Babus!
Szia! Bocsi, nem akarok nagyon belekotyogni, de olvastam amit a kisfiadról írtál, és nekem is eszembe jutott vmi:szerintem figyelemfelkeltés a célja viselkedésének.Nem történt vmi új, más dolog, mint amit eddig megszokott?Új ágy,új barát, ilyesmi?
Valóban direkt csinálja, mert így látja, hogy akkor több figyelmet kap, és így éri el a céljait is.Próbáltátok már figyelmen kívül hagyni a hányást?És vele feltakaríttatni?Kérdeztétek tőle(gondolom igen), hogy miért csinálja, miért jó neki, és mi az amitől nem csinálná?
Biztosan lelki háttere van a dolognak.Egyébként van egy könyv, nem tudom ismered-e, az a cime, hogy :Gyerekekre hangolva A gyerekek 5 szeretet nyelve.Gary Chapman és Ross Campbell az írója.Nagyon érdekes kis könyv, nem is hosszú, esetleg nézz bele.Lehet, hogy nem találjátok a közös hangot a Kristóffal.Eddig kicsi volt, mások voltak az igényei, de lehet most van nála egy lelki változás, és már mást igényelne ,de nem tudja még megfogalmazni, hogy mit.
Én vigyáztam gyerekekre, és volt egy kislány, aki néha hisztirohamban tört ki este, vagy du. tanulás közben, mert a szülei nem foglalkoztak vele, és úgy érezte, hogy nem szeretik őt, és keveset foglalkoznak vele,csak veszik a sok játékot, de nem játszanak Vele.Most ezt nem azért írom, hogy nálatok is ez lenne, hisz nem is ismerlek, de ennél a kislánynál ez váltotta ki a rohamokat, no meg hogy én meghallgattam, és nekem mert hisztizni.A szüleinek már nem annyira, mert tőlük tartott.De a feszültségét így vezette le.Szóval szerintem mindenképp járj utánna a dolgoknak, mert ez a viselkedés nem jó senkinek sem, és nem szabad ráhagyni.Pesten ismerek nagyon kedves gyerekpszichológust a Faludi utcában, a Madarásznak a rendelője.háziorvosi beutalóval kell időpontot kérni, és játékosan, beszélgetnek vele, játszanak, rajzolnak, így próbálják kideríteni a probléma okát.Személyesen is ismerem a drnőt, nagyon tündéri.
Reméelm nem haragszol a belekotyogásért.Kitartást Kristófhoz!
Tündi!
Nagyon édes a Törpike aképeken!És jók a babacuccok is.
Vödör:olcsó megoldás lehet, ha a kakis pelusokat kis zacsiba simán beleteszed, és így dobod a kukába(Tescoba, Corab, stb. adnak úgyis egy csomó zacsit
)
Mi Huggiest használunk, ez vált be, de próbáltam a Dm-eset is, de abban összeáll a cucc, a pelenkadiszkontos olcsóban is, ráadásul abból még az a zselés anyag is kijön, és ott van a baba popóján.
Pempers nem gumis derekú, Liberó meg elöl nem gumis, és így nem illeszkedik úgy a kis pocakjára Emilinek.De szerintem alkata válogatja, vmelyik babára illeszkedik bűrmelyik.
Juca!
Nekem szülés után nézett így ki a lábam, hála a "kényelmes, kismamabarát" ágynak, amiről még az én hosszú lábim se ért le.
Csak lógott egész nap amikor szopiztattam.