Új privát üzeneted érkezett!

Hello!

Judit,
sajnálom a virágaid!!! :cry: Mikor volt nálatok jégeső??? Itt csak állandóan esik... szépen süt a nap, aztán hirtelen sötét és zuhi... :? De kimegyünk mindig, egy nap 2x 1,5-2 órát, ehhez tartom magam 8) , legfeljebb befutunk vhova. :lol: Meg ugye az esőkabát nálunk, így a gyerek nem ázik, nekem meg mindegy. :lol:
Akkor belejöttetek a munka-Benci napokba? :) hogy oldod meg, még minfig olyan őrület, vagy beálltatok vmi rendszerbe, hogy pl. x napon z vigyáz rá... :roll:

Edit,
ja, Gabi megette ami elötte volt. :lol: Nem látszik rajta, mert nagyon hosszú -túlvan a 86 centin- de nagyokat zabál. :lol: szerencsém van vele. 8)
Igen, igen, meg kell tanulnunk nekünk is elszakadni a gyermekünktől vmilyen szinten... :oops: én is igyekszem!!! :lol:
És Gabi ahogy leírtam, rá két órára feldöntötte az ugrálóvárat. :lol: Még jó hogy tök biztonságos. :?
Most meg itt kínlódik, felkelt hajnalban, álmos, den em akar aludni, csak mellé kell bújni az ágyba, cirógatni...én meg már ágyaznék be, csinálnék egy kis rendet, elkezdődött a nap :) .. erre ez van. :lol:
Gondolom, hogy neked most nagyon nehéz, ilyenkor eleve fáradékonyabb az ember, neked meg még minig váltott műszakod van. :lol:

Hát lányok, Judit talán TE tudsz erről írni, mint tapasztalat, és Te Edit, hiszen Te is benne vagy... szóval, hogy hogy lesz ez a munka+Töki+apa+háztartás+őrület!!!!!
Szóval ez mennyire kivitelezhető? Az eleje biztos nagyon nehéz, de utána? Mennyi időtök van a gyerekre, és hogy oldjátok meg a főzést napról napra???

Megyek, már biztos nem alszik vissza Gabi. Puszi

Kép
dianab

Kép

Na hát persze hogy éjszaka miután elküldtem a hsz-t Máté kb 5 percenként felébredt és az lett a vége hogy odafektettem at apja mellé,nekem meg sikerült úgy fél 2-ig itt kukulnom. :shock: :oops: :roll:

Dia
Ne aggodj,9 óra és én sem csináltam még ma semmit,pizsamában ülünk,Máté reggelizik,aztán turbóra kapcsolok! :lol:
A munkához nem tudok hozzászólni,mert nem mentem még vissza dolgozni. :oops: Úgyhogy marad nekem Máté,háztartás,apa meg az őrület... :lol:

Judit
Nekem is hasonlóan néznek ki a virágaim :? .Nem semmi ez az időjárás! :twisted:
látom az óvoda probléma megoldódott és felvették! :D

Na megyek főzni valami ebédet.Csak gyorsan ki kell találnom hogy mit... :?

edoci

Judit
Kukorica leves?biztos fincsi és jó ötlet,hogy kell csinálni? :D (még soha nem csináltam kukorica levest :oops: )
Én zöldbabfőzekéket csináltam (tele van vele a fagyasztó és nemsokára jön a friss adag :lol: ,úgyhogy muszáj enni,pedig nem tartozik a kedvencek közé :oops: ) és egy kis pörköltet csináltam hozzá /mellé. Azért van "desszert" is, túrógombóc. :lol:

edoci

Kép

Judit,te jó ég mekkora jégdarabok:( nem csoda,hogy féltetted a fejed :? :shock: :shock: :shock:
Hát ez tényleg nem normális időbeosztás,még jó,hogy meg tudod valahogy oldani Bencit. na látod,hogy felvették Bencit is az oviba. Mit vittél? Fél disznót? :oops:

Nálunk is még eddig tök szuperül működik a dolog,és tényleg csak éjszaka van pellus,(még nem ébredtem fel :D ),szóval még nem hiszem el,hogy végre szobatiszta lett...

Nálunk gulyásleves volt :D

Én is kivi vagyok a kukorica levesre. Ja és megcsináltam a Jucu féle salit,tényleg isteni. :D ezt is kipróbálnám....

Dia,ez tényleg így van :wink:

Edit,nekünk tegnap előtt volt zöldbab pörivel :D

Évi szupi képek! Szép család! :D

Angolon voltunk délelőtt meg piacon,ubit raktam kovászolni.
Délután meg megyünk a helyi topikosokkal talizni :D szorítsatok,hogy jó időnk legyen!

NA Kép
ilgya1

Ildikó
Még marad holnapra is zöldbab,legalább holnap nem kell főznöm! :lol:
A gulyásleves is jó!
Fél disznó :lol: :lol: :lol:
Tényleg,azt már akartam kérdezni hogy amikor anyósodék elvitték Dávidot hogy bírta Dávid?Elvolt nélküled?
Itt jó idő van egyenlőre,hétágra süt a nap,de soha nem lehet tudni! :? Kép
Jó talit nektek!

Máté kuckója:

Kép

Ha már a kajánál tartunk:Ez pedig a vacsi volt,igaz itt kezdtem csak sütni,a végén jobban nézett ki! :lol:
Kép

edoci

Na most Edit,akkor készülj Kép
mert receptet kérek!!!!mi ez? Az uborkákat megismertem:)

De jó Máté kuckója! Nekünk is van olyan ikeás székpárnánk::)tök jó az ágya.Nem szokott leesni? :D

Ne is mond,tök jól elvolt anyósékkal,kinyalták a valagát. Mikor hazajöttek akkor se akart odajönni szinte,izélt hogy menjek onnan :cry: akkor ébredt és még zizi volt a drágám,de olyan rosszul esett. Ez van. Este azért jó volt összebújni :wink:

Ja és huzzatok bele,most látom hol vannak a méhecskék :D vagy a piros piros a lényeg? :oops:
ilgya1

Igen,uborka :lol: ,paprika,hagyma,grillzöldségfűszerrel beszórva.A paradicsomot csak a legvégén dobtam rá,az már nem látszik! :lol:
A husi pedig pulykahusi ezt gyrosfűszerrel szórtam be.S mind-mind megsütöttem a racletten.Csináltam hozzá egy jóóóó fokhagymás mártást! :D
Nálunk most Máté sehol nem akar megmaradni,pedig a szüleim neki is kinyalják a valagát.Így hétvégén visszük magunkkal a lagziba.Kíváncsi vagyok hogy fogja bírni! :?
Méhecskék:Igen,a piros piros :lol: ,de végülis előtte 3 nappal is lehet... :wink: ,hát nem tudom lesz-e valami ebbe a hónapban,20.áig várni akarok,mert akkor megyek vissza a dokihoz hogy megbeszéljük a gyógyszereket.Akkor meg már elvileg túl leszek a peteérésen... :oops:

edoci

csaknem akar telni ez az oldal? :D

Judit,
Vidd a teknőst, neked adom :D

a pisit úgy oldjuk meg,hogy félre állunk egy bokorban és előhuzzuk a cerkát :D szerintem senki nem fog ezen kiakadni,vagy aki igen az megérdemli :D :shock: :roll: :shock: :roll: :shock: :roll: :oops:

Kukorica leves tényleg egyszerű.

Edit,guszti a kaja így még jobban,hogy tudom mi van benne.
De 22 a piros piros. :oops: 20-n elmész dokihoz és 22 én lehet akciózni. :shock: :D

Dávid anyósékkal úgy elvan,mintha az övék lenne :? Máté is már aludt ott,akkor nem volt gond,ha jól emlékszem. :P

Milyen lagziba mentek? Gyulára?

Kép
ilgya1

Képka!

hú,de tudatlan vagyok :oops:
ilgya1

Kép

Ildikó
Hogy sikerült tegnap a tali?Jó idő volt?Nálunk természetesen jött a vihar,alig hogy befejeztem az írást,áram sem volt.
Nem esett még le Máté az ágyról,mert éjszakára odaresszük a székeit.Bár nem sokat véd,de az is valami.
Ma is hajnali fél 4-ig ott aludt a helyén.Szerintetek mi a jobb,ha felkel akkor odateszem magunkhoz,vagy én nyomorgok nála?
Eddig simán elvolt Máté a szüleimmel,aludt ott már egy csomószor.
De azt vettük észre,ha bejelentem hogy elmegyek,akkor hisztizik hogy ne menjek,meg ő is jön.De ha észrevétlenül lépek le,akkor elvan. :oops:
Jászapátira megyünk lagziba.Barátainknak lesz az esküvője.Ez sem a szomszédban van.Hazafele meg gondoltun csavargunk egyet Egerben,vagy valahol arrafelé.

Judit
Kint az utcán mi is a fa tövében,bokornál szoktunk pisilni.De ahogy látom az utcán más kisgyereket is ott pisiltetnek...
Kukoricaleves tényleg egyszerű,ki fogom probálni.
Akkor nálad tényleg jó fogyókúra az eper, ilyen szempontból kár hogy nem vagyok rá allergiás. :lol: Rámférne pár kiló mínusz! :lol:
Kép

edoci

Ilyen teknősöm nekem is van :D

Jajj,nagyon jó volt a buli,kár,hogy ilyen messze vagytok! :(

Vihar???Nálunk hétágra sütött a nap,majd lefőtt rólam a ruha...

Akkor nálatok is éjszaka folyik a népvándorlás??? :D az jó. Ha elég mélyen alszik a Dávid akkor át se jön,de azért ő is egy vándormadár.
Szerencsére ezen az ágyon nincs akkora hely,mint lent a franciaágyon,így érzi,hogy kényelmetlen,mert össze van paszírozva, így visszamegy. Persze van mikor vele kell mennem és nyomorgok vele...szóval ismerős a helyzet. Én úgy vagyok vele,hogy majd leszokik magától,igaz nem tudom mi lesz,ha már Réka is jönni akar :D
Én ezt régen nagyon elleneztem,mármint az együtt alvást,de amióta nekem is vannak gyerekeim teljesen átértékelődött a dolog,ahogy Dia is mondja,iszonyatósan jó érzés hozzájuk bújni (most kell kihasználni míg lehet) pár év múlva úgyis máshoz fog átvándorolni :D

Terhesen volt rosszabb,mert féltettem a pocit,de a nagy ágyon tök jól elfértünk.

Én is elakartam csábítani apát Egerbe és a Szalajkavölgybe gyereknapkor,de csak a Margitszigetig sikerült :D :D :D

akkor jó bulit nektek! Hozz egy szelet tortát :D

Kép
ilgya1

Kép

Ildikó
Ez másik torta,de ízelítőnek jó! :lol: :lol: :lol:
Kép

edoci

Hello!
Gyors képbombázás, tegnapi Margit-sziget, ma otp-s nap, holnap mesélek. :wink: Puszi
Kép Kép
Kép Kép
Kép

Kép
dianab

Már jól is laktam,köszi :D
Nagyon guszti dolgokat raktatok fel,az a torta,nyammmmmm......
és az óvári szelet,hát a látványtól is csurog a nyálam.
miért imádom ennyire a hasam nem tudom? :oops:

Nagyon csini vagy Dia!

Jó éjt!
Kép

Ildikó
ilgya1

Sziasztok!!

Dia:
Ne aggódj, mert mindenki szereti ha mellette szuszog a csepmete!!:) Én is nagyon szeretem ha mellettem alszik:)
Az átszoktatást megpróbálhatnád, mert minnél nagyobb annál nehezebb lesz!! Flóra hamar külön szobában aludt,de attól még imádom és ragaszkodom hozzá, de ez így természetes:)
Bocsika nem válaszoltam:( igen van beszoktatás az oviban augusztus végén nálunk mivel szeptemberi Flóra.
Remélem könnyen megy majd minden.

Edit:
Hogy szuperál a külön alvás projekt??
holnap 12 körül Árkád?? Vagy az túl korán van??
Jó lett máté szobája! A kajcsi is nagyon jól néz ki!!
Lagzi milyen volt??
Ha éjszaka felébred szerintem vidd közétek, gondolom ott nem kell annyíira nyomorognod:)
a tortád is csodálatos!!

Judit:
Flóra inkább rám hasonlít, de aptyából is van belőle rendesen:)
Nincs honlapja az ovinak??? Mert oda talán feltették a listát..
Virágaidat sajnálom :(
Miért nem adod bölcsibe?? Nem jó?? Vagy akkor inkább már ovi, túl kicsik a bölcsisek Bencihez képest.
Kis okos:)

Ildi:

jó, hogy tudsz jönni!! Ügyi vagy kovászos ubi nagyon szeretem:)
Dávid nemsokára leszokik a pelusról Flórának is elég későnsikerült már majdnem 3 éves volt.
Este gondolom lefekvés elött megpisilteted-aztán egyzser csak kibírja majd reggelig.

Olyan sokat írtatok nem győzök válaszolni!
Mi a hétévégén nem csináltunk semmit:)
Flórát is szoktam az utcán pisiltetni, mert sose akkor jut eszébe pisilni amikor könnyedén megoldhatnánk...
Az eperre amúgy én is allergiás vagyok! Kiütéseim lesznek, de azért eszem, mert imádom:)

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Kép

Évi
Szuperál az alvásprojekt,hajnalban népvándorlás van! :lol: Most vettünk egy falilámpát neki,meg egy tárolót a falra,nagyon tetszik neki!Majd teszek fel képet róla.
Elvileg jó holnap az Árkád,de egy kicsit később nem lehetne?Mert nekem úgy lenne jó ha itthonról indulnék dél körül hogy Máté aludjon a kocsiba! :oops:
A lagzi végül jó volt,úgy indult reggel hogy Máténak hőemelkedése volt,(sajnos azóta is,más tünet nincs :? ).Aztán amikor odaértünk és öltöztünk volna át kiderült hogy itthonhagytuk a párom öltönyét... :oops: :lol: Mert a drágám a hűtőre akasztotta az öltönyt,ami teljesen kiesett a látószögünkből amikor pakoltunk kifelé a kocsiba!Remélem azért a sajátján nem hagyja el! :lol: De annyira nem volt gáz,mert vászonnadrág és ing volt rajta... :lol:
Aztán Máté fél 12-ig bírta,akkor mentünk haza.Vagyis a szállásunkra.Tegnap reggel meg indúltunk haza.

Dia
jók a képek!Olyan hosszú Gabi!Hány cm?

Ildikó
Hát csak nem telik ez az oldal? :wink:

Na most megyek,majd rakok még fel képeket,de jelenleg elég ramatyul vagyok! :( Hajnalban nagyon-nagyon fájt a fejem,most meg reggel óta hányingerem van...ég a gyomrom,stb. :(

edoci

Judit
Nagyon jól néz ki az óvári szelet!Én még azt sem csináltam soha! :oops: Gyűjtögesd nyugodtan a képeket, én meg gyűjtögetem a kajcsiötleteket! :wink:

edoci

Kép

edoci

Sziasztok!!

Edit:
jól van akkor ti is csatlakoztok az éjszaka vándorlunk klubhoz :wink: :lol: :lol:
Flóra is jön majdnem minden éjszaka :lol:
Ma már éjfél körül jött... majd keresztbe fordult az ágyon és még neki nem tetszett, hogy az apja nem tud megfordulni :lol: :lol:
Apa nem bírta sokáíg így ment a gyerek szobába aludni.
Flóra meg rendesen keresztbe vágta magát :roll:
Vicces, mert akkora ágyunk van, hogy hárman kellemesen ellehet férni.(180-as) :wink:

Hú most látom csak méhecskék össze értek :wink:

Árkádban nekem 11-kor van dolgom az kb fél óra aztán ráérek.Mikor értek ha délben indultok??

Ildi:
Neked is szól az Árkád tali!! bár nem tudom mennyi időd van a felújítás miatt :roll: jó lenne már látni Rékát .

El is felejtettem mondani, hogy találtam egy kis melót :lol:
Reklám újságokat hordok itt a telepen. Nem fizet valami sokat, de a semminél több!!
Pénteken elkellett menni megbeszélni pár dolgot ez ügyben.
Szerencse, hogy a tali apa dolgozójának közelében volt.
Így mentünk vele reggel melóba. Megmutatta a lányát a kollégáknak. Mondjuk csak a főnök titkárnőjének sikerült bezsédre bírni egy kis csoki után :lol: :lol:
Haza felé mivel apának még dolgozott egyedül kellett haza jönnünk :roll:
Apa odavitt a villamos közelébe majd mondta itt lementek aztán stb stb.
Az irányt is belőttem :roll:
És sikeresen villamosoztunk majd metróztunk és persze buszoztunk is :wink: :lol:
Legalább a 11.kerbe is eltalálunk már :wink: :wink:
Lassan ,de bíztosan megtanulok egyedül is közlekedni :!:

Ma este megyek az oviba szülőire.Kiváncsi vagyok milyen lesz.
Apa meg viszi Flórát tancolni.

Ja és Edit: Jobbulást!!

Többiek még valaki Árkád????
Bárki jöhet jó lenne már talizni!!

Tali amúgy nálunk is lehet valamelyik nap!!!!

Mindenki nyilatkozzon
:wink:

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Évi
180-as ágy tényleg nem semmi! :lol:
Meg Flóra sem a keresztbefekvésével! :lol: Máté is hasonló mutatványokra képes! :lol:
Méhecskék...jajj,igen,most vannak a pirosban... :lol: De szerintem ebben a hónapban hamarabb volt peteérésem,nem most,hanem pénteken volt.Az eredménytől már most frászban vagyok! :lol: Ki tudja mitől is vagyok én rosszul... :oops: :lol: (Bár attól még korai lenne.) :lol:
Én kb 40 perc alatt vagyok Pesten, (ha nincs dugó),vagyis úgy gondoltam hogy a páromnál leteszem a kocsit és metrózunk odáig.Az meg szerintem kb 20 perc.Végülis indúlhatnék kicsit hamarabb is.Nem lenne gond.
Na de tudok alkalmazkodni! :lol:

edoci

ja,a képek:

Ez a nászajándék amit készítettem:
Kép Kép [img]

Ilyen volt a hajam: Kép Kép
Mátéval a lagziba:elég sz...-rul nézek ki rajta,de sajna jobbat nem lehet rólam csinálni és Máté is már nagyon fáradt volt,azért cumizik a képen. :lol: Kép

Új lámpa és a tároló: Kép

edoci

Ildikó
Remélem most örülsz!
Kép

edoci

Szerintem meg tök jól nézel ki Edit.
És a hajad....nagyon szupi a fodrászod! :D

Pelenka van betekerve?Ez a pellustorta,nem? :oops: de tök jó nagyon!Biztos örültek neki,és ráadásul egyedi darab,nem az 50. porcelán étkészlet.hihi.

Nekünk is van olyan lámpánk:
Kép

Én is jobbulást kívánok!

Judit,nagyon aranyos Benci! :D
Mibe van az első képen? :oops: fürdőköpeny?katicás?
és azok az arcjátékok...már hogy beülnek,mi? :D
gondolom,hogy beéghettél :shock: :D :wink: tök ügyi vagy!És csak egy próba....

Évi,ha nem kell mennie apának dolgozni mi is csatlakozunk az Árkádos menethez,majd este kiderül...

Gratula az új melóhoz.! Tök ügyi vagy,tudtam én. :D a közlekedésre is gondolok.
Majd írd meg mi volt a szülőin.

Nálunk éppen a követ rakják a földszinten, a gyerekek sikeresn elaludtk egyszerre,én meg megyek pakolászni,úgyhogy el is köszönök.

Kép
Ildikó
ilgya1

Judit
Esőkabát,nem? (legalábbis én annak nézem) :oops:
Nagyon jók ismét a képek! :D Amikor a fekete anapén ül,azok közül a középsőn,hogy micsoda képeket tud vágni!Nagyon édi! :lol:
Szerintem biztos a fáradtságtól és ettől a nyamvadt időjárástól vagyok ilyen pocsékul! :?
most én is szunnyadtam egy fél órácskát!

Ildikó
Aha,pelenkatorta! :D Mindenki nagyot nézett! :lol: A párnak is tetszett,úgyis jön náluk a baba (túl van a csajszi már a 4.hónapon),tehát a pelenkát fel tudják "hamarosan" használni. :lol:
Nektek is jó a lámpátok! :lol: Látom ti is szeretitek az Ikeás cuccokat! :lol:

na megyek én is,még el kell mennem nádért,a kerítést akarjuk körbenádazni hogy ne lássanak be az utcáról,vettünk egy kis medencét és ne lássák a hab testünket! :lol:

edoci

Évi
Ebben a pillanatban jött a telefon hogy holnap délre az ügyvédhez kell mennem. :( Úgyhogy sajnos a holnap ugrott. :(
De egyébként nekem bármelyik nap jó! Remélem nem haragszol. :cry:
Kép

edoci

Évi,én lehet,hogy megyek holnap. Reggel még beszélünk,mert megy apa dolgozni,de délután,ha időben hazaér,én elmegyek a gyerekekkel.

Edit,pont ma vettünk mi is medencét :D Nincs is hab tested,mit szóljak én? :oops:
Vettetek nádat? Sikerült felrakni?
Tényleg szeretem az Ikeás cuccokat :wink: :D

Judit,megértem,ha nem akarsz ebben a dög melegben buszozni :oops: valahogy összehozzuk a városligeti talit,de tényleg. :D mostmár rutinos leszek,mivel szerdán megyek a csajokkal talizni a Réka topikjából. Esetleg,ha hamarabb mennénk,még veled is összefuthatnánk,mit gondolsz? :D
Kép
ilgya1

Kép
Kár hogy nem tudok ma menni a talira. :cry: Ne is fájdítsátok a szívem! :cry:
Azért nektek jó talizást!

Ráadásul kitört a kapunk.... :twisted: most szaladgálhatok hogy ki csinálja meg.(új kaput akarunk akkor már csináltatni).Na mindegy,nem is panaszkodom tovább...

Kép

edoci

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kicsi_evi 2010.06.21 15:31-kor.

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Edit:
Nagyon jó ez a "torta"!!

Mennyi pelenka kell hozzá?? A többit látom:)

máté szobája nagyon jó! És a hajad is nagyon szuper jól nézel ki nagyon,Máté is aranyos:)

Ikea:) én is én is:)

Judit:
így már értem miért az ovi;)
Annyira jók a képek!! Katicás esőkabátban nyomulunk mi is ám:)
Benci szerintem tiszta apja!!
Kár, hogy messze van az Árkád nektek:(

Ildi:
Köszi!! :) mondjuk mostanában nem gyakorolom a metrózást, mert pótló buszsal nem megyek!!

szülői:
Semmi különös.elmondták mit kell vinni, mennyi pénzt kell beadni,napirendet.stb,stb.
Flóra 6-os gomba csopiba kerül középsős lesz:) Óvonénivel nem tudtam beszélni, mert új lesz és még nem vette át a csoportot, de majd még beszélek ez ügyben a vezetővel. Megkell tudnom mi lesz a jele:):) Ez nagyon fontos Flóra már nagyon kiváncsi:)
Amúgy az ovi nagyon jól néz ki, jó nagy szobák vannak és minden csoportnak külön mozsdó.

Tényleg nem jön valaki a hétvégén a T-com gyerekszigetre??

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Évi,apa még sehol.... :( és már fél 10.
11kor én is elszerettem volna indulni. Ha addig nem tudok elindulni,akkor nem megyek,hogy ne kelljen sokat várnod,jó?

Majd hívlak.

Edo,sajnálom a kaputokat,de mi történt? :(

Ildikó
ilgya1

Ildi:

Délben is indulhatsz megvárunk :lol:

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Megjött apa,nemsoká indulunk. Hol találkozzunk?
Libri előtt jó lesz?

Felhívlak,ha odaértem,remélem megvan a számod.
Küld át lécci priviben azért...
ilgya1

Mostmár ne küldj semmit elindultam
ilgya1

sziasztok!

szörnyen szégyellem magam de nem tudom utolérni magam. képtelen vagyok mkinek külön külön irni, de nagyon remélem h nem haragszotok..megprobálom hozni a formámat..ha nem sikerül akkor nem tudom lesz e értelme forumoznom!

Edit!

klasz volt ahajad, az enyémet már tutira nem lehet igy feltüzni de nagyon jol néztél ki a lagzin!jobbulást ha még rosszul lennél..

Dia, gratula a vizsgákhoz, és a fiacskádhoz..sokkal nagyobb és komolyabb mint az én fiam!!!

Évi, igen eltaláltad itt lakom..remélem erre még nemválaszoltam..csak akartam..szeretnék én is elmenni a macikhoz, az van veresen ugye ha jol tudom? örülök h van munkád..

Ildi! kerestelek msnen, de nem kaptam választ, mikor beszlünk.? remélem jo volt at ali ma..kár h nem tudtam elöbb rola..

Judit! megértem h te sem akarod bölcsibe adni..én is igyekszem ugy alkakitani h ne is kelljen..akkor nekem csak jövö szeptembertöl menne oviba..igy még másfél évig csak az enyém..Benci ott akanapén komoly képpel..zabálnivalo..

Az én fiam legszebb és legmeghatobb pillanata az volt. mikor odajött pár napja hozzám átölelt, adott egy puszit és azt mondta.: ANYA IMÁDLAK!!!! azota már nem egszer mondta.

pelusrol leszokoban, de nem kiabálom el. éjjelente már többször átaludja az éjszakát ritka mikor felkel.

Boni ugy néz ki h kiválo eredménnyel végez, de ezt csak 2oán tudjuk meg. már nagyon várja a nyári szünetet, még két nap!

most mennem kell, igyekszem jönni és irni is..

puszi mkinek és szép napot!

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Hello!

Csilla,
jó hogy tudtál jönni!!! :D És nem baj, ha nem válaszolsz, tudom h elfoglalat vagy, nekem az is elég, ha megírod mi van veletek. :wink:
Gábor, édes lehet, ahogy mondja " anya imádlak" :lol:
Hát igen, én se szívesen vioszem bölcsibe Tökit... de nincs mit tenni. :? Abban bízom, imádja a gyerekeket, és jól fogja érezni magát.

Edit,
full-os az a peluslóvé-torta :lol: tecccikkkkk!!!! :lol: És tök jó lett a hajad. 8)
Gabi 86 cm volt egy hónapja... :lol:

Judit,
igazi pasi lett Benci, nagyon helyes a képeken. Igaz, én már felmentem a lapjára, ott láttam ezeket és akkor is megállapítottam, mennyire nem babás már a pofija, hanem igazi fiús lett. 8) Komoly az a katicás esőkabát. :lol: Akkor Ti már nem babakocsiztok??? :roll: Mer az tök jó... 8) ügyik vagytok!!! 8)

Évi,
nekünk nincs közel az Árkéd, meg nem is szeretem. Ráadásul mi most vagyunk a nem akarok a kocsiban ülni, menni karok, de azt se sokat, anyu vegyél fel üzemmódban :lol: ... most örülök, ha egy órát el van benne, ha meg kiveszem, nem tudok a kocsival utána rohangászni, a kocsit meg nem karom elhegyni, szóval... :oops: mi még így nem megyünk el. :oops:

Ildi,
dagi vagyok, nem csini :oops: :oops: ..azé ari vagy :wink:
Ügyes vagy, hogy elindultál két gyerekkel!!!! 8)

Az otp-s napról nem sikerültek a képek, pedig nem volt rossz, csak fárasztó mindenkinek. Szegény Gabi nyűglődött sokat, én 2-kor már indultam volna haza, de meg kellett várnunk a végét a koncertet akarta Gábor megnézni... bosszankodtam is emiatt, hisz talán a gyerek lenne az első... :x de mindegy, végülis nem volt rossza nap. Aztán este a színház... :) Het hét, hat tánc, Vári éva és Kulka játszották. 8) Cuppper volt!!!!! 8) 8)
És akkor egy pancsis kép:
Kép

Kép
dianab

Ez nem is pancsis... :shock: mindegy, :lol: :lol:

Kép
dianab

Sziasztok!!

ILdi:
Jól elbeszélgettél itt magaddal :wink: :lol:

Nehezen találtukl meg egymást, de azért összejött:)
Jó volt veletek találkozni!! Réka nagyon édes!!!! Dávid meg aranyos kispasi!!
Jó volt egy kicsit babázni :wink:
Amit mi össze kujtorogtunk egyik szintről a másikra, csúcs volt nagyon :):):)

Máskor is talizhatunk!!

Edit:
Kapu :cry: Most legalább új lesz :lol:

Csilla:
Majd legközelebb te is jössz!
Gratulálunk Boninak nagyon kis ügyes!!
(bocsi, de mindeig elfelejtem , hogy te vagy Dia lakik Szigetcsépen
:oops: )
Igen Veresegyházán van a macipark.
Nincs messze.

Dia:
Majd túl lesztek ezen a korszakon is :wink: Amúgy egy gyerekkel több mászkált volna , Dávid, és Flóra is futkosott :lol:
Kép nagyon jó mégha nem is pancsizós.

Na most megyek főzök tökfőzeléket, aztán ha apa haza ér megyek kiszórom a többi újságot is :roll:
Remélem nem esik majd az eső :roll: :roll:

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Ildi:
sikerült haza érnetek??
Tényleg nagyon ügyi vagy, hogy elindultál 2 gyerkőccel!!!!

Ezek lemaradtak :lol:

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Igen sikerült,de már megyek is tovább két gyerekkel... :D
ilgya1

Sziasztok!

Évi -Ildikó
Biztos szupi lehetett a tali,na de legközelebb hátha tényleg nem jön közbe semmi.
Nekem egyébként nagyjából teljesen mindegy lenne hogy Árkád vagy Városliget,ha már egyszer úgyis felmegyek Pestre! :lol:
Vagy egy ikeás tali :lol: :lol: :lol: Na jó csak vicc volt!

Évi
Hát,elég sok pelenka kellett hozzá,úgy kb 80 db.Hát még amire összetekergettem,kapcsoztam,stb! :lol:
T-com sziget:tervben van,nem merek még előre mondani semmit!A hét vége fele már többet tudok...ha minden igaz.... :oops:

Ildikó
A kaput tartó betonoszlop eltört.Lehet hogy még bírná egy hétig-hónapig,ki tudja,de ha nyitjuk a kaput csavarodik a kapuval.Aztán nehogy teljesen megadja magát és rádőljön valakire!
Végülis akartunk új kaput csináltatni,de csak az ősszel.
Most megy a vita apával hogy milyen legyen.Teljesen másak az elképzelések.Neki a mániája hogy ne legyen teljesen zárt,hogy be lehessen látni,mert különben biztos betörnek,mert nem látnak be és kíváncsiak az emberek. :roll: Na mindegy.Egyébként meg a szomszéd fekől be lehet látni ha annyira kíváncsi valaki. :roll:
Holnap jön reggel a pasi aki megnézi mit lehet tenni,milyen kaput lehet csinálni,stb.
Bocsi kicsit hosszúra sikeredett a kaputéma... :oops:

Csilla
Örülök hogy jelentkeztél!Gondolom hogy leköt a munka!Legalább nem unatkozol! :D
Édi lehet Gábor ahogy mondja hogy anya imádlak! :lol:
Gratula Boninak is az eredményhez,nagyon ügyes!

Dia
Tényleg nem pancsis a kép,de attól jó! :lol: És hol a pancsis? :lol:

Na most mentem mert még kapukat kell keresnem... :roll:

edoci

Kép

Judit,köszönjük szépen. Olyan rendi vagy mindig. :D
Tali:)
Akkor 20-a után egyeztetünk,vagy nem jösz ki Edittel az Éviékhez valamikor?

Csilla,tutti nekem írtál? Mert nem szoktam elsumákolni. :oops: Nem azt beszéltük meg,hogy vasárnap dumálunk? De nem voltál fent.

Olyan édes Gabi,hogy ilyeneket mond. Én is így elszoktam olvadni a Dávidtól :D ezért érdemes élni,nem igaz?

Gratula Boninak,nagyon ügyi a kiscsaj!
Majd jösz,ahogy tudsz. Mindenkiek vannak ilyen időszakai,igaz lányok?

Edit,hát tényleg kár,hogy nem jöttél,majd legközelebb bepótoljuk.
A kaputok nem semmi. És találtál valami használhatót? Én ilyenkor nem szoktam :( ha nem keresem tutti beleakadok,de ha keresek....

És jöhet az Ikeás tali :wink:

Jaj Dia,dehogy vagy dagi....

Tetszett a "pancsis" kép! :wink:

Évi
,tök jó volt a tali. Tényleg mit össze nem mászkáltunk. A wc-n legalább négyszer voltunk,Dávidnak egyfolytában pisilnie kellett. Egyszer ti is voltatok. Fini volt a capuccino,igaz a végét már állva ittam meg,de jó volt. :D
Flóra nagyon aranyos kislány. Olyan szépen beszél,hogy ihaj. Ahogy kullog Évi után,az valami csúcs. Tök jól kijöttek a Dáviddal,pedig féltem.
A szökőkút tetszett nekik a legjobban,de a játékboltból is alig lehetett kirángatni a Dávidot.
Kép
Kép

Évi:
Kép

Ildikó
ilgya1

Kép

Hú,Réka már fél éves,milyen gyorsan telik az idő! :D Kép

Judit
Igen,a T-com sziget a hajógyárin van!
A kaput megbeszéltük nagyjából,most kiszámolják miből mennyi kell és mennyi lesz a munkadíj.Kíváncsi vagyok.Sajnos nem lesz motoros kapunk,mert nálunk csak földbe süllyeszthető lehetne,az meg nagyon-nagyon drága. :oops:

Évi
Sikerült megtudni mi lett Flóra jele az oviban?

Mi is ma voltunk bent az oviba,megismertük az óvónénijét aki lesz,nagyon aranyos és választhatott magának Máté jelet.Ami rakéta lesz. :lol:
Nekem az oviban annak idején esernyő volt a jelem. :D Még mindig jobb mint a keresztfiam bátyjának,szegénynek gumicsizma... :lol:

Ildikó
Természetesen nem találtam! :roll: Úgyhogy majd kénytelenek leszünk kitalálni! :lol:
Nagyon jók a képek!Aranyosak a gyerekek! :lol: Ja és persze Évi is! :lol:
Akkor tali legközelebb! :lol:
Tényleg,ha már a jeleknél tartunk,mi lesz Dávid jele,te tudod már?

Na Kép

edoci

sziasztok, most csak pár képet dobok magunkrol, és majd irok is!

Kép
Kép
Kép
Kép a kiskutyánk..
Kép
puszi mkinek

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Kép

Csilla
De édi Gábor a képen! Hogy hívják a kutyust?Milyen fajta?

Judit
A napocska is jó jel!Pont arra gondoltam hogy milyen gáz lenne egy rakétát hímezgetni a cuccaiba! :oops: :lol:
A katica is aranyos jel!Máté a rajzoló (ceruza) és a rakéta között vacillált de a végén maradt a rakétánál,azt mondta hogy legközelebb a ceruzát fogja választani! :lol:
Július 24-én lesz szülői értekezlet!
Hát nem semmi amit leírtál terápiaként! :lol: De az a lényeg hogy a koncert sikerült!De egyébként én is ilyen vagyok hogy ha nyomaszt valami vagy nem úgy sikerül mint kéne "kibeszélem "magamból! :wink: Ilyenkor tényleg a páromat és a családot sajnálom a legjobban! :lol: A könyökükön jöhet ki! :lol:
Kép

edoci

sziasztok, jo reggelt!

Nekem paprika volt a jelem az oviba(még viccelödtek is késöbb ezen ismeröseim mikor kiderül h névrokonságba vagyok Alberttel..)vicces h a fiam apjának is pont ez volt a jele. Boninak szivecske volt a jele!

Judit!

hát nem semmi tényleg ami veled történt,, már nekem is voltak kellemetlen szitujaim, de olyankor igyekszem nem körbenézni és higgadta maradni..különben égnék mint a...de már egész jol birom álcázni magam..

Edit!
nincs fajta meghatározás, az apuka keverék, az anya puli-és akármilyen keverék, de nagy a szerelem köztük ez látszik akiskutyán is nagyon jol sikerült, szép és olyan duci..de ez látszott aképeken is! REmélem a kapumizéria megoldodik nálatok. LÁtom, ill. olvasom h mindig történik nálatok is vmi..

Ildi!
neked irtam msnre nem másnak, de é nem emlékeztem vasárnapra! Boldog féléves zülinapot utolag is Rékának!

Évi ! jol néztek ki a képen, édesek a gyerköcök, Flora és Dávid! biztos jo volt a tali.

puszi mkinke

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Kép

Nem hiszem el,hogy még mindig itt vagyok...

Basszus ballagásra megyünk délben,én meg sehol nem tartok,küldjetek már el a francba...

Csilla!
Nagyon jók a képek!!!!Tök ari kutyuli.
Jól félreértettük egymást. Hihi. :D

Én nem emlékszem mi volt a jelem,de megkérdezem anyukámat :D :D :D

Edit,
Dávidnak még nins jele,mivel hivatalosan nem vették még fel. :( majd szeptemberben kiderül :? szegény,erre még nem is gondoltam,be fogok menni az oviba... :D

Judit, az előadás a lényeg!! :wink: ott meg remekeltél,ez a lényeg!!!! :D
Hú,milyen lényegretörő vagyok! NA puszi. Évi neked is,látom beléptél,de nincs időm megvárni. NA sziasztok!!

Írjatok!!

Ildikó
ilgya1

Hello!
Csilla,
jó hogy tudtál jönni!!! :D :D
Édes az a pici kutyus. :) És a gyerkőcök is helyesek nagyon, ahogy dugják a buksijukat :lol: ... jó fejek. :lol:

Nekem kisautó, pirosautó volt a jelem... Kép
Öcsinek meg szilva. :lol:

Judit,
háááát.... :shock: vhogy tedd túl magad rajta. Nem irigyellek, tényleg ciki helyzet lehetett, de ember vagy, ez van il.. éha előfordul. :wink: Jó hogy kiírtad magadból!!! :wink:

Edit,
sajnálom én is a kaputokat, tényleg veszélyes is lehet meg ugye így nem is biztonságos.... :?
Az ikeát én is nagyon csípem. :wink:

Évi, Ildi,
jó lehetett az Árkádban! :D Jó ez a haj Évi!!!! 8)
A lurkók is édesek, ahogy játszanak a vízzel. :lol:

Nálunk beach house van minden nap, mivel ilyen jó az idő, így kinn a kisház, a csúszdák, a medenke :lol: ... meg minden. :lol: Buli van. 8) Muszály, itt 33 fok van a tetőtérben még este is. :oops:
Kép Kép
Kép

Ma este megpróbáljuk Gabit a szobájában altatni. :shock: Háááát.. drukkoljatok!!!!! :wink: :lol: Átrendeztem a szobáját, meg kipucováltam ezerrel, így ott a helye a Tökösnek. :lol:

Jó éjt!! :lol:

Kép
dianab

Kép

Kép
dianab

sziasztok!

Dia!

drukkolok, remélem alszik Gáborod a saját szobájában, maj dird meg a fejleményeket! én még nem tudom mikor fogom tudni öket külön szobába tenni..
sajna nálunk nincs meg a kismedence, igy nem tudnak pancsolni a gyerekek, de olyan sokat nincsenek is kint,föleg ebben a melegben, meg nem is tudnánk hova tennia kutya miatt..Gabika nagyon helyes, de vigyázz a meztelen képekkel, tudod vannak még pervezr alakok..és hallottam már gázos dolgokat! csak szolok elöre, remélem nem baj.

Ildi!

sikerült elintézned ami miatt hivtál? vártam h majd visszahivsz, remélem nincs gond.

Csajok, holnapra meghivtak minket AGárdra igy ott leszünk egész nap, majd irok h milyen volt..végre egy kis igazi nyári pihi még ha csak egy napos is..képet nem igérek mert most nincs gépem..majd legközelebb!

puszi mkinek joéjt

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Judit:

holnap megyünk a gyerekszigetre.Szerintem olyan 11-kor indulunk itthonról.Hogy mikor érünk az passz :lol: :lol:
Lehet oda menni autóval,meglehet állni?? Vagy inkább Bkv??

Most csak erre futotta :cry: Elfáradtam kihordtam este az újságokat, hogy ne kelljen a hétvégén azzal szórakozni.

Holnap majd írok mindenkinek bővebben!!!

ui: Más is csatlakozhat a sziget-talihoz!!!

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?