Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Ebinc, ha most nem mennétek, tényleg azon rágódnátok egész életetekben, hogy mi lett volna, ha...A gyerekek meg hamar beilleszkednek, Petykónak nyelvtanulási problémája biztos nem lesz. Talán neked lesz a legnehezebb család/barátok nélkül a 2 gyerekkel otthon.
A különtöltött éjszakákra pedig ott a cyber szex :lol:

Timi, nehogy kikészülj aztán valami bajod legyen! Nagyszülőknek nem tudod egy kicsit lepasszolni Majcit? Meg vihetnél nekik egy kis vasalnivalót is :lol: Te meg pihenj le és nyomjál egy kis páleszt :lol:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Kép
Csak van fórum...
Amikor lefeküdtem Manó után, még nem volt. Fáj a fejem. :( Biztos eső lesz...Gyorsan visszaolvasok, úgy látom nektek, jó telt a délután, legalábbis írtattok. :)

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Végeztem. :)

Köldökvér, nem kell. Vélemény ugyan az mint Andinál, legyen egészséges a gyerkőc. Eddig is pozitívan áltam hozzá... Ha meg baj lenne a másét is fel lehet használni.... Tehát ne legye semmi baja a gyerkőcnek.

Ebnic!
Ezt mondom én a férjemnek, hogy legalább ő képezze magát tovább, legalább a programozásra feküdjön rá. Hisz Ő a férfi, neki kéne minket ellátni... De nincs kedve hozzá, én meg alapból hülye vagyok a programozáshoz, annyi elég amit a suliban leadok. :) :wink: Aki nem tudja, tanítja. :D

Timi!
Manó kisruciait még nemm mertem megnézni. A fehérek tuti besárgultak.
Anno kimosva, vasalva tettem el. Állítólag nem lett volna szabad vasalni, mert besárgul. Egyelőre nem nyúlok hozzá. A tesó úgy is új tipiket és bodykat, textil pelust... kap. Majd csak a 68-74 utáni méretet örölki meg. 56-62- ig újat kap. Majd szeptemberbe elején kezdek el rendezkedni a ruhák között, vagyis most még így gondolom.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Jolka, mik azok a tipik? még, ha tiplik, azt értem... :roll:

olyan klasszul felhúztam magam a 'sdógornőmön'. idióta kis fiatal p*csa
:evil:
mindegy. dolgozom kicsit. attól talán megnyugszom.

Kép
an°°di

Helló csajok!
Hogy felpörögtetek délutánra!
Csak röviden, mert főzni kell és ezentúl nem árulom el, h mit! Mert mi van a jogdíjjal?Hmmmm?!!!
Ebinc! Hajrá Anglia!
Timi! Kitartás, egyszer csak kész lesz minden!
Andi! Még mindig töprengek!
Jolka! Lemaradtunk a listáról! :lol: :lol: :lol: CSak ha legközelebb frissíted! Móni-37-22+6-Janka-10.04.-Budapest-MÁV-06.07.-nincs
Zsu! Hát most mit csináljak, ha ilyen a családom? :wink: Meg lehet szokni, hidd el! És nem is téma ez! És hát sztem több lukat lát, és mégis tud ebédelni nap mint nap! Randa egy szakma ez-sztem!
Gabcii! Nevek! Sztem a nevek nem feltétlenül pozitív irányba jellemalakítóak! És szerintem attól, h túl egyedi a név még nem garancia az, hogy érdekes egyéniség lesz! Sőt! (Ha tudnátok hány "művész" nevezte el marhára egyediül a kölkét, és micsoda komplexusok egy életen át hordozott "sebesültek" vannak emiatt! Tudnék mesélni, de minek! Pedig ismerek néhányat!) Ha másképp nem megy adunk mi nevet a gyerekednek! Igaz csajok?!
Na a konyhában megtaláltok! :lol:
ermoni

Nahát Jolka, tanultam valamit tőled... soha nem tudtam, hogy a fehér a vasalás miatt sárgul be, anno én is úgy jártam, hogy gyönyörűen mosva, vasalva pakoltam el a kisrucikat, és mikor "kölcsön"adtam, biza jópár nem volt olyan szép fehér, mint ahogy emlékeztem rá....

Igen Zsuzsa, gondoltam én arra, hogy egyedül otthon, két gyerekkel, úgyhogy már arra is megvan a terv :). Párom hugicája ha végzett a sulival pár évre Angliába akar menni (most 17 éves), így őt vesszül fel "bébiszetternek" - legalább négy órában én is szeretnék valamit kint dolgozni (tapasztalat, nyelvgyakorlás szempontjából mindenképp szükséges lenne). Szóval télleg úgy vágunk bele, hogy mindent alaposan átrágtunk, hónapok óta készülünk, ha így se jön össze, akkor IGAZI LÚZEREK vagyunk, úgy kell nekünk :lol:

Timi, Zsuzsának igaza van, néha lepasszolhatnád a gyerkőcöt (az a baj, hogy sok szülő lelkiismeretfurdalással küzd, ha egyszer-egyszer "leadja" a gyereket, pedig igazából az mindenkinek jót tesz - szülő kicsit kifújja magát, gyereknek változatosság, aztán pár óra múlva feltöltődve tudnak egymásnak örülni...)

kujvaéjet, de ég a gyomrom...

Kép
ebinc

Móni, ne töprengj. ösztönösen nyomom a kismamaságot! bioanyuka leszek. a gyerekek jele az oviban répa lesz (Hubáé persze) és szójabab (Petrának, ha akarja).
bár vhol mintha azt olvastam volna, h az ikerterhesség alapból természetellenes... vajon melyik barom írta? nem emlékszem. :roll:

Kép
an°°di

Jaj, úgy fáj a hasam!!! Alul a bal oldalon nyilalgat. Mi a fene bajom van? Már bevettem 2 MagneB6-ot, de nem segitett. Talán a front? :roll:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Zsu, lehet, h nő a gyermek és húzódnak a méhszalagok? olyan, mintha a petefészkednél fájna és belülről húznák? nekem minden másnap van ilyen... nő a bébi :wink:

Kép
an°°di

Ebinc, Ti aztán nem biztok semmit a véletlenre :lol:

Andi, Petra most az 5. leggyakoribb lánynév.

Tudtátok, hogy a lányoknak születéskor kisebb az átlag fejkörfogata (35cm kontra fiú fejkörf 40cm), szóval hajrá fiús mamák :lol:
Ezt az okosságot most olvastam, ennyi hülyeségtől az IQ-m már 70 alá amortizálódik :lol:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Andi!
Tipi nálam = tipegő. :)

Zsu! otthon vagy már? Pihenj le, biztos elfáradtál. vagy Te is igyál konyakot. :)

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Zsu! Melegfront van! Érzékeny vagy rá? Vagy egyszerűen nő és nyom az a gyerek!
Nekem meg vizesedik a lábam! Főként a szalagszakadásos bokám gáz! Mit is csináljak a felpolcolás, a sok iváson kívül? És schollban járok! Szóval?
Szójabab? :lol: Ez teccik, Andi! Mikor is nyaraltok és hol? Már hogy véletlenül ne fussunk össze! :wink: Nekem a Balaton a Riviéra...
Na így nem lesz kaja!
Marek! És képzeld hozzám is beállított a szomszéd -a már emlegetett- egy szatyor cseresznyével! Ropogós, fini- volt! Lassan! Szóval nemcsak a vidéki fatornyos helyeken van ám ilyen!
ermoni

Móniiiiiii! Lácccccik, hogy médijjjjás vagy, jogdíj, mi? :lol: na ide nekünk a kajaötleteket, de ízibe :)

Jah.. voltam ma bankban, az egyik pénztáros csaj már eléggé ismer... kérdezte, hogy miért nem utaltatom a fizumat a számlámra, egyszerűbb lenne.. mondtam, hogy majd a gyed... Erre ő: "csak nem?" Kérdeztem kerek szemekkel, hogy mééér, nem látszik? Erre ő: most, hogy mondom, kicsit már igen...
KICSIIIT? Bahhh.... végülis ha jól számolom, hatodik hónapban járok és NEM VESZIK ÉSZRE RAJTAM? Biztos azt hiszik, hogy ecccerűen csak dagi vagyok, brühühühü... Egy törpepóniviziló...

Kép
ebinc

Jaj, Andi, nem tudom, ez most más mint máskor. Folyamatosan nyilalgat.

Jolka, én is erre gondoltam, hogy mindjárt hazamegyek és pihenek egy kicsit. Egész nap ülök az irodában egy hülye széken, lehet, hogy ez se túl jó.

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Petra! Zsu! Ne befolyásolj! És ha ötödik, legalább nem az első!Mindenki ellátott jótanáccsal, úgy látom! :wink: A konyak sem hülyeség!
ermoni

Móni, nevess csak. legalább le tudja majd rajzolni a jelét. bármi is lesz az a paca, rámondhatjuk, h szójabab. 8)

Zsu, hagyjál már a névváltoztatással!! :twisted: :lol: úgyis elpilledtem így ebéd után, ledőlök egy kicsit és viszem magammal az utónévkönyvet. egy óra múlva jövök.

hirtelen elegem lett a rokonokból. :roll: :roll: (kár, h nem forgatja körbe a szemét, kis béna)

Kép
an°°di

Ebinc! Barteleljünk! (Szép szó lett!) Megmondom, ha cserében Te is adsz valami ötletet!
:lol: És én nem vagyok médiás, csak filmes! :lol: Bár médiatörténetet és -ismeretet is szoktam tanítani! Én korhangulatkutatónak is szoktam magam definiálni! Az is nem létező szakma, mint amit én csinálok. (És még papírom is van róla!) :lol:
ermoni

Sziasztok!!

Ezer bocsi,de ismét rohanok... :oops: :oops: :oops:

Csak egy kérdés!!!!!

Volt valaki a Mátyásföldi Klinikán vagy a 4Dgenesisben 4d uh-on???

Ezt a két helyet néztem ki és nem tudok dönteni,de már ideje lenne bejelenzkezni!!

HELP!!!!!!!!

ancsi26

Andi, nekem teszik a Petra, csak kötözködtem egy kicsit :lol:
Na megyek haza, lepihenek, majd holnap olvasok.
Mindenki jó legyen :D

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

hű, csajok, akkora jégesőn vagyunk túl itt Újpesten...azt hittem, betörik az ablaküveg. :shock:

Zsu, jelentem, végignéztem a lányneveket (azt hiszem, kicsit elnagyoltam, mert a saját nevet tuti nem láttam), de nem sok tetszik.
hehe
melyik a legnépszerűbb, ha Petra csak az ötödik?

Kép
an°°di

Andi, megmondom én, h melyik a legnépszerűbb! (A ksh honlapján megtalálhatod!) Anna! Ez most a menő!
Megmutatom magunkat- végre! A felső egy turizott cucc! Na így turkálok én! Kép
ermoni

Na dobok egészalakosat is! :lol: Kép
ermoni

tapsikolós szájlit ide!!!
végre!!!
és ebben a pocakban figyel egy fél kilós kiscsaj??? :shock: komolyak vagytok!

Kép
an°°di

jók a díszpárnáid is! ;)

Kép
an°°di

Köszi Andi! A párnákat is én csináltam! :oops: A fotöj alatt a macskám lapoul, mert dörgött épp, de nálunk eddig nem esett!
ermoni

Móni
szupi,végre,poci :-)
nagyon csinoska a felső is :-)
mega naci is
meg a párnák is :-)

köszi a bíztatást,átestem a holtponton,nagyjából kész vagyok,nagy rumlival ,a többit már besoztom nyugisan :-)

sajnos nem tudom senkire se bízni Maját :-( hosszú,de ez van :-(
pedig ma már eljutottam odáig hogy bárcsak valaki elvinné egy pár órára legalább,pedg szeretem meg minden eddig max. 4 órát voltunk egymástól külön,de már nagyon kiagyalt :-(

azért megmutizom Majci szobáját,holnap rakom fel a függönyét,meg alambéria díszlécezése hiányzik

nem röhögni mennyi játéka van,van még ezen kivül is egy csomó :roll: :roll: Kép Kép
Vendég

hejj, Timi. a gyerekeknek szánt félszobánk csak a játékokkal teli lenne :wink: nem baj, majd kicsapjuk őket a játszótérrre meg a nagymamához és a dédihez vidékre ;)
irtó nagyot haladtál. bár lambériát sehol sem látok :shock:

Kép
an°°di

Szijasztok!

Móni, ezt turiból... hogy a fenébe megy ez mindenkinek csak nekem nem! :twisted:

Andi, Zsu: táléltétek a mai vihart? Zsu a tető?
Többiek mindenki meg van?

Timur: te ezt hogy birok mádfél gyerek mellett?

Ja külföld: még mindnig fogalmam sincs a párom melóhelyén múlik, mármint, hogy a bürokrácia része is rábólint-e... Jó is ez így... Elég az karácsonykor megtudni, hogy január 1-től megyünk-e egy 3 hónapos babóval, végül is csak másfél éve van porondon a téma :twisted: :twisted: :shock:

Móni: vizesedésre, tudod gyümi félnap ill. nap. Ez a kedvenc dietetikusom ötlete... Na én múlt hét óta annyi gyümit ettem, hogy lassan a fülemen jön ki... és ma el is szakadt a cérna... KUGLÓFOT vacsiztam... diétázzon tehesen akinek 2 anyja van!!!

Kedvenc problémám: apa megint nics este itthon, újabb konferencia, ez iparági (múltkori "sima" céges volt) drukkoljatok, hogy ne raboljanak el... Ráadásul jövő héten meg külföldi konferencia... ez a hónap most nagyon összejött (ezért mentünk másjusban nyaralni), de mostmár észnél voltam: jövőhétre minden barátnőmmel itt ill. ottalvós bulikat szerveztem!

Hahá, a gyerek igen aktív, akkorát rugott! hééé ez a gyomorszájam vagy mi...

jóccakát!

Jutta

KépKép
jutta

Andi
gondold el ez a sok játék meg atöbbi it volt a mi szobánkba mert a picibe nem fért volna,be olyan lelekesen pakoltam át hogy csak csuda,ott elférnek,igazi gyerekparadicsom :-)

be vannak pakolva a ruhák is ám,és Bibi szobájába is nagyjából rend van :-)

sajnos a szekrény retro azt ne nézzétek,de nincs lové másikra,majd ha iskolába megy Maja kap egy szépet

lambéria a mennyezeten van :-)

Jutta
hogy bírom k...a nehezen,legalább is ma már a sírás környékén álltam,de mivel nem segít senki és azt akarom ,hogy készüljön mszály csinálnom,Maja is dilis volt tegnap is ma is,ez a nem alvás is betsez nekem,jókis izomlázam van na mindegy,de más majdnem kész,jöhet a többi :-)

helyes barátnőzz csak amíg tudsz :-)de bevállalnák ilyen bulit,pláne ha lenne barátnőm akivel lehetne
Vendég

bassszus, Timi. tényleg nem értem, min voltál kiakadva délután.

én mostanra purcantam ki. a friss ágynemű megfin*atott. nem esett jól sem a matracot, sem a dupla gyapjúpaplant emelgetni. :? a mosogatás holnapra marad. a szemöldököm rendbetétele utánra. nőcis napot tartok. legalábbis délelőttöt.

Jutta, köszi, túléltük. Apuka mondjuk szar*á ázott fociedzés közben/helyett. de kapott itthon muffint, nehogy megfázzon.
jó az itt/ottalvós ötlet! :D

és én is lelépek. kicsit fáj a hátam a mai sok mindenféle fizikai munkától.
mindenkinek szép estét és éjszakát!!
:arrow:

Kép
an°°di

Sziasztok!
Micsoda forgalom volt itt ma! Csak le kell lépnem és előbújtok.... :cry: értem én, és mindig tudtam!!!

Móni
Végre!!! :lol: :lol: :lol:

De most megyek is megvacsizok, aztán megnézem, van e itt valaki....de szerintem nem lesz... :cry: :cry: ismerem a fajtátokat :twisted:

marek

Na ezt mondtam!! Fut a gyáva!!!

marek

Sziasztok!

na, én megint csak este esek ide. Úgy elmegy a napom, h hihetetlen. :oops:
Ma élményfürdőben voltunk kölökkel, élvezte, nekem meg volt egy kis nyugi. :wink:

Köldökvér:
sztem oltári nagy lehúzás. erről regényt tudnék írni. :evil: :evil:

Timi:
szép a szoba, Nálunk is ilyen helyzet van kb. :lol: :lol:

Móni:
szép a pocid. És tuti a felső is. :wink:

Turi:
én gyerekruhákra vadászok most. Kék annyi van, h dunát lehetne rekeszteni, de kell a rózsaszín is. Látod Timi, ha fiad lenne cserélhetnénk. :lol: :lol:
Vendég

Szia Marek!

Még vagyok! Felviszem az ágyba a laptopot, ha még írsz válaszolok is!!! :lol: :wink:

Jutta

KépKép
jutta

Helló Hajni!

Regélj a köldökvérről lszi! Én most próbálok minden infót beszerezni, és egyre nagyobb a káosz. Ami leginkább zavar, hogy az össze olyan cikk, ami a témát boncolgatja a neten, az vmelyik őssejtes cég által íródott, vagy látszik, hogy PR cikk (pl. a rovatot vmelyik ilyen cég támogatja, vagy vhol átkerülsz az ő honlapjukra).

No 300 e HUF azért sok egy olyan cuccra, amiről semmi objektív dolgot nem lehet tudni.

Móni, te is kérdezz rá a családod dr. kezdetű tagjaira lszi (na ne a jogászokra). Én is megtenném de a két dr. az matematikus és vegyész, tehát erről nem nyilatkoznak!!
(azonban a mindennapi élethez nélkülözhetetlen integrálásról bármikor tudok infóval szolgálni :lol: )

Jutta

KépKép
jutta

Jutta:
nagynéném gyerekorvos phd. Barátosném biológus. :)
Szval tőlük van sok-sok infóm.
Kezdődik ott a dolog, h azt elfelejtik közölni, h a köldökvérből nyert őssejtet CSAK 4-20 kg között lehet használni. ( csak tudnám, h akkor minek kell a 20 éves tárolást kifizetni. :evil: ).
A másik, h csontvelőből ugyan azokat a sejteket lehet nyerni ha gond van, ok, h az őssejt az jobb, de ha nem tudják mire használni oly mindegy. MO még nagyon gyerekcipőben jár ezügyben. És ez is ÜZLET. Ha olyan hú, de nagy dolog lenne, akkor fizetné a tb, hisz olcsóbb lenne, mint a drága műtétek, h-i ellátás stb..
A dokik meg naná, h ajánlják, hisz jutalékot kapnak belőle nem keveset. :evil: :evil: :evil:
Amugy nagynénémnek 7 azaz hét gyereke van, egyiknél sem vetett le.
Vendég

Megvolt a vacsi.....utána sok-sok szamóca...a koraiból :lol: :lol: Most meg fáj a hasam, lehet, hogy sok volt :? Jóvanna, de ha nem eszem meg én, akkor megeszi az uram...azt meg ugye mégse hagyhatja egy igazi kismama :roll:

Timi
De jó nektek, hogy ilyen jó álltok...! Nálam mégcsak tervezgetés szintjén megy a dolog, kb. két hét múlva viszont kezdünk (ill. kezd a gázszerelő)

Meg a babakocsik megint elkezdtek foglalkoztatni! Segítség!!! Valami nem túl drága, de jó babakocsit szeretnék!!! Ez az igazi optimizmus, nem a nemterhes gatya :shock:

Jutta
Ne féjjé, amíg engem lácc!!!

marek

no, én L aludni, joccaka.
Vendég

Na erről beszéltem....én is megyek, mert Jutta már az ágy alatt, a többiek pedig meglátták, hogy jövök!
A reggeli ébresztést bevállalom, aztán szerintem lelépek, de legalábbis csöndben maradok, hogy tudjatok kedvetekre beszélgetni :lol:
Szép álmokat, vigyázzatok a kispárnátokra!!!

marek

Szasztok!

Marek nem vagyok az ágy alatt!!! :lol:

Csak néztem a sorozatot, meg próbáltam összerakni a holnapi napom. (megyek Szfvárra és térképet próbáltam a neten kuksizni,de a jól ismer honlapom besz'rt.

Hajni köszi az infót, nekem is kezdett ez az érzesem lenni, nomeg az a lelki zsarolós marketingduma - márminthogy megbocsájtanám -e magamnak, ha vmi baja lenne és nem vetettem volna le - kicsit húzós volt nekem.

Hiába no közgazdina vagyok sok-sok marketing okosságot tanultam annó, és utálom, ha manipulálna, főleg ha százezrek röpködne.

Persze ha TÉNYLEG fontos lenne, akkor az emerlánya tuti meggondolná magát - ha a gyerekről van szó, pénz nem számít - , de erre nem lát meggyőző (és objektív) érveket!

Jutta

KépKép
jutta

na, hol a reggeli ébresztés? hát nem soltvadkerten, az tuti :lol: Mariska, elaludt az ébresztős néni vagy piacnap van vagy mi? :wink:

rádió: mégis visszanyergeltem a rádió caféra. bírom a reggeli tőzsdeműsort. magyarul van, mégsem értem... :D

irtó jó napom lesz, érzem. klasszakat álmodtam, túl vagyok a reggelin, alacsony a vérnyomásom, pénteken koncertre megyünk, ma este csavarogni kicsit... mi kell még? ja, munkám is van. állat!

Kép
an°°di

félrebeszélek, ugye? :? :roll:

Kép
an°°di

hm, milyen kihalt ma ez a topik.
és én is lelépek: pocsta csekkbefizetéssel. szemöldökrendbehozatal... más tervem nincs. utána irány haza és dolgozgatok.

Mindenkinek szép napot!! :wink:
:arrow:

Kép
an°°di

Sziasztok!

Jó reggelt mindenkinek!

Móni!
Végre. :) Nagyon csini kismami vagy. A felső tényleg szupi.

Timi!
Igazi csajos szobát csináltál Majának. :)
Ügyes vagy, de most már pihenj egy kicsit, vagy csak részleteiben dolgozz.

KÉsőbb jövök, reggelizünk.

Kép

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Bocsánat, elaludtam :oops: ma a vízszámlás ébresztett :shock:

Nemtom holnap ki jön, lehetne fogadásokat kötni esetleg....azt tudom, hogy holnapután jön a kaszás....jóvanna nem kell ám ennyire örülni, csak a hátsó kertünkkel vannak gondok, remélem rám még nem kerül sor :lol: :lol: :lol:

marek

Bojti vagy Marek, méghogy kaszás....:D :D :D
Mi van a kertel?
Én ezt a babakocsit néztem most ki, akciós ráadásul. http://www.brendon.hu/action/viewer.asp ... tid=152891
Neked talán azért nem jó, mert még külön kell venni hozzá gyerekülést, de ez is akciós most. Nem tudom mennyit áldoztok rá, ráadásul hol és mennyit fogod használni. Mielőtt vennétek, gondold át, hogy hol használod, csak a boltig, vagy hosszabb sétára, sokat utaztok-e majd vele, milyen a terep nálatok, vesztek-e majd kisebb kocsit is, jó lesz-e majd a tesónak, tömegközlekedtek-e vele...Ha minden válasz meg van, akkor kisebb a választási lehetőség is.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Naná, hogy nem tudom, mennyit fogjuk használni....de az biztos, hogy nem tömegközlekedek vele. De szerintem lesznek itt hosszú séták, mert nem tudok három évig itthon ülni :lol:
Akkor azt írd le lécci, hogy mire figyeljek (a járdák nem túl jók, de annyira talán nem gáz, mint egyes helyeken, és be szeretnénk rakni egy nem túl nagy autó nem túl nagy csomagtartójába)....ha tudtok Pesten olcsó helyeket, azt is megköszönném, úgyis megyünk lassan az Ikeába...

marek

A tegnap esti témához! Köldökzsinórvér!
Jutta! Sejtheted, h már kérdeztem a családot! (Lehet érdemes lenne az orvos doktorokon kívül valóban a jogászokat, a bölcsészdoktorokat is megkérdezni. :lol: De erről jut ez eszembe, h az akadémikus kémia dr. kollegámat is lehet, h érdemes lenne megkérdezni!)
Na az van, h a családom dúsgazdag (sajna én nem ebből az alomból vagyok :? )részében most született baba. Orvos famíliába és ők nem vetették le! Sejthetitek, h nem a lóvé volt a gond! Holnap újra rákérdezek, de állítólag egy nagy f*szság! De majd rákérdezek konkrétan, h miért is és megosztom veletek!
És köszi a dícséretet! Aranyosak vagytok, de a csinitől már rég messze állok, már ha álltam valaha közel! :lol:
A felső a körúti angol turik valamelyikéből van! Kettőbe járok oda, és van gyerekcucc is. Ha nem ismeritek, akkor a Király és a Wesselényi utca között vannak. Az egyik nagyon-nagyon jó minőségű és árfekvésű!(Ez van közelebb a W-hez!)
Nem röhögni, de megyek varrni! :?
ermoni

Héj Jutta!
Tőled még nem is hallottuk, h mi lesz a gyerkőc neve, ha végre lesz kedve megmutatni, hogy mi is van a lába között! Mikor is van a következő esély!
(Számíthatsz a megjegyzésekre! :lol: )
4D-re akarok bejelentkezni! Valami tipp?
Ja és akinek van 4d-je rakja fel, mert a Timié is olyan cuki volt! (Még a férjem is megnézte!)
Amúgy meg rágalom, h a férjem olvasgat benneteket! :lol: Bár az tény, h szoktam fecsegni a topkikunkról! És ha valami érdekeset találok, azt megmutatom neki (pl. Timi 4d-je!), de van neki dolga elég! Szerencsére! Így az új vállakozás első hetében...
Na tényleg varrok! :evil:
ermoni

Móni!
Nem röhögünk. :) Csak mosolygunk. Várjuk az eredményt, és a képet hozzá. :)

Marek!
Amikor Manó megszületett egy polonk volt, aminek a csomagtartójába csak a babakocsi fért el. :) Ez egy Mikado (Márka?) lapracsukható, hatalmas felfújható kerekű babakocsi. (azóta kombink van. :))Nekem az volt a fontos, hogy nagy fekvő felületű kocsi legyen (babának kényelmes legyen), nagy kerekkel, hogy minden akadályt leküzdjön. Haragszok arra aki a bébihordozzóban tolja a gyerekekt (kivétel az aki 5 perces sétára megy), Én az anyukát is ilyen helyre nyomorítanám be. Főleg, hogy mi téli babák leszünk, kell a vastag ruha, és a kényelem a fő. Hétköznap egyedül vásárolok, tehát fontos, hogy lehesen pakolni a kocsit. Viszont nekd ez a fajta kocsi nem lesz jó, mert ne hogy megharagudj, de kicsi, törékeny vagy, nehéz lenne emelgetni. Elsőnek azt nézd meg, hogy kénylemes legyen neked tolni, könnyű kocsi legyen. Pl. aminek küldtem a linkjét, nagyon könnyű kocsi. Közepes a kereke, irányítása is szupi. Ja és textilmózes is legyen.
Hú majd még írok, eddig elég össze-vissz írtam. Bocsi. De már Manó türelmetlen, megyünk le az "udvarra" .:)

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?