Sziasztok,
itt van az elveszett bárányka.
Írtam ám vmelyik nap egy jó hosszút, aztán mileõtt el akartam küldeni, kikapcsolt a a gépem. Elfáradt szegény. Képzelhetitek, milyen mérges voltam...
Edelweissnak gratulálok, jó egészséget és nyugodt kisababát kívánok.
A tornáról, szerintem nem volt rossz, bár igencsak próba volt ez most. Az mindenesetre igazán mulatságos volt, ahogy a gyerkõcök sorban ránk másztak.
Csütörtökön megint megyünk? 10kor szigorúan elkezdjük, akkor a babócák is végig bírni fogják, jó? Én pedig azt hiszem lazsálok, akkor jobban tudok figyelni.
Figyelem:
találtam egy klassz helyet a taliknak. Illetve nem is én, hanem képzeljétek a párom. Tegnap elvitte babit, ma együtt mentünk. A Szilléri sgt és Retek utca sarkán van egy hatalmas játszótér, talán ismeritek a Máltai játszótér. Van játszószoba is, ahova be lehet menni, szõnyeg, kispad, asztalok. Ma sokan voltak, de szerintem hétköznap délelõtt nem nagyon vannak. 10tõl lehet menni, szerintem próbáljuk meg. WC is van, szoptatni is lehet, bababarát terület...tök jó.
Ha ajánlhatok kedd délelõtt?
Gabómamó,
Gabóka szokott mászni, de egyre kevesebbet, és igen van nálunk is hiszti. Na, nem olyan mindkét lábam a földhöz verem, de van.
Simi hasfájós még?
Karmen,
remélem vmelyik sejtecskének megtetszik az albérlet.
Zsófi,
mit jelent a szorosan ellenõrzött szoptatás?
Évi,
sajnos nem tudom, mennyibe kerül, meg én még 2 évvel ezelõtt nyáron jártam hozzá, ha felhívod, megkaptad azt az e-mailemet, megmondja.
Gabi3,
Flóci alszik?
No, eldugulok, mert sok lesz belõlem.
Ágci