Sziasztok lányok!!!!!!!!!
Hú micsoda szipi-szupi lett ez az oldal mig én galád módon hanyagoltalak titeket!!!:(
DE úgyis tudom hogy megbocsájtotok:)
Na majd kiderül tudom e ezt a kütyüt most használni mert nagyon béna vagyok az ilyesmihez:)
Hát lassan vége a nyárnak:( Hogy telt nektek??
A gyerkőceim voltam Alpáron 1 hetet nyaralni. Gergőnek első nyaralása volt de iszonyúan élvezte!! Niki neccesebb volt.-pedig ő még utána Balatonvilágoson is volt táborba. Sajna nem fogtak ki jó időt.-jó taknyosan jött haza. Holnap megyünk dokinénihez Gergőnek igazolást kérni hogy hétfőn kezdhessük az ovit.Őt is megnézetem hogy 4.-én 100% kezdhessük a kis mókuskerekes hétköznapjainkat:)
Mi apával voltunk megint a Tiszán:) Igaz most a sógornőmékkel eggyütt.-nem csak kettesben. Sajna ott is pont esett az eső
.
Meséljetek veletek mi ujsi???
Épitkezés....már csak jövőre lesz költözés. De alakulunk.Áram,gáz benn van.Most fejezték be a végleges ajzatbetont.Most jönnek a beltéri ajtók berakása,gipszkartonozás... szóval tenni való van bőven csak a lottón kéne kicsit nyerni hozzá:)
Képzeljétek tegnap én betonoztam apával mert muszály volt befejezni a garázst és nem volt más segitségünk.Hát a karom mára....
De jó érzés no....
Csajok!!!KÖSZÖNÖM!!!-hogy mit!!! Ti inditottatok "utnak":)
és októbar 21.-én osztálytalim lesz!!!!
Jut eszembe pont az ofőm telcsije nincs meg :-nincs egy Encsi telefonkönyv amiből kinéznétek nekem?? A tudakozó megadott eggyet az a fia lehet:( de nem jó mert folyton foglaltat jelez:( és nagyon elkéne őt is érnem!!! Szóval nagyon örülök!!!!
Megyek adok ebédet a családnak!!! Irjatok puszika nektek!!