig megül, ha felültetem. Talán egy percig, nem tovább. Úgy szeretném már, hogy üljön, és el tudjon játszani.
Rakok képeket a kis huncutkámról.
Amica!
Nagyon szépek a gyermekeid. Ágnes hogy megnőtt!