Új privát üzeneted érkezett!

Nana????
kazi

Kazi
S O R R Y!!!! Megint elfelejtette! :evil: :cry: :evil: :roll:
Holnap én is megyek be a városba, ha más nem, én tuti beviszem! :)

Lina
Mindjárt megkérdezem a férjem, azt mondta talán beszélt valakivel...de biztosan nem tudom, még írok.
De előre is nagyon köszönöm! :)

KépKép
KépKép
nana09

LINA
Ha megteszi a férjed, Nagyon hálásak lennénk. :)
Az M5-ös Brendonban van készleten (elvileg)

Ez lenne:
http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =0&whid=25

Az nem gond ha már csak holnap tudjuk odaadni a pénzt?

KépKép
KépKép
nana09

nana:
Mostmár naggggyon kíváncsi vagyok a gatyókra.Azt hittem viccel apa mikor hazajön és mondja,hogy ő nem kapott semmilyen ruhát :shock: :? :D ,de akkor holnap biztos meglátom :lol:
kazi

Nana,
azt mondta a férjem, hogy hoz. Este el tudtok érte jönni?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Kazi, szépek a nacik nagyon, én láttam élőben is :wink: ..ja,h jók-e biztosan!

Don, nem is azért írtam,remélem nem bántottalak meg!

Lina, hova utaztok hétvégén?

Kép
seriff

Ser:
Mert együtt voltatok turni Nanával?

Don:
Alvós kép nagyon aranyos :lol: ,Nállunk Lari multkor az etetőszékben pilledt meg egy pillanatra(aztán gyorsan magához tért)én azt is furcsálottam,sosem gondoltam volna,hogy az én izgő-mozgó sajtkukac lányom elalszik ilyen helyzetben :shock: :lol:
Lari is jó husis,csak ő kis alacsony.Én annyira birom,agyon tudnám puszilni a kis sonkáját :lol:
kazi

Sziasztok!!

Timcinaek nagy-nagy GRATULA !!!

Geli Neked is gratulálunk !!

Névnaposoknak, szülinaposoknak sok boldogságot !!!

Lillának ma megvolt a ,ásodik műtétje is. szerencsére ezt jobban viselte, csak egy kis sírás volt. szépen ébredt, ivott egy kicsit,a ztán már rohanált is. Felnőtt emberek az ágyból nem tudnak felkelni altatás után :) Még fagyit is hoznom kellett Neki. Reéljük csak csütörtökig kell maradniuk. Találkoztunk Rozékkal is. Holnap a srácok tudnak majd hancúrozni a parkban.

Vasárnap merre volt Mindenki? Volt egy nagyon klassz biciklis túra a városban, és senkivel nem találkoztunk. Jó nagy táv volt. Vízműdomb,vadaspark,természet háza, városháza, planetárium, mária kápolna, vízmű domb. Lillát félúton le kellett adni mert megunta, de a vadaspark tetszett Neki. ingyenes volt. a végén volt tombola is, és a fődíjnál szórakoztunk beával hogy apának nagyon kéne, és erre kihúzták Lilla nevét. Egy biciklit nyertünk. Teli van mindenféle teleszkóppal meg izével. Klassz darabnak néz ki. eltesszük Lillának. 5-6 év múlva jó lesz :)

Jó ÉJT

KépKép
KépKép
sbea

Kazi,nem , csak én is láttam ezeket a darabokat a turiban-pillanatig el is csábultam, de aztán rájöttem,h kicsik már Hannának,így maradtak Nanáig :wink: ! Etetőszékes alvás egyszer nálunk is megtörtént,és én sem hittem előtte,h ilyen létezik.... :D

Zsolt, mi már csak délután eszméltünk, h hú ez biztosan ma volt :oops: ...de így legalább Tiétek a fődíj :wink: ! Gratulálunk!

Kép
seriff

Seriff,
megyünk hétvégén Gödöllőre, a Szláva kolleganője szervez valami nagy bulit.

Nana,
akkor hozza a férjem az ágyat? Pont ilyen kéket? Nem nagyon leszek netközelben, de 06703102684 :D

Bea,
ügyi lányod van, így viseli a műtétet, és még bicajt is nyer apának!

Lányok,
úgy néz ki, beálltam én is a sorba :D Lilinek lesz kistesója :D :D :D
Csak még nagyon kicsi, a számított koránál majdnem két héttel fiatalabb. A kórházban tudtam meg, múlt héten is megnéztük, most is, mert annyira kis törpe, még a szíve sem ver. A dokim szerint növöget, minden rendben vele, de jövő héten ha akarom, még megnézhetem, mert elvileg addigra már dobogni fog a szive is. Na én ekkor leszek igazán nyugodt :D

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Ma mennénk az oviba, kicsit játszani, erre Lili még alszik. Persze máskor van, hogy fél 6-kor fent kukorékol...
Na nem baj, legalább bírni fogja délig.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina
IGEN! LÉGYSZI (ha még olvasod) és ha van pont ilyet.
de ha nem gond, a számodra elküldöm a számom :)

KépKép
KépKép
nana09

LINA
MOST OLVASOM :D :D :D
G R A T U L A!!!!!!!!!!!!!!! :) :) :) :) :)

KépKép
KépKép
nana09

Lina :lol: :lol: :lol:

Kép
seriff

Sziasztok!

Linacska, gratulalok!!! :D
Nahat, ha jol szamolom mar oten vagyunk babasok az aktiv(abb) tagok kozul! :D

Jonas modszer:
http://www.lunarium.co.uk/jonas.php
Nekem Katit kerdojellel lanynak hozta ki, Tejot fiunak. :wink:

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Lina
Gratulálok!Elméletileg hol tartasz?

Dóra
Nem tudok angolul... Nem néznéd meg nekem?

Kép
Kép
Kép
thymi

Lina,

Nagy-nagy gratula!!!!!!

Kép

Kép
nyhk

Gratulálok Lina!!!!! :) Bea, Dóra, Én, Geli, Lina. :) Ez szuper! :)

A nagy hírem: megvan az eredmény, minden rendben van. Kromoszómailag.
És! : KISFIÚ! Nagyon örülünk apával!
birolili

Húúúúú, ezek ám a hírek! Megint egy kismama, jaj de klassz! Gratula Lina!

És nektek is gratula Lili a kukacoshoz és persze az egészséghez méginkább! Nagyon ügyesek vagytok!
balim

Lili, hű de jó, nagyon örülök,h minden okés! Akkor mostmár lesz még egy Botond?!

Balim, Te időutazó vagy :wink: , 22.01......

Kép
seriff

Holnap ha jó idő van, délután egy Arborétum?

Kép
seriff

Lili, nahat, kisfiu! :D Es milyen jo hir, hogy minden rendben!!! :D :D :D Mikor megy AFP-re?

Timi, ird meg priviben a szuletesi datumod, ora+perc, hogy kb. mikor fogant Gyopi (ellenorzes keppen).

Balim, Herakliontol kb. 30 km-re leszunk keletre (Hersonissos). Mar van utikonyvunk, berelunk autot, ugyhogy sokfele tervezunk menni.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

LILI
Nagyon örülök!!! :D :D :D :D :D :D és H U R R Á hogy kis kukis!!! :lol:

Lányok MINDENKINEK nagyon köszi az utazóágyas felajánlásokat!
Aranyosak vagytok! :D

Ser
Mi 16.-án jövök haza. Így azt hiszem írni már nem tudok előtte neked (bár a férjem vinni akarja a laptop-ot... :shock: munkák miatt :evil: )
szóval Nagyon jó utat Nektek, Napsütéses időt és sok-sok pihit! :D

KépKép
KépKép
nana09

Köszi lányok, én is nagyon boldog vagyok! :) :) :) :D :D :D
Most már azt hiszem élvezni fogom a kismamaságomat. Eddig sajnos nem tettem. De innentől kezdve! ....... :lol:
Ser, igen, nagy valószínűséggel Botika lesz. :) Apa Zsófinál is ezt szerette volna, ha fiú lett volna.
birolili

Sziasztok!

Végre ide is elértem,sokat kellett visszaolvasnom,de azért sikerült.

Nana
Botinak utólag boldog szülinapot,sok szépet kapott,legyen egészség!
Édesen nevet Boti a képeken,minden nöt elcsábít a mosolyával igaz?
Mikor adjam oda a kuponokat?Holnap délben jó lenne?

Geli
nagyon boldog névnapot utólag,jól telt,eszem-iszom?
Szedtünk rengeteg cseresznyét,ettünk is,Anna naon élvezte.Nem akart hazajönni.
Jól vagy?Minden rendben pocaklakóval?

Dettus
Szép a lányod a fotókon,nagyot nyúlt mióta nem láttam.Persze egyre szebb is.

Adrienn
persze,szólok ha lesz 250-es akció,bár soxor nem is szólnak és kiteszik,nincs hírdetve sem.Majd kérdem mikor lesz.

Lina
naon nehezen jöttök ki ebböl a fránya fertözésböl.De majdcsak vége lesz már.
Gratula a pocaklakóhoz,hát ez óriási hír! :lol: :lol:

Ser
naon ügyi Hanna hogy már gyöngyöt füz,ez igen.De megnézném,jó a kézügyessége.Mit füzött és kinek?

Donoé
édes Noémi ott a képen ahogy alszik,mi egyszer kaja közben szunyáltunk be.Játék közben nem semmi.

Lili
én éreztem hogy fiú lesz,tök jó,gratula,és jó hogy minden rendben van.Akkor csak pihengess minél tovább.

Timci
gyönyörü a fiad,de élöben még szebb.Jó volt látni hogy boldog vagy,holnap meg már otthon is lesztek!

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Nana,

Végül nem írtál telcsiszámot, vagy csak én nem kaptam meg, mi legyen az utazó ággyal el tudtok érte jönni?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Micsoda felhöszakadás volt!Remélem senki nem ázott meg!

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Gratula minden pocaklakónak de már névszerint nem tudom kinek is kell, szóval mindenkinek, mliyen volt a hold állás hogy igy megszaporodtunk!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
borsika33

Borsika
neked még nem is gratuláltam a vonalzókhoz hogy sikerült.Aranyosak.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Nana, 15-én "csak" 3 napra megyünk a Balcsi mellé, Tóthvázsonyba, Vászolyba, tenger 1 hónap múlva.
Nektek nagyon jó időt,meg jó utat, meg kitartást! A férjednek pedig tilos a tiptopot vinni, nyaralni kell és nem dolgozni,oké?!!!

Hajny, épp az előbb gondoltam Rád, milyen volt a cseresznyézés??? (már látom, h jó, befőzés is volt?)
Nyakláncot fűzött Hanna, nekem, aztán persze a babája nyakában kötött ki, de ezek nem apró gyöngyök ám :wink: :) , de tényleg ügyes.
Csak a kiteregetett ruhák áztak el,és lettek csupa földesek, úgyhogy most újra a mosógépben...

Kép
seriff

Elég húzós napunk volt/van.... :roll: :shock:

Lina
Ráadásként a telefonom is bekrepált. :x ...Boti agyonnyálazta.
Férjem még sehol... :(
Persze, kimegyünk érte valahogy. :)
Sikerült megvennie a férjednek? és már itthon is van?
Megírod esetleg priviben mikor mehetünk és hová?

KépKép
KépKép
nana09

Hajni

Nem az én érdemem a vonalzó Dora segített, vagyis ő csinálta meg, rajtam kifogott, de azért köszi!

Na megyek dolgozni Timi már vár, ma beszéltem vele jól vannak. Ha minden igaz holnap mennek haza.

Kép
Kép
Kép
borsika33

Sziasztok

Csak egy percre jottem, hogy Timcinek gratulàljak megegyszer
Gyonyoru a kis Attila , majd elolvadtama kepektol.
:lol: :lol: :lol: :lol:
Meg itt vagzunk olaszban csak talaltam egz netkàvèzot, bocsi h fura az iras itt tok mas a billentyu... :oops: :lol:

thymi: koszi az etetest, ari vagy... :lol: :lol:

na megyek mert egy vagyon lesz, fel ora 2 Euro.... :roll: :shock: :)

szep napot mindenkinek...

KépKép
erszényes

Sziasztok!

Ser
nagyon sok beföttet föztünk be ott is,én itthon 16 üveget raktam el.És egy csomó fagyóba.Volt meló.
Biztosan naon szép lehet az a nyaklánc.

Erszényes
ezek szerint minden tök supi lehet ott,remélem négerlányként jössz haza.

Borsika
már az is valami hogy segítséggel ,de kész van a vonalzó.Nekem is segítség volt.

Cukinak megvolt már a vizsga,azt mondta egyenlöre elege van a számítógépböl.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Thymi,
hát rendes számítás szerint elvileg 6+6, de kisebb, tegnap pont 5 hetesnek mérték. És valószínű annyi is, mert még nem vert a szive.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!!!

Lina:
GRATULÁLOK!!!!Szupi,hogy jönnek sorba a bébik! :lol:

Lili:
Nagyon örülök,hogy minden oké veletek!!!Annak is,hogy teljesül a szived vágya,kisfiú lessz :wink:
(ennyit a megérzésekről :lol: )

Nana:
A gatyók tuti jók!!!Annyira csinin áll Larikán,köszönöm szépen! Mind a 2mintha rá öntötték volna!!!:D
Ha legközelebb ilyen szitu lessz,rám számíthatsz :wink: :lol:
Jó utat,vigyázzatok magatokra!!!
kazi

Sziasztok :)

Lina
micsoda örömhirre jön az ember haza :) gratulálunk :)

Most nincs időm irni csak jelentem itthon vagyunk 1 hónap mulva megyünk ujra niki visszakapta a tejet igaz a tesztek szerint allergiás rá viszont tünete nincs nincs hasmenés hányás..... Áki is fogja kapni a hasnyálmirigy termelőt Ő végül nem terhelték le semmi élelmiszerre. Lilácskával Beával találkoztunk lilácska csodaszép és naggggyon ügyessen viselte műtétet Bea meg nagyon csini a pocakkal :)

most enyire volt időm holnap jövök

Kép

Kép

Kép
roz23

Roz,
köszönjük szépen!
Ezt nem értem, ha allergiás Niki a tejre, akkor miért kaphatja? Vagy ha nincs tünete, akkor mindegy?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Nana,
várhatunk még benneteket ma?????????????????

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

LINA
Pont most sikerült csak idejutnom, :( Ne hari, probáltam rávenni a férjem hogy most este ugorjon át....de a végén nem :(
Holnap 4-kor indulna hozzátok. Otthon lesztek?

KAZI
EZ SZUPER!!!
Nagyon örülök!
Köszi. :) és OK :)
Ja...majd fényképezd már le Larit a gatyókba. :wink: :D

KépKép
KépKép
nana09

Nana,
én valamit félreértettem, azt hittem most éjszaka indultok, de most olvastam utána, hogy csak holnap. A lényeg: én holnap megyek be Kecskemétre, el tudom nektek vinni az ágyat, ha holnap is ráér (én azt hittem az már késő). Csak ezért ne jöjjön ki a férjed, elég dolgotok lesz nektek a pakolászással, gondolom. Csak írd meg, hogy hova menjek.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Ezek ám a jó hírek!!!!! :lol:

Ser!

Dehogy bántottál meg!!!!!!!!!!!!Mi csak kis pacninak szoktuk hívni,látnátok meztelen :lol: De olyan édes kis hurkás :lol: Mondjuk ahhoz képest,ahogy írtam,Barbi 2 évesen 9kg volt :roll:

LINA!

GRATULÁLOK!!!!!!De jó hírrel jöttél! :D

Lili!

Nagyon-nagyon örülök,hogy Te is ilyen jó hírrel jössz,s,hogy kisfiú lesz,akit szerettél volna :D :D :D Így aktuális lett a Pocakkoma elnevezés :lol:

Kazi!

Akkor olyan típusú Lari is,mint Noémi?Azt nem tudom magas-e,73cm :roll:

Hajni!

Akkor volt melód a napokban :D Én odáig nem merészkedek el,befőtt ügyben ott vannak az áruházak :D Soha nem is szerettem ezeket az elrakós dolgokat.Emlékszem,hogy utáltam gyerekkoromban is,lekvárfőzés,barackpucolás,s társai.Már akkor tudtam,hogy nem leszek befőttrakó,meg kertkapáló típus :lol:

Bea!

Nagyon szuper,hogy Lilla,ilyen szépen viselte,nagy érdem ez a részéről,meg a tiétekről is,ezt lelkileg végigcsinálni :roll:
Minden elismerésem azoknak,akik ezt a kórházas dolgokat végigcsinálják,én nem tudom,hogy bírnám lelkileg.
Vendég

Erszényes
Nincs mit! Amúgy öcséd jól betetette a kutyákat. Vasárnap ugye mi voltunk és adtunk nekik enni. Akkor bontottuk fel a 10 kg-os kaját és kedden már alig volt benne mire megetettük öket (4-4 csibrikkel kaptak). Uh már vettem nekik 3 kilót, mert tuti h nem maradt nekik.

Lili
Gratulálok a kiskukishoz!

Kismamik: Bea, Dóra, Lili, Geli, Lina....másvalaki?

Kép
Kép
Kép
thymi

Én voltam az első?

Dóra pü ment

Kép
Kép
Kép
thymi

Ser
Arborétumba benne vagyok :wink: csak szólj h végül mentek-e és mikor, mert fölöslegesen nem mennénk.

Kép
Kép
Kép
thymi

Sziasztok!

Pille
köszönjük szépen jol vagyunk , lányok még oviba járnak jun végéig , utánna megyünk mi is nyaralni , és jön a nyári szünet . Nem is tudom hogy fogom őket lekötni 2 hónapig hogy változatos legyen .

Balim
Domika , mikor középsős volt szerintem jobban hangoztatta, hogy jo lenne már suliba járni , mint most, de majd bizti minél közelebb lesz annál kiváncsibb lesz. Mátyásba fogunk menni hétfőn volt a szülői , lehet gyűjtögetni a sulikezdésre szépen . Sikerült szerencsére a tanitó néni is akit szeretünk volna . 15 fiu és 9 lány lesz egy oszt-ban.

Katic
Nehogy ez miatt szégyeld már magad , ugyis összehozzuk a találkát , még ha nehézkesen is . Nándi jol van?

Lina , Geli
Gratulálok én is a babákhoz

Lili
Gratulálok én is a kis kukacoshoz, most már tessék teljesen átadni magad a várandosság élményeinek.

Nana, MVirág, Donoe, Dettus
Nagyon édesek a gyerekek a képeken.

Tegnap voltam a Wörösmarty utcán az uj olasz turiban , nagyon sok fiu rövidgatyó volt 1700,- kg , és ma van áru cseréjük , lányost nem sokat találtam.

Kép
Kép
Kép
kecsone

Seriff,
az arborétum még nekünk is jó lehet.

Nana,
mi lassan elindulunk be Kecskemétre. Az utazóágy a csomagtartómban van. Netközelben viszont nem nagyon leszek. Szóval valahogy majd hívjatok fel, hogy hova vigyem, mert nem igazán tudom, pontosan hol laktok.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Thymi,
tessék odaállni a kismamás sor végére, nem akarok én lenni az utolsó :D

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina
Igyekszem :wink: