Új privát üzeneted érkezett!

Babszi: köszi, megvagyunk :) Még mindig idegesít a folyásom és legközelebb csak szerdán megyek dokihoz...Mintha fényévnyire lenne....

Heni

Kép
Kép
csheni26

Pandácska: Nagyon drukkolok ma a szívhanghoz! Remélem kapsz képet a Picikéről...
Beírod nekem, hogy június 15 . -e 18 hetes genetikai uh? Köszönöm!

Heni

Kép
Kép
csheni26

Jujj, tényleg!
Pandus ma nézi a kicsiPandákat.... de jó neki!!! Drukk ezerrel!!!!

babszika

Babszi: Nálatok mi újság? Hétvégi program?

Heni

Kép
Kép
csheni26

Egyedül leszek a hétvégén... :cry:
Bálint dolgozik végig és ráadásul du. .... szóval, semmi jó nem lesz. :?

babszika

Heni: Köszi, bár a doki eltolt 2 nappal, de a vonalzón nem állítottam, mert dec. 26-i kiírásra is ugyanazt a 12 hetet dobta ki. :shock: Mindegy, 2 nap ide vagy oda....

Heni: Oké az a folyás, ne aggódj! Én meg a szurkálások miatt tornáztattam a doki idegeit hétfőn, aki vagy 5 x elmondta, hogy tök normális, amit érzek, de nem nagyon hittem el neki, még most is csak próbálkozom. Azt mondta, ne parázzak folyton és gondoljak arra, hogy ezután már csupa jó dolog jöhet. Nahiszen! Én nem tudom, minden kismama, aki hozzá jár tök nyugis és csak + gondolatai vannak? Biztos bennem van a hiba... :?

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Jaimee!
Tényleg nem jó, ha túlparázod magad, mert csak nyugtalan babád lesz. de persze nem akarok okoskodni, dugultam :!:

Lassan le is lépek. Szép napot nektek!!!!

babszika

Babszi: Én is egyedül leszek szombaton... :cry:

jaimee

Jaimee!
Akkor majd találkozunk itt :lol:
És máris nem leszünk egyedül :lol: :lol: :lol:

babszika

Ha megnyugtat Titeket, akkor a szombatot, egészen 15-ig én is egyedül töltöm.... :)

Heni

Kép
Kép
csheni26

Babszi: Nincs otthon net. :cry: És nem is lesz.... :cry: :cry: Brühühü....

jaimee

Babszi: jó munkát! Péntek van, ne dolgozz sokat :lol:

Jaimee: köszi a nyugtatgatást! Már írtam pár kérdést szerdára, amivel halálra fogom idegesíteni a dokimat :twisted:

Heni

Kép
Kép
csheni26

Nekem is mennem kell, indul a szokásos napi meló...Majd pár óra múlva ismét csatlakozom!....

Pandi:+++++++++++++++++++++++++

Heni

Kép
Kép
csheni26

Heni:
Nekem azt mondta anyu, hogy ne idegesítsem a dokit a hülyeségeimmel, csak csupa virágos, vidám dologra koncentráljak. Csak akkor minek a frásznak járok privibe, azt a TB-s rendelésen is tudok, mármint hallgatni és virágos gondolatokat kreálni. Nem azért van, hogy megnyugtasson? Na, szerintem is. :lol: :lol: :lol:

jaimee

Jaimee: legutóbb azt mondta a dokim, hogy olvasgathatok nyugottan, de amiket az interneten találok szinte csak lábjegyzetek...Akkor érnék vele valamit, ha előtte elvégeztem volna az egyetemet...Merthogy hiába írják le a tüneteket, az összefüggéseket nem tudom....Megkaptam, mi? De viccesen mondta...Ezért nem haragszom rá...

Heni

Kép
Kép
csheni26

Én meg azt mondtam, hogy ez pedig így fog maradni novemberig... Alkalmankénti:10.000-ért :shock:

Heni

Kép
Kép
csheni26

Jóóóregggeeeelt!!!!!!

Sziasztok!
Nem tom felétek is,de nálam nagy vidámságra ébredtem. :lol: Nem tudom az okát,de nagyón jókedvem van ma!!!
vedresandi

Pussz Mindenkinek, még jövök!!! Jaimee: addig is tartsd féken a róka komát!

Heni

Kép
Kép
csheni26

Andi: jó reggelt! De jó, akkor ragassz rám egy kicsit :D

Heni

Kép
Kép
csheni26

Mennek a jóked puszi mindenkinek!!!!

Kép
vedresandi

Jó reggelt Lányok!

Babszika, Jaimee!
Ez a mostani görbém. és már 5 napja 36.3 a hőm. Mindenkinek olyan szép görbéje van, mint az EKG. Az én hőm meg nem változik. Most más programban vezetem. Ez is valami ferti. Andi találta nekem. Ez berakja a pét, nem úgy, mint az előző. Tegnap is ez volt fent. Ti mást láttatok?

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Heni: Én nem mertem neki megmondani, hogy a neten olvasgatok, mert még infartust kap mérgében. :lol: Egyébként már nem is olvasgatok, mert rájöttem (nagysokára) hogy piszokul árt nekem.

10000 ruppó....Hűha...De bizti nem is dob ki 3 percen belül.

Egyébként megfigyeltem, minél előrehaladtabb a terhesség, annál többet vannak benn a dokinál. 30 hét fölött már 40-50 perc. Én még 25 nél tartok. :lol: Ha hisztizek, csak akkor. :lol:

jaimee

Jó reggelt,

Chris,

Ne aggódj az enyém is stagnál 36.9-nél napok óta. Semmi mozgás. Múlt hónapban olyan szépen felment 37 - 37.2-re, most meg semmi. Semmiféle jelet nem észlelek, bár nagyon nem is foglalkozok vele, mivel tudom, hogy ennek a hónapnak lőttek.

Andi,

De jó hogy jókedved van, legalább rám is ragad egy kicsi.
Tegnapi ovuteszted tuti erős 2 csíkos lett, ezért a jókedv. :lol: :lol:

Pandi,

Siess haza a jó hírekkel, már mindenki tükön ül. :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy,szia!
A tegnapi LH tesztem erősebb lett mint a szerdai,de még nem az igaz.Sajna nincs most több otthon,de babonából nem veszek többet (mert akkor abból is marad,és nem szertnék ezzel többet foglalkozni :wink: ),inkább megteszünk mindent,amit lehet.

Ettől még marad a jókedv!!! :wink: :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Lányok:Pandussal megbeszéltem,ha nem megy haza,akkor ír nekem sms-t,és tájékoztatlak benneteket!!! 8)
vedresandi

Heni: Ja, hogy mit mondott a folyásra? Hogy kutya bajom, az teljesen normális, amíg nem zöld vagy viszket. Azt mondta, az piszokul feltűnne, ha gond lenne. :shock: :shock:

Ja meg hogy ne várjam, hogy 3 hetente kenetet vesz, mert trimeszterenként egyszer fog a közelembe merészkedni, nehogy ő okozzon galibát. Oké, én örülök, ha elkerülöm az asztalt. :lol:
Ha gondom lesz, úgyis sikítok.

Chris: Szerintem nem volt péd még, de én csak a görbéd látom. Pé után fenn fog maradni a hőd. De nem szóltam...

Andi: Örülök, hogy jókedved van!!!! :lol:

jaimee

Andi,

Akkor azt hiszem el leszel foglalva a hétvégén. :wink: :wink:

Annyira izgulok, hogy 1 vagy 2 kicsi pandácskája van-e Pandinak. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Jaimee!
Az tuti, hogy nem volt még pém. Sajnos nagyon hosszú lett a ciklusom, és kb. 22. nap körül várom.

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Lányok,

Ti hol látjátok Chris görbéjét?? Csak én vagyok ilyen vaksi?

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy!

Itt:
Kép

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Chris,

Én ezt nem értem, itt májust mutat, most meg már június van. :roll: :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Lányok!
Milyen kosztümben illik menni államvizsgázni? Szoknyás? Nadrágos? Mindenképpen sötét színű legyen, vagy lehet világos is?

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Judy:a hiba az ön készülékében van :lol: :lol: :lol:

Most melyik a jó görbe???ami ugrál,vagy ami nem ugrál?????
vedresandi

Chris:az attól függ,ki a vizsgázatató :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Judy!
Hol mutat májust? Én nem azt látom. Máj. 27-től jún. 7-ig tartalmaz adatokat.

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Andi!
A munkaügyi minisztérium volt munkaügyi oszt. vezetője. Ő a konzulensem. Mindig sötét kék öltönyben, és világoskék ingben van. Én is vegyek sötétkék kosztümöt?

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Chris,

Nem fogod elhinni, de az előbb a másik görbédet mutatta ez a hülye net, most már látom a mostamit is, hogy 36,3-on áll.
Még nem mutat pé-t. Mindig ilyen alacsony a hőd????

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Chris:akkor nyomjad te is csiniben :lol: abból baj nem lehet :idea: :!: :lol: :lol:
vedresandi

Andi: Az alaphelyzet az, hogy pé előtt jó, ha ugrál, utána meg nem jó. AKkor ívelhet felfelé vagy egy nagyjából sima vonalat alkothat.

Chris: Tök mindegy, csak csini legyél és elegáns. Nyári kosztümben is mehetsz, nem árt, ha nem sülsz meg még mielőtt sorra kerülsz. :D

jaimee

Köszi Csajok!

Judy!
Igen, mindig ilyen alacsony. A múlt hónapban is ilyen volt, csak ott 36.2 és 36.3 között ingadozott.

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Christell: A hőmérőd mutatja a tizedes fokokat? mert ettől is látszódik ennyire egyenesnek.. nem mindegy, hogy 36,34 vagy 36,27 .... egy biztosabb hőmérőtől rögtön nem ennyire egyenes...
Egyébként én is ilyen alacsony hőmérsékletű vagyok.. PÉ előtt mindig 36.25-36.4 között van a hőm...
Vendég

Sziasztok :lol:

Beültem egy netes helyre hogy gyorsan megírjam a dolgokat. Szóval van egy 7 mm-es dobogó szivű babám :lol: :lol: csodálatos volt látni kaptunk képeket majd szombat este felteszek. Ma vagyunk 6+2 keresnem kell most már egy dokit akinél szülni szeretnék :D Párom is nagyon örül tiszta boldogság a feje :lol: hihi
Köszönöm mindenkinek a drukkokat :D
Vendég

Sziasztok!

De jókor kukkantottam be!!!! Pandus nagyaon örülök!!!! Jó egészséget mindkettőtöknek! :D

Kép
mercure

Pandácska,

Hurrrrráááááá...... nagyon örülök a kis 7 mm-esnek, sok boldogságot kívánok nektek.

Várjuk a képeket. :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Pandácska!
Gratulálok! :lol: Várom a képeket! :wink: Nagyon vigyázz magatokra!

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Köszi lányok :lol: megkönnyeztem az uh-ot ahogy lüktetett az a pici pötyi :cry:
Vendég

Pandi,

Ez teljesen természetes. Én mindegy egyes uh-on elérzékenyültem.
Nem beszélve a szülésről, sírtam mint a kisgyerek, peryze nem a fájdalomtól, hanem a boldogságtól. :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Pöttye!
Nem mutatja a hőmérőm a második tizedest.

Nem jó, ha ennyire egyenes a görbe?

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Pandi,

Ja és tetszik a vonalzód. :lol:

Lassan már mindegyik vonalzó foglalt lesz, remélem azért marad nekünk is. :lol: :lol: :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Pandus!
Szerintem, ha oda kerülök, és is sírni fogok. Ez már csak a korral jár! :wink: :lol:
Szerinted sem jó, ha nagyon egyenes a hőgörbém? Már 5 napja 36.3 a hőm.

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?