Sziasztok!
Mea!
Ne aggódj, én se most tervezem a 3.-at, majd csak pár év múlva!
Jelen pillanatban nem lenne kapacitásom még egy gyerekre, sőt, kimondottan várom,hogy bölcsibe-oviba menjenek szeptembertől......
Én azért már lassan 4 éve vagyok itthon, kicsit sok volt, jó lesz kimozdulni az állandó készenlétből.
Megann!
Itt is dög meleg van, alig várom,hogy holnap menjünk a telekre.
A hétvégén a gyerekszigetre akartunk menni, de ha marad ez az idő, én tuti nem mozdulok sehova!
Kistesóhoz halkan drukkolok
Évi!
Tegnapi napod
Jesszusom, de jó, hogy nekem minden a cég intéz! Csak be kell menni és aláírni egy papírt. Lassan nekem is intézni kell, augusztustól én is veszem ki a szabikat...
Márti!
Édi a pocaklakó nagyon
Én fiaim is hiúak, de nagyon, imádják, ha csinosak, szeretik a szép ruhákat. Mondjuk örülök is neki, egy fiúnál főleg jó, ha ad magára ha nagyobb lesz.
Bodza!
Éljen a Balcsi, hú de jó lesz nektek!
A buli is jól hangzik nagyon
Hát szerintem is ki kell a gyerekek nélkül mozdulni, én kb. 3 hónaposan 'passzoltam' le először a fiúkat, fejtem le tejet és így volt 4-5 szabad órám.
Most meg főleg szukségem van rá, hogy egy kicsit nélkülük legyek, mivel pl. ügyet intézni nagyon nem szeretek a két gyerekkel.
Ma ugye Gabi anyukájánál vannak, én reggel a kenguru gold-ban kezdtem, mert Leonnak alvópárna kellett, a régi tönkrement.
Utána benéztem a New Yorker-be, Gabinak vettem egy papucsot. Innen irány a piac, bevásároltam jóóóóó sok gyümit, zöldséget, elmentem a fodrászhoz, kicsit megigazította a frufrumat. Mellette van a kozmetikus, itt szempilla-szemöldök festés.
Hazadobtam a cuccokat, gyorsan kiteregettem, elindítottam még egy gép ruhát, leszaladtam ide egy közeli boltba Gabinak elmenős papucsot nézni, de nem volt semmi jó.....meg hoztam ebédet a kínaitól.
Még megyek a postára, boltba.
Hát ezt tuti nem tudnám elintézni úgy, hogy ráncigálom magam után a fiúkat........
Így se pihenek fizikailag, csak idegileg frissülök fel nagyon, sokkal több türelmem van hozzájuk.
Hajni!
Milyen fogyi?????? Mit csinálsz a dokinál??????
Beázás
Mse!
Képek nagyon szuperek, Nyuszi a fellépőn
Csibb!
Hátha meglesz az a kettes, csak tessék bizakodni!!
Csikken!
Te babód is nagyon cuki
Zsuzsa!
Azta, de szépek a lányok!!!!!!
Anna szerintem kiköpött Karcsi, Julcsi meg tiszta Te!
Ja és az ágyat persze, hogy én vittem le, felvettem a derékszorítómat, de így is irtó nehéz volt.
Duda!
Jó hallani felőletek is, Nati nagyon szép, az első kép tetszik a legjobban
Hú, na én ezért nem merem még egy éjszakára se bevenni Nolcsit magunk közé, félek, hogy ottragad....
Most 1-2 hete megint sírdogál éjszaka....
Na mindjárt töltök képeket is