Sziasztok!
Igaza van Biobabának, BETEG EZ A VILÁG!! Szerencséje van az említett hölgynek, hogy nem én ültem mellette, mert azt hiszem, azt nem rakta volna zsebre, amit tőlem kap...
A könyvek Kínában történő nyomtatása előttem már rég ismert. ha valaki nem tudná, még a MÓRA Kiadó is nyomtattat ott könyvet! Utána meg megy a mutogatás, hogy már Kína okozza a legtöbb környezeti szennyezést. Persze, ha mindenki mindent ott gyártat és utána még hosszú utakon a saját országába is szállíttatja a termékeket.
Sajnos nem kaptam Tőletek választ, most megint próbálkozom: hol lehet legolcsóbban mosódiót kapni?
Ugyanis jelentem, kipróbáltam és az eredmény fantasztikus!!! A foltokat mosószappannal előkezeltem, úgy, a szappannal együtt tettem a gépbe. A folt kijött, ruha tiszta lett és ami biztosan a mosódiótól van: olyan "szilanizált" lett a ruha, mint akármelyik öblítőtől. Szóval elhatároztam, hogy átállok a mosószerekről a mosódió-mosószappan-ecet variációra. De a lehető legkevesebbet szeretnék érte fizetni
A kozmetikai alapanyagok listáját még mindig keresem, tudom, kaptam egy linket és köszönöm is, de az elég rövid listát tartalmaz. Olyan nincs, amelyikben az összes összetevő megtalálható? Pl. Ilcsi krémben benne van: Sempervivum Tectorum, I-Complex II, Methyl Glucose Sesquistearate, Cetyl Alcohol, Ascorbyl Palmitate, Tocopherol, Chlorophyl. Ez elég riasztónak tűnik, nem???
Mondjuk abban a listában, amit belinkeltél, szerepel a Glicerin is, mint káros anyag, itt meg azt olvastam, hogy ezt kenegetitek a kezetekre, nem??
Víztisztítás ügyben nincs valakinek új tippje? Szeretnék venni egy mechanikai szűrőset, de nem tudom, melyiket.
A textil WCpapírhelyettesítős oldalon találtam egy női higiéniai terméket is, ha értitek
Próbált már valaki ilyet? (Diva Cup és társai) Elsőre bizarr, de másodikra már nagyon érdekelne.
Üdv
Tejbemami