Halihóci
Mano_2
mi hálistennek kölcsibe kaptunk egy Baby Sense-et, igy nem tudok nyilatkozni, csak annyit, hogy a védönénim szerint (akit én nagyra becsülök, mert szerintem irtó jól tájékozott és modern - fiatal is -, csak jól kell tudni kérdezni, mert néha kapkod) ilyen kicsi korban a kórházban meglelik már a problémát, ha van, és azonnal szólnak a szülöknek. És, hogy az igazi veszélyeztetett kor az pont 5-6 hónapos korban kezdödik, amikor már általában senki nem gondolna rá. Én elhiszem neki.
Norka
mink ám ma is nyeherészünk folyton! Anya meg punkot száritott magának siettében
Gripe Water árról nincs info.
Zsurló Papa
tökjó, hogy kapcsiból császároztak, bár néhány óra vajúdás nem árt, de az én 11 órám azért elég sok volt csaszi elött) ... Szóval további gratulák és gyors felépülést kivánunk! Ja, és kitartást a viszketös napokra! (he-he, én már túl vagyok rajtuk!!!)
Ja, csajszik, mi újság a hajatokkal, körmötökkel, börötökkel? Nekem szuper mind a három!
Egy örült vagyok, tegnap megettem vacsira 10 deka köményes sajtot (kb 20-25 szem egész kömény lehetett benne), most meg csodálkozom, hogy üvöltözik szegény kis szélhajtott, pedig tudtam, hogy a tea se jó neki
de úúúúgy reméltem, hogy már nem bánthatja ... Most aztán gyömöszkélhetem, ami hagyján, de olyan nagyon tud szenvedni
Na, majdcsak túlleszünk rajta
Mi is kellemes, üvöltözésmentes vasárnapot kivánunk!
Pussz
Kangi+ kiköményitett Julcsi