Hahó!
Megvolt a 18. hetes uh, minden oksi a kiskrapekkel
Megerősítették, hogy fiú, sőt, megnézték a gépben az amnio eredményt is, ami rendben van
Papíron még nem kaptam meg, de ez azért már elég tuti
Rita! Örülök, hoy jöttél és írtál
Nem semmi szülésed volt, ilyen röviden megoldani
Jó, tudom, hogy ismétlés a tudás anyja, de akkor is
Kérdezted a nyarat: Miksa lesz egy hetet Szekszárdon, amíg mi a Tiszára megyünk barátokkal. Most nem Szatmárcsekére, hanem sokkal közelebb, mert idén egymásik házat bérelnek. Augusztus elején Balcsi, az a ház, amit mutattam.
Ezenkívül anyu igyekszik eljönni egy hétre (talán a tesóm kislányával), és az is változás, meg a kiscsaj is élvezné a Dunát. Addig is most elég jól leszerveztük néhány helyi csajszival, hogy összejárunk szinte napi szinten, egyik nap egyikünknél, másik nap másikunknál. Tegnap medencéztek délután a kölkek az egyik ovistársnál, alig bírtuk kiszedni őket a vízből. Ez így elég jónak tűnik, majdnem olyan, mintha oviznánk (csak hát főzni azért kell ebédet), mi is tudunk dumálgatni, és nem unatkoznak a srácok. Viszont Miksa állandóan menne (délelőtt és délután is), semmi se elég neki, így meg elmaradok a háztartással. Most például igen sok a vasalnivaló... nem beszélve a vacsifőzésről és a takarításról...
Cumi: én adtam volna a gyereknek a hasfájós időszakban (eredetileg nem akartam), csak valami segítsen neki egy picit, de nem kérte. Kb. háromszor 5 percig cumizott. Az ujja se kellett neki. Viszont irtóra sokat szopizott.
Ildi! Jól hangzik a nyaratok! 5 gyerek
, nem semmi, kíváncsi leszek a tapasztalatokra
Gratu az ovihoz Olinak!
Most akkor szállíthatod őket kétfelé ősztől
Kitaláltátok már, hogy lesz?
(Nálunk képzeljétek, 42 gyereket írattak be tizenvalahány szabad helyre. Irtó sok gyerek van, és egyre több (kismama is nagyon sok van), most rebesgetik, hogy vagy bővítik az ovit vagy építenek még egyet itt nálunk is. Sok a kiköltöző nagyon, és még jók a telekárak, amíg nem épül meg a kishíd.)
Uh: aha, még mindig az alagsorban van. Mondjuk mákom volt, hogy a ventillátor mellett ültem. Kb. 2,5 órát vártam. Ami nagyon rossz tapasztalat, hogy kint az automatánál állt egy lány egy olyan 1-1,5 éves gyerekkel, aki már nagyon nehezen bírta, meg a csajnak is nehéz volt pocakkal küzdenie a kis elszaladósával, nyűglődősével. Mondtam a népnek, hogy engedjük be őket a babával, csak hát teljes elutasításba ütköztem
. Én beengedtem volna, de csak kettővel volt mögöttem, mondta, hogy hagyjuk, mert kár velük összeugrani, azt már kivárja. Azt hittem, rendesebbek a kismamák, pedig kerülhetnek még hasonló helyzetbe...
Szia Mira! Pont a múltkor gondoltam rátok!
Nagyon ügyes Andris az alvással!
Nem lassan kezdem a 20. hetet, hanem már megkezdtem ám
Ti mikorra tervezitek a kistesót? Építkezéshez sok erőt nektek! és most már tudsz majd jönni?
Beszti! És ti messzire viszitek a srácokat a nagyikhoz vagy a közelben laknak? Nem volt még olyan, hogy értük kellett menni hirtelen valamiért?
Tali: csütörtökön lehetne vagy a jövő héten a hétfő kivételével. Mit szóltok?
Márti! Hogy vagy?
Pussz!