Új privát üzeneted érkezett!

zel, igen így már jó vagy, és ha segít hát erősen fogok rátok gondolni hétfőn, hogy segítsen a doki :wink:

kicsiboris, milyen gyereket választunk? Szeretnénk ha magyar lenne, kisebb eü-i problémákat (pl. műtéttel korrigálható stb.) elfogadunk, más kívánság nincs, de ez így elég tárgyilagos és olyan mintha egy darab tárgyról lenne szó, ezt pedig nagyon nem szeretem (de ilyeneket kérdeztek tőlünk :oops: ).
bbilona

Pandácska,
izgatottam várom a híreket, na meg a fotót!! :lol: :lol:
katata

Sziasztok!

Igen Ilona! Segít. Csak gondolj rám hétfőn. Én meg gondolok Sonjusra és minden ok lesz!

Hú Pandus, én csak vasárnap fogom megtudni, mi volt uh-n. Lehet, hogy be kéne a nyarciba köttetni a netet?

Már telepakoltam az autót. Indulok is! Jók legyetek! Mindenkinek kellemes hétvégét kívánok!

Puszika!!!!!

Kép
Kép
Kép
zel

Zel,
nagyon kellemes hétvégét nektek! :D Egy ilyen nyaraló aranyat ér, hallod!!!
katata

pandi??? jelentkezz ám:o)))

csipcsab, én pécsi vagyok, és egy olyan doki hívtam fel aki egyszer-kétszer (amikor az akkori dokim nem ért rá) megultrahangozott és nagyon szimpi volt. na ővele beszéltem, a menzeszem második napján, a harmadikon már taliztunk is, én megmondtam, hogy inszemetszeretnénk, más kísérletezésre a kiújuló endóm miatt nem 'fizetek be. ő elvállalt. szóval szerintem valahogy olyan dokit kellene találnod akinek kere-perec elmondod mit szeretnél, eleged volt az eddigi várakozásból, spontán úgy sem fog összejönni. és csak lesz aki elvállal :lol: :lol:

zelem, nagyon szupi pihizést:o))))) de azért siess hozzánk vissza :!: :!: :!: :!:

Kép
kicsiboris

katata!

Hogy vagy?

zel!

Én is mennék veled! :lol: kellemes pihenést!

kicsiboris!

Hányinger meg ilyesmi?
Hogy érzed magad?

bbilona!
Nem mentek nyaralni???
m. reni

Marietta!
Most Kaáli van és teljes bizalmat érzek a doki felé. Kicsit gyorsan beszél, de simán visszakérdezek és megismétli, hogy értsem :)

Zel!
Jó pihit! Köszi a hétfői "rámgondolást", neked viszontdrukk :) és a többieknek is!
sonjus

Köszi Reni,
megvagyok. És te? Érzel valamit? Rosszullétek?
És többi kismamink? Pandácska, Boriska, Jucmuc? Jól vagytok?
katata

Persze a régebbi kismamák is érdekelnek, hogy vannak! :wink: :lol:
katata

reni, köszi a kérdést, de igen megyünk szeptemberben. Miért kérdezed, menjünk együtt? :D :wink:

Ha valakinek nincs nyaralója és Ráckevére vágyik, mi szívesen felajánljuk a nappalinkat egy egy hétvégére :wink:
bbilona

hol van már pandi????? siess pandácska várjuk a híreket :lol: :lol: :lol:

kata, nagyon kössz! jól vagyok, az anyagcserém lassú egy kicsit emiatt vannak gondjaim, meg a fáradtság ami folytonosan megvan és du. 2-3 órától egyre erősebb, 5 körül már aludnék is :lol: :lol:
egyébként más nincs :lol: :lol:
és te hogy vagy? gondolom ez a várakozás nem a legjobb, de azért nagyon szorítok!!!

reni nálad? mi úccság?? nem csinálnál egy vonalzót, hogy tudjuk hol tartasz? de jó lenne :lol: :lol: :lol:

sonjus, hétfőn gyere gyors a szuper tüszős-hírekkel :lol: :lol: ahogy zel mondaná: igyál sokat :!: :!:

Kép
kicsiboris

csajok lenne egy gyors kérdésem: szóval én annyiadik hetes vagyok amennyi idő az utolsó menzeszem első napja óta eltelt?

Kép
kicsiboris

Boriska,
igen! :lol:
katata

Pandácska :?: :?: Már nincs körmöm, mindet tövig rágtam....
katata

kata, akkor jó, mert a dokim egy héttel kevesebbet mondott az uh alapján, és így a 13. hétre akar visszahívni...de elvileg a 12.-en kéne mennem hozzá csak elszámolta..menjek hozzá abban az időben amit a naptár szerint tudok?

Kép
kicsiboris

Boriska,
szerintem menj a 12. héten, baj nem lehet belőle nem? De igazából nem nagyon tudom én sem, talán én elmennék a 12-en, nem várnék még 1 hetet. Gondolom kapkodnak, nem figyelnek oda rendesen a dokik, a kismamáknak kell észnél lenni! :lol:
katata

Sziasztok :lol:

Beültem egy netes helyre hogy gyorsan megírjam a dolgokat. Szóval van egy 7 mm-es dobogó szivű babám :lol: :lol: csodálatos volt látni kaptunk képeket majd szombat este felteszek. Ma vagyunk 6+2 keresnem kell most már egy dokit akinél szülni szeretnék :D Párom is nagyon örül tiszta boldogság a feje :lol: hihi
Köszönöm mindenkinek a drukkokat :D
Vendég

Jucmuc,
Lehet hogy te ezt találtad de én az Apeh-nál voltam személyesen és ott kötöttem szerződést velük ők meg csak tudják hogy mit csinálnak :wink:
Vendég

Jucmuc,
Én bemenetem az Apeh-hoz és ott ezt mondta a csaj hogy akár visszamenőleg is befizethetem és akkor biztosítva leszek így befizettem és van is róla szerződésem.
Vendég

Pnadácska!!! :lol:
Gratulálok!!!! De jóóóóóó! Akkor átírhatlak a táblázatban??? :wink:
katata

pandi: Kép

Kép
kicsiboris

Köszi lányok :D

Kata,
Most már igen és köszönöm :wink:
Vendég

Jajj Pandus!
Hát nagyon örülök! Én is már vagy 5-ször néztem fel, hogy mi van már!! És hol akarsz szülni? :)
Boris:
Ilyenkor az uh-n ég annyira kis eltérések vannak, hogy 1 mm eltérés is egy hetet jelenthet. Mire hívott vissza a dokid? genetikai uh-ram vagy csak szimplára? mert ha szimpla, akkor ráérsz akkor menni, amikor ő hívott. Ha genetikai, az adott terhességi héthez kötött, akkor viszont szerintem hívd fel .:)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Pandacska!

Elöször is gratulalok a babadhoz! :D Nagy öröm ez tudom!

Mint irtam en is az APEH-hez mentem be, nekem is van szerzödesem rola es megis mas összeget fizettettek velem.
Ezert nem ertem.
Befizettem en is elöre a hat honapot de a KAALI INTEZETBEN nem fogadtak el! Hiaba fizettem visszamenöleg azt mondtak ki kell varnom a hat honapot.

Igy mar erted a különbseget?

Arra lennek kivancsi az APEH-nal kötött szerzödesedre mi van irva? Gondolom adatbejelentö lap de azon belül kell lennie egy szamnak es valamilyen titulusnak. Ha ezt megirnad nekem nagyon megköszönnem.

Kata!

Köszönöm jol vagyok, csak nagyon faradt egyfolytaban..

Kép
Kép
jucmuc

Jucmuc,
Hát nem akarok ilyet írni de akkor a Kaáliban valamit nagyon rosszul tudnak mert ha az Apeh azt mondja hogy lehet akkor lehet. És azért ez neked nagyon nem mindegy mert nem két forint :? a szerződésem nekem úgy volt megcsinálva mintha tavaly kötöttem volna. Most nem vagyok otthon de majd megnézem. Amúgy az az érdekes hogy tőlem erről nem is kértek papírt meg semmit szóval csak tb kártya volt lehet elötte is biztosítva voltam a férjem által mert ugye régen így volt. Na már nem értem :roll:

Mágnes,
A dokim az Istvánt ajánlotta.
Vendég

Sziasztok!

Panda!

Gratulálok!

Kép

Kép
odry

Panda!
Gratulálok én is :)

Kicsiboris!
Én próbálok inni, de tényleg :)
Szerintem megvan a 2 liter naponta és ez már nálam nagyon nagy szó, mert alig ittam egy két pohárral (vizet :) ) egy nap eddig!
sonjus

Panda! Nagyon gratulálok! :lol:
Az Istvánban van Dr. Gajdos Edit, nekem őt nagyon ajánlották.

Kép
domo

pandácska, ez aztán szuper, hány madarat fogtatok már?
István :? Ha ott dolgozik az orvosod az szuper, de ha nem én másik kórházat választanék. Sajna annyi rosszat hallottam, láttam már. Persze vannak kivételek, és Pálfalvi is talán ott praktizál ő pedig Mo-on a legjobb.

Éppen most jött egy kollégám, hogy 6cm-es babájuk van.
Hát nem csodálatos :D
bbilona

sonjus, megveregetheted a válladat, ügyes vagy csak igyál sokat sokat.

pandácska, domo visszaszívtam az István kórházra tett összes megjegyzésemet, hátha nektek beválik, akkor én is 2 pozitív tapasztalattal gazdagabb leszek. Mi ugyanis az új rendszer szerint oda tartozunk, nekem ettől viszont feláll a szőr a hátamon, de nagyon várom a jó híreket onnan.
bbilona

Kép
katata

Nem sikerül beilleszteni a vonalzóm!
m. reni

sikerült!
m. reni

sonjus, jól csinálod!! csak minden nap legyen meg az a 2 liter :lol: :lol: és tudod mia 'jó? hogy ez így is marad a terhesség ideje alatt is
én is próbálom tartani a napi 2l ásványvizet mert ugye a sejteknek az a jó:o)) szóval csak így tovább :lol: :lol:

pandi és milyen volt a picike szíve, lassan vert?
jajj úgy örülök :lol: :lol: :lol: :lol: most az a legfontosabb, hogy sok gyümit meg főzelékfélét egyél, meg aszaltszilvát is, hogy az anyagcseréd rendben legyen, nekem sajnos matórhára lelassult..

Kép
kicsiboris

Pandi!

Itt is gratúla neked! :roll:

Én megmondom öszintén,hogy nem tervezek magán dokit!
Ugye nem muszály fogadni?
Nekem eddig mindig volt fogadott dokim,nem is beszélve arról hogy rengeteg pénzt kifizet az ember,és én nem voltam vele megelégedve!
Plussz az új reformok szerint a kórháznak is kell fizetni,azért hogy neked orvosod van.
természtesen ha próblémás lessz a a terhességem akkor muszály lessz. :roll: Itt debrecenbe ,nagyon pézéhes dokik vannak.
nem egy barátnőm úgy szült meg,hogy fogadott dokija volt és a szülése várható időpontájban elmnet nyaralni!Meg nem lehetett útól érni!
m. reni

Pandika!

A fejecskét el gépeltem! :lol:
m. reni

Sziasztok!
Bocsánat,hogy beleszólok...
Jucmuc,Pandácska!
Mindketten jól fizettek.Az egyikőtök(Jucmuc) azért ennyit,mert ebben benne van a nyugdíj is,Pandácskáéba pedig "csak" az ellátás...

Már ittse.
Sok boldogságot mindenkinek!
Vendég

Pandacska!

Köszönöm szepen elöre is, hogy utananezel majd otthon. Nekem annyit eleg lenne tudnom, hogy melyik adatlapot kell kernem az APEH-nel.

A györi Kaaliban a fönöver NEM ENGEDTE! Mondhattam en barmit, hogy mit mondtak nekem az APEH-nel, az OEP-nel is van ismerösöm, O is azt mondta, hogy teljesen jogosult vagyok megsem csinaltak volna meg a Kaaliban. A fönöver kiabalt velem a recepcion bunko es megalazo modon.
Ez januarban volt. Akkor mondtak azt, hogy varnom kell majusig. Januarban töltöttem a 35-öt....

Szoval total kivoltunk es a ferjem szülei adtak penzt a lombikra.

Most mar nem erdekel, hogy becsaptak csak a babamra szeretnek koncentralni viszont szeretnenk 2 ev mulva megegy babat ezert erdekel pontosan.

Kép
Kép
jucmuc

jucmuc, hát te is micsoda kálvárián mentél keresztül, nem semmi...
na most már ne is törődj ezzel :lol: :lol:

Kép
kicsiboris

hú most nézem csak (kata köszi a táblát!!), hogy reni a 37. héten van...mi lehet vele? és zöldivel sapéval tizával stb...?

Kép
kicsiboris

Kicsiboris,
Moni van a 37. héten, de nagyon régen láttam már itt.
katata

Sziasztok!

Rég voltam. Ne haragudjatok.
Először is nagy-nagy gratula mindenkinek, akinek sikerült. Látom többen is vagytok. :) Ezt már szeretem! Nekem is sokat segít, ha látok sikersztorikat.

Kata! Az inszemek számát légyszi javítsd ki 5-re. Ha most megjön (hétvégére várom) megyeke a 6.-ra. Jó lenne, ha összejönne, mert, ha nem, akkor szeptemberben lombik. Végülis már megbarátkoztam a gondolattal, de azért jó lenne kihagyni azt a sok hormonkezelést.

Hali Sonjus! Te is itt vagy? A másik topikunkba már nem irogatsz? Igaz, elég pangós mostanában.

Meg volt az esküvőnk, meg a nászutunk. Tuti jól sikerült minden. Jó volt kicsit kikapcsolni. Csak az a gond, hogy amint visszaértünk visszazuhantam a "jajderossznekemhogynincsgyerekünk hangulatba" Na, mindegy. Nem panaszkodom. Végülis úgy is felfoghatjuk, hogy gyerekkel biztos nem tudtunk volna a világ másikvégére elutazni két hétre. A férjecskémtől kaptam két papagájt szülinapomra, úgyhogy most ők a mi gyerekeink. Csinálják a fesztivált minden nap. Olyan édesek!

Jó hétvégét mindenkinek és drukk a babóhoz!!!!!!

Puszi

Kamilla

Kép

Kép
kamilla306

jaj mónit akartam ám írni.....

kamilla, na de jó, hogy visszatértél hozzánk :lol: :lol: :lol: :lol: üdv itt :lol: és gratulálok! bekötötték a te buksidat is :lol: majd kérünk ám esküvői meg minimum egy nászutas fotócskát :!: :!:
és ezek szerint jön a 6. inszemed, de nem is reménykedsz az ö.-ben? milyen dolog ez??? ejnye-bejnye, na még tessék reménykedni :shock:

Kép
kicsiboris

Kamilla,
de jó, hogy jöttél.
Bizti meg fog jönni?? Nincs remény, még egy ici picike?? :wink:
katata

Csajszikák,
állandóan pisilnem kell ettől a sok ásványvíztől. :oops: Biztos, hogy használ ez? Hiszen azonnal kimegy belőlem... :roll: Nem nagyon értem....
katata

Jucmuc,
te is csinálnál vonalzót? Olyan klassz, hogy látni ki hol áll. :wink:
katata

Na bedugulok most már. Úgyis csak egyedül írogatok itt... 8)

SZÉP HÉTVÉGÉT MIDANNYIÓTOKNAK!!!
katata

Sziasztok!

Nagyon sok a kismami!!!!! Nagyon jó látni a táblázatot és remélem a 3. rovat hamarosan eltünik és mindenki a 2. ba írja a nevét!

Épp nézem , hogy a Móni a hetekben szülhet, aztán Tiza És ÉN :!:
Nagyon furiiiiii.

Odry

Kép

Kép
odry

Pandacska!

Szivbol gratulalok nektek!!! Azt nagyon jo latni, hogy olyan sokan tolongtok legelol; mar csak paran kullogunk hatul. Na, de utolso par elore fuss...
En meg mindig hitetlen Tamas vagyok. Nem tudom elhinni, hogy velem is megeshet a csoda. Marad az ev vegi hajtas. Hetfon, kedden oszt.kirandulas. Ma volt az osztalyozo ertekezlet - az osztalyommal az elso. NEKEM izgalmas volt, remegett kezem-labam, olyan hulye vagyok. Annyi ember elott kell beszelni hangosan...
De annyira orulok neki!
babszi

helló lányok!

nagyon nagyon régen írtam, most lesz időm beleolvasni hogy mi minden történt.

Pandácska hatalmas gratula!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

én elkezdtem az első lombikot, két db 5 napos bébit kaptam vissza és jövő hét csütörtökön lesz eredmény. itthon vagyok pihenek iszok , eszek és ennyi. és izgulok!!!

Ilona te kezded a lombikot?
málna79

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?