Sziasztok!
Jajj Zsandi, jobbulást nektek, remélem nincs semmi komoly. Kata taknyos, de már 4. napja, és még mindig vizes a váladék. (neki 2-3 nap alatt zöld szokott lenni) Úgyhogy remélem csak a foga, mert jönnek a szemfogai. Igaz köhög is, de bevittem a légkondiba őket, és szerintem attól, ahogy mi is.
Legalábbis nagyon remélm hogy nem leszünk betegek. Viszont nem megyünk jövőhéten Szegedre, úgy döntöttünk, hogy inkább júliusban, akkor se szülinap, se mosogatógép nem terheli a pénztárcánkat. És elvileg akkor már én is kapok fizetést
Jah mert Tamásnak júliusban is van 2 hét kötelező szabija, mert leállás van náluk.
Megvolt életem első szülőije, Katáén voltunk
Nagyon szimpi a bölcsi, jól fel va nszerelve, minőségiek a játékok, szupi a gondozónő. Az meg nekem külön nagyon tetszik, hogy kint alszanak a gyerekek mindig (kiv. persze a szélsőséges időjárású napokat)
A gondozónő is nagyon ari
MInden csoportban két szoba van, mindkettőben 15 gyerek, 2-2 gondozónővel. Egyik csoport a kicsiké 1-1,5 éveseké, a másik a nagyoké 2-3 éveseké. Zita is (a szomszédunk, és mindennapos játszópajtásunk) és KAta is a Maci csoportba fog járni, Kata a kicsikhez, Zita a nagyokhoz. És igaz külön szobában vannak, de az udvar közös, így nagyon remélem hogy könnyebben megszoknak hogy van ismerős.
Ami még nagyo ntetszik, hogy az ovi egy épületben van a bölcsivel, csak fent van az emeleten, és az ovi udvara körbeöleli a bölcsiét, így a Bence is láthatja Katát amikor kint vannak. (igaz van köztük kerítés) Szóval nagyon remélem nem lesz gond
Kata október 1-én kezdi a beszokást. (sajnos egyszerre csak 1 gyerek szokhat be, és az 2 hét, mi a 3.-ok vagyunk)
Jah és 20-án jönnek családlátogatni.
Kata közben megvacsorázott
Elétettem a levest, hgoy egyen, de Bence odaült, és megetette
Imádom öket
ZSu