Sziasztok!
Gyönyörűek a babák, mint mindig!!!
Pilla,
Laura nagyon ügyes!!! És milyen édesen mosolyog!!!
Hajlatok,
szerencsére nálunk nem piros sehol, így nem is kell kennem. Én már 1 hetes korától hasra fektettem 1-1 alvás erejéig napközben (a védőnőnk javasolta), így sosem volt gond a hasonfekvéssel. És így annyit mindig tudott szellőzni a nyaka, hogy ne legyen piros.
Tüccs,
Dóri olyan édesen "úszik" a papájával!
Fülfájás,
én sajnos fülfájós voltam, 2 éves koromban meg is kellett műteni, számtalanszor szúrták fel mindkét fülem, úgyhogy együttérzek, tudom, milyen rémes dolog. És én is kimaradtam kiskoromban minden jóból, oviba is alig jártam, többet voltam beteg, mint nem.
Úszni is csak 9 évesen tanultammeg, mert addig víz közelébe sem mehettem, egy csepp sem érhette a fülem. Hát, iszonyatos egy időszak volt, de szerencsére kinőttem.
Szerintetek nem gáz, hogy Marci a héten lesz 6 hónapos, de még csak hátról hasra fordul? És a különböző játékokkal is csak egyféleképpen játszik: harapdálja őket. A csörgőket sosem rázta, a nyomkodósakat is csak megharapdálja.
A zenélő forgót is csak nemrégiben szerette meg, addig sírógörcsöt kapott tőle, most meg nézegeti és dumál neki.
Nincs egy kicsit lemaradva? Amiket viszont imád: a könyvek. Minden könyvet "el kell olvasnia", meg kell nézegetni, és természetesen meg kell kóstolnia. Már néhány újságot is "kiolvasott", imádja, ha darabokra tépheti a lapjait!
Ülni sem igazán akar, néha próbálom, hogy csak a karjait fogom, de dűlögél jobbra-balra, érzem, hgy egyáltalán nem tartja magát, így persze nem erőltetem. Hallottam, hogy nem egyformán fejlődnek a babák, de akkor is, nem kéne már kicsit előbb tartania? Erőltetni nem fogom, hagyom, hogy a saját ütemében fejlődjön, nem is várok el tőle semmit, csak persze mint állandóan aggódó anya kérdezem ezt tőletek.
A kis betegeknek jobbulást!!!!!
A pocakosoknak meg drukkolok!!!