Új privát üzeneted érkezett!

Minden stimmel, csak a szuszogi hiányzik.Elúszott ez a hónap, de a következő lesz ezek szerint a befutó. :lol:
Vendég

Judy: Sajna???

Heni/Panda: Köszi!

Heni: Nem is nagy a pocid. Olyan, amilyennek lennie kell. :wink:

Nóri: Háát, én házasság párti vagyok, nálam az alaphelyzet az, ha két ember szereti egymást, akkor összeházasodnak. A gyakorlat persze más.

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Andi:nem baj, most nem barátkozok vele, megsértődtem rá tegnap előtt este. :oops:
Ezt a hónapot az ösztönökre bízom és a tojcsira. :wink:
Vendég

Jaimme:Nekem annyira nem fontos, max a polg.mesteriben egy nagy igen és egy baráti vacsi.De én nem vágyom lagzira meg ilyesmire.De azért ne útálj! :roll:
Vendég

Nóri: Hát hetedhétországra szóló nálunk sem lesz, soha nem is akartam. Olyasmit képzeltem el, mint amit te írsz. Plusz egy templomi, ha még beengednek egy pár éves gyerekkel az uszályom alatt. :lol: :lol: :lol:

jaimee

Jaimee:nálunk a templomi kizárt...de a többi stimmel.Kiegyeztünk. :lol:
Vendég

Majd elbújik az abroncs alatt... :lol: :lol: :lol:
Vendég

Jaimee,

Sajna nem tudom mit jelent, de Pandi már megadta a kért infót.

Nóri,

Igen elváltunk, de aztán 1 év különlát után rájöttünk, hogy mégiscsak a másik az igazi, azóta boldogabbak vagyunk mint valaha.
Az volt a baj, hogy hamar házasodtunk, és ő még csak 21 volt. Kölyök, ha azt veszem, azóta felnőtt. :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Sziaztsok!

Nóri! Szerintem se a papír a lényeg! Az a lényeg, hogy boldogok legyetek, megértéstek egymást, na és persze nagyon szeressétek! Szóval jöhetsz továbbra is a topikba! :wink: :lol:

Jaimee! CSak neked dobok egy görbuszt, na jó a többiek is megnézhetik :lol: : persze csak , ha érdekel titeket!

Kép

NA én tegnap megjártam az orvost, mivel kedd este megittam a gyógyszert (Monural) így már tegnap jobb volt és az orvos csak kevés gennyet talált a vizeletben és meg is uh-ott mindent épnek talált.
DE vinni kell majd spermát, hogy kitenyésszék(ennek nem kell frissnek lenni lefagyasztott is jó), kaptam steril pohárkát hozzá, mert lehet attól van gyakran felfázásom, de ha az negatív akkor valószínű be kell nézni a hólyagba, tehát tükrözés. K---ra nem akarom ezt. Ja és legközelebb megyek a nőgyogyóhoz, akkor kérnem kell hüvelyváladék tenyésztést.
Ja és írt fel gyógyszert pont azt amit kedden is megittam, azt legközelebb pénteken kell bevennem és írt egy másik antibiotikumot (Nolicin)is, amit régebben is szedtem már, de azt csak akkor vehetem be, he megjön. Pont így gondoltam én is , mert van ebből az antibiotikumból itthon nekem, csak nem mertem el szedni, mert kismamik nem szedhetik.

Egyébként azon agyaltam, hogy lehet akkor is ilyen tüneteim voltak, amikor Manóval terhes voltam csak még nem tudtam, hogy az vagyok. cSAk már nem tudok rendesen visszaemlékezni, mert már 2 éve volt.

Andi! Tegnap mikor mentünk az orvoshoz a Vári cuki előtt mentünk el és gondoltam rátok, hogy Ti ott szoktatok nyalni!! :lol:
Azért ne dolgozd halálra magad!

Chris! Nagyon drukkolok az államvizsgád miatt! Már csak 1 hét! Hogy állsz a tételekkel?

Ja Pandos, Jaimee! Hozzám is küldhetitek a Vukkokat. Nekem anno csak ritkán és este volt hányingerem, nálam a legerősebb az annyi volt, hogy öklendeztem (bocsi :oops: ) , de szerencsére bent maradt minden és ilyen kb. 2x volt! Most talán még a nagy hányásokat is bevállalnám, csak küldjétek nyugodtan!
Vendég

Judy:ez tök jó!!!Akkor ő lenne a régi-új férjed. :lol:
Vendég

Ja ANdi! Tök jó a teszt, akkor ma 2 erős csík lesz rajta! Holnap este mindent bele!!!

Kép
Vendég

Krisz: Nekem több urológus is mondta, hogy a hólyagtükrözés nőknek nem fáj, mert rövid a húgycső. De nekem sem volt még.

Jól alakul ez a görbe!!! :wink:

jaimee

Krisz,

Tényleg nagyon jó a görbéd. Remélem nem fog megjönni. Nem akarsz tesztelni??? Ha babó van, már mutatja. :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Kép
Vendég

Panda! Ez nagyon jó!

Lányok leghamarabb 13-án vagyok hajlandó tesztelni, mert 16 dpo-m szokott lenni és a 17.-en jön meg!
Vendég

Krisz:igen,ott szoktunk dagadni a Vári teraszán :wink: :lol: :lol: De már régen voltunk.Megbeszéltük Babszival,a héten sort kerítünk rá 8)
vedresandi

Kép
Vendég

Pandi: :lol: :lol: :lol:
Az én cicóm is erre gyúr...(pocakban)
Vendég

Krisz: 13-án??? Akkora már kb. a 20. dpon- leszel, nem? Remélem! :wink:

jaimee

Pandus:az rendben van,hogy bojler,de ez kicsit túlzás lenne :wink: :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Judy: Isten vagy, becsaptam egy kis körözöttet és lement!!!!!!!!!!!!! És még nem jött vissza! :lol:

jaimee

Krisz!
Én is könnyen felfázos vagyok, és nekem azt mondták, ha egy hónapon belül visszajön akkor lehet, hogy a múltkori nem lett elégge kikezelve. Mert ugye a tünetek egyből elmúlnak, ah beveszed, de néhány hétig utána szokták nézni a vizeletet. Én utána 2 hétig szedtem antibiotikumot és akkor végre elmúlt, viszont akkor az meg felborította a hüvelyflórát és akkor még kellett pár napig kúp, hogy az is rendbejöjjön. Viszont így lett csak teljesen vége. Ja és nagyon sok folyadék kell, hogy átmossa a hólyagot meg vesét. De a görbéd olyan jól néz ki úgyhogy reméljük baba is van a dologban.

Jaimee! Nagyon édes a babád szerintem a következőn ha nem lesz szégyenlős látszódhat, hogy kisfiú vagy kislány.

Andi! Végre használsz LH tesztet, örülök. Ma lesz a két erős csík szerintem is, úgyhogy holnap is ráértek akcózni. Sőt talán holnap még jobb is. Ezzel a tuti hajjal úgysem bírja távol tartani magát tőled a párocskád.

Kép
barbi5

Barbi:én is örülök,hogy 2 csíkot láttam,de nem fogom többet használni,egy próba volt.Remélem sikerül :wink: :lol:
vedresandi

Nem is kell több próba, tudod, hogy a 14 napon jelez, meg most úgyis sikerül. Szurkolok holnap.

Kép
barbi5

Jaimee,

Örülök, hogy lement a körözött. Mondd neki, hogy maradjon is bent, különben kapni fog tőlem. :lol: :lol:

Panda,

De dagadt az a macska, ilyen van???? Szörnyen néz ki szegény. :shock:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Babri:mindig 14,15 napra tette a ferti is eddig a PÉ-met.Hál istennek remekül működöm,nem aggódom magam miatt.Inkább az izgat,mennyi idő még,amikor is végre sikerül :shock: :lol:
vedresandi

Judy,
Én láttam már 18 kilós cicát is :shock:
Vendég

Lehet, hogy meg is termékenyült eddig azért is érezted a derekad a múltkor, csak esetleg nem tapadt meg, mert a spirál helye még bekavar, nem? Nem értek hozzá, de nem úgy van, hogy spirál mellett azért nem leszel terhes, mert nem engedi megtapadni az embriót? Lehet, hogy még a hormonoknak fel kell fogni, hogy most már lehet és az egy pár ciklus.

Kép
barbi5

Babrbi:Nem hinném,hogy velem ilyen megtörténhet.Nem volt ott baba,ebben biztos vagyok.Sztem egyszerűen csak visszaállt a szervezetem a normál kerékvágásba...ezért lesz ez a hónap sikeres :lol:
vedresandi

Pandi,

18 kg?????????Mivel etetheti a gazdája?? :shock:

Andi,

Ez a beszéd!!!!!!! :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Igen Andi, akkor márciusban szülsz az nagyon klassz. Majd mehetünk a szigetre tavasszal babákat tologatni.

Kép
barbi5

Barbi:ha nem is márciusban,de tavasszal szeretnék,egyszer már bevált :lol:
Ha nem baj,akkor messze elkerülném a szigetet egy időre :wink: :lol:
vedresandi

sziasztok

judy5

csak beleolvasgattam a topikba...szoval en pl. vegighanytam a terhesseget reggel napkozben este ...nekem szinte csak a gyumik es a korozott maradt meg....5 kg-t fogytam, a vegere pedig + 5 jott ram a kiindulasi sulyomra...aszem a turo csodakra kepes
udv
gyongyi
gyongyi1971

Na jó választhatsz helyet

Kép
barbi5

Kép
Vendég

Pandus! Beírnád nekem júni 13-at tesztre? Köszike!
Vendég

Szia Gyöngyi,

Hát igen, mindenki más,nekem szerencsém volt, de én is talélkoztam kismamival aki végighányta a 9 hónapot. Nem lettem volna a helyében. A védőnő meg a doki már aggódtak is rendesen, de a babója normálisan fejlődött. Hála istennek.

Krisz,

Nagyon, nagyon drukk szerdára. +++++++++++++++++ energiák mennek ezerrel. :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Gyöngyi: Köszi! :D Ezt írhattad volna hamarabb is! :wink:

...azért remélem, nem hányok végig..... :shock: :shock:

jaimee

Krisz: Ha neked 13-án még mindig fenn lesz a hőd, már tök nyugis leszek a teszted kimenetele felöl. :wink: :wink: :D

jaimee

Jaj csajok olyan aranyosak vagytok!
Én nagyon szeretnék már pozitív tesztet, persze nem ovu-t! :lol: :lol: :lol:

Most lelépek ,, mert megyünk csavarogni a Duna Plazaba! Pusszantó!
Vendég

kismamak :o

mivel regen voltam varandos, nem is emlekszem milyenek voltaka tunetek...szoval ha homerozom, akkor elvileg az ovulacio utan fent kell maradnia a honek ....es az normalis, hogy folyamatosan hohullamaim vannak...esetleg lehet a gyogyszerek utohatasa ( clostis peteereseket csinaltunk es choragon injekcio) neha otthon ilyenkor megmerem a homet gondolvan, hogy tutti lazas vagyok de semmi komoly, jo ha 36.8-at eleri...????
gyongyi1971

Gyöngyi: Sajnos closty és choragon fronton nem vagyok otthon. Talán Panda megszakérti a kérdést... A hőgörbe "teteje" egyéni lehet, jó ha eléri a 37-et (ébredési számít csak!!!), de szerintem az sem gáz, ha alatta marad.

jaimee

Lányok,

Szakad az eső és nagyon hideg van. Brrrrr.....
Már kezd elegem lenni, hogy minden nap esik. :evil:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Gyöngyi,
Clotsitól lehetnek erős hőhullámok nekem is volt amikor szedtem.
Vendég

Panda: Akkor holnap van a nagy nap! Nem tudom, egy babát szeretnél vagy kettőt, de legyen annyi, annyit szeretnél! :wink:

jaimee

Heni!
Azt mondta a drnő, hogy javult, de a bal oldala még mindig feszes.Mutatta, hogyan kell masszírozni ahüvelykujját, mert mindig ökölben tartja(biztos készenlétben van, hogy be tudjon akasztani a egy bal horgot :lol: , ha nem a kedvére teszek :lol: ).
A nyaka már jobb, de kell még tovább tornáztatni.Modntam neki, hogy a nagylényom már mászna, de nem siekrül neki :lol: , erre is mutatott tornát, meg hogy hogyan segíthetem a forgását, mert már azt is akar a kis szarka, csak nem bírja afarka. :lol:
Hát ennyi volt, utánna elmentem shoppingolni egy kicsit, mert túl sok pénzem van(volt) 8) Vettem Emilinek egy nyári hálózsákot, meg 3 partedlit, amire folyathatja a nyálát ezerrel.Majd a másik topikba tesezk róluk képet, ha megszáradtak. :D
Nincs vénád?Hát növesszél :lol: .Nekem van egy pár, de sosem abból vesznek, amiből tudom, hogy jó, nem hallgatnak rám. :evil:
De ha vígasztal, a szülés sokkal rosszabb lesz :twisted: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Sziasztok!
Ma kicsit sokat dolgoztam.... :? El is fáradtam.

babszika

Sehol senki..... :cry:

babszika

Szia babszika, én vagyok kicsit

KépKépKép
bambika

Bocsi Babszika, :oops:

KépKépKép
bambika

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X