Új privát üzeneted érkezett!

Babszi: Hát én sem tudtam kivárni, míg egyetlenem megérik a nősülésre... :D :D Amint kiejtette a száján, hogy babát szeretne, már nem volt visszaút. :lol:

Helló Judy, mizu nálatok?

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Jaimee,

Semmi különös, várom a hétvégét, anyóséknál bográcsozunk egyet, azon kívül semmit nem fogok csinálni. Ja és ez a meleg kikészít, valahol vízparton kellene lennünk, és napozni nem itt bent r...ni. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Mondjuk, én már 1,5 éve menyasszony vagyok :? A rossz nyelvek azt mondják, h nem is akar elvenni :lol: :lol: :lol:
De én már annak is örültem, h megkérte a kezem, arról nem is beszélve, h tegnap csak szokásos módon megnéztük a gyűrűket és Ő mondta, h vegyük meg.... ez csak jelent vmit :lol: 8)
A te taktikád nem rossz :idea: :wink:

Judy!
Mínuszom nekem is van rendesen.... de egyszerűen nem vagyok képes ledolgozni. Pénteken már 2kor mindig lelépek, mert elegem van :?

babszika

Babszi: :lol: :lol: Nincs taktikám. Ha nem akar nősülni, hát nem akar, annyira már nem érdekel. Most az az álláspontja, hogy menjünk el két tanúval a p. hiv.-ba és házasodjunk össze még mielőtt megszületne a baba. Így meg én nem akarom, várandósan, rokonok, barátok nélkül, úgyhogy elvagyunk.

jaimee

Babszika,

Nekem muszáj lesz ledolgoznom, mert különben nem kapok fizut, ez a módi nálunk. Na majd, ha a kölykök táboroznak a hó második feláben, akkor talán sikerül. :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Jó reggelt!!!

Babszika:majd megtartjuk a kertben a lakodalmat! :lol: (örülök nektek!)
vedresandi

Szia Andi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Köszi!
Valójában, a kertben lesz elég hely! :wink:

babszika

Kép
Vendég

Szia Andi, Pandi.

Pandi,

Alig várom a holnapi napot, nagyon kiváncsi vagyok, hogy 1 v 2 babód van. Gondold el 1 fiu 1 lány, milyen szupi lenne. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Jó reggelt csajok!

Megkaptuk végre tegnap este a költségvetésünket. :lol:

Babszi!
Gratula! Várjuk a képeket a gyűrűről! :wink:

Andi!
Remélem tegnap beleadtatok apait-anyait! :wink:

Pandus!
Már csak egyet kell aludni! :lol: Kisvuk?

Jaimee!
Igazad van a házasággal kapcsolatban. Kisvuk?

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Judy!
Én is nagyon várom, h hányan vannak a kisPandák!!!

El kell köszönnöm... szép napot nektek!

babszika

Szia Babszika,

Jó munkát neked mára. :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Köszönöm!

babszika

Chris,
Itt van nálam reggel óta :wink:
Vendég

Chris: Helyzet változatlan. Sarkamban van non-stop.

jaimee

Panda, Jaimee!
Én 3-4 hét múlva bevállalnám. Átküldenétek hozzám? :lol:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Chris: Az enyém rossz Vuk, alig hagy enni. Nem tudom, mitől nő ez a gyerek és meddig...

jaimee

Nekem is küldjetek légyszi, nem baj ha nem ad enni. Én akkor is szeretnék vele jóban lenni. :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Jaimee,
Én se eszem már annyit fogytam 1,5kilót de azért szeretem vukkot mert amikor nem volt hiányzott :oops: Tőled viszont most már távozhat intsél pápá-t neki és küldjed máshova :wink:
Vendég

Judy: Na majd ha 8 héten át egyfolytában kerget és 3 falatnál egyszerre nem megy le a torkodon, vagy ha igen, vissza is jön, reggel 9-től este 9-ig tart, másik rókát akarsz, nem az enyémet. :lol: :lol: :lol: :lol:

Panda: Zavarászom már hetek óta, de szeret engem, úgy tűnik. :D :D

jaimee

Jaimee,

Hidd el mindenképpen átvállalnám tőled. Neked már ugysem nagyon kell így a 12. hét küszöbén. Most már hozzánk látogasson kisvuk. :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Jaimee!
akkor a te vukodra nem tírtok igényt! :lol: Én szeretek enni. :oops: Olyat küldjetek, aki hagy is enni egy picit! :wink:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Chris,
Szerintem nincs olyan vuk ami mellett lehet enni :roll:
Vendég

Judy: Rendi. Feltétlenül hozzád irányítom majd. :wink:
Utólagos reklamációt nem fogadok el. :D :wink:

jaimee

Tessék lányok mindenki válogathat kedve szerint :wink:

Kép
Vendég

Pandácska!
Ez rossz hír! :cry: Én kibírnám vuk nélkül is azt hiszem! :lol:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Heni!
Köszi! :D Igen, nagyon repül az idő, nekemis hihetetlen.lassan gyúrhatunk a következőre :wink: (na de zért még odébb van :lol: )
AFP-re mész?Hogy vagy egyébként?Mocorgást érzed már?
Bocsi, de lamaradtam:most 1-vagy 2 babód lakik odabent? :roll: :oops:
Na akkor csak had nyalizzon, megérdemled a kedveskedést! :wink:
Nem lehet, hogy csak kímélni akart eg ynegatív dolog miatt?És azért nem szólt?
Mi ma megyünk kontrollra Emili nyaka miatt, kíváncsi vagyok mit mond majd a dokinő, szerintem sokat javult.

Puszi.

Ui.:egyébként a mi topikunkban is sokan kíváncsiak Rád, hogy mi van Veletek! :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Jaimee,

Nem fogok reklamálni, ebben biztos lehetsz. Már 2x kibírtam, harmadszorra sem fog kifogni rajtam.

Pandi,

Azért ez egy kicsit túlzás, nem???? :lol: :lol: :lol:
Ennyi létogatna meg minket, fel sem tudnánk kelni az ágyból. :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Panda: Hááát, a barátnőm egész jól evett az első trimeszterben, és kellett is neki, mert nem szedett magzatvédőt egyáltalán. Volt is nálunk párszor vacsorázni, nem emlékszem, hogy kevesebbet evett volna, mint a férje.....Ő viszont reggelente hányt, napközben oké volt úgyahogy.

jaimee

Judy,
Nem ám panaszkodni ti akartátok hát tessék :wink: :lol:

Jaimee,
Jó de az csak egy reggeli hányinger és mázlista :wink:
Vendég

Judy: Válogatásról volt szó, nem teljes örökbefogadásról családostul. :lol: :lol:

Harmadjára lehet, hogy nem is lesz egyáltalán hányingered, nem?
Az lenne a legtutibb. :wink:

jaimee

Pandi,

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Jaimee,

Egyébként mind a 2x mázlim volt, mert nekem is mindig csak reggel volt hányingerem, napközben már teljesen ok voltam.
Bazsival állandóan zabáltam, és főleg édességeket, híztam is 25 kg-t. Dancival már csak 13-at, de akkor oda is figyeltem. Rengeteg zöldséget, gyümölcsöt és főleg túrót ettem. A túróban rengeteg a fehérje, és ugye a babó attól nő. :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy: Szóval egyek fehérjét ezerrel? Szóval ezért szereti a gyerek a hétvégi meleg reggeliket (zölségek, rántotta, tükörtoji, tej, kakaó...) Rájöhettem volna hamarabb is.

jaimee

Krisz: Hőjelentés?

jaimee

Bizony Jaimee, a fehérje a legfontosabb, persze azért a szénhidrátra is szükség van, főleg, hogy legyen erőd, de azt nem kell túlzásba vinni.

Én csináltam sima cukros tejfőlös túrókrémet, körözöttet, palacsinta, persze túros, joghurt, igazi tej, nem az a bolti szar.

A 3-nál is nagyon oda kell majd figyelnem, főleg, hogy 10 kg túlsulyról fogok indulni. Mert aztán nem olyan könnyű leadni szülés után, főleg, hogy amíg szoptat az ember, addig nem is szabad fogyizni.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Lányok, én ma még nem sokat dolgoztam, majd maradhatok itt túlórán. :cry: :cry: Na mindegy...

Hívtam a védőnőt, hétfőn megyek a terhesgondozóba a kiskönyvért. Tök jó! Bár néha még most is gondolkozom rajta, mit keresek én ott....

jaimee

Judy: Köszi!!!!! Most nagyon jót mondtál, mert asszem a körözött és az ilyesmi tejtermékek lemennének mondjuk uzsira. Ha máshogy nem, magában.

jaimee

Jaimee,

Nem tudom elolvasni a kisbetűs részt.

Egyébként az nagyon jó érzés amikor a kezedbe adják a könyvet, akkor már büszkén mutogathatod. :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy: Bár néha még most is gondolkodom rajta, hogy mit keresek én ott. A párom szerint a szülőágyon sokk fog érni, hogy mindjárt télllleg anya leszek. :lol: :lol:

jaimee

Jaimee,

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Sziasztok csajok!

Jaimee:nagyon cuki a babó-kép, kérünk még a továbbiakban is! Végigfutott a hideg rajtam, amikor nézegettem.Irígy vagyok...:lol:
Amúgy a leányanya dologról annyit, hogy ha jön a babó nálunk, akkor én leányanyaként fekszek be, de szerintem ez nem ciki.

Panda:holnapra drukk...és gyere minél előbb a nagy hírrel!

Andi:eldobtam a mikroszkópomat. :wink:
Vendég

Lányok, tudja valaki mit jelent ez:

cx score: 3000

Most találtam a leletemen.

:shock: :shock:

Rosszat nem jelenthet, csak kíváncsi vagyok.

Na megyek, befogom a szám és dolgozom véééégre rendesen. :oops: :oops: :oops:

jaimee

Jaimee,

sajna ???????????????

Nóri,

Ma már semmi szégyen nincs a leányanyaságban. Nem a papír tart össze 2 embert.
Ha azt veszem mi sem vagyunk már házasok, a 2 gyerek még akkor jött, de a 3. már házasságon kívüli lesz. És akkor mi van,nem dől össze a világ. Max anyám kap infarktust.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Jaimee,
Ez a méhszáj állapota.
Vendég

Judy:hogyhogy, elváltatok?Vagy új párod van? :roll:
Nálam anya sem kap infarktust már, mert sajnos nem él. :cry:
Vendég

Megjöttünk!

Jaimee: ez azt jelenti, hogy zárt a méhszájad!

Pankaa: igen, AFP-n voltam, meg hozzá teljes labor. Egy csodaszép kicsi gyöngy lakik a pocakomban, akinek néha érzem a mocorgását :lol: Várom az első igazi nagy rúgást :D :D

Egyébként jól vagyunk! Szerencsére engem most teljesen elkerült róka koma, ami a pocakomon meg is látszik...+2 kg-nál tartok...Ma meg is jegyezte a laboros nő, hogy milyen szép "nagy" pocakom van :lol:

Köszi, olyan jól esik, hogy ezt írtad :oops: Kíváncsi vagyok mit mond majd a védőnő Nektek! Már tiszta nagylány Emili...

Heni

Kép
Kép
csheni26

Judy, Babszi, Chris: AFP-n, teljes laboron...Mivel nincs túl jó vénám, a kedves laboros perceken keresztül ütögette a karomat...A jobbal kezdte, majd a balból vette...Tök jó volt :?

Heni

Kép
Kép
csheni26

Nóri: igaza van Judynak, ma már más világot élünk! Ha nincs papír, akkor nincs... Az a lényeg, hogy jól meglegyetek és ott szuszogjon a babóka...

Heni

Kép
Kép
csheni26

Nem tudjátok Omni hova ment AFP-re? Ő jár a Kútvölgyibe?

Heni

Kép
Kép
csheni26

Nóri:ne dobd el a mikroszkópodat,mert eltörik :wink: :lol: :lol:
vedresandi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?